pachet drumuri grele, pro, contra, ce se intampla daca "dispare"
![]() ![]() ![]() |
pachet drumuri grele, pro, contra, ce se intampla daca "dispare"
calinormy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 4 March 07 From: Cluj - Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo 1,2 8V
1999
- Cj 11 ESG
|
|||
kevin-ray |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(calinormy @ 16 Feb 2008, 07:59) Chiar senzatia de cocotare dispare daca diametrul jentii e mai mare cu 1 toll si schimbi jentile de tabla cu unele de aliaj usor. Din proprie experienta iti spun ca nu dispare. Nu are cum sa scada distanta intre roti si aripi pentru ca diamentrul total ar rotilor trebuie sa fie acelasi indiferent de diamentrul jantei (17", 18" etc). Cred ca si eu ma voi schimba suspensia cat de curand. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
II.2 2006 Confort Expression + mp3 & climatronic
1.5 dCi 82 CP |
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
eu as include in pachetul de drumuri grele ptr Romania si senilele
|
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
QUOTE(calinormy @ 16 Feb 2008, 07:59) ridicat masina cu cca. 8-10 cm. hai sa fim rezonabili totusi. mai ai putin si o faci nissan patrol. cele mai rele suspensii sport ofera o scadere de 60 de mm. de aici si pana la 10 cm e cale lunga. |
--------------------
a
a
a
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Astazi, dintr-o mica neatentie, intr-o parcare printr-un colt nefericit al Bucurestiului, am cazut cu roata dreapta fata intr-un canal...datorita PDG-ului, am scapat fara nici o dauna....e drept, am avut noroc ca roata eradoar o idee mai mare decat canalul...
![]() This post has been edited by j.d: 19 Feb 2008, 11:51 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Daca roata era mai mare ca diametru decat canalul, inseamna ca Black Beauty n-a avut de suferit...
Ci numai soferul a avut parte de o sperietura zdravana... E? |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
powered
by
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
j.d. eeeeee te mai bate gandul s adai scutul jos - traim totusi in romania -canale avem nu ducem lipsa - astept s avad cum o sa arate un sedane cu suspensia modificata - cred ca mult mai bine - bafat la modificat
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
j.d |
![]()
|
Sincer...preferam sa-i sparg baia de ulei sau sa-i sparg bara acuma decat sa fi mers un an de zile cu ea cocotata...
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
am si eu o intrebare, daca stie cineva.
Megane-ul meu este din 2004 , deci 2.1, vreau sa ii pun scut metalic, problema care se pune este : un scut de pe 2.2 se potriveste si la a mea? ca ma bate gandul sa sun pe la dezmembrari.. ca astia la renault ... stiim cum sunt... din cate am inteles, cel de metal e mai scurt decat cel de plastic, cel de metal montandu-se PESTE cel de plastic... |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
nu stie nimeni?
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
este exact acelasi scut ca cel din plastic, se potriveste de nu are aer
a montat un coleg de la mine de la munca deci poti sa-ti montezi fara grija |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Am citit toata discutia si nu m-am lamurit. PDG aduce si alte amortiozare sau nu?
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
j.d |
![]()
|
Da, sunt alte amortizoare la PDG.
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(j.d @ 19 Feb 2008, 11:50) Astazi, dintr-o mica neatentie, intr-o parcare printr-un colt nefericit al Bucurestiului, am cazut cu roata dreapta fata intr-un canal...datorita PDG-ului, am scapat fara nici o dauna....e drept, am avut noroc ca roata eradoar o idee mai mare decat canalul... ![]() Exact - pdg rulllz!!! (marea majoritatea a cazuri8lor!) ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Si eu sunt fan
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
j.d |
![]()
|
Eu in schimb...nu. Aia a fost singura data cand mi-a fost util PDG-ul...dar daca as fi putut face schimb, as fi preferat sa sparg bara, baia de ulei sau eu stiu mai ce decat sa fi avut PDG impins pe gat.
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
PDG-ul este practic, mai ales pentru un oras ca Bucuresti-ul, dar eu pe Megane, fiind II.1, nu am, si nu am atins niciodata nimic, deci se poate sa ai suspensii ok si fara sa arate masina a un mini-monster-truck
![]() Iti ofera in schimb o senzatie de barca aiurea rau de tot in curbe, si aspectul la Megane e cam aiurea. Singurele Reno-uri care arata cat de cat ok cu PDG sunt Megane Estate (are asa, putin aspect de Allroad ![]() In schimb Megane-ul Sedan, Hatch, Clio III, etc.. eu zic ca sunt prea ridicate. Si din spate mai ales se vad ciudat. Si repet, eu nu am PDG si nici nu consider ca e necesar, trebuia sa ramana decat un optional. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
Deci, pana la urma PDG-ul ce contine?
si, cat costa sa fie montat? |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Suspensie inaltata si scut de metal, de pretul suspensiei nu stiu nimic scutul parca era 4 - 5 milioane.
Dar tu nu ai PDG? This post has been edited by Hackmikey: 27 Jul 2008, 12:25 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
rino |
![]()
|
noop. Am doar PTF (pachetul troncanit fata)
![]() In legatura cu scutul metalic ... daca ma incordez un pic ...mi-l confectionez singur. In afara de suspensia inaltata mai este ceva schimbat bielete, bucsi etc? This post has been edited by rino: 27 Jul 2008, 13:14 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Dar cum nu ai PDG? De unde ti-ai luat saden-ul?
This post has been edited by ssilviu: 27 Jul 2008, 13:22 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Din cate stiu eu nu.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
rino |
![]()
|
ssilviu e 2.1 1,6 16v PA luat in 2006. Daca ar fi sa am PDG cum imi dau seama? (scuze daca s-a mai discutat) (in curbe e destul de teapana)
Hackmikey thank's This post has been edited by rino: 27 Jul 2008, 16:19 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
eu am renuntat la PDG...cum spuneam mai de mult in favoarea bilstein B12..
![]() Si nu pot spune decat k sunt foarte incantat. Daca cineva doreste amortizoarele si arcurile care completeaza PDG, acestea au trait pe masina mea 30 000 de km si sunt de vanzare... desi nu vad de ce si-ar dori cineva... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
j.d |
![]()
|
Daca arata ridicol, are PDG...
![]() This post has been edited by j.d: 27 Jul 2008, 23:41 |
--------------------
powered
by
|
|
rino |
![]()
|
mai tehnic si mai putin in termeni subiectivi?
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
ssilviu |
![]()
|
Daca e model cu facelift cumparat din Romania are PDG.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
j.d |
![]()
|
Foarte tehnica explicatia Silviule.
![]() La PDG difera asa: arcurile spate sunt mai mari decat cele de la o masina fara PDG, arcurile fata sunt identice insa difera amortizoarele atat fata cat si spate. Happy? ![]() |
--------------------
powered
by
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Si scut din metal..
![]() ![]() http://www.reno.ro/index.php?showtopic=114893&hl= |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:47 |