ce parere aveti de mircea badea?
![]() ![]() ![]() |
ce parere aveti de mircea badea?
m3st_tce |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|||
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Zi-ne un brand romanesc bun.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
greenux |
![]()
|
![]() Uta, uta cu Meganul... Group: Members Posts: 131 Joined: 9 October 07 ![]() |
Cati dintre voi au idee daca MB face jurnalism sau populism? Ia vedeti ce studii are. Probabil pt o caruta de bani de la dl. Profesor si voi ati manca serbet toata seara, dar merita curvasaria? Cand o pleca chiombalaul ce se face? Poate doar spagatul pe 7 scaune, un circar talentat ce sa zic. A dracu politica asta...unii fac afaceri transpartinice si noi ne pierdem timpul discutand de ei, ei pe bani si averi, noi pe salariu. Romanica te iubim.. zambim si muncim pentru un amarat de Megane. Asta e! Stima la cei care nu ma critica, restul.....
|
--------------------
Renault Megan Sedan
Manager Diesel de 105 cp
- B-xy-xxx
2007
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
Pacat ca nu a fost facut KO.
|
--------------------
-
-
-
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Corect. Daca nu se accidenta la mana, probabil ca Mircea, care a fost un domn si a luptat in defensiva, ca un om care nu are nimic de demonstrat, il facea KO pe papitoiul ala, cand isi pierdea rabdarea.
In rest, parerea mea despre meci este: Foarte slab meciul Mircea Badea - Teodor Emi: - nu s-a lovit aproape deloc cu pumnul; - asa zisul profesionist mi s-a parut EXTREM DE LENT; - asa zisul profesionist se suia pe Badea ca sa nu-l mai loveasca; - rahatul turcesc profesionist il tinea cu mainile de cap pe Badea ca sa-l dezorienteze si dezechilibreze. Mircea Badea a abandonat in repriza a doua, in urma unei accidentari la mana. Oricum, sunt convins ca, chiar daca nu se accidenta, Teodor Emi castiga la puncte, ca doar stia ce sa faca astfel incat sa obtina cat mai multe. Per total, Badea s-a prezentat mai bine dupa parerea mea. Desi amator, s-a miscat mai bine ca marele profesionist, chiar daca in absolut mi s-a parut si el cam lent in miscari. Imi mentin parerea ca la o lupta pe bune pe strada, Badea matura cu el pe jos. Mai mult decat atat, sunt aproape convins ca chiar si eu, la o bataie in strada, il dovedeam pe pustan. In timpurile bune, ii dadeam lui ala 5 pumni in gura si burta si un genunchi in ficat pana ridica el o data piciorul. Acum probabil ca as fi si eu ceva mai lent. Inca o data, tot respectul pentru Mircea Badea pentru ca a acceptat aceasta provocare desi era necunoscator al acestui sport si mult mai in varsta decat motociclistul. Iar Teodor Emi mi s-a parut penibil, nu stiu cum dracu a ajuns asta campion la vreun sport. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
centurion |
![]()
|
Chestia este ca Badea nu a miscat nimic, a fost 0. El zicea, de-a lungul timpului, ca s-a mai dus la diverse stagii de pregatire, pe langa antrenamentele obisnuite pe care le face. Ma asteptam sa-l vad mai incisiv, pe masura gurii pe care o are. In schimb, a fost mielusel. Fara joc de brate, fara combinatii brate - picioare ... nimic.
Daca ar fi fost ring cu corzi, era mai grav pentru el. |
--------------------
-
-
-
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Nu-mi (mai) place papagalul, dar eu zic ca s-a tinut bine. Adica adversarul, mare campion bla-bla si cu 20 de ani mai tanar, ar fi trebuit sa il faca KO rapid. Dar nici macar o vanataie n-a avut. Ori e facatura, ori chiar nu e asa de praf Badea.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
centurion |
![]()
|
Badea s-a tinut bine pentru ca s-a retras in continuu si arbitrul oprea meciul atunci cand se ajungea la marginea 'tatami'. Daca ar fi fost ring clasic, cu corzi, erau toate sansele sa vedem KO.
El se tine bine fata de un amator. In meciul de aseara, cand a avut adversar un sportiv, a facut figuratie. Atat. |
--------------------
-
-
-
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cum plm sa intorci spatele la adversar ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Hai mai ce dracu, vorbim despre nimic.
Nu-i o noutate ca Badea e mare si tare numai la TV, nu e prima data cand e mai mult decat clar ca in realitate e fas. La TV ii bate pe toti, e cel mai karatist, ......bla, bla. Cand e sa o puna in practica.....o da la intors, ca vezi doamne e persoana publica si ar scrie presa de el ca a batut pe X......si d'aia s-a abtinut, ca atfel...... El e bun numai' la dat din gura....la prostimea care inca mai pune botul la el. Si cum se pare ca emisiunea lui are ceva audienta.....e clar ca prostimea exista.....si ca sunt si multi. Eu sincer m-am mirat cand am auzit ca pana la urma participa la meci.....nu ma asteptam. Pentru ca chiar sa fara sa fi fost facut KO, tehnic sau nu, e cam de kk sa te duci la un meci in care tot timpul sa te retragi si sa faci pasul in spate. Decat asa, mai bine nu. Sun curios ce motive gaseste. Nu atat de curios cat sa ma uit la emisiunea lui dar sigur se vor gasi ulterior declaratiile de dupa meci. Ce intrebari ne punem, "cum de a intros spatele.."?? Pai daca nu ai meciuri in picioare si te duci la sala sa dai la sac.....n-ai nicio idee despre cum decurge un meci in realitate, ce se face si ce nu se face, cum eschivezi dintr-o situatie in care esti bagat in colt.....etc, etc. Sacul nu da inapoi. Iar antrenamentele cu Sora.....frectie la un picior de pat. This post has been edited by vallixx: 8 Nov 2014, 15:58 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu speram sa fie ceva de 10 secunde, sa-i sparga ala garda imediat si somn usor. Si cand colo, tango!
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
pai cica conditia fizica l-a tradat
![]() el cand se antrena la sac gresea saracul, nu stia de fapt ca ar trebui sa vada in cat timp face suta de metri, in cat timp isi intoarce curu' si cat ii ia pana ajunge peste spectatori auzi la el, nu l a tinut conditia, pai ce a facut nene de a obosit? in afara sa fuga? a ridicat de vreo 3 ori piciorul, a incercat sa arunce si el cu mainile pe acolo si a obosit daca nu l-as fi vazut de atatea ori la tv cum isi arata bicepsul, cum ii rupe pe toti si le crapa capul, poate il intelegeam altfel, s-a vazut ce se banuia dintotdeauna, un copil care inca viseaza la filme cu bruce lee |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Voi ati putea fi in locul lui?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
centurion |
![]()
|
Referitor la salariu .... mai greu.
In rest, daca ne-am antrena si am da din gura ca rupem motociclisti si luptatori de K1, da, am putea fi in locul lui. Sa nu uitam ca el a ales asta. Nu l-a obligat nimeni. |
--------------------
-
-
-
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
se presupune ca la varsta lui stie ce scoate pe gura cand o deschide, mai ales cand vorbeste despre capacitatile lui
si cand ajungi in sfarsit sa rupi gura targului sa demonstrezi tu ca esti la fel de tare ca atunci cand urli la tv ... sincer eu am avut o parere de mila cand am vazut clipurile, nu de loviturile primite, ci de el, de persoana lui, chiar e un om frustrat care in loc sa-si vada linistit de familie si prieteni are preocupari de cocalar din spatele blocului |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
UXE |
![]()
|
Daca nu ambalau aia motoarele la emisiunea in direct.. nu se mai ajungea aici.
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Lasa ca nu-i strica putina umilinta. Prea e cretin. Si la faza aia cu motociclistii a fost tampit si in alte faze. Iar kkturile alea de pe facebookul cu ce muschi are, ne-am lamurit. Frectie!
E o diferenta intre a arata lucrat si a avea muschi/fibra pe tine. Uitati-va la zilierii din constructii. Daca iti trage un pumn ala care betoneaza, te trimite la nani cateva zile. La varsta lui si la faptul ca a si procreat ar cam trebui sa-si tina dracului gura. E infantil. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
yomarius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 8 July 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mars @ 8 Nov 2014, 16:32) Eu speram sa fie ceva de 10 secunde, sa-i sparga ala garda imediat si somn usor. Si cand colo, tango! L-a menajat pe badie, se vede cum evita sa-i dea niste lovituri. In plus, e dificil si nedemn sa te bati cu un pisulica ce refuza lupta si se intoarce cu spatele. Din ce spune presedintele federatiei de kempo, ala nici n-a vrut sa se bata cu mirciulica, dar zmeul lui voiculescu a tot insistat. Probabil ca i-a dat cateva lovituri sa se racoreasca si apoi l-a facut sa abandoneze fara sa-si adune dintii de pe jos... This post has been edited by yomarius: 8 Nov 2014, 21:11 |
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
vallixx |
![]()
|
De la o posta se vedea ca ala n-a intrat tare in el. Mai ales dupa ce l-a citit si si-a dat seama ca badia e doar vorbe si nu fapte putea sa se duca grav pe el.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Ala a dat tot ce a putut. N-a facut mai mult pentru ca e un pampalau lent. Iar Badea daca ii dadea 2 bucati in fata il facea KO.
In curand va veti lamuri ce este cu acest asa zis campion: din sursele mele am informatia ca va fi provocat la un meci de Morosanu. Eu de-abia astept meciul ![]() |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Omu s-a tinut de cuvant. A zis ca si-o da cu ala in cadru organizat? Acu ca si-a luat-o.... plm, asa e la scandal. O dai, o iei...
Bravo lui ca s-a tinut de cuvant! |
--------------------
ex Dacia
Spring
- .
2021
|
|
Tamango |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
yomarius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 8 July 10 From: Bucuresti ![]() |
Mesajul ala e dupa ce mirciulica s-a laudat ca s-a batut cu un campion national si a scapat fara nicio vanataie. In conditiile astea, cred si eu ca-i pare rau motociclistului ca nu s-a pus la mintea lui si nu l-a tavalit asa cum merita.
|
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
vallixx |
![]()
|
Ati vazut careva emisiunea de aseara? Ce a zis de meci?
Ma gandesc ca a dat-o cumva la intors..... |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
doi imbecili. si badea si ala. badea marele smardoi. da' doar vocal. alalalt marele luptator profesionist al pwlii belite. io abia zilele astea am aflat ca koinac ala e de fapt luptator profesionist. initial am crezut ca e unu dupa strada.
primu se vaita ca l-a palit oboseala si-a zis stop, al doilea se vaita ca ala a fost prea rapid la fuga si n-a putut sa-l prinda sa-l bata. ba, plm i-a dat si-un cot in coloana/ceafa lu' badia cand ala era cu capu-n jos. pai ce plm profesionist esti ma tu, daca nu respecti regulile impuse de tine? parerea mea. daca primu era asa tare cum se declara, statea la cafteala si dadea acolo tot ce putea. al doilea daca e asa mare luptator, il punea pa primu la pamant imediat. meciu a aratat de parca se bateau doo domnisoare...."stai fata, nu la fata, vai fata unde fugi, ooooo fata nu cu picioru in burta, fata gata....am obosit". o penibilitate maxima. tre'a sa faca cafteala d-aia in cujca, fara protectii, fara reguli. pana cadea unu. This post has been edited by CGB: 10 Nov 2014, 11:29 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Tamango |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 19:48 |