Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
Dan73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
traiasca Diaspora!
ma intreb daca acum se bucura uitandu-se la OTV international cum le creste bunastarea celor dragi de acasa |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(padre @ 6 May 2010, 19:48) Si cel mai important, toti cei care l-au votat pe Basescu, indiferent de motive, sa stie ca situatia economica actuala este responsabilitatea lui si a PD-L-ului, in totalitate. El a numit o nulitate ca Emil Boc (nici macar ca profesor universitar in drept constitutional nu este capabil din moment ce in lucrarea de dizertatie a sustinut un concept impotriva caruia lucreaza acum, ce sa mai vorbim de economie??). Sa nu uitati niciodata ca toate ministerele cheie din punct de vedere economic au fost la PD-L in ultimii ani: finante, economie si industrie, dezvoltare, transporturi. Adica acolo unde au stat banii si parghiile economiei. Singura problema este ca acum deja e prea tarziu, declinul a inceput si am alunecat peste marginea prapastiei, numai un miracol ne va face sa ne oprim din declin, sincer nu cred ca va exista un asemenea miracol. ![]() ![]() Eu aplaud masura marinarului, sper sa urmeze cat de curand si oameni dati afara. In special din toate directiile curului lu' peste prajit, unde sunt pitzi-uri ce freaca menta pe multe mii de lei ![]() This post has been edited by aphophis: 6 May 2010, 21:49 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Oare din ce cauza cei din diasprora au plecat din tara?
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Dan73 |
![]()
|
Excelenta intrebare. De fraieri
![]() In rest..ce sa mai comentezi...un amic a plecat dintr-o institutie unde fusese intr-o echipa de 30 de insi, programatori, calculatoristi....samd. Inainte sa plece ramasesera din vechea echipa vreo 13 care tineau in spate 17 insi care nu faceau nimic ca erau membri si rude ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 6 May 2010, 21:57 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
evident, ca sa voteze de acolo toata noaptea, dupa ce in tara se inchisesera deja urnele
6 May 2010, 21:53: QUOTE(aphophis @ 6 May 2010, 21:48) Basescu a facut 4 milioane de pensionari din 6 milioane, fara stagiu de cotizare complet (adica oameni pensionati pe la 40-50 de ani, desi aia mai puteau si trebuiau sa munceasca? ) explica-te mai explicit ca nu pricep This post has been edited by daniel4ro: 6 May 2010, 21:53 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Unu la mana, faza cu diaspora care l-a facut pe oligofren presedinte e o gogorita de tot rasul. Doi la mana, sa ne lobotomizam un pic si sa admitem c-ar fi adevarat. De ce nu s-au intors in momentul in care le-a iesit idolul lider maximo si au avut sansa sa traiasca regeste sub inteleapta lui ocarmuire?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate astfel de mesaje sunt uitate dupa nici 3 posturi... din motive lesne de inteles.
Poftim? Nu se intelege ideea? Pai ar insemna sa iau ban daca "esplic". |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(daniel4ro @ 6 May 2010, 21:51) evident, ca sa voteze de acolo toata noaptea, dupa ce in tara se inchisesera deja urnele <span class='edit'>6 May 2010, 21:53:</span> explica-te mai explicit ca nu pricep adica in tara asta 6 milioane de pensionari. Din astia 6 milioane de pensionari, doar 2 milioane de pensionari au stagiu de contributie complet, restul au fost pensionati fara sa aiba acest stagiu de contributie complet (adica fie au ajuns pensionari la 40-50 de ani, cand erau apti de munca, fie au fost pensionati pe handicap, desi in realitate aia traiesc bine mersi , sanatosi voiosi.. Chestii care s-au intamplat sub guvernari pesediste.. QUOTE(xcss @ 6 May 2010, 21:53) Unu la mana, faza cu diaspora care l-a facut pe oligofren presedinte e o gogorita de tot rasul. Doi la mana, sa ne lobotomizam un pic si sa admitem c-ar fi adevarat. De ce nu s-au intors in momentul in care le-a iesit idolul lider maximo si au avut sansa sa traiasca regeste sub inteleapta lui ocarmuire? trei la mana. Nastase mananca rahat ![]() ![]() Adica.. atata timp cat au cetatenia romana, au dreptul sa voteze de oriunde, sa stea oriunde. This post has been edited by aphophis: 6 May 2010, 22:00 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Ma tem ca substanta respectiva e consumata cu mare placere chiar de tine, coane afofis. Habar nu am avut ca Bombonal a zis vreodata asa ceva.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
Si uite cum un topic de flameuri este tinut in viata doar ca sa faca trafic. M-am prins mai demult dar nu eram sigur. Atata ura si dusmanie n-am vazut pe tot forumul.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(xcss @ 6 May 2010, 22:00) Ma tem ca substanta respectiva e consumata cu mare placere chiar de tine, coane afofis. Habar nu am avut ca Bombonal a zis vreodata asa ceva. pai daca unii consuma laturile de la hantene, normal ca isi aroga idei ca fiind ale lor, cand de fapt is ale unor lepre ca nastase. Mai ales ca in perioada respectiva au avut grija hantenele sa popularizeze acest punct de vedere, infierand diaspora cea rea ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
O fosta colega de-a mea castiga bani frumosi injurandu-l pe base la HANTENE.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
biscu |
![]()
|
Nu mai angajeaza?
|
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
Sincer? Daca m-ar plati bine l-as injura si eu pe Base... ca doar am familie si ma gandesc la ziua de maine.
Nu cred ca angajeaza in perioada asta. cel putin prin vara am dat si eu un telefon de proba unde trebuie iar raspunsul a fost nu negativ, ci ceva de genul... stai in stand by. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 6 May 2010, 22:35) Aceiasi senzatie am avut-o si eu cand s-a pus lacat pe "Coltul misoginilor"! ![]() Bre,gluma-i gluma da' eu unul am cam beli..(scuze,ca iara imi sare in carca moderatorul meu preferat!) eu unul am decalotat-o urat de tot cu reducerea aia de 25%!Ni-s fii ploii!Daca o tine tot asa pana in iarna(io si muierea) intram in incapacitate de plata! ![]() This post has been edited by marian-j: 6 May 2010, 22:37 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
biscu |
![]()
|
6 May 2010, 23:54: Baselu' si cu Boc Poc hai la joc ![]() This post has been edited by biscu: 6 May 2010, 22:54 |
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(marian-j @ 6 May 2010, 22:31) Aceiasi senzatie am avut-o si eu cand s-a pus lacat pe "Coltul misoginilor"! ![]() Bre,gluma-i gluma da' eu unul am cam beli..(scuze,ca iara imi sare in carca moderatorul meu preferat!) eu unul am decalotat-o urat de tot cu reducerea aia de 25%!Ni-s fii ploii!Daca o tine tot asa pana in iarna(io si muierea) intram in incapacitate de plata! ![]() Intru in criza fara nici un credit...Abia ce l-am terminat. Nu vreau sa iti fac in ciuda dar daca ai adus vorba ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Bravo!Baiat destept!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
daniel4ro |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 6 May 2010, 22:03) Si uite cum un topic de flameuri este tinut in viata doar ca sa faca trafic. M-am prins mai demult dar nu eram sigur. Atata ura si dusmanie n-am vazut pe tot forumul. nici eu n-am mai vazut atata prostie si masochism la poporul roman. astia care l-ati votat pe basel si cu clica lui ar fi bine sa-l luati si sa plecati toti in Diaspora, sa va guverneze si sa va traiti bine la toti acolo |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Flamingo |
![]()
|
Dar am dreptate ca atata ura si dusmanie nu mai vezi pe forum decat aici?
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Nu stiu daca trebuia la coltul nedumeritilor sau aici.
De ce n-a aparut boc sa zica ce-a zis basescu ieri? Mai avem guvern in Romania? Am vazut cativa ministri cel putin derutati si depasiti de situatie. Pe boc inca nu l-am vazut sa scoata capul. Daca s-ar intampla maine la noi ce se intampla in Grecia, n-ar fi nicio exagerare din partea populatiei. Dar romanul nu, mai bea o bere, se intreaba retoric "era mai bine daca erau ailalti?" si se culca sa uite de foame. Incredibil. |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
daniel sunt alti membrii care au cumparat masini noi noute... multi pilosi la nea base pe aici...
![]() ![]() pentru cei care n-au inteles ironia: mi se pare aiurea sa te iei de om ca si-a luat masina sh ( nu ai de unde sa stii de cand a strans ca sa isi ia masina aia ) This post has been edited by rtBK: 7 May 2010, 09:55 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
Afofios, de curiozitate si no offence pls, nickname-ul tau e un zeu sau o piatra (meteorit apocaliptic)?
In alta ordine de idei... Avand in vedere ca base & booooc dau doar din gura cred ca sunt sanse mari sa nu faca nimic. Asta ar trebui sa-i bucure pe portocalii si pe cei grasi din vina carora tara a ajuns asa (adica pensionari si cei din aparatul bugetar) si sa-l mai voteze o data ![]() Mie mi-a placut faza cu "neincrederea" si "increderea". Ca sa vezi cum inca mai este inca credibil, si in fata cui!?. ![]() Personal mi se pare o mare fuga fata de realitate sa dam vina pe FMI. Nu stiu de ce am impresia ca declaratia de ieri a lui Base a fost doar praf in ochi aruncat celor de la FMI. Si asta pt ca a vrut sa arate ca de data asta se vor tine de cuvant si vor face ceva. La asta se pricepe cel mai bine. Sa vanda gogosi si mai ales sa gaseasca clienti. Daca o sa-i iasa totusi pasenta, asta e. Trebuie sa nu uitam ca l-am votat (noi, ca popor) pt a reforma statul ( de altfel stiati dinainte ca o reforma a statului implica pusca si cureaua lata,nu? ) si pt "jos comunistii!" si cred ca ar trebui sa-i mai dam o sansa si la viitoarele alegeri ca sa existe continuitate. Legat de diaspora, eu nu-i condamn pe cei care au emigrat in alte tari si ii inteleg perfect. Probabil ca 80% din ei au emigrat pe vremea lui Ilici din motivele pt care acum vor emigra o tona de romani din cauza lui Bascu. Insa eu daca de ex. daca voi emigra voi pune stampila numai pe Udrea si Madam Basescu. Asta pana vor disparea... desi nu cred ca se va intampla vreodata asta. This post has been edited by bob737: 7 May 2010, 10:17 |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Bai frate, asta stie pe ce lume traieste ?
"Românii puteau să o ducă mult mai rău în momentul de față, dar se simte că "o duc mai bine", deși motive de nemulțumire din partea populației există, a declarat joi, vicepreședintele PDL Anca Boagiu." http://cotidianul.ro/anca_boagiu__romanii_...ine-114028.html |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
matrozu a reusit ptr a n-a oara aceiasi chestie: sa invrajbeasca 2 categorii. bugetarii si cei din privat. iar invrajbirea asta este absolut gratuita. e reteta tipic basesciana: dezbina si condu'.
daca exista persoane care is de acord cu "vestile" date aseara de marinar, inseamna ca acele persoane is absolut cretine si imbecile. de fapt alea nu-s masuri. pur si simplu nu mai sint bani de pensii si salarii (ptr ca guvernu boc i-a halit), asadar le micsoreaza. sistemul privat n-are nimic de castigat, d-aia nu-i inteleg pa unii din privat care aseara se bucurau pe la tv. mi se par cretini incurabili. pe langa asta am fost mintiti de 2 ani incoa ca totu e ok. ca nu scad pensii ca nu scad salarii etc. aseara isarescu a zis ca guvernu ne-a mintit. clar si raspicat. nu ca n-am fi stiut treaba asta. nu stu daca or sa scada salariile si pensiile cu cat a zis intaiu imbecil al tarii. posibil sa fie doar nijte cifre aruncate, lumea se irita iar cifrele mai scad putin si toti is multumiti. n-o sa mai fie 25%, o sa fie 15 si la pensii n-o sa scada cu 15, o sa scada cu 10. e posibil. acu ptr aia care se bucura ca bugetarii sufera: intai sa-i suga p..a lu matroz si apoi sa asculte colea: salariile in sistemu bugetar, in proportie de 60% is in jur de 10 mil. de suferit or sa sufere tot amaratii. jalea asta din sistemu bugetar o sa se resimta si in privat extrem de curand. ptr ca bugetarii aia erau si ei consumatori. pensiile or sa scada la toti pensionarii. si toti avem pensionari in familie. asa ca bucuria asta a unora e clar dovada de nebunie. de someri nu mai zic ca le scade si alora ajutoru cu 15%. iar se aude ca scad subventiile la caldura si apa calda in bucale. asta o s-o simta si bugetarii si privatii. in conditiile in care avem cea mai scumpa intretinere din europa. daca matrozu aparea cu niste masuri anticriza reale, care sa sprijne mediu privat ar fi fost motiv de bucurie, dar ce-a anuntat aseara o sa bage in gard tot. si bugetari si privati. cat de curand urmeaza si-o crestere a tva si-a impozitelor. cine-si face iluzii ca nu-i asa e un mare dobitoc. se zice ca nu-s bani la buget. da' cati dintre privatii care acu se bucura, isi platesc taxele si impozitele la zi. cati lucreaza legal cu oameni angajati cu contracte. cati platesc angajatului suma care e trecuta si-n statu de plata. pe state e salariu minim si-n mana se ia de cateva ori mai mult. bani neimpozitati. toti prietenii mei din privat asa lucreaza. evaziune fiscala practic. aici trebuie umblat. nu sa tai de la unii care oricum nu au. salariile bugetarilor sint publice si pot fi vazute in anexele de la legea salarizarii unice. alea-s salarii mari? in final le doresc celor ce-au votat cu chioru de doo ori, sa bea apa dupa madam tatoiu. poate se ia si la ei. This post has been edited by CGB: 7 May 2010, 12:09 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
sa bem apa dupa madam Tatoiu, interesant
![]() |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 23:49 |