Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
bogy |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 10 April 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai
Tucson
1.6 T-GDI 177CP 4WD, 2017
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
mai bine pe 31 sau 1.. sa fie toata lumea acolo
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Zic si eu sa veniti in weekendul cu 1 iunie la Belis...
|
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
![]() ![]() Dar va pot ajuta cu o cabana la Belis ptr week-end-ul ala daca vreti. 50 ron de persoana/noapte. Capacitate cam 24-26 locuri (parca) .. daca sunteti interesati va pun la dispozitie si mai multe detalii.. stiu doar ca , cabana nu este langa lac, dar ca pozitionare este extraordinara.. oricum cineva imi zicea ieri ca lacul e foarte gol ca sa poata primi eventuale ape de versant dupa ploi .. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
nah fain .. deci nu vine nimeni la bere pe 27 ? Si eu si CZH as avea motiv de dat o bere/suc
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Ba eu vin... Unde a ramas ? Tot Polus, ora 19:30 - 20:00 ?
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Oriunde, oricand !
..mda deja suna a slogan .. poi daca ne-am facut obice in Polus... acolo sa fie la o ora la care poate venii lumea ![]() Deci ?Cine mai participa ? |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
bogy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 10 April 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu nu pot marti. Cel mai mult imi convine daca se stabileste intalnirea lunea (ca si pana acum). Daca doriti, am mai propus, intalnirea sa fie in fiecare luni 19:30-19:45. Daca vine cineva bine, daca nu ... nu ar fi prima data
![]() |
--------------------
Hyundai
Tucson
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Fratilor, un sfat.
E o Laguna de 1.9dci 120CP la 47000km la parcul de masini uzate Renault. CJ12LSO (daca bine am retinut nr). O stie cineva ? Cere 9500EUR negociabil. E mult, putin ? Ca si dotari, nu mai retin decit ca are 10 airbaguri (lucrul dupa care m-am uitat prima data a fost siguranta). Tare-as vrea sa cumpar una... Leasing sau altfel... Mersi. |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
misterx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 19 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
ti-o vand pe a mea mai ieftin
![]() ![]() Revenind la topic: maine nu stiu daca pot ajunge ca am de facut un drum pana in Tg-Ms si inapoi si s-ar putea sa trebuiasca sa stau la servici peste program sa recuperez. Cat despre schimbarea datei pe fiecare luni ar insemna ca sansele sa vin sa fie 0...sorry! |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Ok, merg azi sa o vad din nou si sa iau si notite. Parca anul era 2004.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
misterx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 19 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
@alin: zi-mi te rog si mie unde-i parcul asta...poate dau si eu o fuga sa arunc o privire
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
alin.selicean |
![]()
|
@misterx: e chiar peste drum de reprezentanta Renault, pe Calea Turzii... E o intrare mica, o si ratezi daca nu esti atent.
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
bogy |
![]()
|
QUOTE(misterx @ 26 May 2008, 13:21) Nu-i vorba de nici o schimbare. Inca de la inceput, de pe vremea cand ne intalneam la Cora, am spus ca eu nu pot martea, si parca nu eram singurul in situatia asta. Intalnirile se tineau lunea de pe la 19:30. De asemenea am vazut ca nu se poate nici in we. Daca nu se poate luni, e bine si in alta zi, dar ![]() |
--------------------
Hyundai
Tucson
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
bogy |
![]()
|
@semit - la Polus
|
--------------------
Hyundai
Tucson
|
|
kevin-ray |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(semit @ 26 May 2008, 16:55) Intrebare ![]() ![]() Polus Center, la iesirea spre Oradea. http://www.poluscentercluj.ro/lista_magazi...ria=10&pagina=1 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
II.2 2006 Confort Expression + mp3 & climatronic
1.5 dCi 82 CP |
|
semit |
![]()
|
Multumesc
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
So, anyone la Belis in weekend??
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
misterx |
![]()
|
team-building week-end
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
bogy.. era ziua mea in 27 si voiam sa dau si eu o bere.. daca nu ati vrut asta e..
Facem saptamana asta o intalnire ? E si CZH in cj .. eu propun un mic si o bere/suc la Roata in Faget ! Sunt super ![]() Deci cand saptamana asta ? G. 3 Jun 2008, 13:34: .. si sa nu va prind cu vanghelie pe acolo ![]() This post has been edited by Lagunianul: 3 Jun 2008, 13:34 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
xcristina |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
alin.selicean |
![]()
|
La Multi Ani !
Deja e marti (iertat sa-mi fie pleonasmul - e obvious ca e marti)... Maine eu nu pot, azi e tardiv. Joi ? La Roata suna bine. Ora ? 19 e ok pt toata lumea ? |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pt. mine ar fi OK
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Sambata si Duminica sunt si eu prin Cluj-Napoca. Unde spuneti acolo vin
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Nah, nush ce se intampla da nu prea ne adunam
![]() ![]() ![]() ma intorc abia miercuea viitoare .. daca va intalniti maine seara sa beti o halba si ptr mine ![]() G. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
am venit eu din Constanta la Cluj,si voi din Cluj nu ati putut veni la intalnire?..care era la o aruncatura de bat
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Pai Cosmin, noi de-asta nu ne-am dus. Era distanta prea mica
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
OK ! Maine seara ora 19:30 in parcarea Polus in dreapta , in drept cu sigla "Nervis"! Cine se baga ? Eu stiu deja vreo 2 reno-isti . Atentie, serie limitata de bilete !
Cu prietenie, G. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
xcristina |
![]()
|
De ce s-a mutat intalnirea joia?
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 08:37 |