ce parere aveti de mircea badea?
![]() ![]() ![]() |
ce parere aveti de mircea badea?
dack |
![]()
|
||
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|||
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
f adevarat, nimeni nu este 100% obiectiv, defapt acest lucru este imposibil, tinand cont de natura in totalitate subiectiva a omului,
eu ma refeream la faptul ca emisiunea sa de tip pamflet dacavrei prezinta parerei care cateodata sunt conveniente pt un anumit partid... |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
mircea badea....hmmmm
pai ce face mircea badea? pai injura politia, injura politicienii, injura sistemul, injura pe videanu, injura copilasii de bani gata.... parca as fi eu. biloi alb si de la mine. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Nu ma intereseaza omul in sine dar programul lui il urmaresc de multe luni si ma destinde,chiar ma relaxeaza.
|
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE mircea badea....hmmmm pai ce face mircea badea? pai injura politia, injura politicienii, injura sistemul, injura pe videanu, injura copilasii de bani gata.... Mai putin pe Dan voiculescu! |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
dandutulescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 8 March 07 From: Dambovita ![]() |
Nesuferit ,pupincurist a lui FELIX motanul,dar care spune lucruri adevarate.
|
--------------------
megane sedane2 GPL
logan laureat GPL
-
08
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
dack : Pai stai, a povestit el de persoane de astea din trafic dand informatii despre ele ? (nume, etc..)
Daca as avea un incident cu el in trafic, as si inregistra emisiunea sa le arat la prieteni cum face caterinca de mine. Cat timp e sub anonimat chiar m-as amuza. Daca mi-ar pronunta numele, nu m-as mai amuza asa tare, dar oricum, cand vezi la TV farse sau "home videos" trimise de spectatori cu ei sau rudele lor avand accidente, tot nu razi, ca vezi doamne, puteai fi tu in locul lor ? Omul mi se pare amuzant, punct. Nu vad de ce trebuie sa justific acest lucru. Nici n-am urmarit emisiunea prea des, dar cand o prind, ma uit. Gusturile nu se discuta. Dar daca judecam totul dupa cultura, educatie si "pune-te in locul lui", ar trebui sa avem pe TV doar emisiuni plictisitoare. Exista ceva de genul, TVR Cultural. Poti rezista acolo ? ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
mannick |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 270 Joined: 30 April 07 ![]() |
Bun Mirciulica. Lucrurile care-l oftica pe el, ma oftica de regula si pe mine si-mi regasesc frustrarile in emisiunea lui. Avand in vedere ca face zilnic emisiuni si ora la care le face, eu ii apreciez spontaneitatea si simtul umorului. O mare bila alba.
Si acu' ca veni vorba de Voiculescu, ce drq, care dintre voi isi injura pusculita in direct! Va rog nu raspundeti, era pur retorica! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2, Clio E-Tech
/ 2007 Privilege, 2021 Intens 1.9 Dci / 130 CP + ESP, 8 airbag-uri, MP3, scaune incalzite
1.6 Hibrid / 140 CP + Pak Iarna, Pak NAV, Pak Confort, Amb Gris Vision |
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
pana la urma ce masina are?... ca ma contrez de zor aici cu cineva?... eu stiam ca e megane... dar parc ala tv acum aia lovita ar fi fost laguna... ceva concret?
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pai se pare ca e laguna
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
parerea mea ca ii trebuie o femeie, .. sa ii mai ocupe timpul cu ceva. E tare stresat baiatu si cam prea plin de .... el
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
- ag 77 tas
2004/ 1.6 16 v
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
aha.. mersi... oricum i-a lovit-o naspa...
on topic... si mie mi-e cam antipatic de pe vremea cand facea spagatul in direct... ma scotea din sarite... in schimb imi place ca mai zice lucrurilor pe nume... e ok... pana zice el cat e de tare ![]() |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
eu stiam ca e insurat...
Oricum le zice bine la tv. |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
nu neg ca mai spune si chestii adevarate si la subiect, ..dar prea se vede de la o posta ca astia de la "antene" au toti o tema, ..mai ales in anul asta. Ar putea fi si ei mai discreti.. dar nu nene..
![]() Avea mai mult haz cu teo, .. si cand preda el "lectii de carate" ![]() This post has been edited by aditasse: 15 Jan 2008, 23:56 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
- ag 77 tas
2004/ 1.6 16 v
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Le zice bine si pe ultimul "Parazitii"
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Super tare le zice, mai ales operatiune "Paparatul"
![]() |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
le zice bine, dar le zice bine despre toti exceptand felix...ceea ce demonstreaza ca tot lingau e! parerea mea
LE: vad ca au mai scris si alti colegi mai sus ![]() This post has been edited by ghertzoi: 16 Jan 2008, 09:38 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
enemi |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 132 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
MB are minge alba si de la mine... imi place sa beau o cana de cafea dimineata si sa vad emisiunea lui. Mi se pare ca le zice bine!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007 Extreme 1.5dci 78kW "Don't steal! Goverment hates competition..."
|
|
Nemmo |
![]()
|
![]() Membru erect Group: Members Posts: 49 Joined: 16 September 07 From: Bucuresti ![]() |
"parerea mea ca ii trebuie o femeie, .. sa ii mai ocupe timpul cu ceva. E tare stresat baiatu si cam prea plin de .... el"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Nemmo: 17 Jan 2008, 12:31 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dCi 105HP/2007
fara oglinzi electrice da' cu piele pe volan... ... mi-am dorit asa de mult o "fraulein" ca am ajuns in pat cu o "mademoiselle"!
|
|
CGB |
![]()
|
zici ca nu face mijto de el ???? io cred ca tu nu urmaresti emisiunile lui. mie imi place stilul lui. cat despre faptul ca nu zice nimic de voiculescu, hai sa fim seriosi. ia sa vad pe altu' in locul lui. nu exista sef, patron...etc fara cusur. fiecare om are bubele lui.si ia sa vad io care are curaju' sa haleasca rahat despre sef. si sa-l vad cum zboara apoi din firma, companie...etc.
cel putin apreciez faptul ca nu-l ridica in slavi pe voiculescu. doar ocoleste subiectul. nu zice nici de rau nici de bine despre el. nu l-am auzit zicand vreodata ca voiculescu e dumnezeu pe pamant, ca e cel mai cinstit, cel mai neprihanit....asa ca nu inteleg de ce e catalogat drept lingau. da-n fine, fiecare cu parerea lui. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Baiat bun...ma bucur de el in fiecare dimineata la cafea. In plus are si Laguna.
Din pacate nu-l prea vedem pe forum. Ar trebui sa-i propunem. |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
parerea mea....un mare frustrat
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
CGB |
![]()
|
daca-l ridica in slavi pe baselu, pun pariu ca era cel mai bun preten al tau
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Votez si eu cu Mirciulica
![]() Imi pare rau de laguna lui, abia scapase si el de masina koreana. Acuma astept cu interes povestirile despre serviceurile reno ![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
CGB |
![]()
|
ce masina a avut inainte?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
io il vazusem pe la tv, avea megane inainte, am fost surprins sa vad laguna...dar poate nu tin eu bine minte (desi vad ca mai zice cineva mai sus ca avea megane )
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Are o Laguna 2, cu facelift. Doar lucram in acelasi trust
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
E masina lui personala sau este de serviciu? Sunt curios daca a ales el Laguna sau daca i-a fost data de trust..
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
CGB |
![]()
|
mirciulica e baiat inteligent. normal ca e masina data de trust
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
un mogul...eram sigur
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:52 |