Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
Lagunianul |
![]()
|
||
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|||
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Daca primesti un total antitalent la fotbal, eu m-as inscrie... Numa sa aiba mingea maner... Merg doar de dragul miscarii. Sper ca nu se joaca la modul serios, adica cu nervi la faze de ratare, etc... Ca altfel, ma duc de majoreta
![]() PS: Eu subscriu la ideea cu amanatul. E o perioada in care intr-adevar toti avem prioritatile uzuale putin date peste cap. This post has been edited by alin.selicean: 17 Apr 2008, 09:56 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
E bine dupa Paste. La fotbal nu ma bag!
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Nici macar pentru ridicarea moralului ?
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Nu, ca as fi singura, iar voi ati fi doua echipe... N-as fi impartiala...
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Nu-i bai...
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
misterx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 19 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu ma bag la fotbal!! Claaar!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
no bun. Eu zic asa.. mergem la fotbal ca sa avem de unde merge la bere, nu ca sa ne enervam ca eu imi dau cu stangu` in dreptu` de fiecare data
![]() So, sa 'ridice mana' cei care vor sa vina la fotbal ca sa stiu sa fiu sigur de rezervare si sa fim stabiliti din timp. Dupa aia sa nu aud faze de gen "Eu nu am stiut din timp" " Eu eram la Bucuresti" " Eu eram la soacra taiam porcu" etc .. nah, deci 3 suntem.. altii ? CZH ?? Poate il convingem si pe Cristi ... Nah, Sarbatori Meeericite ! Keep in touch. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
misterx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 19 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Super...promit sa ma abtin de la orice comentarii !
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
No ! Sarbautori Fericite va doresc.. sa fiti cuminti, si daca nu puteti fii cuminti sa aveti grija ! ..
Paste Fericit !! 24 Apr 2008, 09:25: PS .. nu beti si nu mancati in excess ca dupa aia nu puteti fugi pe terenu` de fotbal .. This post has been edited by Lagunianul: 24 Apr 2008, 09:25 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Da la fotbal se fuge ?
![]() PS: Sarbatori Fericite la toata lumea. |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
K-PAX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 11 June 07 From: Alba Iulia ![]() |
Primiti membri mai noi?? adica daca se face intalnirea asta... e publica?? as putea sa vin si eu ??
|
--------------------
Renault
Twingo
Twingo Soleil 1.2l 60CP 2004
- AB-05-YCN
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Sigur ca se primesc membri noi. Welcome !
E publica-publica intilnirea. Si uite ca mai avem un Twingo ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() ![]() Eu deschid acum inscrierea si aveti timp pana pe data de 7 mai sa va inscrieti pentru partida de joi, 8 mai ![]() ![]() Pana acum am fi ... : Unu! Adica eu .. cine se mai baga ? |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
misterx |
![]()
|
Repede m-ai uitat!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Portarii nu se pun la socoata ? Hmm...
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
K-PAX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 11 June 07 From: Alba Iulia ![]() |
POi eu nu prea ma am cu fotbalul dar daca chiar vreti un jucator ma puteti pune si pe mine pe lista
![]() Daca ma treci pe lista sa imi spui sa imi aduc echipament ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
- AB-05-YCN
|
|
Lagunianul |
![]() ![]()
|
Asadar:
1. Eu (George) 2. Alin 3. MisterX 4. K-PAX .. mai departe cred ca pot sa trec .. 5. Cristi. Un alt membru si fan Reno ![]() 6. ?? Oricum eu o sa imi aduc baietii de la firma.. cred ca o sa fim vreo 5 sau 6 ... deci in total o sa iesim vreo 10 .. 12.. Locatia ar fi terenul sintetic din Baci unde ma duc eu cu baietii de obicei, dar daca putem gasi unul mai mare ptr Joi va fi ok ! ![]() So, cine mai doreste il poftim sa continue numaratorea ... Cu prietenie, George. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cristi tocmai a vandut Laguna si este mandru proprietar de A6... a fost o circumstanta de imprejurari care nu a putut-o refuza... dar cred ca va merge in mod sigur la fotbal precum si la viitoarele intalniri...oricum tintenste catre un Velsatis in viitor...deci ramane in club ...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Fain. Sa se bucure de el. Vad ca nu sint singurul care tinteste spre un Velsatis... O sa am cu cine povesti pe tema asta.
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Yeak, Velsatis ..
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Lagunianul |
![]()
|
vestea prosta e ca a picat faza cu terenul respectiv, trebuia sa sun ieri ptr confirmare si am sunat doar azi.. nah, incerc sa caut alt teren..
vestea buna e ca oricum la bere mergem ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
misterx |
![]()
|
Nu pot sa cred...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
alin.selicean |
![]()
|
La Multi Ani, barbatilor !!!
Si nu-i bai cu terenul... Ramane berea, cum ai zis. Mai sint ceva terenuri, pe Buna Ziua. Sa ma interesez daca-s libere pe data de 8 ? |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
misterx |
![]()
|
intereseaza-te, dar cat mai repede ca astea se cer in perioada asta mai ceva ca painea calda!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
alin.selicean |
![]()
|
oki doki... eu ies de la lucru imediat, merg pe-acolo si dau aci un semn ceva mai incolo. so stay tuned.
daca este numa o banca libera, unde sa putem bea berile, e ok ? ![]() This post has been edited by alin.selicean: 6 May 2008, 16:29 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
mai , e nasoala cu terenul ... eu i-am dat task la o colega azi la birou sa sune si mi-a venit cu o lista de 12 locatii unde au sunat si erau rezervate for ever and ever... in afara de vinerea seara ... cand eu nu pot
![]() bagam o miutsa in parcarea de la Polus ??? ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Ieri seara m-am luat cu lucrul pe langa casa si am uitat sa postez detaliile in timp util si apoi cind mi-am amintit nu m-am putut conecta nici cum la wifi-ul de-acasa. So, terenul de pe Buna Ziua (str. Macesului mai exact) e book-uit pana vineri inclusiv, sambata si duminica e liber. Costa 100 ron / ora pe zi si 120 ron / ora pe nocturna. Nu stiu preturi in alte parti, asa ca nu ma pronunt cu privire la cit e de scump sau ieftin.
Sambata / duminica ma gandesc ca fiecare aveti programele facute deja, asa ca nu mai batem apa-n piua pe subiectul asta. Dar, putem pastra informatia, eu zic sa ne vedem in 8 in parcarea din Polus (the usual place) si detaliem acolo. Pareri ? This post has been edited by alin.selicean: 7 May 2008, 08:57 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
K-PAX |
![]()
|
Maine la ora 8 in parcare la polus suna okay.
|
--------------------
Renault
Twingo
- AB-05-YCN
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Cind am zis in 8 ma gandeam la data de 8, nu la ora 8
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:13 |