frecare volan
![]() ![]() ![]() |
frecare volan
milu2006 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 26 January 06 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
megane
hachback
2005 1.5 dci Megane Bicorp , Influence , 1,5 dCi , 80 CP , 2005
|
|||
XandEr62rbo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 14 June 09 From: Campulung Moldovenesc,Suceava ![]() |
si eu am patit tot asa, mi s-a rupt ceva la volan, si mi-a rupt cablul de conectare la airbag la sofer, la reprezentanta ma costa 12 mil sa il repar, da ce naiba a din aur cablu ala!!!
|
--------------------
renault
megane
2004/ sedan 2
|
|
chris_b |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 29 May 08 From: Cluj Napoca ![]() |
nu, e doar scump pt. ca (dupa cum stii deja din paginile precedente
![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.9 dCi
- CJ 21 BFP
2004 Luxe Dynamique 17", ESP, "Hands free", Audio Connection Box
Ex Logan Prestige 1.6 16v 2007 Ex 1310 Li 2001 |
|
Basil |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 27 September 07 ![]() |
Gata, am patit-o si eu. După 56.000 km au apărut păcăniturile în volan, când luam viraje stânga-dreapta, fără vreo legătură cu semnalizarea. Dacă stau și mă gândesc bine, demult auzeam un fâșâit când luam virajele. Ieri mi s-a aprins martorul airbag si cheia. M-am dus la service, trebuie schimbat blocul cu totul, 600 și ceva de lei, fără manoperă. Piesa nu există și a trebuit să fie comandată. Noroc cu garanția extinsă. Sper să nu fie alte probleme, în afara lipsei airgab-ului șofer, deoarece trebuie să mai circul cu mașina până vine piesa. Văd că această problemă este destul de frecventă, de ce dracu nu au schimbat furnizorul, sau să facă ceva!!! Mai revin după ce rezolv problema. Și încă ceva...am schimbat mânerele în garanție și au început din nou să se cojească!!!
|
--------------------
Renault
Megane, 1.5 dci Privilege
2006, gris eclipse metalizat, climatronic, tuxedo Inteligenta artificiala nu are nicio sansa in fata prostiei naturale!
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Am gasit panglica la 200 ron.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Basil |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 27 September 07 ![]() |
Am rezolvat problema, dureaza ca o jumatate de ora. Sincer, nu recomand efectuarea acestei operatiuni in fata blocului. Dupa schimbarea intregului ansamblu, trebuie efectuata o verificare computerizata pentru a vedea daca totul este in regula. Eu nu am vazut panglica aia de care se vorbeste, este inchisa intr-o piesa circulara, care nu stiu cum se poate desface. Toata activitatea costa aprox. 700 lei.
|
--------------------
Renault
Megane, 1.5 dci Privilege
2006, gris eclipse metalizat, climatronic, tuxedo Inteligenta artificiala nu are nicio sansa in fata prostiei naturale!
|
|
Buiacka |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 67 Joined: 3 September 07 ![]() |
Daca ai nevoie vreodata sau esti doar curios, vezi aici ce si cum cu panglica de airbag.
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2006/1.4 16V
|
|
BV 10 YDU Daniel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 22 April 08 ![]() |
CT-07-JGA unde ai gasit piesa ?
|
--------------------
renault
Laguna 2
- BV 10 YDU
2001
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
O firma de dezmembrari auto din focsani parca. Acum stau cu blocul optic in fata si incerc sa scot mufa de la airbag din el. Daca vrei detalii PM.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
nadanecostel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 18 May 08 ![]() |
Poate sa-mi spuna si mie cineva daca blocul de lumini cu tot cu pamblica de la airbag de la o masina fara pilot automat se potriveste la o masina cu pilot automat.
Precizez ca mi s-a rupt pamblica de la airbag si trebuie sa shimb tot ansamblul.Un baiat de la reprezentanta a zis ca se potriveste, dar mai vreau o parere de la cineva patit. 24 Jul 2009, 18:03: CT-07-JGA cina ti-a sgimbat numai pamblica. Eu sunt din Barlad. Da mai multe detalii. 24 Jul 2009, 18:05: Scuze pentru literele mancate 24 Jul 2009, 18:08: A cumparat cineva bloc de lumini de SH? This post has been edited by nadanecostel: 24 Jul 2009, 18:08 |
--------------------
renault
megane
- VN 014649
1.08.2005/estate
|
|
SorinCT |
![]()
|
Am cumparat eu bloc de lumini SH. Aceasi firma avea si panglica doar de vanzare dar pentru 70 ron in plus mi-a dat tot blocul cu tot cu panglica.
Auto mond srl Focsani-Vrancea Mobil 0723 646 058 Fax 0237 224 221 www.dezmembrariautomond.ro |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
|
nadanecostel |
![]()
|
Stii cumva daca un bloc de lumini de la o masina fara pilot automat se potriveste la o masina cu pilot?
|
--------------------
renault
megane
- VN 014649
1.08.2005/estate
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
De potrivit cred ca se va potrivi,dar nu-ti va mai merge pilotul automat!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
nadanecostel |
![]()
|
Pilotul automat este o optiune, daca o platesti o ai.Logic o masina far pilot ar trebui sa aiba mufa pentru pilot numai ca nu are butonul de cuplare.
Nu stiu , stau si ma gandesc pentru ca vreau sa iau un bloc de lumini de la SH si nu vreau sa iau teapa. |
--------------------
renault
megane
- VN 014649
1.08.2005/estate
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai gandeste-te. In blocul de lumini intra o singura mufa pentru pilot si pentru airbag, dar in interiorul blocului fara pilot nu ai si cablajul. Blocul de lumini are mai multe coduri: cu lumini ceata- fara lumini ceata, cu stergator pe luneta- fara stergator, cu tempomat- fara tempomat. Daca ar fi toate la fel, ar avea un singur cod.
This post has been edited by 19vik: 27 Jul 2009, 10:00 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
La mine pe langa click-urile ca de mouse, care deocamdata nu ma streseaza prea tare, cred ca provin de la minunata panglica de la airbag am si urmatoarea problema:
![]() Face asa numai la manevrele de parcare, mers inainte\inapoi, stanga/dreapta si masina in miscare, la rotirea volanului pe loc nu-s probleme. Mentionez ca la mers normal (curbe, serpentine, etc), nu-s probleme, cum am trecut de treapta I a cutiei de viteaze si demarez, functioneaza normal. Ce ar putea fi? This post has been edited by CataT: 7 Aug 2009, 18:57 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
chelule |
![]()
|
![]() membru fara par Group: Members Posts: 611 Joined: 9 April 09 From: Brasov ![]() |
directia, probabil bieletele de directie duse.
ar fi bine sa mergi intr-un service sa iti verifici directia, ca nu e de gluma cu asta |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
- BV-11-CHE
2005
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Pai masina are 30.000 km si bieletele de directie au fost schimbate pe garantie la 18.0000 km.
Pana sa le schimb troncanea ca naiba la denivelari, acum nu troncane deloc!!! |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
calinnov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 629 Joined: 28 December 06 From: Alba Iulia ![]() |
Sal. Mi s-a rupt si mie panglica de la contactorul rotativ.Am 84000km si am sunat la reprezentanta la Deva unde au zis ca 680ron este nou si 400ron unul second.Cred ca nu merita ala second?Ce parere aveti?
|
--------------------
ex. Renault
Sedan 2.2, 1.6 16V, 82kw
2006 Exp. ex. Renault Sedan 2.2, 1.5 dci, 78kw, 2007 Exp
Renault Estade 2.2, 1.9 dci, 96kw, 2007 Priv ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V 2003 55kw Exp |
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Pune-l nou,beneficiezi de 2 ani garantie
![]() |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(CataT @ 7 Aug 2009, 18:55) La mine pe langa click-urile ca de mouse, care deocamdata nu ma streseaza prea tare, cred ca provin de la minunata panglica de la airbag am si urmatoarea problema: ![]() Face asa numai la manevrele de parcare, mers inainte\inapoi, stanga/dreapta si masina in miscare, la rotirea volanului pe loc nu-s probleme. Mentionez ca la mers normal (curbe, serpentine, etc), nu-s probleme, cum am trecut de treapta I a cutiei de viteaze si demarez, functioneaza normal. Ce ar putea fi? haules baules! si la mine face la fel! ![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
jocuri in caseta de directie?
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
CataT |
![]()
|
Daca ar fi jocuri in caseta de directie ma gandesc ca s-ar auzi si ceva zgomote, troncanituri, pacanituri in caseta.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
A inceput si mie sa-mi faca din nou zgomot contactorul rotativ de la volan. Mi-a mai facut si in urma cu doi ani cand masina avea 10K si unul din electricienii de la Serus, a desfacut pe acolo si a dat cu un fel de spray lubrifiant peste tot. Din pacate masina are acum 42K si a inceput sa se auda din nou acel fasait (practic se aude cum freaca panglica pe acolo). Astazi m-am hotarat sa desfac eu pe acolo si sa vad despre ce este vorba. Din pacate vaselina aia era destul de uscata si din aceasta cauza se auzea plasticul ala pe care se infasoara panglica, cum freaca la baza cand se invarte (practic tot miezul ala care se invarta si contine panglica). Am curatat frumos totul pe acolo si am pus vaselina proaspata peste tot pe unde trebuia (nu si pe panglica
![]() P.S.: La mine nu se auzeau pacanituri sau alte zgomote de acest gen (provocate de rotita aia din angrenaj), iar panglica este impecabila (fara sa fie cutata de niciun fel). Una peste alta, foarte imbecila solutia constructiva aleasa de catre creatoru' de automobile ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
redwolf |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 29 September 09 ![]() |
Salut! Si eu am problema asta cu contactorul turnant de ceva timp, adica de pe la vreo 60000 si acum am 81000. Am mers fara probleme pana acum dar am mers fara airbag la sofer deoarece este singurul lucru care se intampla. M-ar interesa daca stie cineva codul de la contactorul turnant fara nici un fel de imbunatatiri, adica chel(fara proiectoare , cruise control)
|
--------------------
renault
megane 2/
2005/sedan/1.5dci/60kw
|
|
cip2k7 |
![]()
|
![]() Resistance Is Futile Group: Members Posts: 436 Joined: 23 July 07 From: Timisoara ![]() |
solidconvert, nu ai niste poze sau niste indrumari cum se poate desface volanul (sau ce componente pe-acolo) ca sa nu se mai auda zgomotul ala tampit cand semnalizezi si rotesti de volan in directia semnalizarii?
|
--------------------
Renault
Megane Sedane II.2 Privilege 1.5dci 85CP
2007 All-In-One Dedicated Multimedia Unit + Xenon + LLumar-Powered Lighting + Magnat-Powered Acoustics
|
|
mardeias |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 20 October 05 From: Bucuresti ![]() |
cip2k7 de ce ai vrea sa nu-ti mai revina semnalizatorul la loc in momentul in care rotesti de volan in sens opus semnalizarii mai mult de 30 grade parca. Mi se pare destul de util. Si batrana dacie avea asa ceva, dar probabil nu se auzeau din cauza multor altor zgomote
![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate 1.5 dci
2006 Expression + optiuni Renault Megane Estate 1.5 dci 2006
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
@cip2k7: Zgomotul de la semnalizare este normal (este un zgomot tehnologic), pentru ca un mecanism foarte simplu face ca maneta de semnalizare sa revina in pozitia zero dupa ce invarti de volan in directia opusa. In alta ordine de idei fiecare face ce vrea. Referitor la demontare volan :vezi la tutoriale schimbare panglica volan, cu mentiunea ca volanul are un surub care se desface cu un tors de 50 in forma de stea. Referitor la poze: am facut si ma gandesc sa le incarc in tutorial...
@mardeias: de umblat se poate umbla fara probleme pe acolo daca te pricepi sau te documentezi inainte si ai putin mai mult spirit tehnic. Pana la urma nu este o bomba nucleara masina asta. Atat mecanismele cat si principiul de functionare este foarte simplu, dar trebuie sa ai spirit tehnic, altfel vorba ta risti sa strici ceva pe acolo. ![]() This post has been edited by solidconvert: 30 Sep 2009, 09:57 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Lasati masina in pace,ca-i normal zgomotul ala.A mea face de noua asa!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
cip2k7 |
![]()
|
![]() Resistance Is Futile Group: Members Posts: 436 Joined: 23 July 07 From: Timisoara ![]() |
De acord ca e un zgomot normal, doar ca la mine se aude mai tare acel zgomot cand rotesc de volan, decat sonorul semnalizarii! Si asta face de vreo 1 an si putin doar, cand am luat-o noua nu facea asa de tare (banuiesc ca e vorba de pus niste vaselina pe undeva...).
|
--------------------
Renault
Megane Sedane II.2 Privilege 1.5dci 85CP
2007 All-In-One Dedicated Multimedia Unit + Xenon + LLumar-Powered Lighting + Magnat-Powered Acoustics
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 09:26 |