Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
r_vlad |
![]()
|
||
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|||
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
bravos baieti .. ne adunam .. tot mai multi
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Atata timp cat ne strangem cativa chiar si 6 tot nu este rau...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
..hehehe.. aseara am facut raliu putin ... povesteam la ultima intalnire cat de mult le place la Lagune pe la 2500 turatii..am iesit pe la 22:30 din casa.. am dat o tura de oras lejer sa vad ce trafic e si sa se incalzeasca motorul binisor... si apoi... slalom pe dorobanti si 21 decembrie constient de riscul radarului ..
.. ce pot sa va zic ca dupa 4 ture 2 pe doro si 2 pe 21 dec, incare schimbam numai peste 3000 si nu am avut ocazia decat de vreo 2 ori sa dau a 4-a .. am dat iarasi o tura mai mare de oras linistit cu 50 la ora maxim, si ce sa vezi ... motorul suna altfel .. mai placut, in viteze intra mult mai usor, pleca mai bine de pe loc.. aveam impresia ca masina imi multumea pentru ce am facut si totul mergea brici.. .. eu zic ca toti ar trebuii din cand in cand sa mai "aerisiti" masina de traficul asta imbacsit de cluj.. cel putin cei care nu prea fac drumuri in afara orasului .. Atentie doar ca creeaza dependenta ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
kevin-ray |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu fac asta zilnic
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
II.2 2006 Confort Expression + mp3 & climatronic
1.5 dCi 82 CP |
|
Lagunianul |
![]()
|
eu nu ... de obicei vorbesc la telefon in masina si majoritatea timpului nu sunt singur, iar seara de obicei sunt frant la 22:30 ..23 e stingerea
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
La Megane schimb in oras in jur de 3000 si inafara la 3500...asa ca n u cred ca are ce sa isi revina...este obisnuita...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
ioi.. mai am un prieten cu un megane din 2007 care la fel zice ca face... mie mi se pare ciudat... crezi ca asa e normal ? sau indicat? ce faci cu zgomotul ?
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
Este chiar indicat de catre producator...si Cristi de cand m-a ascultat si conduce asa mi-a spus ca i-a disparut fumul care il scotea si ca masina trage mult mai bine...acuma inteleg de ce imi spuneai ca masina nu ti se pare ca trage bine...schimba in oras la 2800-3000 si inafara pe la 3200-3500 si dupa 2 saptamani sa-mi spui cum va merge masina...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Mai sa stii ca o sa incerc
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
kevin-ray |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Acuma m-am intors de la o desfundare de injectoare
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
II.2 2006 Confort Expression + mp3 & climatronic
1.5 dCi 82 CP |
|
Lagunianul |
![]()
|
o sa incerc cu al meu Grandtour
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
Din pacate saptamana ce vine sunt la Bucuresti asa ca eu nu o sa pot...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
saptamana ce vine si eu cred ca o sa fiu cam super busy.. am multe de facut.. dar cealalta saptamana .. marti 15 ianuarie ?
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
white8snow |
![]()
|
![]() white snow Group: Members Posts: 27 Joined: 25 November 07 From: baia mare ![]() |
La multi ani posesori de renault ! ( si nu numai )
Eu sunt din baia mare si as vrea sa vin si eu la o intalnire dar pot numai sambata sau duminica sau dupa ora 20. |
--------------------
renault
megane scenic
2003 scenic expresion
- MM 06 BFU Renaut megane scenic 2003, 1.9 dci.
Car name: iubi |
|
Lagunianul |
![]()
|
noi ne-am cam intalnit doar in timpul saptamanii, dar depinde de majoritate ..after all eu as putea duminica seara
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
mcrusu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 637 Joined: 14 March 05 From: cluj-napoca ![]() |
Pe cand o intalnire?
|
--------------------
RENAULT/JEEP
LAGUNA/GRAND CHEROKEE
1.9DCI/2.7CRD
- CJ 85 LAM/ CJ 86 LAM
|
|
cj98czh |
![]()
|
Eu saptamana care vine voi la Bucuresti asa ca nu o sa pot participa... saptamana 28.01 - 02.02.2008 ar fi OK si pt. mine...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Buna seara la toata lumea si La Multi Ani (cu intarziere). Mai apuc si eu sa arunc un ochi pe aici, ca am lipsit de prin 17 Nov
![]() As veni si eu la urmatoarea intrevedere (la Polus din cate inteleg), ce ziceti de Luni sau Joi sapt viitoare? |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
cj98czh |
![]()
|
Pt. mine este OK....si bine ai revenit printre noi Cristi
![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Pe cind e intilnirea pana la urma ? Luni (adica azi) sau joi ?
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
Pai daca tot asa se va anunta lumea cred ca nu va mai fi curand...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu-i bai... Punem de-un NetMeeting sau un video-skype
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
pai de ce? ca nu mai are acelasi farmec..
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Zoot |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 24 June 04 From: Cluj ![]() |
Trebuie sa ne incingem iar eu si czh sa va strangem la intalniri ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 hatch 1.9 dci
- SJ-82-ZOT Renault Megane 2 HATCH 1.9 dci
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
pacat ca nu se fac intalniri in weekend, ca uite azi si maine sunt pe la cluj,,,
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
1.6/16v/107
- SJ69LOL Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
cj98czh |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cj98czh |
![]()
|
Vad ca la Cluj este liniste si pace.... nimeni nu mai vrea.... ce ziceti o intalnire pt. 20.02.2008??? pica intr-o miercuri?? pana atunci vin si eu acasa....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Eu subscriu.
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 20:30 |