Locuri de iesit cu prietena/sotia, Club/Pub/Restaurant
![]() ![]() ![]() |
Locuri de iesit cu prietena/sotia, Club/Pub/Restaurant
alex.vano |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|||
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
poate iti inghiteai colegii de facultate:P. eu unul nu prea. am locuri de genul in care ies cu fostii colegi de liceu.
Stii cumva, sau stie cineva pe unde e(daca mai e) Sherley(sau ceva de genul) ? ma duceam cu parintii cand eram mic dar nu mai stiu unde este daca o mai fi. parca era prin regie si stiu ca avea preturi destul de mici si o servire excelenta. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Am fost si am vazut Shorley. Acum cativa ani mi-a placut. Anul trecut si anul asta insa... a lasat de dorit. Mult.
|
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
poate dau si eu pe acolo sa vad ce mai e.
multumesc de informare! |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
up ca a venit frigul si s-au inchis terasele
![]() Recomand Pizzeria Dominium de la Rond Obor cum te duci pe mosilor spre universitate , este chiar in rond Obor vis-a-vis de Flanco . Pizza foarte buna , preturi mai mult decat decente , o stella e 5 lei ![]() ps : nu incercati pizza xxl singuri e de 2 persoane , au si salate si paste , dar in principiu pizza e printre cele mai bune pe care le-am mancat eu This post has been edited by L!nuX: 10 Oct 2009, 16:07 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Renault Road Show
![]() |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
da...cu micii aia lungi cat o zi de post
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
Cu siguranta, voi merge anul acesta! Multumesc pentru pont!
![]() |
--------------------
renault
clio
- GL 07 INIMIOARA
1999/ 1.4 RT "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
pentru gheata nu bat drumul pina la buzau.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 10 Oct 2009, 16:05) up ca a venit frigul si s-au inchis terasele ![]() Recomand Pizzeria Dominium de la Rond Obor cum te duci pe mosilor spre universitate , este chiar in rond Obor vis-a-vis de Flanco . Pizza foarte buna , preturi mai mult decat decente , o stella e 5 lei ![]() ps : nu incercati pizza xxl singuri e de 2 persoane , au si salate si paste , dar in principiu pizza e printre cele mai bune pe care le-am mancat eu Am si eu pliante cu Pizza Dominium cu a doua pizza 5 lei am zis mereu sa comand dar uit...dar acum chiar m-ai facut curios ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Cand vad topicul asta, ma ia cu tremurici...
Imi aduc aminnte ca atunci cand aveam (niste) prietene, femei, curve, etc... trebuia sa cotizez cu bani cand iesem tughedar, chiar daca unele dintre ele aveau mult mai multi bani decat mine... Deci... Rog un moderator sau admin sa schimbe numele in... Locuri de iesit cu prietena / sotia. Mi se pare mai ok asa... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Done
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc !
![]() La Beci, pe str. Nitu Vasile, Berceni. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
eduardsebe |
![]()
|
aoleu...bre,Fratzica da' voi n-aveti somn?
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
ba da, dar am si de munca
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Foarte ok Brown Sugar de pe Primaverii - canapele, muzica decenta, atmosfera usor in clarobscur.
|
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
uite ..cine are bani de ambreiaj are bani si de fite....
bravos...primaverii zici.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
nu dau un ban pe ambreiaj ptr ca merge perfect.
![]() Si crede-ma ca preturile sunt decente, ca in orice alt loc in oras. |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Restaurant Tulin - specific libanez.
Am fost aseara la restaurant Tulin, am zis sa incerc si putin din mancare libaneza, am auzit ca se mananca bine. Am facut rezervare la nefumatori, localul arata bine, mancare e buna, preturile sunt putin cam piperate, dar per ansamblu, merita. E o atmosfera linistita, calda si chiar ma face sa mai merg inca o data acolo. Servirea e foarte buna, ospatarul este amabil si iti explica ce inseamna fiecare fel in parte. Va recomand Fateh Humous, Ismerli, Salata Libaneza, Lipie (paine) si la desert ceva excelent, Kataief cu caimac, si excelenta Kastalie. Doua persoane, felul I plus desert si limonada, salata si paine = 119 ron, fara atentia la ospatar. Detalii aici: Restaurant Tulin. |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Si mie-mi place Tulin; bune sunt si baba gannouj-ul, sujuk-ul cu sos de rosii si usturoi, cartofii prajiti cu menta si usturoi, desi astia-s poate un pic cam uleiosi.. Si sa nu uit de salata tabouleh. Oricum imi programasem o vizita acolo luna asta. Yummy!
|
--------------------
.
.
.
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Cum vi se pare mancarea indiana?
Nu stiam la ce sa ma astept cand am pasit in restaurantul indian, de la numarul 47 pe Sos. Pipera Tunari. Ambianta e de exceptie, servirea e super buna, iar mancare este fenomenala. Am optat pentru niste preparate de pui, (aveam de ales intre pui sau oaie) si pot sa spun ca au fost delicioase. Va recomand sa comandati din meniu de la "Delicatese din cuptorul de argila" - Bannu ke Kebab, Murgh Tikka, Chinese Egg Fried Rice, la desert Gulab Jamun si Kulfi. Merita incercat, eu am sa revin. Localul este: Agra Palace |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Maine am un drum in Constanta, imi recomanda si mie cineva un restaurant mai deosebit? Eventual pe malu marii (nu pe plaja) sau ceva de genu... E ziua ei...
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Eu cand trec prin Constanta dau o fuga la restaurantul din portul Tomis. Imi iau mereu o portie de midii si una de calamar.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, am uitat sa precizez, fara chestii care inoata sau traiesc in apa
![]() |
--------------------
Renault
- B-81-LXV
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Pacat! Prin Mamaia erau niste restaurante cu specific romanesc. Am mancat ciorba de burta si tochitura foarte buna dar nu stiu sa precizez clar locatia.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
On Plonje e absolut mizer la capitolul servicii si mancare, nu maie de mult ce a fost. Majoritatea animalelor servite pe farfurie sunt precongelate, nu e nimic proaspat. Fereasca sfantul sa incercati o ciorba de la ei...
Daca vrei un restaurant cu mancare buna, retras si fara cocalarime incearca Popas Cismea. Se afla la 7km de constanta, la iesirea spre Ovidiu, pe dreapta. Daca ai si ceva bani la dispozitie si nu vrei neaparat ceva rustic poti incerca Asterix, se afla aproape de statiunea Mamaia, la cap de linie 43 (Ciresica). Au mancare foarta buna si bauturi de tot soiul dar pretul este mai piperat, asta si din cauza serviciilor impecabile din toate punctele de vedere. Similar cu Asterix este Maro Polo (poate mai scump chiar) sau Bueno. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
shteffanivlad |
![]()
|
Multumesc SorinCT, ceva mai pe malul marii nu gasesc?
|
--------------------
Renault
- B-81-LXV
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 00:32 |