Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
Lagunianul |
![]()
|
||
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|||
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
..fain..
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
misterx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 19 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sorry, eu nu pot ajunge ca am niste probleme...Insa banuiesc ca ati uitat si de CE. Have fun...
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu chiar simt nevoia sa ies si sa uit de mine. Lagunianule, mergem noi doi ? Ca vad ca nu s-au mai inscris altii...
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
ALOOO CLujuuuuu` e acasa?
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
bogy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 10 April 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Se pare ca nu
![]() Eu la urmatoarea sper sa vin, daca nu e marti. Deci sa vedem ziua, si lista ... |
--------------------
Hyundai
Tucson
1.6 T-GDI 177CP 4WD, 2017
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Aici !!!! Prezent !!!
Deci??? Pe cand urmatoarea???? Ce ziceti de vineri seara la 19:30 la locul stabilit??? adica parcarea de la Polus in fata la Hervis??? Cine se baga? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
nu vinerea... eu fug in week-end-uri de orasul asta "in calduri"
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
bogy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 10 April 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pentru mine joi este ok.
|
--------------------
Hyundai
Tucson
1.6 T-GDI 177CP 4WD, 2017
|
|
Lagunianul |
![]()
|
..si CZH zice ca vine joi.. m-am intalnit de dimineata cu el ..
asadar, Joi, 19:30 parcare polus sub in partea dreapta in drept cu sigla Hervis .. Suntem 3 pana aci .. cine mai subscrie ? G. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu sint plecat din CJ, ca tot asa imi apar mie drumurile... pana mea de viata
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
si daca am stii crezi ca ti-am zice careva??
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Deci exista asa ceva... hmmm... am stiut eu ca nu mi-am ales jobul care trebuie...
In alta ordine de idei, manopera la un schimb de placute de frana si discuri la twingo-ul meu a fost de 2 mil. E mult sau putin ? Ca sa stiu daca il boxez pe mecanic sau ii pup talpile... This post has been edited by alin.selicean: 2 Jul 2008, 14:14 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
nu stiu ce presupune schimbul discurilor ca manopera si complexitate , ca si comparatie demontat/remontat motor complet pentru rectificare chiulasa m-ar fi costat undeva la 400 - 450 lei ...
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Sa ... @$#%@!&!%#%$ de mecanic...
Nu cred ca datul rotilor jos si scos 2 discuri / repus discurile noi si puse rotile inapoi se poate compara cu demontatul / remontatul unui motor. Deci m-a taxat prea mult. Oricum, o sa mai am de pus telescoapele, asa ca pt alea nu o sa mai platesc nimic. Ce ma cert cu mecanicul ala cind ajung acasa (masina a ramas acasa si a dus-o prietena mea la mecanic...)... Ei frate... Eu lucrez 1 zi pt suma aia, el a scos banii in 2 ore... si a mai avut clienti... ce draci m-or apucat... |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Offf, iar va intalniti joia, cand eu nu prea pot veni...
![]() This post has been edited by xcristina: 2 Jul 2008, 18:42 |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
cj98czh |
![]()
|
Din pacate nu pot ajunge nici eu astazi....
Poate o reprogramam...sau daca nu...distractie placuta celor care vor merge !!! |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Alin , vad ca ai facut ceva rugaciuni .. nici eu nu pot veni azi.. la ora 18 imi scot Laguna din service .. apoi dau o tura sa o testez .. apoi de la ora 20 am o programare la paintball ..
so, next week ! |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Ba nu, nu am facut nici un fel de rugaciuni... Am fost prea prins pe-aci cu lucrul...
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Mno, ca sa va intreb de luni.. ce ziceti, cand ne vedem saptamana asta ?? Miercuri, joi, marti ?? Am zis ca luni si vineri cam iasa din discutie .. ptr mine ar fi dificil sa vin marti , decat dupa ora 20 pot..
..asadar ?? G. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Eu am motiv de dat de baut... Mi-am luat un examen de care imi era groaza tare...
![]() Si in alta ordine de idei, as vrea sa segmentez motorul la Twingo. Ceva sugestii ? This post has been edited by alin.selicean: 7 Jul 2008, 07:51 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
De ce sa il segementezi? cati km are masina si care ar fi motivele segmentarii?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Nu trage mai deloc... Nu are forta. Imi cam consuma ulei (nu apuc 5000km cu un schimb, pe la 3000 tre sa bag ulei de la zero). Are 118000km, fara nici un RK. Daca exista alta varianta, ok. Dar pe mine la asta m-a dus mintea. Vreau sa mergem cu masina aia in concediu. Am pus telescoapele, am schimbat placute si discurile de frana pe fata... incepe sa se comporte ca o masinuta... Mi-e tot mai draga.
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
Fum alb-albastrui scoate? Ca la km aia nu ar trebuie sa aiba absolut nimic motorul....si daca consuma ulei pe la segementi ar trebui sa scoata fum alb-abastrui...
Nu pierzi pe nicaieri? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Fum nu am vazut sa scoata, o sa dau un ochi azi dupa-masa. De pierdut, nu am vazut pete sub masina. Chiar am urmarit asta. Dar o sa marchez petele de pe drum, unde parchez (ce-or fi ele...) si o sa vad daca apar pete noi... Injectoarele au fost curatate (cel putin asa sustin cei de la Renault, de pe Turzii)
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
OK, inca ceva.... ce ulei folosesti?
Uite...poate te ajuta: http://www.reno.ro/Consum-masiv-de-ulei-un...ml#entry1444520 This post has been edited by cj98czh: 7 Jul 2008, 08:32 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
La ultimul schimb (106000km) nu am gasit Elf si am pus Mobil 1 10w40. Si tot din ala am pus pana acum. Trebuia sa fac schimbul la 116000 km , dar am uitat. Oricum e momentul sa schimb totul (ulei, filtre, etc)... Dar m-am gandit ca poate e si momentul sa fac o segmentare. Dau un ochi si pe linkul propus. Mersi.
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
Nu deschide motorul ca nu are rost....
Schimba toate filtrele si pune ulei Elf 10W40 si urmareste ce se intampla. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Asa o sa fac... Am citit linkul sugerat si m-am dezumflat ca basica... Pai daca Renault zice OK la un consum de 1l/1000km, asta inseamna ca la 3000km eu tre bag inapoi 3l de ulei ??? E absurd, totusi. Sau cel putin e cam mult 1l/1000km. M-am mai linistit, dar parca nu e linistea mea
![]() Mersi pentru sfaturi si link. Si ca sa revenim... Intilnirea ??? Ca am de dat de baut... Miercuri, ora 19 ? Vila Tusa ? Sau Chios , terasa ? Ca sa fie in oras, si sa poata lumea bea cite o bere, 2 ? |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 08:43 |