ce parere aveti de mircea badea?
![]() ![]() ![]() |
ce parere aveti de mircea badea?
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Daca-l iei ca etalon pe Cristoiu, discutia se termina inainte de a incepe.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
xcss |
![]()
|
Si "dezvaluirile" astea le face prin metoda invatata acolo? Aruncand la randu-i cu rahat? Oricum nu-l baga nimeni in seama. In ceea ce-l priveste pe Badea, reuseste de minune sa exprime o suma de frustrari la care rezonez fara a fi angajat al trustului Intact.
This post has been edited by xcss: 9 Oct 2009, 22:25 |
--------------------
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
si nu e normal?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 5 October 05 ![]() |
eu sincer cred ca castiga muuuult mai mult de 2000 euro.
emisiunea lui produce 1 mil de euro pe luna.... la 2000 salariu pleaca demult la alta televiziune. |
--------------------
BMW
X1
2013 xDrive Renault Megane Coupe TCe
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
asteptam comentariile in emisiunea din seara asta
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
aphophis |
![]()
|
sunt curios daca badea o sa zica ceva de cooperarea tot mai stransa dintre pnl si psd
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiar nu vad legatura dintre cele doua si mai ales cu Mircea Badea. Daca argumentezi, promit c-o sa rad si eu.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Eu imi rezerv dreptul de a avea sentimente amestecate despre omul asta.
(+) In multe situatii parerile mele se suprapun peste ale lui, poate si datorita faptului ca facem parte din aceeasi generatie (daca nu ma inseala memoria, el are 35 de ani, eu ce 4 mai putin), avem cam acelasi fond de educatie si, cum zic americanii, "inteleg de unde vine." Imi place ca vorbeste corect limba romana, fara sa-si inceapa tot a doua fraza cu "deci" si in general, are proprietatea termenilor pe care ii foloseste. A, apropo de "care si "pe care": e printre putinii oameni de televiziune care stiu diferenta dintre nominativ si acuzativ si nu le incurca. Imi place fiindca poate sustine in mod relativ coerent oun punct de vedere, intercalata cu paranteze, fara sa piarda firul logic al ideii pe care o sustine/demoleaza. (-) Are pareri bazate uneori pe date eronate si, cred ca datorita unei doze generoase de auto-suficienta si ignoranta, nu catadicseste sa verifice dac-asa o fi au ba. Deasemenea enervant e hodoronc-tronc-ul cu batutul apei in piua despre PDL/Boc/Base. Si bravada de 3 lei gauriti cu: "hai frate sa ne frigem, ca mie mi-i frica numa' de Dumnezeu si si de El, doar lunea, miercurea si tot a doua sambata." Legat de felul in care se leaga de Base, Udrea & Co.: sunt de acord cu el, insa nu pentru motivul imediat aparent, ci fiindca eu cred ca e bine ca orice regim cu tendinte mai mult sau mai putin pronuntat dictatoriale e bine sa aiba in contrapartida cate un nebun cu gura mare, pentru a-l contrabalansa. Castiga a lu' Voiculescu partid? Ma doare-n cot de ce va avea de zis MB de la acel moment incolo, insa pana atunci: hai FC Apocalipsa ![]() Una peste alta, cred ca mi-ar placea sa-l numar printre cunostintele mele apropiate. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 13 Oct 2009, 20:54) Cat dai sa pui mana pe numarul lui de telefon? ![]() ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
xcss |
![]()
|
Aha... Trimite-i un SMS in emisiune... Ca sa te asiguri de stima lui eterna...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Bwwlan @ 13 Oct 2009, 21:02) ![]() ![]() Nu e ala... Numarul de pe net era / este strict pentru emisiune, vorba lui Xcss. In fine... ![]() Badea e super ok ca om, iar ce face el la TV, am mai zis-o eu, o face pentru bani 80 % si restul, c-asa e el. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Cum am mai spus pe aici, mie intotdeauna mi s-a parut nostim Badea... De cand era la Teo & Mircea pana in ziua de azi. Da, poate fi foarte nostim si nu e usor sa sustii o emisiune live, zilnic, fara scenariu, pur si simplu din vorbe. Si sa mai fii si amuzant de multe ori...
Dar consider ca el, ca multi alti "jurnalisti" sa zicem, trece de limita bunului simt. E o diferenta clara intre pamflet si marlanie, intre gluma si insulte, intre pareri obiective si rautati aruncate cu un scop anume, si el trece de multe ori de acea limita. Asta nu-mi place la el... Un om de televiziune trebuie sa fie echilibrat, echidistant, mai ales unul care se vrea si "analist politic." In particular, la o bere, are dreptul ca orice om la parerile lui, dar la TV ar trebui mai mult profesionalism, si nu numai la el, vorbesc aici de 90% din oamenii de televiziune autohtoni. Ma uitam la americani, cand era campania electorala, cat de neutri puteau fi in reportaje... Credeti ca acei oameni nu erau si ei sustinatorii cuiva, ca simpli cetateni? Normal ca erau, dar televiziunea trebuie sa-ti ofere toate optiunile si sa te lase sa decizi singur, nu sa-ti arate cu degetul pe cine sa urasti si cu cine sa votezi. Ca Michael Moore facea documentare Anti-Bush, treaba lui. Se ducea cine vroia si stia la ce se baga. Dar la o televiziune de stiri nu faci asta... Din pacate Mirciulica, ca si ceilalti angajati de la Antene, e o simpla marioneta a lui Voiculescu si nu face altceva decat jocul lui politic... Ca mai spune si multe adevaruri, ca e amuzant de multe ori, ca e, in esenta, un tip carismatic, de acord... Dar la capitolul profesionalism jurnalistic este un zero barat. Cum e el in viata de zi cu zi, nu stiu... Am auzit ca ar fi foarte arogant dar cum nu-l cunosc, nu ma pronunt. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca este in desfasurare un mic razboi...
![]() Mircea Badea si motociclistii This post has been edited by UXE: 29 Aug 2014, 16:14 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
Vorbe, tupeu doar in fata camerelor si atat din partea lui. Bineinteles, cu paznicii in spate.
|
--------------------
-
-
-
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Un marlan despre care se vorbeste prea mult.
|
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
E in sevraj de cand nu mai linge bucile varanului...
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cand o sa faceti si voi spagatul ca Badea, atunci sa comentati, din spatele tastaturii e usor.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
Ce parere sa am? Desigur, proasta.
Privitor la "eveniment" (voi inca va uitati la A3! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Majoritatea membrilor forumului reno.ro sunt rosii ca si culoare politica, asa ca nu prea ai sa vezi pareri contra.
|
--------------------
.
.
.
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Bravo Mircea Badea!
Respect maxim! Numai basistii au inteles din spusele lui ca ar sari la bataie cu motociclistii. El a spus insa, ca daca va fi atacat, se va apara, si ca se si pricepe sa faca asta. Atat. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
Bwwlan |
![]()
|
Omu-i un cretin frustrat.
Imi pare rau pentru el, mi-am citit postul de mai sus si ma recunosc in cele spuse acum cinci ani. Intre timp, din pacate pentru el, dobitocul s-a inveninat in asa hal, incat si-a redus vocabularul la "basescu", "puscarie", "basisti", "udrea", "nasoale", "prietene" si "cafteala". Ataticutza. Ce e trist, e ca un golan de-asta de Rahova ajunge sa pozeze in aparatorul anarhist al democratiei si al libertatii de exprimare. Inainte mai sustinea ca indiferent ca lucreaza pentru televiziunea unui ex-securist, isi mentine verticalitatea si independenta de cuget. Azi, nu e nimic altceva decat o moara stricata care macina in gol aceeasi violenta. Omul asta afiseaza o greatza existentiala, o scarba completa de ceea ce inseamna "a fi oricine altcineva decat mircea badea" incat initial, ma miram de ce mai sta in tara si nu pleaca dreq daca e asa satul de Romania. Dupa care mi-am dat seama ca, de fapt, inafara de a-l injura pe Basescu si a face spagatul, asta nu e in stare de nimic productiv. Daca Antenele se inchid definitiv (ceea ce nu e complet improbabil, daca statul lichideaza activele in contul datoriilor Varanului Felix), mirciulica ajunge sa moara de foame. La fel si Gadea, desi, pentru cheluba, situatia e mai tragica, fiindca a luat 100K Euro imprumut de la Voiculescu si mno, daca i se inchide Antena 3, cine-l mai plateste gras sa il injure pe Basescu & Co.? Nu ma intelegeti gresit, Basescu si ai lui merita sa fie criticati si eventual cercetati penal, da' la halul de mahala jegoasa cum o fac viermulusii astia de la Intact, chiar mi se pare abject. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Gadea e pastor, face el banii repejor cu donatiile, sa nu-i plangi de mila.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Bwwlan |
![]()
|
A, ba da, ca alta treaba n-am decat sa-mi fac griji de unde face el rost de bani de gem pentru pita cu margarina...
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Eu nu inteleg o chestie... de ce sunteti masochisti si va uitati la emisiuni chiar daca nu il stimati? Nu va place, change channel si nici ca mai exista pentru voi de acum in colo. O sursa de frustrare in minus. Daca era vreun politiciam mai ziceam... l-a ales poporul si am ramas cu el. Dar asa... va faceti rau cu mana voastra.
Cat despre motociclistii care se "plimba pe domeniul public" cu 10000 RPM le doresc sa ia in primire primul pom.Nu au pic de respect pentru cetatenii care vor sa se odihneasca sau pentru ceilalti participanti in trafic. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Bwwlan,
![]() Sorin, problema nu e dacă ne uităm noi sau nu. Problema e că se uită alții, care n-au prea mulți neuroni în cap, și care printr-un regretabil accident al istoriei au ajuns să aibă drept de vot. Chiar dacă nu ne uităm, existența lui tot ne afectează, fie și indirect. ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Nu mai bine va deschideti un centru de re-educare politica? Poate asa reusiti sa aliniati pe toti conform convingerilor voastre. Nu, parerea sau opinia voastra nu cantereste mai mult decat cea a unui om cu mai putini neuroni in cap. Chit ca-s prosti si multi, au acelasi drept ca si voi.
Ce ne faceam noi fara voi astia care vreti sa ne invatati ca de fapt voi sunteti cei mai destepti si detineti adevarul suprem in timp ce noi traim in intuneric? |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 15:46 |