ce parere aveti de mircea badea?
![]() ![]() ![]() |
ce parere aveti de mircea badea?
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Prima oara ( prin '96) avea o dacie alba. Pe urma a urmat o Nova rosie prin '98, ca mai apoi sa-si ia kia (nu mai stiu exact ce model). A urmat Megane-ul si apoi Laguna. Sunt oarecum vecin cu el, dar tot un mare - are d la mine
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Cred ca e masina lui personala. Nu avem Renault in trust.
Nu stiu daca a avut Megane. Eu de cand l-am vazut a fost cu Laguna. This post has been edited by andu911: 17 Jan 2008, 23:01 |
--------------------
-
-
-
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Da cine e "manechinu" din povestioarele lui?
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
marfa topicu asta...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
FlorinG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 11 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Doar e cafenea, dar unii au pus prea mult coniac în ea... sau cafea în coniac!!
|
--------------------
Reno*Opel
Clio 1.5dCi 80CP, 2006
Opel Astra Clasic III, 2013 Să vrei și nu te poti schimba!
PNA Mio C520 EEU+T |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Eu zic, ca este un tip haios. Dar doar atat. Parca este prea plin de el. Rad cand ma uit la emisiunile lui, dar uneori sare calul.
|
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
manechinul e primul ministru, topmodelul e prietena lui personala... asta ca sa vedeti ca sunt fan "in gura presei"
![]() This post has been edited by daniel4ro: 19 Jan 2008, 23:48 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Da..asta intrebam cine e prietena lui proprie si personala ...(am si eu o curiozitate).
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
aici Mircea se aseamana cu politistul Colombo (pentru cine a urmarit filmele respective): in fiecare episod vorbea de sotia sa, dar nimeni n-a vazut-o vreodata
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Nemmo |
![]()
|
![]() Membru erect Group: Members Posts: 49 Joined: 16 September 07 From: Bucuresti ![]() |
"...daca-l ridica in slavi pe baselu, pun pariu ca era cel mai bun preten al tau "
Ete na! Asta o scosesi din putu' gandirii? ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Nemmo: 20 Jan 2008, 19:04 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dCi 105HP/2007
fara oglinzi electrice da' cu piele pe volan... ... mi-am dorit asa de mult o "fraulein" ca am ajuns in pat cu o "mademoiselle"!
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Nemmo @ 20 Jan 2008, 19:01) Cum zice cineva ceva de taricelu & friends cum e prieten cu Base ... ![]() Reciproca e valabila. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
Nemmo, replica aia ii era destinata lu' sefu' focului. si crede-ma ca daca MB era fan baselu', era cel mai bun preten al firechief-ului. ptr ca firechief-ul e fan base. cunoscatorii stiu mai bine.
cum ptr ultrasii din folbal nu ezigsta decat o singura echipa, asa ptr unii nu iezigsta decat base ![]() si io n-am nimic cu baselu. am cu toti. da' la nivel de vorbe, ptr ca din pacate nu pot sa le fac ce mi-as dori. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
daniel4ro |
![]()
|
sunt convins ca vreodata, ca sa nu spun "candva", MB a fost fan Base, chiar el a declarat dupa alegerile prezidentiale ca e bine ca nu a iesit Bombo, ca nu va emigra in Congo si ca ce bine o sa ne mai fie, ce bine o sa ne traim zilele...
din pacate, ca multi altii care au votat atunci pe purtatorii de "impermeabile la coruptie portocalii", intre timp si-a cam dat seama ca nu prea e asa de bine... mai departe, situatia din tara o poate vedea si pipai oricine, doar ochelari de cal sa nu aiba |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
CGB |
![]()
|
cum necum, o dam iar politica si alte gretosenii d-astea. ia mai da-i dracu pa toi si sa revenim ontopic, la barfele noastre: mirciulica o avea gagica?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
daniel4ro |
![]()
|
corect, cristib
eu sper sa aiba, sa nu se plictiseasca singur.... da saraca, e nevoita sa doarma juma de noapte singura in pat ca emisiunea se termina tarziu ... |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Nemmo |
![]()
|
![]() Membru erect Group: Members Posts: 49 Joined: 16 September 07 From: Bucuresti ![]() |
@cristib
Absolut de acord cu tine ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dCi 105HP/2007
fara oglinzi electrice da' cu piele pe volan... ... mi-am dorit asa de mult o "fraulein" ca am ajuns in pat cu o "mademoiselle"!
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
super buna emisiunea de aseara.
despre gagica nu stiu ce sa spun, e stiut faptul ca locuieste cu parintii si de putinele dati in care l-am vazut in public era cu la o cafea cu Dan Andronic |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
dracula |
![]()
|
![]() vampir Group: Members Posts: 43 Joined: 4 December 07 From: Timisoara ![]() |
Si mie imi plac emisiunile lui. Din pacate nu le prind pe toate, dar cele pe care le vizionez sunt super. Totusi...e omu' lu' voiculescu
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
- TM 22 MCO
2007 O jucarie care nu se sparge, poate fi folosita la spartul altor jucarii...
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Poate n-are gagica?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai ce fel de fani sunteti daca nu stiti ca de 3 ani este combinat cu una cunoscuta? Va las pe voi sa descoperiti cine e...
![]() Cat despre subiectul in cauza... uneori ma enerveaza ca se lasa sa se inteleaga ce tare e el in brand, un adevarat practicant de arte martiale nu se lauda cu asta, ci doar actioneaza atunci cand este nevoie. Alteori ma seaca faptul ca-si exprima frustrarile mult prea personale, sau ca este prea subiectiv, sau ca stie unele date vagi si le poleieste prin faptul ca nu e bine sa zica tot ce stie... etc. etc... Dar poate ca si asta atrage la el, ca este la fel cum suntem noi toti, subiectiv, cu iesiri si accese de furie, cu momente de exhibitionism sau de neputinta, cu momente in care vrand sa fie siritual si plin de umor, nu reuseste decat sa para un clovn obosit. Dupa parerea mea e doar un personaj in care ne reflectam, care ne rosteste gandurile pe care de multe ori nu le exprimam. Poate si doar pentru asta merita o bila alba, chiar daca nu e genial, ci doar un tip normal. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu din cate stiam e cu tipa aia de prezenta emisiunea aia de fitness pe Realitatea, si prezinta stirile sportive tot acolo... Nu retin numele.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
daniel4ro |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- acum ceva vreme avea si un Volvo V40 (mai exact in perioada cand se montara camerele pe DN1) si e adevarat... e impreuna cu tipa de la stirile sportive de ceva vreme doar ca nu se agita sa faca valuri ca altii...
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
CGB |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Cateodata, din prea multa pasiune, transforma emisiunea intr-o rafuiala personala. Per ansamblu, insa, un tip deosebit de destept, dupa parerea mea.
off-topic. Foarte tare sigla lui Andu911. Mai rar asa ceva ![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:58 |