Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
![]() Miercuri e ok si pentru mine.. mai este fain la Hanul Dacilor pe terasa.. la iulius... |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
As veni si eu, iar daca ne vedem la iulius ar fi cu atat mai bine, ca pot veni pe jos...
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Si pt mine e ok la Iulius, ajung si eu mai ieftin, cu taxi
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Altii???
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
mno.. asta e .. ne vedem noi .. si mai adunam din parcare daca nu suntem de ajuns
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Gata, adjudecat??
|
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Se pare ca e adjudecat. Parcarea (terasa) din Iulius Mall. Veniti pietoni
![]() <span class='edit'>9 Jul 2008, 10:50:</span> Daaaar... am si eu o intrebare... recitind discutia... pe unde exact e terasa aia, a lu' dacii ? ca sa nu astept de unul singur in alta parte ![]() ![]() Sau mai bine ne intilnim la intrare si cine stie unde e terasa mareatza, will lead.. ![]() This post has been edited by alin.selicean: 9 Jul 2008, 11:35 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
Lagunianul...stie....ca sincer nici eu nu am habar unde este...pana la urma la 19:30 a ramas sau 19:00?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
xcristina |
![]()
|
Haideti sa ne intalnim cu totii la intrarea principala, cumva in fata la Starbucks, si vedem la fata locului, ok?
Parca la 19.00 a ramas... ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
cj98czh |
![]()
|
Este OK din punctul meu de vedere...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
19:00 sau cum zic civilii din armata: 19 hundred hours.
![]() Deci a ramas la Starbucks, la intrare... |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
s-a mai consumat o intalnire...participare redusa...doar 5 membrii...
Multumim lui Alin pt. cinstea facuta in seara asta...asteptam sa-si mai ia si alte examene.. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by cj98czh: 9 Jul 2008, 21:37 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Cu placere... Imi pare rau (oare ???
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
eu ma bag...
![]() glumeam iti dai seama...dar chiar am putea face ceva saptamana viitoare.. Bafta !! This post has been edited by cj98czh: 10 Jul 2008, 10:11 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
xcristina |
![]()
|
Multa bafta!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Multumesc tuturor...
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
pot sa propun ceva pentru saptamana viitoare ? poate asa se aduna maimulti ..
Eu propun.. Parcare Polus .. sub sigla "Nervis" si inainte de bere sa bagam o tura de carting ![]() ![]() Si am o intrebare pentru voi. vreau sa ii cumpar la prietena un Clio 3 1.5 DCI 5 usi Privilege.. se merita ? Optiunea alternativa era un Megane hatch sau Coupe mai vechi cum are CZH ... MERSII ! Week-end racoros ! 11 Jul 2008, 14:40: iar eu as vrea un megane turbo f1 team ![]() This post has been edited by Lagunianul: 11 Jul 2008, 14:40 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Nu-mi iei si mie o masina ? mica... un smart, ca sa nu coste mult... pliiiiiizzz....
![]() Si ca sa redevenim seriosi, da, suna bine, mai ales partea cu kart-urile... I'm in. |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
sorry am avut treaba si am uitat de topicul asta:( imi pare rau ca nu am vazut imi faceam timp si veneam si eu daca e ceva saptamana viitoare dati un mesaj pls sa nu uit
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
cj98czh |
![]()
|
Si eu ma bag...ce ziceti ...pe miercuri pe la 19-19:30???
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Ramane stabilit miercuri ? Mai trebuie stabilita ora?
Hai ca o sa fie distractiv cu Karturile ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
xcristina |
![]()
|
Eu n-o sa pot veni miercuri, am fost in concediu saptamana trecuta si acum am de recuperat ceva treburi...
![]() Dar va doresc distractie placuta si ne-om vedea data viitoare! ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Am "racolat" un membru din Deva, se plangea ca acolo sunt doar 2. Poate vine miercuri intr-o plimbare la intalnire ... sper sa nu fiu doar eu cu el
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Ora 19 cred ca e ok pt cei mai multi dintre noi.
Si in alta ordine de idei... Am gasit pe unde are scapari la instalatie bubu... Ii zice simering cautator... Si pierde ulei, dar din cutia de viteze. Care e mai nasol. Ramane, in schimb, in picioare misterul consumului de ulei din motor. Si se incadreaza la perfectie in ce ziceau cei de la Renault: 1l / 1000km. Mi se pare enorm. Si cind ma gandesc ca vreau sa merg cu ea in concediu, pana la Kusadasi. ![]() ![]() This post has been edited by alin.selicean: 14 Jul 2008, 08:06 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
cam multicel.. trebuie cautat inca putin ca e cam exagerat... pe miercuri vin si eu..
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
misterx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 19 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Alin, eu stiam ca este 100ml/1000 km...1L ii SF deja! Ceva probleme ai tu acolo...du-o la un meseriash si lasa-i pe astia de la reno ca is pe langa saracii si crede-ma ca stiu asta din experienta proprie!
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Multam de ponturi. Joi is programat la mecanicul recomandat de Lagunian, dl. Nelu. Sper sa-i dea de cap, am de schimbat si o bieleta pe dreapta, si simeringul ala, asa ca o sa-l rog sa dea un ochi si la consumul de ulei. Sincer, mi-e un pic tarsa sa ma duc cu ea la drum lung cu bidonul de 50l de ulei dupa mine...
Si in alta ordine de idei, sper ca maine sa fie vremea de ieri, nu cea de azi (mama, ce-am mai invirtit azi, maine si ieri in propozitie ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
Deci....maine la ce ora ramane? 19? sau 19:30?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Eu as zice 19, sa avem timp dupa kart-uri sa dam si niste beri pe gat...
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 17:02 |