Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
Lagunianul |
![]()
|
||
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|||
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
19:30 de doua ori...
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
19:30 de trei ori... Adjudecat!!!
![]() Sper sa nu fie coada la spalatoria auto, desi, daca ploua maine (asa cum se cam anunta), evident nu voi spala masina! ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Pai daca o speli, va ploua... asa e regula, parca, nu ?
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Corect, dar de data asta numai gandul ca ma duc maine la spalatorie aduce norii, vad ca...
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Lagunianul - am vb. cu Cristi si a zis ca incearca sa ajunga si el, am mai vb. cu Bogdan care tot la fel a spus ca incearca....sper sa ne strangem cativa
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
am vb si eu cu Cristi.. mi-a dat sarcina sa ma documentez poate ii gasesc ceva turbina sh
![]() Sper si eu sa ne strangem.. eu la ora 21 tre sa fiu in alta parte.. asa ca pentru mine fa vi una scurta si tare ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
misterx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 19 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
19:30 excelent pt mine
![]() 3 Apr 2008, 10:28: Scuze de intarziere! Pe cand am ajuns eu, in jur de ora 20:00, erau doar masinile parcate, dar voi ba. Am parcat si eu langa voi, dar m-a lasat telefonu si n-am putut face o poza sa am dovada ![]() ![]() This post has been edited by misterx: 3 Apr 2008, 10:28 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
xcristina |
![]()
|
Cred ca ai venit mai tarziu de ora 20, sau te-ai asezat langa un alt grup de renouri...
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
misterx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 19 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu cred...ti=am vazut clio-ul de PH
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
xcristina |
![]()
|
La 20.10 e posibil sa fi fost deja inauntru...
Data viitoare sa fii (mai) punctual! Nu-i bai, ca si eu am intarziat vreun sfert de ora. ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
misterx |
![]()
|
Mda...nu prea a depins de mine! Lasa ca data viitoare voi fi mai inspirat sa cer si un nr de tel de la cineva mai punctual
![]() ![]() Sa inteleg ca tu ai invitat lumea inauntru? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
xcristina |
![]()
|
Nu.
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
kevin-ray |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
II.2 2006 Confort Expression + mp3 & climatronic
1.5 dCi 82 CP |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
misterx |
![]()
|
mda...din pacate doar aproape!
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Next time on Dallas...
Si daca tot veni vorba de next time, propun de pe-acuma: 23 aprilie 2008, ora 19:30, same place. Pentru cei care ajung dupa ora 20, sintem gasibili la mese, undeva... ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
xcristina |
![]()
|
Avand in vedere programul lui czh, poate ca din doua in doua saptamani ar fi mai bine...
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
cj98czh |
![]()
|
eu sunt pentru !!!
Xcristina - multumesc ca te-ai gandit la mine ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
mea culpa... vroiam sa pun la 2 sapt, a iesit la 3... rectific prin corectare: data de 16, same time, same place.
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
fine by me data viitoare aduc aparatul foto care de data asta a ramas acasa inexplicabil:)
This post has been edited by ViperRS: 3 Apr 2008, 15:49 |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
misterx |
![]()
|
vedeti? aveam eu telefon, dar baterie ba! ca va faceam eu niste poze fara macar sa stiti...masinilor, evident!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Vin cu o propunere catre voi.
Exista langa Zarnesti un parc in care sint salvati ursii de restaurant (referinte despre proiect aici) si nu numai cei de restaurant (zoo care se desfiinteaza sau care nu-i mai pot pastra, etc). Eu si prietena mea am vrea sa mergem cit de curind din nou incolo. Am fost o data si ne-a impresionat la culme eforturile acelor oameni si am incercat in fel si chip sa-i ajut si abia acum am reusit sa conving conducerea firmei la care lucrez sa le ofere o sponsorizare. E modesta dar e un inceput. Ei ar vrea sa adopte unul sau doi ursi si sa doneze o suma de bani (daca am inteles eu bine ce mi-au explicat cei din conducere). Propunerea mea este sa vedem daca ne putem organiza astfel incit sa mergem mai multi incolo (cu catel, cu purcel - este loc de corturi, sint pensiuni in zona pentru cei mai pretentiosi ![]() Mai multe informatii despre acest proiect gasiti pe linkul de mai sus sau pe blogul meu dedicat acestui proiect (nu am mai apucat sa postez nimic de o buna bucata de vreme) sau pe alte bloguri active (dati un google pe cuvantul "libearty"). Ce ziceti ? Ne inhamam la o actiune ? Fiecare dupa puteri. |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
misterx |
![]()
|
Acum vreo 2 ani am incercat sa merg la Hateg, este acolo o rezervatie de zimbrii si stiam ca sunt si cativa ursi. Insa cand am ajuns am avut surpriza sa nu mai gasesc nici un urs. Fusesera toti mutati la Zarnesti si de atunci intr-una ne-am propus sa mergem, dar inca n-am apucat, asa ca eu sunt pentru. Cat despre sponsorizare poate reusesc sa trag si cateva sfori pe la firma...
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
Din pacate nu am cum sa merg...sotia mea este insarcinata in luna 8, insa cunosc bine zona si va pot ajuta cu o cazare la pensiunea unde stau eu de obicei...este in Zarnesti chiar catre iesirea catre Plaiul Foi unde sunt si ursii...conditiile sunr bune, iar preturile decente...daca sunteti intersati va pot da numarul de telefon si pot vb. pt. o eventuala reducere..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Reducerea ar fi binevenita, pentru ca si asa fiecare vom face niste eforturi pentru a ajunge si ajuta acolo.
Sa vedem daca si citi ne adunam. Precizez ca noi mergem indiferent de citi ne adunam pe forum. Deci eu sigur voi apela la tine cel putin pt o rezervare la acea pensiune. PS: Si felicitari ! Sa fie sanatos si asteptam sa dai de baut cind o fi sa fie marele eveniment. This post has been edited by alin.selicean: 4 Apr 2008, 10:39 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
Asta este subinteles.... o sa va anunt cand va fi marele eveniment
This post has been edited by cj98czh: 4 Apr 2008, 22:53 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
In 22 aprilie e prima etapa din Paris Dakar si se tine la Sovata
![]() ![]() Ne putem vedea si in cj la Molus , si sa mergem si la Sovata sau Zarnesti.. eu sunt pentru ambele variante ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Lagunianul |
![]()
|
mno, la pagina 13 am inteles... da incep sa cred ca vi frica sa postati dupa mine..
![]() ![]() Glumesc !! so ? Pe cand ? |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
In 22 eu am scoala, nu pot, desi mi-ar placea la nebunie. O sa incerc, dar inca nu promit. Daca or mai fi locuri, m-oi duce. Daca nu, poate o iau pe bubu la un drum mai lung si ne intilnim acolo.
Iar intilnirea, nu stiu. Ramane pe 22 in formatie incompleta sau amanam pe weekend-ul de dupa 22. Sau inainte. Sa vedem cine ce program are. |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 01:05 |