Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
Lagunianul |
![]()
|
||
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|||
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
..eu cred ca voua vii frica de pagina 13
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Hehehe... Asta a fost buna... Ceva nou legat de intalnire ?
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
tzagu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 7 September 07 ![]() |
Cand e urmatoarea intalnire renault in cluj?
|
--------------------
Renault
Megane II HB 1.6 16v
2004 Confort Dynamique
|
|
Lagunianul |
![]()
|
se pare ca la anul si la multi ani ...
![]() ![]() No hai ca dau eu berea... poate racolam pe cel care are Laguna 3 din cj cu numere rosii de SJ>.. ma tot intalnesc cu el .. Deci pe cand ? |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Astept si eu sa stabiliti ceva...
![]() ![]() This post has been edited by xcristina: 23 Mar 2008, 23:01 |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Slaba participare in ultimul timp.... din pacate saptamana viitoare sunt in Bucuresti...asa ca nu o sa pot dar peste 2 este OK pt. mine..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu a fost nimeni la test drive-ul Laguna III ? Un motiv in plus de intilnire, impartasirea experientei. Eu am fost plecat din Cluj, ca m-as fi dus. Am si primit un SMS ciudat, ca invitatie / reminder, de la "Renault"...
![]() Pt ca nimeni nu avanseaza nici o data, propun eu data de 2 aprilie. Am vrut sa pun 1 aprilie, dar se putea interpreta ![]() Astept e-reactiile voastre (reactii online ![]() [EDIT]: Am uitat sa mentionez: acelasi loc (parcarea Polus), ora 18 ... propuneti alte ore daca nu-s ok... This post has been edited by alin.selicean: 24 Mar 2008, 12:25 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
misterx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 19 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salut!
Am fost eu la test drive, dar in Tg-Mures! Cred ca as avea ce sa va impartasesc... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
selfdistruct |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 30 January 08 ![]() |
salutare forumisti, vin si eu pe 2 aprilie
|
--------------------
RENAULT
19 TD
1994
- CJ-05-MKM
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Vin si eu, daca primiti o forumista cu numar de Prahova si cu sticker...
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
2 aprilie este OK si pt. mine
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
so.. 2 aprilie... will be .. ca sa nu fie chiar de 1 .. Abia astept ... si eu vreau sticker
![]() 25 Mar 2008, 11:53: ... am recitit pagina 13.. deci asta lipsea omul cu propunerea ![]() ![]() This post has been edited by Lagunianul: 25 Mar 2008, 11:53 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Da, si eu vreau sticker...
Ce sa fac... Iau si eu o data initiative si ma trezesc in context ghinionist... caz tipic de ghinion de nesansa... ![]() This post has been edited by alin.selicean: 26 Mar 2008, 09:18 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
misterx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 19 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Parcare la Polus este cam relativ, nu credeti? Haideti sa fim mai precisi putin. Eu as zice la intrarea de la Hervis ca sa avem un punct de plecare
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Era specificat locul exact undeva mai printre primele posturi, dar ai si tu dreptatea ta
![]() Nu stiu unde e Hervis, dar locul precedentei intilniri e cum stai cu fata la intrarea in Polus, in partea dreapta a parcarii. Spre marginea cladirii. Uite aici detaliile. Mai sapa o pagina +/- si vezi si alte detalieri, poate mai ok decit am reusit eu ![]() This post has been edited by alin.selicean: 25 Mar 2008, 14:39 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
misterx |
![]()
|
@alin: uita-te atent la poza asta: http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&ty...t&id=1627418188
![]() P.S.: nu am citit sincer ce s-a scris anterior, sorry, my bad! |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
vin si eu sper sa nu fiu foarte prins cu treburi in perioada aia...
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
alin.selicean |
![]()
|
@misterx: Cind ai dreptate, ai... cred ca acolo e locul "care este"...
Cred ca daca am numarat bine, sintem deja vreo 4-5... locuri mai este ![]() This post has been edited by alin.selicean: 25 Mar 2008, 18:29 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
CZH poate vine si Cristi .. si daca tot eram offtopic mai devreme.. este un topic aici ? Doar despre intalniri ? Eu vedeam mai mult ca o pagina unde pot sa discut orice cu clujenii.. daca m-am inselat .. sorry than .. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Nu supara la tine... Am pus offtopic din reflex... mie mi se parea ca se discuta despre intilniri... nu ca altii erea offtopic... tagurile alea erea offtopic
![]() Nu-s eu moderatorul ca sa zic ce e on si ce off topic... asa mi s-a parut mie, dar fara intentia de a arata pe cineva cu degetul sau a sugera asa ceva... Imi cer scuze. PS: Am si sters markerele de topic ![]() This post has been edited by alin.selicean: 26 Mar 2008, 09:18 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
TresPasser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sper sa pot ajunge si eu. Se anunta o saptamana cam grea...
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.6 16V
|
|
clujanu_cj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 February 08 ![]() |
Sper sa pot ajunge shi eu.
![]() This post has been edited by clujanu_cj: 27 Mar 2008, 20:42 |
--------------------
renault
symbol
2006/expresion
- cj-86-vrc
|
|
cj98czh |
![]()
|
Ramane pe miercuri atunci?
Ora vad ca nu a fost propusa asa ca eu propun miercuri, 2 aprilie ora 19:30 la Pollus? Altii??? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
misterx |
![]()
|
Ora a fost propusa si acceptata: era 18. 19:30 este cam tarziu...parerea mea!
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.9 dci
|
|
alin.selicean |
![]()
|
De mine e ok si 19:30, numa sa ne hotaram...
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
QUOTE(misterx @ 31 Mar 2008, 12:35) Nu stiu unde s-a vb. de or 18 ca eu nu am gasit....oricum pt. mine ora 18 este "prea devreme" mai repede de 19:30 nu pot....si oricum niciodata nu ne-am intalnit inainte de 19...pt. ca sunt destui care muncesc pana la 18.... dar daca se hotaraste ora 18...asta este... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
De propus, am propus eu ora 18, intr-un edit al postului meu unde am propus data de 2 aprilie. Dar e supusa dezbaterii si eu zic sa ne acomodam fiecare programul astfel incit sa ne adunam cit mai multi.
Nu e o problema sa amanam pe 19:30. Sincer, eu lucrez pana la 17:30 si din acest motiv am propus 18, ca sa nu mai merg pana acasa (adica sa traversez tot clujul) pentru o jumate de ora, ca sa revin prin tot clujul spre polus. Eu merg incolo cind zice majoritatea. |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
xcristina |
![]()
|
Si eu as prefera dupa ora 19.
|
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:55 |