Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
K-PAX |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 11 June 07 From: Alba Iulia ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo
Twingo Soleil 1.2l 60CP 2004
- AB-05-YCN
|
|||
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Oameni buni, mie mi-a intervenit ceva si nu mai pot ajunge azi. Imi pare tare rau.
@K-PAX: Vezi undeva mai sus (cam pe la pagina 10-11, cred) e pusa si o poza cu locul de intilnire. Cum vii pe podul de acces spre parcare, in dreapta ta vei vedea sigla Nervis (sau cum ii zice). In zona aia e locul de intilnire. @Lagunianul: Legat de ce am vorbit la telefon, ca tre sa povestim, te sun ori azi ori maine (poate reusesc sa fug dupa servici pana la Polus sa discutam). Inca o data, scuze ca nu pot ajunge. |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
misterx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 19 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Mah, de la o varsta, deja nu mai vezi bine...
![]() Cred ca era de la nervii de la servici si de-aia a iesit Nervis... |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
misterx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 19 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
eu am raspuns inainte de a incepe efectiv munca si aveam mintea mai limpede si nervii pusi la pastrare pana mai pe dupa-masa
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Din pacate, eu nu pot veni azi... Dar va urez distractie placuta si ne-om mai vedea!
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
![]() ![]() Stiti cumva care dintre drumurile urmatoare este mai bun (din punct de vedere "asfalt" - daca acesta exista): Gilau - Fantanele - Belis sau CapusuMare-Belis-Fantanele (restul de versiuni cred cam mult distanta; dar daca stiti ca Huedin-Belis-Fantanele sau DJ108C prin Manastireni catre Belis e mai bun decat restul spuneti ca voi ocoli ![]() Multumesc, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
alin.selicean |
![]()
|
Nu are legatura cu intilnirile, dar mi se pare site-ul destul de interesant. O sa vedeti voi: http://www.giveawayoftheday.com/.
@cmandrei: scuze pentru alarma falsa. Ma gandesc ca astepti un raspuns la intrebarea ta, dar din pacate nu stiu ce sa-ti zic. Nu am mai fost cam de mult in zona aia. |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
misterx |
![]()
|
@cmandrei: eu nu stiu drumul direct din Capusu Mare, eu insa in locul tau as alege sa merg pe langa lacul Tarnita. Peisaj deosebit si drumul este ok pana in Marisel (ma refer la partea cu case cat de cat, ca doar jumatate din drumul respectiv esti tot in satu lu' peste). Eu am fost ultima data in urma cu mai putin de un an si era ok, inafara de portiunea de care ti-am zis unde am mers cu 10 km/h.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Daca stau sa ma gandesc bine, pe langa Tarnita am fost si eu si e ok drumul.Eu am fost iarna (nu era gheata sau zapada, era relativ ok drumul).
E intr-adevar, o portiune mai naspa, nu mai stiu distanta (dar daca memoria nu ma inseala era ceva de genul 10-20km), unde e mai cu gropi. Nu cratere, dar clar nu poti baga 70-80km/h pe-acolo, decit daca esti cu 4x4. LE: Eu am fost cu Megane pe-acolo, deci nu ai nevoie de 4x4 in mod normal. This post has been edited by alin.selicean: 8 May 2008, 13:58 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Va multumim pentru raspunsurile, de aici, din mesagerie si din topicul cu intalnirea ... intrebarea a fost gandita (ca sa zic asa
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Deci se tine sau nu intalnirea azi la 19:00???
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
misterx |
![]()
|
Cativa au renuntat deja...nu stiu! Inca is curios cati ne-am putea strange.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
kevin-ray |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
De data asta nici eu nu ajung. Poate data viitoare.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
II.2 2006 Confort Expression + mp3 & climatronic
1.5 dCi 82 CP |
|
misterx |
![]()
|
bun...deci solicitam reprogramarea!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
... fain ... am uitat sa mai verific .. m-am tot luat cu altele.. of.. so ? pe cand mutam intalnirea ?
Alin: eu o sa fiu in Polus la targul respectiv, maine de la ora 14 pana la 19 si apoi duminica de pe la 12 pana la 16... so, cand ai vreme.. poti sa treci .. imi prezinti si mie Nervis-ul ![]() ![]() Week-end interesant va doresc la toti ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Asa, frumos... Luati-va de om cind ii mai nacajit, ca sa nu uite...
![]() Lasa ca imi deschid eu un stand acolo si-i spun Nervis, ca sa nu mai aveti motive de bataie de batjocura ![]() Am notat "orarul" si o sa incerc sa ajung pe-acolo. In cel mai rau caz, te sun si daca e loc de povesti, detaliem. |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
eu credeam ca ieri e vineri..
.. decaleaza programul cu o zi .. ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
K-PAX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 11 June 07 From: Alba Iulia ![]() |
Scuze eu ieri am avut ceva ce a aparut si nu am putut veni. am vazut ca se face duminica?? tot acolo ??
|
--------------------
Renault
Twingo
Twingo Soleil 1.2l 60CP 2004
- AB-05-YCN
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
eu nu am inteles nimic de duminica... si oricum duminica nu pot..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Duminica era pt mine, sa incerc sa ajung la Polus sa discut o "chestie" cu Lagunianul
![]() Deci, pe cind o decalam ? Are cineva ceva programat pe data de 15, la ora 19 ? Same place ? Sau incercam sa o combinam cu un pic de miscare pe un gazon verde (sintetic sau natur ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
misterx |
![]()
|
Combinatia ar fi perfecta. Problema este ca daca nu se inchiriaza de azi terenul nu mai gasim de maine incolo pt joi
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Pai actiune
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
misterx |
![]()
|
ok pt mine! Sa vedem cine se inscrie, eu mai pot face rost de vreo 2-3 oameni daca e nevoie.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Eu ma inscriu.. Aduc in 5 -6 oameni
![]() nah.. Felicitari CZH !! ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
misterx |
![]()
|
deci sa inteleg ca ai rezervat deja terenu? Sa vedem cine se inscrie si daca nu, tu faci rost de 5 si mai aduc eu 5 si facem o miscare faina!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Ma inscriu si eu, dar ca si galerie la ambele echipe
![]() CZH, felicitarile-s pentru ca banuiesc eu ? Daca da, felicitari si din partea mea ! |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
Multumesc de urari !!!
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
ce teren e rezervat? sau era?
14 May 2008, 22:44: Nah, baieti ! Ce planuri aveti pe data de 27 - 28 mai ? Cu sau fara fotbal eu zic ca o bere ar merge.. sau un suc ptr cei care vin cu masina ![]() Care se baga ?? Pana atunci va las sa va delectati nitel cu o chestie haioasa ..: ABUZ= (Om) fara buze APOI= apa mare BIZAR=zar dublu MACEL= mac mic MICROSCOP= scop marunt SOIOS= de soi INVIORAT = Prevazut cu vioara INFOCARE = transformare in foca IMPRASTIERE = rezultatul procesului prin care betivii se fac prastie GHINIOANE = varianta moldoveneasca pentru ardelenescul "Bine, Ioane" LESINA = pe unde merge "le tren" MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri RATEU = pateu din carne de ratza SCARABEU = cetatean ce locuieste la bloc, la scara a doua; din aceeasi familie de cuvinte se cunosc scaraceu si scaradeu. TRACTOR = actor cu mult trac TUTUN = a-a-arma de-de-de a-a-artilerie TZURTZUR = Sunetul soneriei, iarna BATALION = fratele mai mic al plutonierului Batal Gheorghe This post has been edited by Lagunianul: 14 May 2008, 22:44 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Din cele de mai sus, sa inteleg ca tu ne inviti la o IMPRASTIERE cu ocazia unui MACROSCOP, undeva la iarba verde linga un APOI (preferabil, ca sa nu ne IMPRASTIEM pe uscat).
Am compus si eu, nu dati cu parul ![]() Eu vin (sau bere, sau suc...). This post has been edited by alin.selicean: 15 May 2008, 08:35 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:18 |