Locuri de iesit cu prietena/sotia, Club/Pub/Restaurant
![]() ![]() ![]() |
Locuri de iesit cu prietena/sotia, Club/Pub/Restaurant
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
gospodina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 20 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Am fost aseara cu consoarta la Il Cantuccio, vis-a-vis de autogara Filaret. Se mananca bine acolo
si la preturi accesibile. Am mai fost de cateva ori si de fiecare data am fost multumit de mancarea servita. Dezavantajul este ca daca stai la terasa e destul de deranjant din cauza masinilor care circula fix pe langa tine. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007/1,4/Benzina/ Think BIG!
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
SI daca te duci ziua poti avea ghinionul sa dai peste un autobuz din 1907 care te intoxica usor usor...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit un restaurant in drumul taberei...Best Corner pe care am inceput sa-l frecventez....multa lume nu e acolo dar mancarea e exceptionala....
Am mancat o pizza Quattro Stagione super si ca desert clatite cu ciocolata/inghetata super...hai gata ca deja mi-e foame ![]() aa...si este destul de elegant in interior...are si terasa afara Sper sa dati o fuga pe acolo sa bagati ceva la ghiozdan ![]() This post has been edited by eduardsebe: 4 Jun 2009, 17:42 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Dr. Taberei e mare. Locatia exacta?
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Un loc bun de iesit cu prietena, daca sunteti amandoi gurmanzi (sa nu zic mancaciosi
![]() sa nu exagerez dar mananci de cazi pe jos si nu te mai poti ridica si asta foarte ieftin.Au si mancaruri mai light pentru fete (fara usturoi ![]() Si recomand si eu L'incontro.Stau chiar langa restaurant.Mancarea este extraordinara, trebuie sa incercati pastele (carbonara) si pizza. Servirea este ireprosabila...ospatarita stie si jonglerii cu sticla de bere ![]() Poate facem un "incontro", ca vad ca tot forumul se aduna acolo ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
2003 Privilege Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
@ "La Catalin" Pui Shanghai + Cartofi prajiti + Salata ardei copti + Tata mujdeiului =
P.S. Mai trebuie spus ca nu am reusit sa terminam tot? Attached thumbnail(s) IMAGE_122.jpg ( Size: 428.17k ) Number of downloads: 1074 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pai asta nu e de iesit cu prietena... ci cu betivani mancaciosi
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
![]() Voi nu va ganditi ca unii mai "intra" pe-aici de la locul de munca!!! Vreti sa-i deconspire transpiratia si balele!? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Adevaru' e ca mi-am dus si eu prietena acolo intr-o sambata la pranz..cand a vazut ce inghesuiala si ce fum era a zis ca pleaca si fara mine...
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Fratzica |
![]()
|
s-a deschis terasa. "La Catalin" nu e un loc de iesit cu prietena ci de mancat pana crapi fara sa dai juma din salariu pe nota de plata.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pai daca prietena e vreo pofticioasa poate fi si loc de iesit cu prietena.
Ca alternativa la Catalin eu va recomand restaurantul Louisenhof, de pe Mihaileanu. Manci pana crapi...asta pentru cine se da in vant dupa bucataria bavareza. This post has been edited by Dan73: 23 Jul 2009, 17:19 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
@adi_ar: ma bag si eu, desi 90% de aici sunt din Buc
![]() du-te la Sura Dacilor (langa Jackson) fain, ieftin, si mult de nu poti duce... o galeata (ca aia numa' farfurie nu e) de ciorba de burta 6 lei. Daca n-ai mancat de 2 zile ai o mica sansa sa o termini... de felu' 2 nici nu se pune problema... asta e loc de iesit cu prietena, doar daca are mai putin de 40kg ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
in Bulgaria, la Ruse, pe malul Dunarii, imediat dupa metro in dreapta, Dunavsko Selo (satul dunarean). Absolut spectaculos
ieftin, in nota cu care ne-au obisnuit vecinii de sub garla |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
in iasi unde poti iesi la o prajitura, fara sa fie plin de tampiti cu fite, dar nici ceva de cartier?
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Le Gaga- Terrace & Lounge- nu e de mers cu prietena .. too much pussy
![]() The Player- Summer Lounge- aceeasi problema- recomand serile de miercuri ![]() Bonton- P R A F La Jaratic- mici maaaaaaari, limonacraaa ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
@ aphophis
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
eduardsebe |
![]()
|
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Fratzica |
![]()
|
QUOTE(megane1 @ 16 Aug 2009, 17:59) Cum suna "Pisi, hai sa te scot la un cico in Carfur" ? Plus ca ce gasesti in carfur? La mama, City grill, Mc, KFC s.a.m.d. unde te poti bucura de o cina la suprapret (la primele doua cel putin) in acordurile a zeci de melodii si anunturi de la carfur prin care se cheama diversi responsabili de raioane. Romantic... |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
lexa1312 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 April 08 ![]() |
![]() Ambientul e placut, noua locatie este mult mai mare, mancarea este f buna desi se mananca cu mana ![]() ![]() Eu am avut un mare soc cand am fost prima data. A adus mancarea dar tacamuri ...yoc...si cand am intrebat de tacamuri...s-a uitat ospatarita f ciudat la mine si zice f amuzata "pai la noi se mananca cu mana"...eu si mai contrariata "si chiar nu aveti o furculita???" ![]() Asa ca daca vreti sa va duceti acolo si aveti o prietena fitzoasa....avertizati-o ca se mananca cu mana....nu de alta...dar poate aveti supriza sa faca urat ![]() Si alta locatie, dar din Alba Iulia, care m-a incantat a fost Pub 13, din zidurile cetatii. Mi-a placut mult mancarea mai ales ciorba de burta....yummy... ![]() hai a deja imi e foame...noroc ca s-a dus un coleg la Mc. Ma multumesc cu niste aripioare picante pana una alta ![]() 17 Aug 2009, 11:58: am scris un paragraf unde nu trebuia,....cel care incepe cu "pana la urma" vine in continuarea celui cu furculita ![]() Nu m-am uitat unde era cursorul cand am scris.....va descurcati voi cu cititul This post has been edited by lexa1312: 17 Aug 2009, 11:58 |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2001/ 1.4 16v unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Cluj - Hanul Piratilor, Str.Ravasului...
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
mai mutzu, io cred ca stai mai mult in cj decat in bucuresti
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
E frumos acolo tu....dar e asa departe...ma omoara drumul..da merita....
Sau Hanul Dacilor - incercati Vlad Tepes - ceafa de porc cu cartofii aurii, legume, sos si mujdei....pfuaaaaaaa This post has been edited by Mutzunache: 18 Aug 2009, 23:19 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
semit |
![]()
|
REPEDE! niste hamsii prajite cu usturoi unde gasesc in Bucale? am primit ordin de la stapana...
![]() LE: sylvestere, m-as duce dar maine la 07.00 ma duc la munca.. |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
mai semit, daca e de la stapana merita sa bagi un drum pana la mare
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(semit @ 20 Aug 2009, 17:54) REPEDE! niste hamsii prajite cu usturoi unde gasesc in Bucale? am primit ordin de la stapana... ![]() LE: sylvestere, m-as duce dar maine la 07.00 ma duc la munca.. nu stiu daca am raspuns destul de repede: e pe mihail sebastian nr 32 un fast food cu shaorma, hamburgeri, calamar(yum yum) etc. au si hamsii la chifla cu usturoi. foarte bune!! asta normal daca vrei sa iei acasa, nu e loc de iesit:-? . Recomand si calamarul si sa iei niste sos maioneza cu usturoi. Si snitelul iar e bun. Un loc mai de studenti asa ce recomandati? In Tulcea e un restaurant pe faleza ii zice Delta Dunarii(parca scrie Delta Dungarii) in care mancarea mi s-a parut f buna si ca pret si ca gust. Ultima ospatarita s-a purtat cam urat cu noi, ne-a adus si nota fara sa o cerem, ceva de genul: hai, eliberati mai repede masa! ca sa fie toate goale! Un loc de excursie frumos de mers cu prietena e in delta la murighiol, sa stati la cabanute. Mi s-a parut f placut si relaxant. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 20 Aug 2009, 19:35 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Un loc "mai de studenti", ar fi cantina de la ASE, cand e deschisa cel putin.
Nu stiu sa iti zic programul. ![]() Anyway, Pub-urile din Regie. ![]() Si mai stiam un loc prin Berceni cu mancare buna si ieftina, dar nu imi amintesc adresa acum. Revin cu amanunte cand imi amintesc. LE: asta era pentru studenti. ![]() This post has been edited by alex.vano: 20 Aug 2009, 20:08 |
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
multumesc! o sa vad ce gasesc legat si de snspa de unde-i fata mea. ca la poli la mine nu prea gasesc mare lucru si nu-mi place ce-i in regie.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:38 |