Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
Dan73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
M-am saturat, normal... insa nu vreau sa para ca-mi asum spusele presedintelui, Eu am dat un fel de copy si paste la ce s-a vorbit mai devreme la Cotroceni.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt curios daca mamaliga va exploda din nou ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Basescule esti un nemernic ,25 % sa imi taie din salariu.ESTI un nemernic ,un pervers.Sa te iei de mana cu astia ce te-au votat.Sper sa crape toti portocalii,cu tot cu Guvernull Boc.Sa va fie rusine!
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum unii de pe aici stiu deja, nevasta-mea tot la stat lucreaza deci va fi "vaduvita" si ea de 25 %.
De suparare, spunea mai devreme ca o sa emigreze, dar tot ea era de parere ca FMI-ul vorbea la Cotroceni prin gura lui Basescu. Acum nu stiu ce sa zic. Am facut putin misto *sadic) de ea... pentru ca la ora actuala este... cumva intre ciocan si nicovala. Bine, si eu pe langa ea... ![]() This post has been edited by Flamingo: 6 May 2010, 19:02 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tamango @ 6 May 2010, 18:45) Ma bufneste rasul ... timp de 20 de ani evaziunea fiscala a fost neoprita, si vrea el so opreasca acuma? hai sa fim seriosi ![]() 1) Desfiintarea Ministerului Turismului si transformare lui in agentie Ahahahahahaha, si Udrea ce sa faca, sa piarda ea titlu de ministru? Sau poate o pune prim-ministru sau la justitie? ![]() ![]() 2) Desfiintarea ICR-ului pai si cine o sa-l mai pupe-n fund pe basescu si o sa-i cante ode? ![]() 3) Desfiintarea CNA-ului Asta chiar nu ar fi buna, la cat rahat este in audio-vizualul romanesc, dar ar trebui pusi niste oameni competenti acolo, fara culoare politica. 4) Desfiintarea CNSAS-ului.( apare legea lustratiei ) Ahahahahaha si Boc ce o sa faca? El a fost un mic comunist de frunte! 5) Reducerea salarizarii personalului din ministere N-ai sa vezi niciodata, pestele de la cap se-mpute. 6) Reducerea bugetului de personal in Administratia prezidentiala. Ahahhahaha si sa nu mai aiba imparatul curteni?? ![]() 7) Desfiintarea posturilor de consilieri personali in primarii si Consilii judetene. Si spaga cine o mai ia, ca doar mai sunt o multime de kitsch-uri de construit, terenuri de luat pe nimic, etc etc.? 8) Reducerea posturilor de consilieri personali din Guvern si ministere.etc. etc. Si Boc ce face cu nepoata lui, ca abia s-a obisnuit fata la Bucuresti?? Si restul de prieteni de la Cluj? nuuu... ![]() ![]() Sa caute solutii pentru ca se pot face economii importante. Daca nu ...Out !!! Tot populatia sa se sacrifice pentru imbuibatii astia ? Boc a fost premier, cel putin teoretic, de 4 ori pana acum, si e posibil sa mai fie si in continuare. Out??? Niciodata in aceasta formula politica. Comentariile mele cu rosu. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Flamingo |
![]()
|
Daniel4ro, cum comentezi mesajul lui Padre de mai sus?
Asta apropos de raspunsul dat mie mai devreme... (sper ca stii unde bat). ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Padre, retoric vorbind, asa as fi comentat si eu
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
![]() ![]() Ala care il afiseaza(Modus) e salariu brut cu siguranta, si oricum e mult prea mare...la asemenea competente...obtinut doar ...stiu cum... ![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cine-l suna pe FireChief sa-l intrebe ce parere are de prietenul lui, Basescu?
![]() Eu nu vreau sa mai insist, sunt sigur ca unii vor trai niste drame personale deosebite, in special cei cu venituri mici (adica majoritatea). Sunt 2 lucruri pe care as vrea sa le evidentiez, prima este o intrebare: de ce a anuntat Basescu aceste masuri economice care vor fi adoptate de guvern??? Bine, pe langa raspunsul evident ca il doare la bascheti de alegatori, prostii dracului, ca in Romania oricum l-au ales mai putini oameni decat l-au ales pe Geoana si alt mandat oricum nu mai poate obtine, cel putin in forma actuala a Constitutiei. Sper ca e clar pentru toti ca Basescu este si presedinte si prim-ministru. Si cel mai important, toti cei care l-au votat pe Basescu, indiferent de motive, sa stie ca situatia economica actuala este responsabilitatea lui si a PD-L-ului, in totalitate. El a numit o nulitate ca Emil Boc (nici macar ca profesor universitar in drept constitutional nu este capabil din moment ce in lucrarea de dizertatie a sustinut un concept impotriva caruia lucreaza acum, ce sa mai vorbim de economie??). Sa nu uitati niciodata ca toate ministerele cheie din punct de vedere economic au fost la PD-L in ultimii ani: finante, economie si industrie, dezvoltare, transporturi. Adica acolo unde au stat banii si parghiile economiei. Singura problema este ca acum deja e prea tarziu, declinul a inceput si am alunecat peste marginea prapastiei, numai un miracol ne va face sa ne oprim din declin, sincer nu cred ca va exista un asemenea miracol. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Eu sa fiu sincer,as face revolutie.Sau sa confiscam averile la nesimtitii astia ce se dau smecheri.Genu ai 1 mil de euro?Super 400 de mii ii ia statul.Ai Range Rover sport super taxa pe an 20 % din valoarea ei.Sa vezi ce liniste va fi atunci.Vb Basescu ,nesimtitii ce merg cu jeep prin Buc,vezi doamne el merge cu Loganu,da nesimtita de fiisa de unde p masii are RAnge Rover sport?Cine gatu masii e Syda asta,puta bleaga ce se plimba cu Infinity ,Bmw si numai stiu ce.Asa s-ar face bani frumosi si toata lumea ar fi fericita.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Ma bag si eu la revolutie
![]() Daca nu iese nimic emigrez impreuna cu sotia This post has been edited by biscu: 6 May 2010, 20:02 |
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Dedicatie pentru Modus si ceilalti care l-au votat pe zeul suprem
Citez : „Bună ziua! Cred că atmosfera publică ce s-a creat în aceste zile, ca de altfel și ajunsă, împinsă până la isterie pe la diverse posturi de televiziune, trebuie clarificată. În mod normal, n-ar fi fost treaba mea să fac o astfel de declarație, ci sunt probleme care țin de Guvern[I][SIZE=7][COLOR=red]. Dar în urma speculațiilor - și aici eu trebuie să fac mențiunea că sunt oameni și mijloace mass-media care deliberat întrețin o profundă atmosferă de neîncredere. Eu vreau să le spun românilor că pot să aibă încredere, că Guvernul, Parlamentul, Președintele știu ce au de făcut în situația de criză economică actuală.[SIZE=7][COLOR=red] ... " ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
Tamango |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Flamingo |
![]()
|
Un scurt rezumat al ultimileor discutii...
Sfat: VIZIONATI PANA LA CAPAT! ![]() . . . This post has been edited by Flamingo: 6 May 2010, 20:37 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pai nu asta ai cantat tu de anu' nou?
![]() PS: stiu ca stii de gluma ![]() This post has been edited by Dan73: 6 May 2010, 20:38 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Flamingo |
![]()
|
Nope, eu de Craciun (nu de anul nou), am cantat colinde, platit fiind... actiune trecuta la CV deisgur, indiferent repet (asa cum am spus si la acea vreme), ca la Cotroceni ar fi fost Base sau Geoana.
![]() P.S. Da, stiu de gluma. ![]() This post has been edited by Flamingo: 6 May 2010, 20:41 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pai nu trebuia sa justifici nimic....era 100% o gluma
![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 6 May 2010, 20:45 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Flamingo |
![]()
|
Ete nah...
Pai ce-am justificat acum, am justificat si in urma cu vreo 5 luni... daca asta era ideea. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 6 May 2010, 19:09) Daniel4ro, cum comentezi mesajul lui Padre de mai sus? Asta apropos de raspunsul dat mie mai devreme... (sper ca stii unde bat). ![]() un frustrat Padre asta... nu stiu cum de Presedintele ii mai da voie sa mai posteze pe forumul asta, lui si celorlalti antipedelei ar trebui sa li se taie tuturor netul si cablul tv pe deasupra, sa nu mai scrie tampenii si sa se uite la antene Flamingo, nu-l baga in seama, te rog, tu stii doar ca Guvernul, Parlamentul, Președintele știu ce au de făcut în situația de criză economică actuală, dormi linistit |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Tamango |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(daniel4ro @ 6 May 2010, 20:55) un frustrat Padre asta... nu stiu cum de Presedintele ii mai da voie sa mai posteze pe forumul asta, lui si celorlalti antipedelei ar trebui sa li se taie tuturor netul si cablul tv pe deasupra, sa nu mai scrie tampenii si sa se uite la antene Urmeaza, stai linistit... |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Pana duminica mintile luminate ale guvernului Boc Poc vor gasi metoda cea mai buna pentru a scoate tara din criza.
Super...pana acum nu stiam de ei |
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
Mda, tipic... Din gluma o dam in impungeri...
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
daniel4ro |
![]()
|
macar din bun-simt, cei care stiu cum au pus stampila aia cu TATOV, n-ar mai trebui sa se manifeste pe aici
Dorele, cum era aia ma cu Sa traiti bineeeeee? |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Flamingo |
![]()
|
Bre, cand s-o inchide topicul asta, cred ca va fi o senzatie de genul "mi-au luat jucariile".
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
padre |
![]()
|
Ba ar trebui sa se manifeste, dar sa recunoasca faptul ca au gresit. Sa nu uite ca a gresi e omeneste dar a persevera in greseala este prostie.
Dupa cum vedeti aphophis (Boc) este ocupat acum, noteaza dupa dictare de la Base: -25% fond salarii, -15% pensii, etc. Apropo, cum o sa puna in aplicare masurile astea a spus Basescu? Ca salariile si pensiile sunt obtinute in baza unor legi si unul din principiile in drept este ca o lege nu se poate aplica retroactiv... deci trebuie legi noi, recalculari noi, etc. Ca sa nu vorbim despre inechitatea scaderii pensiilor, oamenii aia au muncit o viata si au contribuit la un fond de pensii si acum sunt la cheremul unui marinar cu idei proaste si a unui profesor de drept ratat. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
daniel4ro |
![]()
|
sa se manifeste in continuare tot in acelasi Modus ca si pana acum, ma refeream
6 May 2010, 21:41: a, inca ceva, zic, inca ceva... votantii lu basel, de azi incolo incepeti sa va verificati frigiderele, lumea incepe sa vi le umple This post has been edited by daniel4ro: 6 May 2010, 21:41 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Flamingo |
![]()
|
Trebuia sa veniti si voi in masa la vot, nu sa stati pe la colturi sa mancati seminte si sa beti bere sau sa scrieti pe forumuri. Poate alta era situatia.
![]() Glumim, nu? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 13:10 |