Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 78 79 80 81 82 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

Modus
post 5 May 2010, 11:17
Post #2371

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(papa_mulo @ 5 May 2010, 09:31)
La modul propriu sunt convins ca habar nu ai, doar ca tu le dai la figurat in sistem si te misti cu talent.
*

avem un punct comun.

5 May 2010, 11:18:
QUOTE(b76bgaarh @ 5 May 2010, 11:10)
moduse apophis cum ramne cu sustinerea voastra ca geana schimba tva si impozitul? tot il mai sustineti pe panarama asta de marinel....si care face tot ce a zis ca vor face ceilalti?
*

stai linistit ca daca castiga PSDul tot aici se ajungea. Nicio diferenta intre ei, asa ca noi platim. Traiasca statul roman pe care il sustinem prin taxe si impozite!!!! 124.gif

This post has been edited by Modus: 5 May 2010, 11:18

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
b76bgaarh
post 5 May 2010, 11:24
Post #2372

Membru autentic

From: Bucuresti

da moduse da voi ati sustinut sus si tare ca cu baselu asta nu se face...

deci va dato la......

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
aphophis
post 5 May 2010, 11:26
Post #2373

Membru autentic

QUOTE(b76bgaarh @ 5 May 2010, 11:10)
moduse apophis cum ramne cu sustinerea voastra ca geana schimba tva si impozitul? tot il mai sustineti pe panarama asta de marinel....si care face tot ce a zis ca vor face ceilalti?
*

eu il sustin, pentru ca stiu ca ar fi fost si mai rau cu tantalaul si gogomanul la putere rolleyes.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 5 May 2010, 11:37
Post #2374

Membru autentic

@modus ..Ai ajuns si tu la vorba mea radmasa.gif
Nu e nici o diferenta ca mod de organizare, ca structura, ca mod de actiune in teritoriu. Vin tot de acolo doar. biggrin.gif Ar fi o mica diferenta: astia au mers mai departe cu politizarea administratiei si a institutiilor publice. In unele cazuri cu mult mai departe. Despre competentele economice nu zic nimic.. pot sa spun doar cum se reflecta asta in buzunare... biggrin.gif Eu am fost in Sibiu de multe ori si mi-a placut ce am vazut. Au dispus si altii de bani multi si nu s-a vazut nimic. Nu stiu cat e meritul neamtului dar cred si acum ca ar fi fost o alegere mai buna decat asta de acum. Chiar judecand superficial ..dupa infatisare. Parca avea alta prestanta...nu? radmasa.gif Oricum discutam degeaba "ce-ar fi fost daca era x sau y" Asa poate veni oricine cu viziuni de genul "stiu eu sigur ca daca iesea x ar fi fost mai rau" radmasa.gif . E chestie de credibilitate. Intrerbarea e: de ce tarile din jurul nostru, tari mai sarace in resurse, se descurca mult mai bine? biggrin.gif Nuuuu....nu ma astept ca cineva sa recunoasca ca avem o guvernare execrabila....

Astia spuneau acum cateva zile ca nu poate fi vorba de mariri de taxe si acum fac sedinta de guvern pe tema asta. biggrin.gif
...si nu stiu cum o sa adune ei taxe mai eficient sau de la zidari, lautari samd cand nr angajatilor de la garda financiara a crescut la centru (unde sunt salarii grase) dar a scazut in teritoriu biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 5 May 2010, 12:07

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
padre
post 5 May 2010, 15:09
Post #2375

Il padrino

Ete na, poftim:

Ministrul Radu Berceanu și directorul Direcției Medicale din Ministerul Transporturilor, Victoria Iacob, erau informați despre salariile nesimțite ale celor cinci șefi din Spitalul CF 2 București. Instituția sanitară a cumpărat anul trecut mai multe produse fără să publice anunț de licitație, iar șefii spitalului și-au mărit singuri lefurile.
sursa.

Era logic ca se stia, dar acum uite si niste dovezi.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
luck33ro
post 5 May 2010, 16:54
Post #2376

Membru autentic

Dane, stai prin zona Gh. Petrascu cumva ? tongue.gif

--------------------
+
Dan73
post 5 May 2010, 17:10
Post #2377

Membru autentic

Nu, de ce? blink.gif

--------------------
+
luck33ro
post 5 May 2010, 18:30
Post #2378

Membru autentic

Poza aia cu borduri parea facuta in parculetul din zona smile.gif

--------------------
+
Dan73
post 5 May 2010, 20:08
Post #2379

Membru autentic

Voinicelu ..sau ala de pe Prieteniei? biggrin.gif De fapt acolo au facut o biserica..nici nu stiu unde ar mai avea loc.
Nu, poza e facuta in IOR...ma rog, in Titan, la intrarea de langa pod. Au asfaltat acum vreo doi ani aleile, erau numai bune pentru role si acum pun piatra cubica, dale si doua randuri de borduri precum se vede. Eu nu zic, sa faca... fantana aia de unde era rondul ala de trandafiri e misto dar parca pe vremurile astea nu prea era potrivit sa scoti ce ai pus acum doi ani, lucrare care era foarte buna, si sa pui altceva. Au facut si niste porti monumentale de zici ca intri la Versailles biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 5 May 2010, 21:35

--------------------
+
daniel4ro
post 5 May 2010, 21:44
Post #2380

forumist anti

From: B U Z Ă U city

QUOTE(luck33ro @ 5 May 2010, 16:54)
Dane, stai prin zona Gh. Petrascu cumva ? tongue.gif
*

Dane, vezi ca te trage de limba sa afle unde stai, ca sa iti organizeze o ambuscada intr-o seara cand vii acasa biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
pcs
post 5 May 2010, 21:54
Post #2381

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

@Dan73 : Dane, referitor la postul 2374, eu unul ca mai departat de centru nu pot sa te contrazic in ceea ce priveste politizarea institutiilor din Bucuresti. In teritoriu insa, ceea ce fac sau au facut pedeleii e o joaca de copii pe langa practica serioasa a psd-ului din 2000-2004.
Eu nu am sursele voastre de informatii privitoare la taxe si impozite, dar am sursele mele in ceea ce priveste costurile energiei. In continuare ma voi referi strict la informatiile de presa si declaratiile sefilor companiilor de distributie a energiei electrice si a gazului.
In 2009, in conditiile in care in toata Europa pretul la gaze si energie scadea ( pe fondul reducerii consumului datorat crizei ), GDF, EON, CEZ si Enel cereau cresteri de tarife de 20 % la gaz si 10% la energie. ANRE, condus de omul lui Basescu a refuzat aceste cereri, ba mai mult a ieftinit gazul cu 3%. Anul asta, cererile de crestere a tarifelor sunt de 17% la gaz si 5 % la electricitate. ANRE a refuzat, iar ca raspuns, seful EON Romania a amenintat cu concedierea a 1700 de angajati din gaz si electricitate anul asta si inca 1500 la anul. Din acestia, circa 2500 vor fi din zona Transilvaniei. ANRE nu a cedat santajului si a anuntat ca preturile la gaz si curent raman constante pana in 2011.
Te-as ruga sa faci un mic exercitiu de imaginatie si sa constati ca aceste cresteri de tarife ar fi falimentat cu mult mai multe firme decat impozitul forfetar.
Dupa datele astea, crezi sincer ca un prim - ministru neamt ar fi rezistat presiunilor politico economice ale tandemului germano-francez EON+GDF? Cum crezi ca ar fi aratat Romania de azi daca aceste cresteri de tarife ar fi fost aprobate?

This post has been edited by pcs: 5 May 2010, 21:57

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e - HA308MV 05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
+
Dan73
post 5 May 2010, 23:19
Post #2382

Membru autentic

Ha...joaca de copii? biggrin.gif biggrin.gif Nici macar nu are rost sa incerce cineva sa imi schimbe parerea despre numirile politice. Sa dau aici amanunte... nu prea cred sa o fac.. ph34r.gif biggrin.gif
Calculul pe care mi-l soliciti e complicat..nu stiu cate din sutele de mii de firme sunt mari consumatoare de energie sau gaze ca sa iti spun daca impactul ar fi fost cu mult mai mare. tongue.gif Pretul la gaze s-a mai marit de multe ori si nu am auzit atat de multe falimente. In fine, nu te contrazic cu anre si oricum eu cred ca base are un soi de patriotism insa ce ma incalzeste daca pe de alta parte pretul pe km de autostrada e cum e si banii se duc unde se duc. Adica exemple de pe cealalta parte a balantei se pot gasi oricand. biggrin.gif Pana la urma trebuie sa judecam efectul cumulat la actiunilor politicienilor. Mie unuia nu imi place ce a ajuns tara asta...daca unora le place, e problema lor. Tot compar cu Bulgaria...cred ca in curand nu o sa mai putem compara. Si erau vai de mama lor.
Deductia aia ca Johannis nu ar fi rezistat e fortata. Ferdinand de ex a declarat razboi Germaniei si era nascut acolo biggrin.gif Eu nu discutam de calitatea lui de neamt ci il comparam putin cu Boc. biggrin.gif

@Daniel...cunosc zona aia...daaaa, e potrivita pt o ambuscada, corect biggrin.gif Borduri sunt...ca la Posada biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 5 May 2010, 23:32

--------------------
+
Modus
post 6 May 2010, 07:12
Post #2383

Membru autentic

Ambuscada cu BMWuri M5 antepenultimul model tongue.gif

--------------------
+
pcs
post 6 May 2010, 07:23
Post #2384

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

Nu e vorba doar de firmele mari consumatoare de energie si de gaz, ci de faptul ca aceste scumpiri se propaga in lant in intreaga economie. Tin minte ca la alte scumpiri, desi pretul gazelor si/sau al energiei nu reprezenta mai mult de 10% din cheltuieli, firmele cresteau preturile cu aproximativ 50% din scumpiri ( mai exact, daca pretul energiei crestea cu 10%, ele cresteau preturile cu 5% ). O astfel de crestere a preturilor, pe fondul reducerii drastice a consumului, ar fi dus la faliment foarte multe firme. Putem de exemplu sa il intrebam pe Flamingo, a carui firma nu e un mare consumator de energie, cum l-ar fi afectat o crestere a pretului la gaz cu 17% si la curent cu 5%, in conditiile iernii din acest an.
Ca sa fiu foarte clar, nu iau apararea guvernului Boc, dar nici nu pot sa spun ca nu a facut chiar nimic pentru ca economia sa supravietuiasca.

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e - HA308MV 05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
+
Modus
post 6 May 2010, 07:32
Post #2385

Membru autentic

Singurul lucru bun facut de guvernul Boc e programul Rabla de anul asta care a incurajat cumpararea de Dacii noi. In rest, pauza: PDL + PSD + PNL lucreaza pentru interesul national. Sa-i lasam sa lucreze pentru noi.

Vorba lui Borcea: "Lasati-ne sa ne pregatim de Liga Campionilor" radmasa.gif

--------------------
+
CGB
post 6 May 2010, 08:37
Post #2386

CGB

From: behind

QUOTE(Modus @ 5 May 2010, 11:17)
stai linistit ca daca castiga PSDul tot aici se ajungea.

QUOTE(aphophis @ 5 May 2010, 11:26)
eu il sustin, pentru ca stiu ca ar fi fost si mai rau cu tantalaul si gogomanul la putere  rolleyes.gif

nu mi-o luati in nume de rau, da' daca asta e tot ce mai aveti de spus referitor la kktu in care ne-a bagat base si ceata lui, atunci sinteti extrem de redusi.

afofis, tu acest nostradamus modern, ia dezvaluie-ne si noua ce stii tu despre cum ar fi fost cu "tantalaul si gogomanul" la putere. zi-ne asa pe puncte, ce s-ar fi intamplat mai rau de-atat. singura chestie mai rea pa care mi-o pot imagina acu' ,e sa se dea lege ca toti rumanii sa-si vanda cate-un rinichi ca sa strangem bani sa platim datoriile.

This post has been edited by CGB: 6 May 2010, 08:49

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Modus
post 6 May 2010, 09:31
Post #2387

Membru autentic

CGB, nu fii nici tu redus crezand ca daca era PSD la putere s-ar fi oprit brusc toate furtisagurile, si totul era roz. E cazul sa uitam de Voicu?

--------------------
+
padre
post 6 May 2010, 10:20
Post #2388

Il padrino

Nu e cazul sa uitam de nimeni, nici de Ridzi, nici de EBA, etc. Ridzi a facut frauda cu bani, a facut sa dispara bani, unii din ei fiind absorbiti de campania electorala a lu' EBA. Se va dovedi candva si asta, acum nu se incurca nimeni sa cerceteze cu Zeus la putere.
Voicu a facut trafic de influenta, cel mai probabil, si poate si altele, instanta va decide si daca va fi gasit vinovat, sa faca puscarie si el si toti cei implicati pe langa el. Problema e ca Ridzi nici nu a ajuns in fata instantei inca, ce sa mai vorbim de arestare, si in cazul ei s-a dovedit ca a facut presiuni ca sa dispara probe, sa influenteze martorii, etc. Ea a gasit solutia, a facut un copil si gata, nu se mai atinge nimeni de ea o perioada pentru ca a furat pentru famiglia lu' Zeus si este protejata.
Cum striga afofis? "Deontologule"! tongue.gif

Oricum, e o noutate sa-l vedem pe Modus zicand ceva de rau de guvernarea Boc laugh.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
CGB
post 6 May 2010, 15:36
Post #2389

CGB

QUOTE(Modus @ 6 May 2010, 09:31)
CGB, nu fii nici tu redus crezand ca daca era PSD la putere s-ar fi oprit brusc toate furtisagurile, si totul era roz. E cazul sa uitam de Voicu?

vad ca asta cu "daca era psd la putere era la fel" a devenit un fel de laitmotiv al portocaliilor. chiar nu mai au nici o motivatie ptr tampeniile facute de matroz si clica lui. prietene mi se rupe cum era cu altcineva. io vad cum e cu astia. astia ma intereseaza. ce fac jegurile astea. sau ce nu fac. chiar nu ma intereseaza cine e la putere. vreau doar sa vina cineva care sa mijte ceva ptr tarisoara. umbla vorba ca vine iar stolo primministru. atunci chiar ca ne ducem de p..a, daca vine robotu' la carma guvernului.
astept si io o explicatie ptr ce se intampla cu noi, din cauza gunoaielor umane care ne conduc de 6 ani. o explicatie pertinenta, nu vorbe genu "si cu ailalti era la fel".
cati din pulinbasesti au habar ce inseamna o crestere cu 1-2 procente a tva-ului (nu cu 6 cum se aude)? cati au habar ce inseamna cresterea cotei unice (parca matrozu si boc haleau rahat ca nu ridica cota unica)? ce efecte au asupra mediului privat toate astea, asupra investitorilor straini. plm unii chiar nu realizeaza ce kkt ne asteapta. ei o tin cu voicu, cu prostanacu, cu gogomanu. numa kkturi retarde. beliti ochii la ce-i prin grecia.

si mai intreb ceva. de ce ai da un imprumut unuia care stii ca nu-ti poate da in viata lui banii inapoi? daca banii nu ti-i poate da, ce-i iei? asa e cu FMI si romania. o sa ne vanda bucata cu bucata pamantu de sub picioare.

si da, dolaru se intareste. euro o sa se duca-n cap ca si leul.

This post has been edited by CGB: 6 May 2010, 15:43

--------------------
bob737
post 6 May 2010, 15:40
Post #2390

Membru autentic

radmasa.gif radmasa.gif
Romania o sa intre in incapacitate de plata la anu' si tot ceea ce putem spune e " cu PSD sau PNL era la fel daca nu mai rau". Evident ca Johannis era la fel de Bo...c! radmasa.gif radmasa.gif
Mi-a mai placut faza cu reformarea statului...care acum cu pusca si cureaua lata cheltuie mai mult decat in trecut.
Chiar mi-ar parea bine sa ridice astia tva-ul la 25% si cota unica la 20%. Sa vedem daca si asa vor mai exista voci de genul " cu ceilalti era si mai rau".
Pana una alta ii sfatuiesc pe cei anti PDL sa nu mai fie patrioti si sa-si schimbe leii in valuta ( $ ).

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
Tamango
post 6 May 2010, 15:48
Post #2391

Biciclist

Nu cred ca e o idee buna sa investesti in dolar. Mai ales acum. Mai bine aur ...

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
DrK
post 6 May 2010, 15:58
Post #2392

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Care aur? Ala care a crescut agresiv?

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Modus
post 6 May 2010, 16:05
Post #2393

Membru autentic

Dolarul va fi mereu tare.

--------------------
+
CGB
post 6 May 2010, 17:19
Post #2394

CGB

ma uit la tv la base si ma crucesc de ce aud: reduceri salariale de 25% ptr bugetari, reduceri de 15% ale pensiilor, reduceri de 15% ale ajutorului de somaj, anulare ptr unele ajutoare sociale, anulare subventii la incalzire in bucuresti, concedieri masive...etc...etc. adica saracie crancena. jigodia nu zice nimic de sprijinirea mediului privat, de atragere de investitori, de creare unor locuri de munca.
pe langa faptu ca nu e primministru si n-are de ce vorbi despre toate astea, ma uit la el si nu vad pic de rusine pe fata lui. vorbeste cu atata detasare de toate astea ca ma ia groaza. parca mai ieri ne spunea cum romania a iesit din criza si e pe crestere economica, cum salariile profesorilor tre sa creasca cu 50%, cum pensiile nu vor scadea etc...etc.
sa-l ia dracu de dobitoc si p-aia care ni l-au adus pe cap. jigodie mai mare ca imbecilu asta n-a vazut romania.

This post has been edited by CGB: 6 May 2010, 17:20

--------------------
Flamingo
post 6 May 2010, 17:21
Post #2395

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

Bai Cristi, si eu ma uit la Base cum vorbeste si tare ma abate gandul sa desfac o bere ca altceva nu-mi ramane momentan. icon_mrgreen.gif

Pai bai tata... el vorbeste cu cuvintele alora de FMI. Daca era Geoana sau Bombonel crezi ca sunea altceva?

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
b76bgaarh
post 6 May 2010, 17:22
Post #2396

Membru autentic

sa ii vad eu pe aia din diaspora care lau ales pe baselu ca traiesc si ei in aceleasi conditii....

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
daniel4ro
post 6 May 2010, 17:29
Post #2397

forumist anti

From: B U Z Ă U city

QUOTE(Modus @ 6 May 2010, 07:32)
Singurul lucru bun facut de guvernul Boc e programul Rabla de anul asta
*

un singur lucru bun a facut si guvernul adorat de tine, si tu tot masina SH ti-ai luat...

<span class='edit'>6 May 2010, 17:30:</span>
QUOTE(Flamingo @ 6 May 2010, 17:21)
Daca era Geoana sau Bombonel crezi ca spuneau altceva?
*

gandire tipic pedelista, Flamingo, nu te supara ca-ti spun

This post has been edited by daniel4ro: 6 May 2010, 17:30

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
Flamingo
post 6 May 2010, 17:35
Post #2398

Membru "SPARKY Team"

Nu ma supar deloc, ca doar ai facut o afirmatie corecta. Fals era daca spuneai ca sunt in tabara cealalalta... biggrin.gif

Si oricum, era in spirit de gluma. Bere, aberatii, minciuni politice... Mie mi s-a luat. Nu mai cred pe nimeni. Nici pe astia de acum, nici pe cei ce vor urma. wink.gif

Edit:
Conform Base, in lunile urmatoare o sa scada:
- pensiile cu 15%
- ajutorul de somaj cu 15%
- salariile cu 25%

Bine ca nu m-am bagat la stat ca era cat p-aci. rolleyes.gif

Intrebat de catre un ziarist daca se refera si la sectorul privat, a raspuns ca nu, ci doar la sectorul bugetar, deoarece nu este posibil ca sectorul bugetar (unul mare si gras), sa fie atat de sus, si sa stea in spinarea unuia mic si slab (sectorul privat).

Deci, sa traim bine. biggrin.gif

This post has been edited by Flamingo: 6 May 2010, 17:41

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Tamango
post 6 May 2010, 17:45
Post #2399

Biciclist

Ma bufneste rasul ... timp de 20 de ani evaziunea fiscala a fost neoprita, si vrea el so opreasca acuma? hai sa fim seriosi smile.gif De ce nu apeleaza la solutiile simple:

1) Desfiintarea Ministerului Turismului si transformare lui in agentie
2) Desfiintarea ICR-ului
3) Desfiintarea CNA-ului
4) Desfiintarea CNSAS-ului.( apare legea lustratiei )
5) Reducerea salarizarii personalului din ministere
6) Reducerea bugetului de personal in Administratia prezidentiala.
7) Desfiintarea posturilor de consilieri personali in primarii si Consilii judetene.
8) Reducerea posturilor de consilieri personali din Guvern si ministere.etc. etc.

Sa caute solutii pentru ca se pot face economii importante. Daca nu ...Out !!! Tot populatia sa se sacrifice pentru imbuibatii astia ?

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
Flamingo
post 6 May 2010, 17:50
Post #2400

Membru "SPARKY Team"

Veste buna... TVA-ul si impozitul pe profit cica ar ramane pe loc. rolleyes.gif

--------------------
+
166 Pages « < 78 79 80 81 82 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th August 2025 - 15:01
Dacia