Turcia vs Spania vs Franta, diferentele dintre calitatea modelelor
![]() ![]() ![]() |
Turcia vs Spania vs Franta, diferentele dintre calitatea modelelor
edy72 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 14 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
confidential
confidential
- xxx
2005
|
|||
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
cu multa placere.imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc...nu,nu ai fost explicit.din pacate.inteleg f.bine subtilitatile dar aici nu e cazul...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Cristi39 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
atoma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 3 May 05 From: constanta ![]() |
hmda scuze de off topic ... am fost luat la misto pe aici... pentru ca am spus ca seat ibiza este o masina germana... ma rog..in afara de plastice si design totul este vw audi... da..aveti dreptate este o masina spaniola... care in 33000km este ca noua...fata de megane la care in 28000km am avut problemele cunoscute de toti de pe forum...
ontopic-jantele de la sedane sunt extrem de proaste...nu cred ca cele facute in franta sau spania sunt la fel de moi... m-am urcat intr-un bicorp m2.1 si nu avea acel buret intre geam si bord...asa cum era m2.1 sedane...sunt diferente intre turcia, spania si franta... |
--------------------
Seat
Ibiza
2006
|
|
Cristi39 |
![]()
|
De fapt,care e problema ta?Esti pe site-ul reno,si faci apologia seat-ului!!!crezi ca intereseaza pe cineva? .si apropo de luat la misto,cred ca singur ti-o faci...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
QUOTE(atoma @ 20 Jan 2008, 13:28) hmda scuze de off topic ... am fost luat la misto pe aici... pentru ca am spus ca seat ibiza este o masina germana... ma rog..in afara de plastice si design totul este vw audi... da..aveti dreptate este o masina spaniola... care in 33000km este ca noua...fata de megane la care in 28000km am avut problemele cunoscute de toti de pe forum... \ ![]() ![]() on topic...Din tot ce s-a sustinut pe aici nu am gasit nici un argument solid in sensul existentei diferentei de calitate intre modelele facute in cele trei tari...Intre symbol si bicorp existau diferente de calitate a materialelor/dotari standart/optionale insa era si diferenta sensibila de preturi...De fapt,insusi initiatorul topicului contesta existenta vreunei diferente ... ![]() This post has been edited by cata70: 20 Jan 2008, 17:42 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca e vorba si de norocul fiecaruia . Poti sa ai masina frantuzeasca si sa ai probleme pe cand la una turceasca sa nu ai , si invers . Asa cum citeam mai sus problemele care apar pe parcurs sunt mai mici sau mai mari si in functie de cum are grija fiecare de masina lui .
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Cristi39 |
![]()
|
nu ar fi cazul sa ne oprim aici?moderatori,ce ziceti?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
94 aln |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 24 March 07 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane sedan 2
- RO
2007/euro 4; 1,6/16V benzina/greege/privilege
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Ce dracu, ca toate masinile au probleme. Sunt o gramada de probleme si la vw.
Parca ati fi babe de-alea, care se plimba prin piata si numai ce cumpara ele e cel mai bun. |
--------------------
-
-
-
|
|
Cristi39 |
![]()
|
mie mi-ar fi jena sa-mi critic cu atata vehementa masina.Nu sunt multumit de ea,o vand si gata.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum ai vrea sa le fie jena si sa taca? La cat insisti pe aici probabil ca ai sanse sa se intample si asta. Nu uita, oamenii tind sa nu laude normalul (normalul reprezentand aici o masina fara probleme) dar tind sa critice anormalul. Ca unii sunt mai.. pasionali si critica mai mult, asta e. La cate Megane-uri s-au vandut nici nu ma mira ca apar (destul) de multi oameni care se plang de diverse probleme. Iar sa schimbi o masina nu e asa de usor. Insa problemele cresc gradul de disconfort.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Hmmm...
In seara asta am iesit la o tura de cartier, per-pedes apostolorum... Undeva in spatele blocului, un flacaias storcea un spray galben cu rosu in broastele usilor masinii sale: un Golf V gri-inchis-metalizat. Sunt convins ca omul nu avea sa posteze pe forum la VW ce masina nefiabila si-a luat... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Cristi39 |
![]()
|
QUOTE(AIX @ 20 Jan 2008, 22:43) Acum ai vrea sa le fie jena si sa taca? La cat insisti pe aici probabil ca ai sanse sa se intample si asta. Nu uita, oamenii tind sa nu laude normalul (normalul reprezentand aici o masina fara probleme) dar tind sa critice anormalul. Ca unii sunt mai.. pasionali si critica mai mult, asta e. La cate Megane-uri s-au vandut nici nu ma mira ca apar (destul) de multi oameni care se plang de diverse probleme. Iar sa schimbi o masina nu e asa de usor. Insa problemele cresc gradul de disconfort. interesanta remarca...dar eu nu marsez la ea.iar chestia cu "insistatul pe aici"zic s-o folosesti cand te adresezi persoanelor alea care au umplut multe pagini cu critici mai mult sau mai putin intemeiate referitoare la masina asta. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
kevin-ray |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Megane'ul meu asamblat in Turcia cu piese de peste tot din lume este absolut perfect. Merge perfect, nu scartaie, manerele sunt intacte etc. Se pare ca am fost mai norocos, dar am si avut grija de masina. Nu inteleg de ce se tot plange lumea de probleme, mai ales ca stiau dinainte de problemele respective. Si daca nu va convine, vindeti masinile si luati altele nemtesti, ca alea is main bune. La pretul unui Megane cat de cat dotat va luati un Golf chel sau un Polo dotat. Si tot o sa aveti probleme, dar atunci o sa taceti din gura ca aveti masina germana si alea is perfecte.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
II.2 2006 Confort Expression + mp3 & climatronic
1.5 dCi 82 CP |
|
dggy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 24 August 07 ![]() |
Mah fratilor, vesnic am auzit si eu povesti de megane, ca nu e fiabil, ca sunt scumpe piesele, ca sunt finisate prost etc. Si totusi ma uit pe strada (mai ales acu de vreo 5 luni de cand am si eu un megane) si le vad peste tot; masini de firma, personale, mai vechi, mai noi etc. Si atunci vine intrebarea - de ce se cumpara asa de bine daca e o masina proasta? Eu cred ca multi care zic ca nu e o masina buna ori nu a condus un Renault niciodata ori nu si-a mai putut plati leasing-ul la Mercedes si a trebuit sa isi ia un Megane. Si cum spiritul de turma e la moda pe la noi, si romanul vrea sa arate ca e expert in toate, va spune ca Megane este o masina naspa fara sa stie probabil cum arata.
Eu sunt foarte multumit de Megane-ul meu. Are 28k km si singura problema ce o am cu el este un bec de faza scurta ars. Probabil ca nu o fi la fel de inchegata ca o nemteasca, nu ma intereseaza, dar un lucru e sigur: iese din tiparul sumbru si "perfect" al masinii germane la care aspira tot romanu'. Cat despre locul unde se fabrica, nu mi se pare foarte relevant, intrucat sunt aceleasi piese, doar ca pe tipu' care le asambleaza nu il cheama Jaques si il cheama Abdul ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006 Privilege 1.9dci
|
|
adrian 24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 16 September 07 From: oradea ![]() |
haideti sa ne vindem toti renaulturile si sa ne luam golfuri....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
407 SW
- BH-47-PJO
2006 2.0 HDI 136 cp Ce nu te omoara te face mai puternic...
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu nu imi vand masina sa-mi iau Golf sau Passat. Sa fie clar. Daca vreti, imi dati diferenta si imi iau Phaeton.
Vreau sa evoluez. |
--------------------
-
-
-
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Acum chiar s-a ajuns la extreme!daca scartaie un pic bordul ,gata, o vindem!E ca in bancul cu tiganii, decat sa spele copilul, mai bine fac altul!
In discutia asta ideea era alta, functele slabe si forte ale masinilor fabricate in diverse fabrici reno...sau e alt topic aici???? |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
QUOTE(adrian 24 @ 20 Jan 2008, 23:30) poi la fiecare masina cade cate ceva in functie de regimul de exploatare.la mine hai ca nu o cadea asa multe ca io ies mai mult seara cu masina in oras.da unu care face sute de km cu ea pe zi normal ca are sansa mai mare la vizite la service.si cine zice ca meganul nu ii masina buna,sa vina ca o dau eu p a mea la drive test. nu stiu cat de concludenta este experienta mea, ![]() mi se pare ca ienicerii si spahiii nu au facut rabat de la calitate.. si audi face TT la Gyor..insa multi nu stiu ![]() parerea mea e ca suferim de anume complexe de ordin psihologic, fara a le putea justifica concret This post has been edited by megane1: 21 Jan 2008, 10:32 |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
Cristi39 |
![]()
|
QUOTE(meganus_bicorpus @ 21 Jan 2008, 11:15) Acum chiar s-a ajuns la extreme!daca scartaie un pic bordul ,gata, o vindem!E ca in bancul cu tiganii, decat sa spele copilul, mai bine fac altul! In discutia asta ideea era alta, functele slabe si forte ale masinilor fabricate in diverse fabrici reno...sau e alt topic aici???? in sfarsit... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
lucien |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 29 May 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
- PH -- xxx
an 2007 ; 1,5 dci ; 124 hp ; model privilege
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
La cauciucuri nu a nimerit-o deloc.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
lucien |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 29 May 07 ![]() |
Stiu de cauciucuri ca nu a nimerit-o dar chestia cu injectia ????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
- PH -- xxx
an 2007 ; 1,5 dci ; 124 hp ; model privilege
|
|
Cristi39 |
![]()
|
sustin si eu ce a afirmat ssilviu; turcoaica mea are "pantofiori" Goodyear.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Iar a mea Bridgestone.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 07:00 |