ce parere aveti de mircea badea?
![]() ![]() ![]() |
ce parere aveti de mircea badea?
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
Inadaptat sau nu, frustrat sau nu, tipul e destept ca altfel nu ajungea unde e, imi place ca ma distreaza teribil in una din trei emisiuni, cel putin si pt asta il respect. Ah, si il mai apreciez ca a facut facultatea pe care o fac si eu
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- PH 86 BAD
2007 // 1.4 Dynamique Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Punem pariu ca MB citeste topicul asta ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Am o parere buna.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Este ok tipul, dar sincer nu prea l-as vedea facand altceva in afara de "televiziune".
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Unii il iau prea in serios pe Badea si de asta il urasc. Totusi emisiunea e de divertisment.
Cand citeste tabloide sau se cearta cu forumistii mi se pare extrem de amuzant, e un tip haios si spontan ca nu e chiar atat de simplu sa sustii o emisiune live, zi de zi, fara niciun fel de ajutor sau co-prezentator. Din punctul meu de vedere are doua probleme. 1. Face politica, desi e clar subiectiv din cauza sefului lui si 2. O face prea mult pe desteptul si smardoiul Bucurestiului si intr-o zi e posibil sa se umple paharul... Dar din nou, repet, emisiunea lui e una de divertisment, si e doar o chestiune de gust daca iti place sau nu. Parerea mea e ca ar trebui sa se axeze pe caterinca si pe tabloide ca acolo e cu adevarat talentat la umor, cand o da in politica si in injurii eu zic ca exagereaza mult. "Punem pariu ca MB citeste topicul asta ?" Nu cred, la cati l-au injurat pe aici sigur spunea in emisiune... Sau poate a spus ? ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(A l e x @ 8 Jul 2008, 10:53) Parerea mea e ca ar trebui sa se axeze pe caterinca si pe tabloide ca acolo e cu adevarat talentat la umor, cand o da in politica si in injurii eu zic ca exagereaza mult. de acord. chiar imi pare rau ca nu mai face emisiuni de umor pur sau un talkshow de seara asa, fara accente politice, cam cum era cel cu oreste... erau super tari si pe faza atunci. cu chestia cu subiectivismul datorat sefului lui nu sunt de acord, eu chiar l-am auzit facand mishto de voiculescu odata... This post has been edited by Bacu: 8 Jul 2008, 11:01 |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Flamingo |
![]()
|
Intotdeauna am fost de parere ca cei care nu-l suporta pe MB sunt fani raposatul "doar_o_vorba_sa-ti_mai_spun". Tipul e natural si asta este un atu in ziua de azi dar si o problema pentru majoritatea care se mentin in niste tipare...
"Vai draga ce-a putut sa spuna..." sau "N-am vazut in viata mea la TVR asa om prost crescut" Paiu TVR-ul e TVR si Antena 1 e alta poveste... Soacra-mea de pilda o uraste pe Anca Parghel, in schimb e mare fana Andreea Marin iar cand am luat-o la bani marunti, cum ca de ce nu o place pe Parghel... nu a fost in stare sa-mi aduca argumente solide... Mdeh, e trecuta de 60 de ani si a trait in alta lume pana pe la 36. ![]() Mircea Badea este genul de om vesnic tanar. Pun pariu ca si la 60 de ani va fi la fel ca si acum. Cel mai bine este sa-l ignorati, sa schimbati canalul. "Vai, dar tu esti om insurat acum, trebuie sa fii serios, ai copil... Inca te mai tii de shotii ?" Ia uite-l p-al lui Popescu, se imbraca la costum zi de zi, tu abia ai acceptat sa te imbraci "elegant" la nunta lui Lili... ![]() Bre, ma lasi dreaq ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
cal |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 13 May 07 ![]() |
Mie imi place Badea ,mi se pare chiar ok!
|
--------------------
.
.
. Renault Talisman Intense, 1.6 TCE 200 EDC Black,2016
Renault Megane 2.2, 1.6 16v, Lux Privilege, Gri Beige,2007 |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(cal @ 10 Jul 2008, 23:58) Mie imi place Badea ,mi se pare chiar ok! Dap, in special atunci cand nu citesti decat ultima pagina din subiectul asta si cand nu mai asculti si zgomotul din capul altora |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Un om care are multe de spus, ca de altfel oricine de pe forumul ăsta ar avea tot atâtea constatări, poate chiar mai bine argumentate din experiențele personale, dar care nu are ocazia, talentul sa le spună pe sticlă.
Un personaj care are o emisiune folosită ca pamflet pentru amuzarea telespectatorilor, în nici un caz de informare a populației, comercial de altfel, care prinde, prinde bine. Îl respect, e vechi în mintea mea și nu l-am văzut/auzit niciodată în vreun scandal, deci are o dâră de bun simț. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
A inceput sa cam insiste pe lupta asta politica, nu prea mai are umor in emisiune. In schimb, ca si plus, mi se pare ca are un vocabular de invidiat.
off: stie cineva sigur cum se masoara audienta? Pe net nu prea am inteles, scrie de niste cutii instalate in casa unor oameni... Asa de primitiv e sistemul? Ma intreb unde instaleaza cutiile la masurarea ratingurilor la radio ![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Omul e asa cum il vedeti. Nimic fals, nimic in plus, nimic in minus.
Mie nu-mi place, dar gustul meu si aspiratiile mele nu sunt reprezentative pentru Romania, asa ca nu ma amagesc. La TV audienta se masoara cu ajutorul unor cutii asemanatoare receiverelor de satelit, care au lista canalelor blocata (dar setata aleator si diferit pentru fiecare unitate in parte) si care descarca permanent pe server la ce program se uita familia respectiva. Teoretic, esantionul de familii folosit este reprezentativ pentru Romania dupa sex, varsta, mediu si nivel de venituri si este reinnoit periodic prin scoaterea din esantion a celor mai vechi X familii si introducerea in esantion a X familii noi. Erorile de masurare sunt datorate lipsei de reprezentativitate a esantionului de familii utilizat la un moment dat. La radio masurarea audientelor se face prin sondaje periodice pe esantioane reprezentative la nivel national si local. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
keyo[z] |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 July 09 ![]() |
E destept si informat tipul
iar in ziua de azi daca vrei sa reusesti trebuie sa detii informatia a fost foarte tare scandalul dintre el si bloggerul ala zoso:))) |
--------------------
Renault
Megane
An 2007 , lux privilege 1.5dci @Militari, Teatrul Masca
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
eu il urmaresc inca de la inceputurile emisiunii . este subiectiv ca asta e... trebe sa manince si gura lui o piine. citeodata imi place citeodata sare calul, uneori e plicticos pentru ca reia ce a mai spus si in alte emisiuni. per total am sa continui sa ma uit. astept pe andi moisescu sa inceapa si el dupa vacanta apropo tv. mai intai astept concediul .
This post has been edited by buzasparta: 22 Jul 2009, 11:07 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Pentru cine a vazut emisiunea de aseara, e de rau, frate
![]() Eu nu cred ca moare in patul lui, de batranete. La limita dintre grotesc, vulgar, inteligent si subtil. Pe alocuri si cu o lasitate vadita, dar belea... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
daniel_renault |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 11 November 08 From: TG-MURE$ ![]() |
o parere buna despre mircea
![]() |
--------------------
renault megane
renault megane
2000 Hatchback..1.6.16v-107
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Nu știu cum mai este Badea acum. Eu l-am văzut cu ani în urmă, cînd făcea emisiunea cu Oreste, iar pe vremea aia era un dobitoc. În emisiunea aia, Oreste era în regulă, le zicea bine și cu umor, însă cînd deschidea Badea gura era un dezastru total, numai tîmpenii debita, și nici haz n-avea deloc. Se voia spiritual, rîdea singur de glumele lui nesărate, însă se vedea din avion că emisiunea ar fi mers la fel de bine și fără el. De cele mai multe ori nu făcea altceva decît să repete ceea ce tocmai spusese Oreste, doar cu alte cuvinte.
Așa că încă de pe-atunci l-am trecut pe lista de "ignore" și n-am mai urmărit nimic cu sau despre el. Ce mai face acum? A mai evoluat de-atunci? A început să spună și cîte ceva mai inteligent din cînd în cînd? Sau tot un dobitoc îngîmfat și plin de fițe a rămas? Întreb, nu dau cu parul; nu l-am mai văzut de ceva timp... This post has been edited by VladSoare: 8 Sep 2009, 08:01 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 5 October 05 ![]() |
o parere buna si din partea mea.
zic buna si nu foarte buna pentru ca mai are si el scapari |
--------------------
BMW
X1
2013 xDrive Renault Megane Coupe TCe
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Mircea B. Prersedinte!
![]() salutare FireChief, vad ca mai intri si citesti pe ici, pe colo. |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
Cred ca pe multi ii deranjeaza ca Badea, de fapt copilul din Badea, castiga undeva pe la 2000 de euro / luna, dandu-se in spectacol, fata de minti luminate (cum suntem noi de altfel),
![]() O fi si asta o meserie in vremuri de restriste... ![]() This post has been edited by Flamingo: 9 Oct 2009, 20:25 Attached image(s) ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
mie imi place de cind a aparut cu emisiunea. voi continua sa il urmaresc desi uneori sare calul sau se repeta. are dreptate de multe ori.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
Hmmm, eu sincer, nu-l invidiez pentru scandura aia, pardon, bruma de miscare...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
exceptand faptul ca 60 la suta din emisiune priveste strict politica, ma amuza enorm cand ii ia la bani marunti pe cocalari si pe pitipoance!
![]() |
--------------------
renault
clio
- GL 07 INIMIOARA
1999/ 1.4 RT "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 9 Oct 2009, 20:23) Cred ca pe multi ii deranjeaza ca Badea, de fapt copilul din Badea, castiga undeva pe la 2000 de euro / luna, dandu-se in spectacol, fata de minti luminate (cum suntem noi de altfel), ![]() O fi si asta o meserie in vremuri de restriste... ![]() mi se rupe de castigul lui badea, pe mine ma distreaza cand face pe deontologul, si ii acuza pe altii de pupincurism, cand de fapt el il practica la cel mai inalt nivel ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Sunt sigur ca nu-i urmaresti emisiunile. Daca as fi fost Voiculescu, l-as fi dat demult afara.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
Topicul asta fara poll e ca base fara boc
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 10:45 |