Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
buzasparta |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.264 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
ala cu economia care duduie era tariceanu, el ne zicea ca putem finanta toate aventurile lui manelistice din cresterea economica, care dupa mintea lui e perena
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.264 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
si presedinte cine erea? bunica? nu tot baselu era si atunci cand crestea economia ca fat frumos?
This post has been edited by buzasparta: 9 May 2010, 16:47 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
si inaintea lui era tov. Nastase. Da vad ca nici Boc si Base nu sunt departe.
9 May 2010, 16:48: QUOTE(buzasparta @ 9 May 2010, 16:47) presedintele nu are prea multe atributii privind economia. This post has been edited by Modus: 9 May 2010, 16:48 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(buzasparta @ 9 May 2010, 16:47) pai nu urla tariceanu ca marinarul e dictator ca vrea sa se bage si nu s-a bagat? nene e simplu, executivul era condus de tariceanu. El era responsabil de gestionarea tarii. ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
aphophis |
![]()
|
pai intr-o firma, cine da anunturile nasoale? Contabilul sau presedintele?
![]() IAR QUOTE LA UN MESAJ IMEDIAT ANTERIOR CELUI POSTAT ? This post has been edited by cmandrei: 9 May 2010, 18:55 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
si de ce ma rog sa dea anunturi nasoale, cand a castigat alegerile tocmai ca sa traim bine?
nu l-au lasat minerii, iliescu, mogulii(vantu, voiculescu, patriciu), sau ce? doar pupinbasesti cu comentarii de 2 lei... ca ceva inteligent sau concret nu aveti ce spune. This post has been edited by daniel4ro: 9 May 2010, 18:02 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(daniel4ro @ 9 May 2010, 17:54) si de ce ma rog sa dea anunturi nasoale, cand a castigat alegerile tocmai ca sa traim bine? nu l-au lasat minerii, iliescu, mogulii(vantu, voiculescu, patriciu), sau ce? doar pupinbasesti cu comentarii de 2 lei... ca ceva inteligent sau concret nu aveti ce spune. Aia cu traitul bine a fost in 2004. In 2009 a avut alt slogan. Concret despre ce, despre nimic? |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(daniel4ro @ 9 May 2010, 17:54) si de ce ma rog sa dea anunturi nasoale, cand a castigat alegerile tocmai ca sa traim bine? campania electorala s-a incheiat de mult nene. A castigat marinarul pentru ca antonescu si prostanacul (adica dumb & dumber) au aratat ca au cel mult taratze in cap si ca is paraleli cu lumea reala nu l-au lasat minerii, iliescu, mogulii(vantu, voiculescu, patriciu), sau ce? iarasi comentarii de 2 lei, tip inpolitics.. doar pupinbasesti cu comentarii de 2 lei... ca ceva inteligent sau concret nu aveti ce spune. no shit. Tot nu mi-ai raspuns, daca intr-o firma vestile nasoale le da contabilul sau managerul.. |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
nu stiu cum e-n firma ca eu sunt bugetar
![]() la cate contradictii logice si ilogice a facut marinarul, orb sa fii sa nu-ti dai seama ca el este paralel cu lumea asta, amice |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
buzasparta |
![]()
|
nu stiam de firma asta Romania.S.A. dar daca seful firmei iese la rampa ca base atunci romania este SA.sau mai bine spus PFB (persoana fizica baselu).
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Intr-o republica asa cum este Romania era normal ca primul ministru sa faca anuntul si tot el (impreuna cu guvernul) sa traseze masurile anti-criza. Cum Boc - am vrut sa spun ca este cel mai incompetent prim-ministru, dar de fapt el nu este prim-ministru, este doar trompeta presedintelui, nu are nici o putere de decizie si nici un fel de pricepere - nu este capabil sa poarte o discutie pe teme economice nici cu delegatia FMI, nici cu sindicatele, atunci bineinteles ca a vorbit presedintele.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
buzasparta |
![]()
|
boculete incearca sa arate de pe niste fituici cum au crescut cheltuielile cu salariile.eu nu stiu de unde au crescut ca mie nu mi-a mai crescut salariul de prin 2006.poate spune voalat ca a crescut organigrama in aparatul central prin aducerea tuturor prietenilor de la cluj la bucuresti ceea ce implica alte cheltuieli?
prin faptul ca imi umbla la salariu ma determina sa caut alte metode - legale- sa imi maresc salariul sau suma de incasat in ziua de salariu. This post has been edited by buzasparta: 9 May 2010, 19:13 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Boc a dat vina pe Tariceanu, ce putea sa faca, sufera de boala vechii mosteniri asa cum au suferit si ceilalti politicieni care ne-au mancat banii degeaba.
Interesant ca a mentionat ca in 2010 a scazut numarul bugetarilor cu aprox. 30 mii, adica o suma nesemnificativa, aprox. 2% din numarul total al bugetarilor. Asta da reforma statului, si sa se si laude cu ea. In final, nici o masura concreta pentru relansarea economica! E bine ca se restrang cheltuielile - desi se procedeaza gresit, prin actiuni inechitabile - dar nu se face nimic pentru sustinerea mediului economic si relansarea economiei! Suntem vai de noi... |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE Boc a dat vina pe Tariceanu, ce putea sa faca, sufera de boala vechii mosteniri asa cum au suferit si ceilalti politicieni care ne-au mancat banii degeaba. intr-adevar. ca salariile alea marite, pensiile marite, numarul de bugetari mariti de tariceanu au disparut in secunda 2 dupa ce a cazut tariceanu. Mai ales cand dupa aia in 2009 si 2010 pnl-ul plangea cu lacrimi de crocodil de soarta acestor sarmani bugetari ![]() QUOTE Interesant ca a mentionat ca in 2010 a scazut numarul bugetarilor cu aprox. 30 mii, adica o suma nesemnificativa, aprox. 2% din numarul total al bugetarilor. Asta da reforma statului, si sa se si laude cu ea. macar a scazut numarul de bugetari, nu au crescut cum a facut tariceanu. Fara sa se vada rezultate pe masura la cetatean ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
buzasparta |
![]()
|
nu am pretentia ca ma pricep la economie.dar asa cum in mediul privat au restructurat posturile si apoi au umblat la salarii asa trebuia procedat si la stat.la noi in tara cred ca situatia este mai grava decat recunosc guvernantii.altfel nu luau masura cu taiatul tuturor pensiilor si salariilor, subventiilor din agricultura - desi aici mai puteau produce cate ceva- pomenile sociale- aici sunt de acord sa taie pensiile alea minime garantate ca stiu destule exemple de femei care nu au muncit o zi in viata lor ca au fost doamne si acu se plang ca nu au pensie sau la ciorile care nu au vrut sa munceasca niciodata.
This post has been edited by buzasparta: 9 May 2010, 19:50 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
Modus |
![]()
|
aphophis, eu sunt de acord cu tine. Dar trebuie sa recunoastem ca guvernarea Boc de dupa decembrie 2009 (in sesnul ca de cand a castigat Base al doilea mandat PDL are putere absoluta in tara) este un mare fas/esec/dezastru, fara nicio legatura cu Tariceanu, PNL, PSD.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
buzasparta |
![]()
|
da dar la ei este ca la motociclisti: este sau nu vreo masina implicata in accident tot din cauza soferilor au murit motociclistul si pasagerul.asa si la boculete : tariceanu a tocat tot si el a mostenit tot greul.poate ca dej si ceausescu au gresit si au lasat datorii.sau poate hitler ca nu a ras tot din tara in timpul razboiului.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
daniel4ro |
![]()
|
QUOTE(Modus @ 9 May 2010, 19:48) trebuie sa recunoastem ca guvernarea Boc de dupa decembrie 2009 (in sesnul ca de cand a castigat Base al doilea mandat PDL are putere absoluta in tara) este un mare fas/esec/dezastru, fara nicio legatura cu Tariceanu, PNL, PSD. cand ma gandesc ca ai stat vreo 4-5 ore la rand in Timisoara la o sectie speciala ca sa-l votezi pe basescu ... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(buzasparta @ 9 May 2010, 19:46) nu am pretentia ca ma pricep la economie.dar asa cum in mediul privat au restructurat posturile si apoi au umblat la salarii asa trebuia procedat si la stat.la noi in tara cred ca situatia este mai grava decat recunosc guvernantii.altfel nu luau masura cu taiatul tuturor pensiilor si salariilor, subventiilor din agricultura - desi aici mai puteau produce cate ceva- pomenile sociale- aici sunt de acord sa taie pensiile alea minime garantate ca stiu destule exemple de femei care nu au muncit o zi in viata lor ca au fost doamne si acu se plang ca nu au pensie sau la ciorile care nu au vrut sa munceasca niciodata. pai trebuiau facute aceste lucruri de mult. De fapt nu trebuiau facute o gramada de lucruri in primul rand. Adica nu trebuiau marite cheltuielile salarile in sistemul bugetar cum a facut tariceanu si nu trebuiau marite pensiile cand era clar ca nu ne permitem ci trebuiau bagati bani in dezvoltare si infrastructura. Si trebuiau luati mai multi bani de la ue. Pana sa intram in ue, puteam lua miliarde de euro pt dezvoltare. Da nu a facut tariceanu nimic. ![]() QUOTE(Modus @ 9 May 2010, 19:48) aphophis, eu sunt de acord cu tine. Dar trebuie sa recunoastem ca guvernarea Boc de dupa decembrie 2009 (in sesnul ca de cand a castigat Base al doilea mandat PDL are putere absoluta in tara) este un mare fas/esec/dezastru, fara nicio legatura cu Tariceanu, PNL, PSD. ![]() ![]() QUOTE(buzasparta @ 9 May 2010, 19:53) da dar la ei este ca la motociclisti: este sau nu vreo masina implicata in accident tot din cauza soferilor au murit motociclistul si pasagerul.asa si la boculete : tariceanu a tocat tot si el a mostenit tot greul.poate ca dej si ceausescu au gresit si au lasat datorii.sau poate hitler ca nu a ras tot din tara in timpul razboiului. ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
buzasparta |
![]()
|
culmea ca toate guvernele au bagat banii in infrastructura: gropile din sosele,capete de "autostrada", sosele de centura care se surpa,cfr unde viteza de deplasare este ametitoare- pe alocuri daca te incordezi putin mulgi vacile de pe camp si urci inapoi in tren- si ca sa nu mai vorbim de spitalele care se darama- au vopsit peretii si termopane la unele- invatamant unde elevii nu mai fac nici un fel de experiment mai serios.am uitat : loganele cu radare noi.inafara de conturi si ce mai au unii prin garaje nu se vede nimic.momentan nu stiu care s-a imprumutat mai tare: alde baselu- boc nu conteaza in ecuatie- sau alde taricelu?eu cred ca alde baselu desi spunea ca tara nu are nevoie de imprumut ca se descurca.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
padre |
![]()
|
Apropo, Boc-aphophis stie ca bugetul Administratiei Prezidentiale a fost marit cu vreo 10 milioane de euro, desi suntem in criza? Care ar fi criteriile?
Mai tineti minte ca in campania electorala Basescu ne spunea ca am iesit din criza si ca de luna urmatoare vom avea crestere economica? La vreo 2 luni dupa castigarea mandatului deja semna contractele de imprumut cu FMI-ul.... Si ca inaintea alegerilor din 2008 nu exista criza si daca exita in lume, ea ne va ocoli, tot dupa spusele presedintelui? |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(buzasparta @ 9 May 2010, 21:01) culmea ca toate guvernele au bagat banii in infrastructura: gropile din sosele,capete de "autostrada", sosele de centura care se surpa,cfr unde viteza de deplasare este ametitoare- pe alocuri daca te incordezi putin mulgi vacile de pe camp si urci inapoi in tren- si ca sa nu mai vorbim de spitalele care se darama- au vopsit peretii si termopane la unele- invatamant unde elevii nu mai fac nici un fel de experiment mai serios.am uitat : loganele cu radare noi.inafara de conturi si ce mai au unii prin garaje nu se vede nimic.momentan nu stiu care s-a imprumutat mai tare: alde baselu- boc nu conteaza in ecuatie- sau alde taricelu?eu cred ca alde baselu desi spunea ca tara nu are nevoie de imprumut ca se descurca. crezi prost cu imprumuturile, au fost luate exclusiv ca sa finanteze deficitele lasate de tariceanu + obligatiile asumate tot de el ![]() @nea padre faptul ca clasa politica manca kko (si cred ca si tariceanu si vosganian faceau la fel) nu inseamna ca asta a fost realitatea (ca nu vine criza peste noi) ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 9 May 2010, 21:41 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
buzasparta |
![]()
|
coane dar cand taricelu si altii au spus ca nu e bani pentru legea salarizarii profesorilor si alde baselu si cu boculetele sa bateau cu pumnu in pept ca ei vor aplica legea ca sunt bani si apoi au dat inapoi nu stiau de greaua mostenire? dar cand peste evropa cea batrana venise o criza tanara sa o violeze si minunatii carmaci se laudau ca va trece criza pe langa noi ca suntem unsi cu undelemn de la bunica si trecem ca gasca prin apa nu era mostenire grea? dar cand se tot laudau ei ca au negociat cu fmi si alde banca mondiala un procent de crestere economica desi ei nu luasera nici un fel de masura cum erau? ceva etnobotanice? ceva mary jane? stiu ca e greu sa dai inapoi din pozitia de adulator sau fan sau simpatizant.economia la buget fara alte masuri concrete nu va face nimic.si cum ei nu sunt in stare sa faca nimic cresterea economica va fi la altii ca la noi nu.daca aduc , "capsunarii" ceva rasad de crestere economica de prin vest poate ca se face ceva, asta daca nu se ofileste prin vama.
This post has been edited by buzasparta: 9 May 2010, 22:14 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
aphophis |
![]()
|
tu te comporti de parca eu neg ceea ce spui
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
buzasparta |
![]()
|
sunt prostituate si traseisti si ar fi spus orice sa fi fost alesi dar de ec sa le tii partea la unul sau altuia?
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
aphophis |
![]()
|
nu tin partea nimanui taxez doar tampeniilor tuturor
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Si cine pastele ma-sii era la putere cand venea criza? Daca pui iar placa cu Tariceanu, e clara capacitatea ta de analiza si sinteza.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 9 May 2010, 22:33 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 17:47 |