Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages « < 6 7 8 9 10 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Turcia vs Spania vs Franta, diferentele dintre calitatea modelelor

edy72
post 20 Jan 2008, 09:44
Post #211

Membru incepator

Group: Members

Diferente: Turcia-cauciucuri Continental , Spania-Bridgestone. Important e ca acum injectia e Siemens si nu Dephi (la 1.5 dci 105).

--------------------
confidential confidential - xxx 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cristi39
post 20 Jan 2008, 09:53
Post #212

Membru autentic

cu multa placere.imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc...nu,nu ai fost explicit.din pacate.inteleg f.bine subtilitatile dar aici nu e cazul...

--------------------
Renault Megane Sedan 2007 Privillege
+
xcss
post 20 Jan 2008, 09:56
Post #213

Born to Be Epic

QUOTE(edy72 @ 20 Jan 2008, 09:44)
Diferente: Turcia-cauciucuri Continental , Spania-Bridgestone. Important e ca acum injectia e Siemens si nu Dephi (la 1.5 dci 105).
*

Eu am Sedan turcesc cu anvelope Goodyear.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Cristi39
post 20 Jan 2008, 09:57
Post #214

Membru autentic

QUOTE(Adila16 @ 19 Jan 2008, 22:46)
Crisxx, multam de replica eleganta!
Nu mi-am inchipuit ca pot fi si explicit! biggrin.gif
*

cu multa placere.imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc...nu,nu ai fost explicit.din pacate.inteleg f.bine subtilitatile dar aici nu e cazul...

--------------------
+
ssilviu
post 20 Jan 2008, 11:34
Post #215

F1 Man

From: Nicaieri

Diferente: Turcia-cauciucuri Continental , Spania-Bridgestone.
*

Sedanul vine in functie de echipare cu cauciucuri Bridgestone B390, Good Year NCT5, Michelin Primacy si am vazut unul nou care avea si Michelin Energy.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Adila16
post 20 Jan 2008, 12:42
Post #216

mecanic aero (sau aerian?)

QUOTE(Crisxx @ 20 Jan 2008, 09:57)
*

sad.gif

--------------------
Renault Megane BiCorp 1.6 16v - / aka Kurulina Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
...The more I get to know people, the more I like my dog...
+
atoma
post 20 Jan 2008, 13:28
Post #217

Membru autentic

From: constanta

hmda scuze de off topic ... am fost luat la misto pe aici... pentru ca am spus ca seat ibiza este o masina germana... ma rog..in afara de plastice si design totul este vw audi... da..aveti dreptate este o masina spaniola... care in 33000km este ca noua...fata de megane la care in 28000km am avut problemele cunoscute de toti de pe forum...

ontopic-jantele de la sedane sunt extrem de proaste...nu cred ca cele facute in franta sau spania sunt la fel de moi... m-am urcat intr-un bicorp m2.1 si nu avea acel buret intre geam si bord...asa cum era m2.1 sedane...sunt diferente intre turcia, spania si franta...

--------------------
Seat Ibiza 2006
+
Cristi39
post 20 Jan 2008, 15:26
Post #218

Membru autentic

De fapt,care e problema ta?Esti pe site-ul reno,si faci apologia seat-ului!!!crezi ca intereseaza pe cineva? .si apropo de luat la misto,cred ca singur ti-o faci...

--------------------
+
cata70
post 20 Jan 2008, 16:29
Post #219

Membru autentic

QUOTE(atoma @ 20 Jan 2008, 13:28)
hmda scuze de off topic ... am fost luat la misto pe aici... pentru ca am spus ca seat ibiza este o masina germana... ma rog..in afara de plastice si design totul este vw audi... da..aveti dreptate este o masina spaniola... care in 33000km este ca noua...fata de megane la care in 28000km am avut problemele cunoscute de toti de pe forum...
\

post-336-1110552475.gif Daca ai face comparatii pe forumul vw (unde esti membru,probabil )de genul celor facute pe aici (cu mercedes,bmw et c. ) plus nu stiu ce comentarii de rau ,sigur oamenii nu ar fi incantati... wink.gif Nu te supara dar lasa-ne cu masinile noastre asa cum sunt ele de...proaste,nefiabile sau cum vrei sa le zici !
on topic...Din tot ce s-a sustinut pe aici nu am gasit nici un argument solid in sensul existentei diferentei de calitate intre modelele facute in cele trei tari...Intre symbol si bicorp existau diferente de calitate a materialelor/dotari standart/optionale insa era si diferenta sensibila de preturi...De fapt,insusi initiatorul topicului contesta existenta vreunei diferente ... dry.gif

This post has been edited by cata70: 20 Jan 2008, 17:42

--------------------
Toyota Avensis 2013
+
L!nuX
post 20 Jan 2008, 16:35
Post #220

Membru decent

From: Bucuresti

Eu cred ca e vorba si de norocul fiecaruia . Poti sa ai masina frantuzeasca si sa ai probleme pe cand la una turceasca sa nu ai , si invers . Asa cum citeam mai sus problemele care apar pe parcurs sunt mai mici sau mai mari si in functie de cum are grija fiecare de masina lui .

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
Cristi39
post 20 Jan 2008, 16:38
Post #221

Membru autentic

nu ar fi cazul sa ne oprim aici?moderatori,ce ziceti?

--------------------
+
94 aln
post 20 Jan 2008, 17:39
Post #222

Membru incepator

post-336-1110552475.gif Luati-va fratilor masini nemtesti ca le tot ridicati in slavi si plimbati-va linistiti cu ele si nu mai intrati pe net si pe forum ca nu mai aveti ce sa scrieti, ca de aveti nemtoice. bla bla bla.gif

--------------------
renault megane sedan 2 - RO 2007/euro 4; 1,6/16V benzina/greege/privilege
+
andu911
post 20 Jan 2008, 17:51
Post #223

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Ce dracu, ca toate masinile au probleme. Sunt o gramada de probleme si la vw.
Parca ati fi babe de-alea, care se plimba prin piata si numai ce cumpara ele e cel mai bun.

--------------------
- - -
+
Cristi39
post 20 Jan 2008, 18:08
Post #224

Membru autentic

mie mi-ar fi jena sa-mi critic cu atata vehementa masina.Nu sunt multumit de ea,o vand si gata.

--------------------
+
AIX
post 20 Jan 2008, 21:43
Post #225

quite a regular

Acum ai vrea sa le fie jena si sa taca? La cat insisti pe aici probabil ca ai sanse sa se intample si asta. Nu uita, oamenii tind sa nu laude normalul (normalul reprezentand aici o masina fara probleme) dar tind sa critice anormalul. Ca unii sunt mai.. pasionali si critica mai mult, asta e. La cate Megane-uri s-au vandut nici nu ma mira ca apar (destul) de multi oameni care se plang de diverse probleme. Iar sa schimbi o masina nu e asa de usor. Insa problemele cresc gradul de disconfort.

--------------------
. . .
+
Adila16
post 20 Jan 2008, 21:57
Post #226

mecanic aero (sau aerian?)

Hmmm...
In seara asta am iesit la o tura de cartier, per-pedes apostolorum... Undeva in spatele blocului, un flacaias storcea un spray galben cu rosu in broastele usilor masinii sale: un Golf V gri-inchis-metalizat. Sunt convins ca omul nu avea sa posteze pe forum la VW ce masina nefiabila si-a luat... smile.gif

--------------------
Renault Megane BiCorp 1.6 16v - / aka Kurulina Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
...The more I get to know people, the more I like my dog...
+
Cristi39
post 20 Jan 2008, 22:42
Post #227

Membru autentic

QUOTE(AIX @ 20 Jan 2008, 22:43)
Acum ai vrea sa le fie jena si sa taca? La cat insisti pe aici probabil ca ai sanse sa se intample si asta. Nu uita, oamenii tind sa nu laude normalul (normalul reprezentand aici o masina fara probleme) dar tind sa critice anormalul. Ca unii sunt mai.. pasionali si critica mai mult, asta e. La cate Megane-uri s-au vandut nici nu ma mira ca apar (destul) de multi oameni care se plang de diverse probleme. Iar sa schimbi o masina nu e asa de usor. Insa problemele cresc gradul de disconfort.
*

interesanta remarca...dar eu nu marsez la ea.iar chestia cu "insistatul pe aici"zic s-o folosesti cand te adresezi persoanelor alea care au umplut multe pagini cu critici mai mult sau mai putin intemeiate referitoare la masina asta.

--------------------
+
kevin-ray
post 20 Jan 2008, 23:03
Post #228

Membru

From: Cluj-Napoca

Megane'ul meu asamblat in Turcia cu piese de peste tot din lume este absolut perfect. Merge perfect, nu scartaie, manerele sunt intacte etc. Se pare ca am fost mai norocos, dar am si avut grija de masina. Nu inteleg de ce se tot plange lumea de probleme, mai ales ca stiau dinainte de problemele respective. Si daca nu va convine, vindeti masinile si luati altele nemtesti, ca alea is main bune. La pretul unui Megane cat de cat dotat va luati un Golf chel sau un Polo dotat. Si tot o sa aveti probleme, dar atunci o sa taceti din gura ca aveti masina germana si alea is perfecte.

--------------------
Renault Megane Sedan II.2 2006
Confort Expression + mp3 & climatronic
1.5 dCi 82 CP
+
dggy
post 20 Jan 2008, 23:13
Post #229

Membru incepator

Mah fratilor, vesnic am auzit si eu povesti de megane, ca nu e fiabil, ca sunt scumpe piesele, ca sunt finisate prost etc. Si totusi ma uit pe strada (mai ales acu de vreo 5 luni de cand am si eu un megane) si le vad peste tot; masini de firma, personale, mai vechi, mai noi etc. Si atunci vine intrebarea - de ce se cumpara asa de bine daca e o masina proasta? Eu cred ca multi care zic ca nu e o masina buna ori nu a condus un Renault niciodata ori nu si-a mai putut plati leasing-ul la Mercedes si a trebuit sa isi ia un Megane. Si cum spiritul de turma e la moda pe la noi, si romanul vrea sa arate ca e expert in toate, va spune ca Megane este o masina naspa fara sa stie probabil cum arata.
Eu sunt foarte multumit de Megane-ul meu. Are 28k km si singura problema ce o am cu el este un bec de faza scurta ars. Probabil ca nu o fi la fel de inchegata ca o nemteasca, nu ma intereseaza, dar un lucru e sigur: iese din tiparul sumbru si "perfect" al masinii germane la care aspira tot romanu'. Cat despre locul unde se fabrica, nu mi se pare foarte relevant, intrucat sunt aceleasi piese, doar ca pe tipu' care le asambleaza nu il cheama Jaques si il cheama Abdul happy.gif

--------------------
Renault Megane 2006 Privilege 1.9dci
+
adrian 24
post 20 Jan 2008, 23:30
Post #230

Membru incepator

From: oradea

haideti sa ne vindem toti renaulturile si sa ne luam golfuri.... smile.gif .ca alea n u s-or strica.va dau io o solutie .cum sa faceti sa tina meganul 100 de ani? tongue.gif il tineti in garaj fratilor inchis ermetic si pus si folie pe el.si nu traiti voi cat tine meganul radmasa.gif .poi la fiecare masina cade cate ceva in functie de regimul de exploatare.la mine hai ca nu o cadea asa multe ca io ies mai mult seara cu masina in oras.da unu care face sute de km cu ea pe zi normal ca are sansa mai mare la vizite la service.si cine zice ca meganul nu ii masina buna,sa vina ca o dau eu p a mea la drive test.sa se lamureasca.sau il duc eu la o tura de ii tre punga de voma ca in avion.orice masina poate sa cada.orice masina poate sa reziste.pt cei namultumiti:nu cred ca cineva i-a obligat sa ia megane.eu d exemplu nu m-am gandit nici o secunda ca imi voi lua megane.am vazut-o intr-o seara in parcare,mi s-a pus pata pe ea si a doua zi am plimbat-o deja p numele meu....si sunt de 1000 oir foarte multumit de ea........toate cele bune...

--------------------
Peugeot 407 SW - BH-47-PJO 2006 2.0 HDI 136 cp
Ce nu te omoara te face mai puternic...
+
andu911
post 20 Jan 2008, 23:43
Post #231

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Eu nu imi vand masina sa-mi iau Golf sau Passat. Sa fie clar. Daca vreti, imi dati diferenta si imi iau Phaeton.
Vreau sa evoluez.

--------------------
- - -
+
meganus_bicorpus
post 21 Jan 2008, 10:15
Post #232

Membru autentic

From: Bucuresti si inca vreo 3 orase

Acum chiar s-a ajuns la extreme!daca scartaie un pic bordul ,gata, o vindem!E ca in bancul cu tiganii, decat sa spele copilul, mai bine fac altul!
In discutia asta ideea era alta, functele slabe si forte ale masinilor fabricate in diverse fabrici reno...sau e alt topic aici????

--------------------
renault Megane Bicorp/ Laguna III 2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
+
megane1
post 21 Jan 2008, 10:29
Post #233

Membru autentic

From: Moinesti

QUOTE(adrian 24 @ 20 Jan 2008, 23:30)
poi la fiecare masina cade cate ceva in functie de regimul de exploatare.la mine hai ca nu o cadea asa multe ca io ies mai mult seara cu masina in oras.da unu care face sute de km cu ea pe zi normal ca are sansa mai mare la vizite la service.si cine zice ca meganul nu ii masina buna,sa vina ca o dau eu p a mea la drive test.
*

nu stiu cat de concludenta este experienta mea, blush.gif insa in 7 luni am "cules"vreo 22 mii km , pe tot felul de drumuri, si singura defectiune so far este parbrizul cu care am cules vreo 4 pietricele(nu s a extins, ci au ramas punctele de impact)..si vreo 2 greierasi timizi, ce i drept.
mi se pare ca ienicerii si spahiii nu au facut rabat de la calitate..
si audi face TT la Gyor..insa multi nu stiu smile.gif

parerea mea e ca suferim de anume complexe de ordin psihologic, fara a le putea justifica concret

This post has been edited by megane1: 21 Jan 2008, 10:32

--------------------
renault megane2.2 privilege 1,6 16v mai 2007
privilege, gris platine+mp3
+
Cristi39
post 21 Jan 2008, 12:01
Post #234

Membru autentic

QUOTE(meganus_bicorpus @ 21 Jan 2008, 11:15)
Acum chiar s-a ajuns la extreme!daca scartaie un pic bordul ,gata, o vindem!E ca in bancul cu tiganii, decat sa spele copilul, mai bine fac altul!
In discutia asta ideea era alta, functele slabe si forte ale masinilor fabricate in diverse fabrici reno...sau e alt topic aici????
*

in sfarsit...

--------------------
+
lucien
post 21 Jan 2008, 12:10
Post #235

Membru

*

Intrebare : Este asa blink.gif ???? ( referitor la injectie - pentru 1,5 dci ), sau este decat o gluma ???

--------------------
Renault Megane sedan - PH -- xxx an 2007 ; 1,5 dci ; 124 hp ; model privilege
+
ssilviu
post 21 Jan 2008, 12:11
Post #236

F1 Man

From: Nicaieri

La cauciucuri nu a nimerit-o deloc.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
lucien
post 21 Jan 2008, 12:15
Post #237

Membru

Stiu de cauciucuri ca nu a nimerit-o dar chestia cu injectia ????

--------------------
Renault Megane sedan - PH -- xxx an 2007 ; 1,5 dci ; 124 hp ; model privilege
+
Cristi39
post 21 Jan 2008, 12:20
Post #238

Membru autentic

sustin si eu ce a afirmat ssilviu; turcoaica mea are "pantofiori" Goodyear.

--------------------
+
19vik
post 21 Jan 2008, 12:23
Post #239

Membru

Iar a mea Bridgestone.

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 2005/1.6 16v Expression
+
L!nuX
post 21 Jan 2008, 14:19
Post #240

Membru decent

QUOTE(19vik @ 21 Jan 2008, 12:23)
Iar a mea Bridgestone.
*

Asa am si eu la manageru meu

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
12 Pages « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 07:00
Dacia