Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 4 5 6 7 8 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

ce parere aveti de mircea badea?

UXE
post 30 Aug 2014, 18:57
Post #151

Modelator

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(m3st_tce @ 30 Aug 2014, 09:58)
(voi inca va uitati la A3! ohmy.gif)
*

NU! Eu am aflat de pe forumul de motociclisti wink.gif

This post has been edited by UXE: 30 Aug 2014, 18:57

--------------------
Renault Symbol - UXE 2006 1.4 8v
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
VladSoare
post 30 Aug 2014, 19:21
Post #152

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

QUOTE(SorinCT @ 30 Aug 2014, 18:50)
Chit ca-s prosti si multi, au acelasi drept ca si voi.
*

Păi știu, și tocmai asta-i problema. Tocmai ăsta-i cancerul de care suferă țara asta de douăzeci de ani încoace. Lor li-l datorăm și pe Iliescu, și pe toți ăilalți. Lor le datorăm și mineriadele, și toate petele negre din istoria noastră postdecembristă.
Dar nu înțeleg de ce vorbești la persoana I. De ce te identifici cu ei?

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
Solon
post 30 Aug 2014, 20:50
Post #153

Membru autentic

Mie mi-a placut. Badea din zmeu la tv s-a inmuiat imediat cand a vazut ce circ iese.
Sincer, daca stiam ca e rost de turat motorul in timpul emisiunii lui, ma duceam si eu. Prea a devenit cretin. Oricum, daca vreti sa orice cu masina lui, e simplu: are un Forester 2014 cu nr. b54-56wol negru.
Si da argoane, ma incadrez sa deschid gura ca pot face si spagatul. Doar ca nu ca boul, mereu ca Badea.
Partea proasta la nenorocitul asta este ca a si procreat. De cativa ani este de un trivialism incredibil.

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
SorinCT
post 30 Aug 2014, 20:59
Post #154

Honor et Patria

From: Constanta

QUOTE(VladSoare @ 30 Aug 2014, 20:21)
Păi știu, și tocmai asta-i problema. Tocmai ăsta-i cancerul de care suferă țara asta de douăzeci de ani încoace. Lor li-l datorăm și pe Iliescu, și pe toți ăilalți. Lor le datorăm și mineriadele, și toate petele negre din istoria noastră postdecembristă.
Dar nu înțeleg de ce vorbești la persoana I. De ce te identifici cu ei?
*

Atat timp cat traim in democratie trebuie sa respectam parerile si opiniile altora chiar daca nu simpatizam cu ele. Nu stiu de ce tot insisti cu extirparea cancerului reprezentat de cetatenii cu neuroni putini in cap.
Observ ca de ceva vreme pe site-ul gandul se tot lanseaza intrebari stupide pe tema constrangerii dreptului la vot prin eliminarea celor care au salariu sub 20 milioane, studii medii sau mai stiu eu ce.
Mie nu mi-ar placea sa traiesc intr-o tara in care un procent redus de oameni decid soarta ei fie ca sunt mai avuti sau inteligenti. Atat timp cat inca este legal votul imi doresc ca toti cetatenii liberi de peste 18 ani ce inca au legaturi puternice cu tara asta sa isi poata exprima opinia prin vot, indiferent daca sunt de acord cu ea sau nu.

--------------------
Renault Megane Sport Tourer - CT-XX-LEA 2012 Privilege 1.5 dCI
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
centurion
post 30 Aug 2014, 21:09
Post #155

Membru autentic

QUOTE(SorinCT @ 30 Aug 2014, 19:06)
Eu nu inteleg o chestie... de ce sunteti masochisti si va uitati la emisiuni chiar daca nu il stimati? Nu va place, change channel si nici ca mai exista pentru voi de acum in colo.
*

Tocmai aste e, ca nu ne uitam si am pierdut intamplarea asta. biggrin.gif
Mi-a aratat-o un amic, vanzand-o pe nu stiu ce site care nu are nici o treaba cu Antenele.

Din cadrul aceleeasi gasti de antenisti, cu ocazia asta am vazut alte 2 faze super, care mi-au scapat din acelasi motiv (nu ma uit la ei):
https://www.youtube.com/watch?v=6z7MyJujCa0
https://www.youtube.com/watch?v=A0t5pGdEprw

Vizionare placuta ! biggrin.gif
Pentru a mine a fost.....

--------------------
- - -
+
VladSoare
post 31 Aug 2014, 08:42
Post #156

Membru autentic

Sorine, știu, asta-i teoria. Practica, din păcate, ne-a demonstrat exact contrariul.
E frumos să crezi în principii filozofice înalte, umaniste, corecte din punct de vedere politic, etc. Toate sună foarte bine, foarte modern. Problema apare cînd deschizi ochii și vezi în jurul tău efectele practice.
Și aici nu vorbesc de vreun coleg de-al tău care are altă părere decît tine, ci vorbesc de milioanele de analfabeți care abia dacă-s în stare să-și scrie numele și care înțeleg din politică tot atîta cît înțelege un cartof din teoria relativității. Vorbesc de ăia care în 1990 strigau pe străzi "noi muncim, nu gîndim", care îl votau "pe Iliescu, mamă, că el ne-a dat pămînt, altfel vin țărăniștii și ne iau casele și pămînturile", și așa mai departe. Și care în continuare votează după cum le dictează "vedetele" de la televizor.

Dar stai liniștit, că "democrația" nu-i în pericol. Votul universal nu va dispărea niciodată, indiferent dacă sînt eu sau nu de părere că ar trebui. Părerea mea nu-i lege. Deci poți să mă ignori și să te bucuri în continuare de efectele benefice ale democrației și egalității universale. smile.gif

This post has been edited by VladSoare: 31 Aug 2014, 08:43

--------------------
+
Babenco
post 31 Aug 2014, 08:57
Post #157

Membru incepator

From: B / BZ

Ieri am fost prin Brasov si am dat peste antipaticul de Felix Rache.
2014_08_30_18.47.39.jpg ( Size: 601.75k ) Number of downloads: 696

--------------------
Renault Megane - B88XKX 2008
+
Laurentziu83
post 31 Aug 2014, 09:03
Post #158

Membru autentic

QUOTE(VladSoare @ 31 Aug 2014, 09:42)
Vorbesc de ăia care în 1990 strigau pe străzi "noi muncim, nu gîndim", care îl votau "pe Iliescu, mamă, că el ne-a dat pămînt, altfel vin țărăniștii și ne iau casele și pămînturile", și așa mai departe. Și care în continuare votează după cum le dictează "vedetele" de la televizor.
*

CORECT !

Si, din pacate, astia dicteaza viitorul tarii.

--------------------
. . .
+
centurion
post 31 Aug 2014, 09:08
Post #159

Membru autentic

Si ies la plimbare in jurul Cotroceniului....

--------------------
- - -
+
iulia_boris
post 31 Aug 2014, 09:13
Post #160

Membru autentic

QUOTE(Babenco @ 31 Aug 2014, 08:57)
2014_08_30_18.47.39.jpg ( Size: 601.75k ) Number of downloads: 696

*

Amaratu'..Ies pistari buni din lins..

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. - B 696 BUL 2016
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
VladSoare
post 31 Aug 2014, 09:26
Post #161

Membru autentic

Și-apoi, mai e ceva de care am uitat să zic. Tu spui așa:
QUOTE(SorinCT @ 30 Aug 2014, 20:59)
Mie nu mi-ar placea sa traiesc intr-o tara in care un procent redus de oameni decid soarta ei
*

Dar nu-ți dai seama că în ziua de azi exact asta se întîmplă? Un procent redus de oameni decid soarta ei, manipulînd mulțimea proastă și analfabetă care-i votează.
Votul universal este tocmai ceea ce-i permite unui procent redus de oameni să controleze țara și soarta ei după bunul plac.
Susții cu ardoare un sistem care produce în practică tocmai ceea ce nu-ți dorești tu să se întîmple. Ironic, nu? smile.gif

--------------------
+
Bwwlan
post 31 Aug 2014, 10:38
Post #162

Membru autentic

From: .de, ex Cluj

QUOTE(Babenco @ 31 Aug 2014, 08:57)
*

Eu habar n-aveam cine e shoarecu ala, a trebuit sa-l caut cu Gogu.

--------------------
VW Golf Sportsvan 2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline
"Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous
+
SorinCT
post 31 Aug 2014, 11:03
Post #163

Honor et Patria

From: Constanta

Din pacate nu ai inteles sensul cuvintelor mele si presupun ca nici nu iti doresti. Fiecare are convingerile lui. Tot ce imi doresc e ca altii sa nu imi impuna mie convingerile lor asa cum nici eu nu le fac lor. E normal sa existe diferente de opinie dar vad ca unii merg mai departe si considera ca votul lor cantareste mai mult pentru ca au avut ocazia sa termine 12 clase si poate o facultate.

--------------------
Renault Megane Sport Tourer - CT-XX-LEA 2012 Privilege 1.5 dCI
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
VladSoare
post 31 Aug 2014, 11:25
Post #164

Membru autentic

Ba am înțeles ce vrei să spui și sînt de acord cu tine la nivel teoretic. Tot ce spun este că practica, din păcate, nu se potrivește cu teoria.
Nu-ți impune nimeni convingerile lui. Ești liber să ai orice părere vrei tu. Pe de altă parte, tonul tău agresiv de mai sus mi-a dat impresia că tu ai încerca să-mi impui convingerile tale.

This post has been edited by VladSoare: 31 Aug 2014, 11:30

--------------------
+
Bwwlan
post 31 Aug 2014, 12:44
Post #165

Membru autentic

Mie unuia, argumentele de gen "daca nu-ti place, schimba canalul" si "gusturile personale nu se discuta" mi se par argumente de gradinita, cam la nivelul "am atins-o primul, deci e a mea."

Si badea tot timpul rumega acelasi argument de cacao "cui nu-i place, sa apese butonul din telecomanda" si cu argumentul asta, el zice ca oricine se uita la emisiunea lui e, automat, de acord cu ce vome debiteaza el acolo.
Gresit.
Decratia nu inseamna libertatea de a spune si a face orice, aia e anarhie. Demorcatia inseamna ca libertatea ta se incheie acolo unde actiunile tale incep sa o incalce pe a mea, or, imi cer scuze, eu nu pot fi de acord cu un cretin vitriolic, care improasca cu noroi si arata muye in direct la teveu.
In esenta, dupa cum spuneam, e greu sa fii mircea badea fiindca ai multa lume de urat.
Esti basist? Muye. Esti motociclist? Muye. Conduci orice altceva inafara de Laguna (ce avea el inainte) sau Avensis (ce are acum; sau si-o fi schimbat-o intre timp?), si mai grav, masina nemteasca? Muye. Esti mamica cu bebelus? Muye. Esti pitzi? Muye. Esti gay? Muye. Adica nu, ca poate-ti place. Esti somer? Muye. Esti pensionar? Muye. Esti angajat la stat? Muye. Esti angajat la orice alta televiziune? Muye.
You get the picture.
In principiu, handicapatul asta respecta in Romania doar ce legi i se pare lui ca-s OK (si nu-s multe) si din pacate pentru el, democractia din Romania nu e o democratie selectiva ci una participativa. Buna, proasta, functionala, disfunctionala, dar participativa.
Daca fiecare dintre noi am respecta doar ce legi ni se pare noua ca is in regula, in maxim 5 zile ar fi razboi civil in Romania.

Legat de gusturi. De regula, cretinii argumenteaza in felul urmator: "gusturile nu se discuta."
Pai de ce sa nu se discute?
"Pai fiindca sunt o chestiune subiectiva."
Hai serios... pai tocmai treburile subiective se discuta. Imi place sau nu o masina rosie. Probabil mie imi place albastru. Imi place sau nu supa de scoici. Poate tie ti se pare delicioasa, eu in schimb am reflex vomitiv. Imi place sau nu Kusturica sau Rachmaninov. Toate, chestii subiective.
Daca astea nu se discuta, ce sa se discute? Limitarile legii gravitatiei? Axiomele euclidiene? Teoria numerelor prime?
La fel gandeste si badea. Limitat. Pe principiul, cine nu e cu mine, e automat contra si deci basist.

This post has been edited by Bwwlan: 31 Aug 2014, 12:47

--------------------
Anonymous
+
L!nuX
post 31 Aug 2014, 13:34
Post #166

Membru decent

In dex la țopârlan e poza lui Mircea Badea

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
CGB
post 31 Aug 2014, 18:03
Post #167

CGB

From: behind

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Tamango
post 31 Aug 2014, 20:26
Post #168

Biciclist

Bulane, ai explicat perfect. Like ! up.gif

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
vallixx
post 31 Aug 2014, 21:43
Post #169

Membru nesuferit

Bai nu stiu, a explicat perfect intr-adevar, DAR eu nu sunt de acord.

Cretinul ala poate sa zica ce vrea, poate sa respecte ce legi vrea el, si poate sa dea muye cui vrea el...etc etc, daca l-ar urmari pe post doar 2 oameni ar fi fix pix. Pentru muya aratata pe post trebuia sa intervina una bucata organism ablitat pe numele lui CNA si sa-i muyasca niste amenzi rele.

Pentru legile pe care nu considera ca trebuie sa le respecte(desi am mari indoieli, cred ca e doar bravura de TV), exista si acolo organe abilitate.
Nici eu nu consider de exemplu ca trebuie sa respect unele limite de viteza, motiv pt care am niste amenzi de radar pe care le-am cotizat la buget. E simplu!

Exista organisme care trebuie sa faca genul asta de "educatie", a cui e vina ca ele dorm si permit unor toparlani de genul asta sa se masifeste?

Pe de alta parte lasati-ma si cu motoristii lu' peste, ca nici aia nu erau la "o plimbare".
S-au dus acolo cu un scop clar, pana la urma avea si boul dreptate, sa nu se dea virgine ca nici ei n-au dovedit mai multa minte.
Bun, asta nu motiva iesirile lui, insa el le face pt rating dragilor, d'aia acolo pe post face ca spumele marii, iar pe strada e cumintel. Si uite ca rating face, romanilor le place circul, deci circarul e fix unde trebuie.
Eu cred ca e diferenta MARE intre cum e el in realitate si cum vrea sa para atunci cand e la TV.

Nici mie nu-mi place si nici eu nu ma uit la el, insa asta nu inseamna ca nu sunt oameni care il urmaresc. Gusturile pana la urma nu se discuta. Mie nu-mi place, tie da. Ce autoritate in domeniu ar fi cea care sa considere cum e corect? Dupa mine as inchide antenele, OTV-ul, toate posturile de manele, as taia majoritatea desenelor animate, unele absolut cretine ...etc etc.
Dar cine spune ca asa cum vreau EU, e bine?

Iar libertatile.....ale cui le incalca el? Ca face niste declaratii pe care eu nu dau 2 bani nu inseamna ca mi-a incalcat liberatile. Si daca mie imi ia TVR-ul un interviu pe strada in care zic ca MB e un cretin si ca ii dau muye, nu i-am incalcat nimic.
El nu da 2 bani pe ce zic eu, eu nu dau 2 bani pe ce zice el. Nu a incalcat nimeni nimanui nicio libertate.

Si acu' pe bune, daca il detesti pe om, daca nu iti place ce debiteaza, daca aia, daca ailalta.....de ce te uiti la el? Din doua motive. Ori ceva it place la emisiunea sau parerile lui, ori iti place circul.
De ce e gresita treaba cu "schimba canalul"?

This post has been edited by vallixx: 31 Aug 2014, 21:45

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
Bwwlan
post 31 Aug 2014, 22:07
Post #170

Membru autentic

Vali, cum, "gusturile nu se discuta"? mad.gif Really? Pai atunci, ce sa discutam? Valabilitatea axiomelor?

Legat de rating, evident ca face, ca doar are public. Asa cum exista de-aia care zic "bine le face/zice si basescu", asa sunt si de-aia care sorb cuvintele cercopitecului. Simplu. Fiecare sac isi are peticul. E evident ca daca ar vorbi in punga in fiecare seara, in cele din urma ar fi pus pe liber, insa nu pot sa nu constat o usoara tristete cand imi aduc aminte de "Teo si Mircea Show" si pishoarca asta de azi, onde asta isi mareste ochii sticlosi in fiecare seara pe ecran si face mutra aia intelectualo-ingretoshata de orice inseamna non-mircea.

In privinta libertatilor pe care mi le incalca, mie mi se pare ca televiziunea free, adica non-pay tv, ar trebui sa fie neutra. Adica sa nu profereze obscenitati verbale sau vizuale sau, daca o face, sa fie sanctionata de un organism independent. Eu vreau sa am libertatea de a nu fi supus laturilor verbale la TV.
Din pacate, CNA-ul e orice numai independent politic nu si, drept urmare, omul se considera un fel de Isus Cristos al televiziunii, acest mesia care lupta cu pieptul insangerat pentru dreptul la libera exprimare. Pe care, fie vorba intre noi, o are din plin, ba chiar nitel cam multa.
Daca nu intervine cenzura (nu ma refer la aia de pe vremea lu' Ceashka), ar trebui sa intervina auto-cenzura. A carei absenta abunda la Badea.

Eu nu ma uit la el sau mai bine zis, nu ma MAI uit la el si cu toate astea, cum-necum uite ca am aflat de smardoiala lui cu motorishtii. Pe care si eu ii numesc cu placere "donatori de organe" insa cu ocazia asta a aflat si el ca n-are cum sa fie tare in gura la infinit.
Deci nu-s nici publicul lui tinta, nici masochist, insa, in mod ciudat, desi "am schimbat canalul", tot am aflat ca MB se "smardoieste" (parca asta e termenul lui preferat, nu?) cu motociclistii.

Oricum, eu nu mai continui, ca mi se pare ca si asa am irosit destul din viata mea pe paduchele ala.

--------------------
Anonymous
+
vallixx
post 31 Aug 2014, 23:18
Post #171

Membru nesuferit

Da, corect, ne pierdem prea multa vreme cu un idiot plin de coloana vertebrala numai cand stie ca are spatele asigurat. Insa orice televiziune particulara e greu de crezut ca nu are o agenda proprie, chiar daca cere sau nu bani pe difuzarea programelor ei.

Nici antenistii nu sunt prosti, or fi tampiti dar nu sunt prosti. Daca ar cere bani e posibil sa piarda o parte din audienta, din diverse motive. Si banuiesc ca le convine mai mult asa.
Fac mai multi bani din publicitate decat ar face din taxa TV ai asta evident pentru ca au rating.
Care rating......vine de la faptul ca fac circ.
Iar Badea e plantat bine acolo tomcai pt. ca stie sa faca circ.

OTV-ul.....nici nu mai stiu, mai exista? Ca intr-un timp parca erau pe liber. Aia la fel, faceau super circ, deci...super rating.

This post has been edited by vallixx: 31 Aug 2014, 23:20

--------------------
+
balanel
post 1 Sep 2014, 10:37
Post #172

Transmisie automata - confort si siguranta.

Micea Badea a acceptat sparring-ul cu omul care l-a "invitat".
Hai sa vad ce mai au de zis acum cei care sustineau ca Mircea e "smardoi" doar la TV.

--------------------
chevrolet aveo sedan t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013 (in curand alta masina, cu transmisie automata)
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale.
Fan Mircea Badea.
+
m3st_tce
post 1 Sep 2014, 19:27
Post #173

Membru autentic

QUOTE(vallixx @ 31 Aug 2014, 23:18)
OTV-ul.....nici nu mai stiu, mai exista? Ca intr-un timp parca erau pe liber.

Acum cateva zile in urma, intr-o seara tarziu, am vazut OTV la Romania TV (nu glumesc, era si sigla OTV!). ohmy.gif Sotia si eu am fost surprinsi, chiar daca DD e simpatizat de acest post!

--------------------
Renault Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active *** 2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
+
CGB
post 3 Sep 2014, 09:46
Post #174

CGB

From: behind

acu' lasand la o parte comportamentu lu' badea....aia de turau motoarele la 12 noaptea ca sa-l streseze p-asta, is mai retarzi ca el.
de ce un om normal la cap ar ambala pocnitoarea ca sa-l irite pa alt om? la miezu noptii.

daca erau jmecheri si vreau sa-l irite maxim pa badea, organizau o treaba cum a facut antena 3 la cotroceni. o plimbare in miez de noapte prin zona de unde facea asta emisiune. lume multa si in liniste.

This post has been edited by CGB: 3 Sep 2014, 09:47

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
aqua
post 3 Sep 2014, 14:44
Post #175

Membru autentic

le mai zice si bine uneori, in ultima vreme insa numai frustrari
zicea bine unul, un copil care nu si-a trait copilaria, daca vezi ce poze isi pune pe fb te apuca compasiunea pentru el, bate sacii de box ca pe gaini, face spagatul cu o moaca de fioros, alearga prin parc doar in sort si cu ochelari de soare ca aia din matrix , poze de toata jena, la unul de 13 14 ani as intelege
nu inteleg cum sta fata aia cu el, pare mult mai in regula si cu mintea la cap

--------------------
ex. megane dci, ex. Sportage GDI 2017
Sportage 2020 AWD T-GDI
+
JustDrive
post 3 Sep 2014, 15:24
Post #176

Membru incepator

exagereaza uneori

--------------------
- - - - -
+
betamax
post 3 Sep 2014, 20:44
Post #177

Membru autentic

From: din lumea asta, prost făcută..

QUOTE(Bwwlan @ 31 Aug 2014, 22:07)
Vali, cum, "gusturile nu se discuta"? mad.gif Really? Pai atunci, ce sa discutam? Valabilitatea axiomelor?

Really. Tie-ti place masina rosie, mie aia alba. Mie-mi place Timisoreana (poate fals patriotism local), altuia-i place Carlsberg. Ce-i de discutat ?

De fapt, expresia e latineasca si zice "de gustibus non disputantum", dar romanu', cu urechea-i muzicala recunoscuta, a bagat-o cu "nu se discuta" in loc de "nu se disputa".
Este o oarecare diferenta... .

S-ar putea sa fi gresit oarecum expresia latineasca, am dat-o din cerebel, nu din wiki... da' daca nu se prinde nimeni pana maine, o s-o editez.

--------------------
renault Scenic Rx4 2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW
"... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !"
+
gabize
post 3 Sep 2014, 20:49
Post #178

DECONECTAT

From: ©City of Mini Roundabouts

QUOTE(betamax @ 3 Sep 2014, 21:44)
De fapt, expresia e latineasca si zice "de gustibus non disputantum", dar romanu', cu urechea-i muzicala recunoscuta, a bagat-o cu "nu se discuta" in loc de "nu se disputa".
Este o oarecare diferenta... .
*

Aproape corect, cu o mică corectură, mai mult de factură gramaticală:
Expresi e de fapt De gustibus non est disputandum wink.gif

This post has been edited by gabize: 3 Sep 2014, 20:53

--------------------
⚓ Am avut cândva o... barcă... acum doar un gândac H247
"Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
+
Bwwlan
post 3 Sep 2014, 21:47
Post #179

Membru autentic

Asta, din pacate, nu face nimic altceva decat sa dovedeasca faptul ca românii erau cretini de pe vremea de cand erau inca latini. Ca toti italienii, frantujii si spaniolii, dealtminteri.

...iar faptul ca tie iti place Timisoreana si mie Carlsberg imi da ocazia sa iti spun ca esti cretin si sa-ti si explic de ce, potrivit propriului meu set de valori. Care s-ar putea sa fie eronat, dar macar imi da un etalon de masura. Tu, la randul tau, poti incerca sa imi demonstrezi contrariul si iacata, disputa. QED smile.gif

Daca gusturile si chestiunile subiective nu se disputa, ce ai vrea sa se dispute? Faptul ca un corp scufundat într-un fluid este împins de către fluid, de jos în sus, cu o forta egala cu greutatea volumului de fluid dislocat de catre corp?

--------------------
Anonymous
+
vallixx
post 3 Sep 2014, 22:45
Post #180

Membru nesuferit

Nu dragul meu, nu se disputa. Si nici nu se discuta. Pentru simplul motiv ca nu ar duce nicaieri.

Pentru sistemul meu de valori tu si cu Timisoreana ta esti un cretin si iti explic sistemul meu de valori.
Pentru tine insa, care ai sistemul tau de valori, diferit de al meu, explicatiile mele inseamna fix pix si consideri ca eu sunt cretin cu Carlsbergul meu.

Atat timp cat nu exista o autoritate in domeniu care sa decida care sistem de valori e bun si care e rau, ramanem cu doua sisteme perfect valabile pentru fiecare dintre noi.

Iar discutia sau disputa ar dura infinit.

Sau la fel daca eu as tine cu Steaua si tu cu Dinamo....vorbim pentru puterea exemplului doar.
Sau mine imi plac brunetele si tie blondele.
Ar fi o alegere emotionala si nu rationala, deci o disputa nu ar duce nicaieri.
Pentru mine ar fi perfect valabil ce cred eu, pentru tine ar fi perfect valabil ce crezi tu.

Si asta pentru ca gusturile in general, (ca-s la mancare, masini, femei, sport.....pana mea), sunt emotionale nu rationale. O disputa merge pe rationamente, care in cazul chestiilor emotionale e fix zero.

This post has been edited by vallixx: 3 Sep 2014, 22:51

--------------------
+
8 Pages « < 4 5 6 7 8 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 19:44
Dacia