Locuri de iesit cu prietena/sotia, Club/Pub/Restaurant
![]() ![]() ![]() |
Locuri de iesit cu prietena/sotia, Club/Pub/Restaurant
cread |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|||
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
La ce frig e pe acolo, chiar vrei sa faci asa ceva?
|
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Pe malul marii nu prea ai sa gasesti, doar daca te duci in Eforie la Acapulco unde atmosfera este absolut geniala dar preturile sunt pe masura. Asa daca te duci prin mamaia acum e cam pustiu, majoritatea teraselor au inchis, nu prea gasesti mare lucru. Nu prea mai e sezon de mancat pe malul marii...
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Alex.vano: Adica sa ies la restaurant, sau sa merg la un restaurant pe malul marii?
Pana acum castigatori sunt Marco Polo si Bueno Sorin: Daca e atmosfera intima si fara agitatie, cu atat mai bine ![]() This post has been edited by shteffanivlad: 15 Sep 2010, 10:29 |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
http://www.viaromania.eu/restaurante.cfm/1...t_acapulco.html
http://www.constantablog.net/recenzii/rest...e-nord-806.html Acapulco e destul de intim, data fiind si perioada aceasta fara tursiti, sun sanse mari sa nu prea fie lume pe acolo. Ramane sa afli pana cand e deschis ca nu stiu daca il tin in permanent. Din poze iti dai seama si ce vedere ai sigur e un loc potrivit pentru ocazie ![]() Marco Polo arata exceptional de cand l-au renovat, e lucrat in mare stil iar serviciile sunt pe masura. La Bueno este putin mai comun decat la MP dar tot foarte bine arata. Mancarea este delicioasa in toate cele 3 locatii ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Pe malul marii.
Cu iesirea la restaurant nu am nimic. ![]() Dar in Constanta e un frig de ai nevoie de geaca pe tine. |
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Acapulco aratra mai bine decat ce se vede in poze,am fost anul acesta de 2 ori
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
SorinCT |
![]()
|
Ziua acum sunt 22-25 de grade dar seara mai scade pe la 14-15 si cam ai nevoie de haine pe tine in special pe malul marii. Nu ar trebui sa fie un impediment, o plimbare pe faleza apoi intrat la restaurant la o masa buna cu un vin bun si asta basta
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc mult, ramane sa aleg maine si sa postez impresii
![]() |
--------------------
Renault
- B-81-LXV
|
alex.vano |
![]()
|
Good luck
![]() |
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Am fost la Indian Taj pe Panduri acum o saptamana cu iubita si inca 2 prieteni.
Link1 Am vrut sa incercam si noi ceva nou si de multe ori am zis sa mergem ca e aproape de noi si putem sa ne ducem pe jos sa sorbim si noi o bere. Inauntru au o atmosfera foarte placuta, muzica nu e data tare si te poti auzi om cu om. Inca de afara se poate simti mirosul condimentelor pe care le folosesc pe mancaruri. Localul este foarte dragut numai ca este si foarte scump. Un aperitiv 17 lei si un fel principal vreo 35 de lei. Am incercat ceva de genul Murgh Malai Kebab. Erau niste bucati de pui cu condimente si mi le-a adus pe o plita de ceramica de inca sfaraiau cu cateva bucati de legume pe langa. Printre ele se afla si ceapa murata(asa mi-a zis tipa) care era incredibil de iute(mie imi place). Prietena mea a luat orez cu pui si a avut noroc de o portie mai mare la fel foarte aromata si foarte gustoasa. Si prietenii nostri au luat niste rulouri de pui si pui pane. Nu stiu ce condimente au pus dar toate erau foarte aromate. Asa ca experienta merita sa mergeti o data, dar e foarte scump din pacate; daca ar mai lasa si ei din preturi ar avea mai multi clienti. La momentul acela mai erau doar vreo 4 persoane prezente in local. O sa urmeze Jukebox Club si a zis un tovaras ceva de Excalibur. Jukebox Club This post has been edited by spy_oh_joy1389: 21 Mar 2011, 13:19 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
au ceva nepicant la indienii aia?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Ce am luat noi nu erau picante. I-am si specificat sa nu fie picante, numai ca kebab-ul ala avea langa niste ceapa de-aia iute care a ramas in mare neatinsa. Era pus intr-o plita de genul: Poza1
Iar carnea de pui avea o culoare de genul: Poza2 This post has been edited by spy_oh_joy1389: 21 Mar 2011, 13:45 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
la Ali Baba la Muncii a fost cineva?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
pheephee_11 |
![]()
|
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
2004 Ford Mondeo mk4 2.0tdci 2008
unde vedeti ma atata ceata?! |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Cafe Deko- centrul vechi- intrarea se face pe o scara din lemn ce sta sa cada.. preturi mari: 65 lei o sticla de vin de provenienta dubioasa. apa minerala 0.33- 9 lei, cola 0.25 -9 lei, bere 0.33- 9 lei, intrare 20 lei de persoana.. mese minuscule.. performerii- total vulgari dar oarecum amuzanti..
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
catalincre |
![]()
|
![]() twingo fan Group: Members Posts: 130 Joined: 15 February 08 From: Laslea, Sighisoara ![]() |
A fost cineva la conacul printului Charles in Malancrav/Sibiu? Atmosfera: liniste solida si cel mai bun suc de mere BIO.
|
--------------------
renault/nissan
twingo/note
- SB 97 ACC/ SB 98 ACC
2009 night&day/2006 acenta SB 97 ACC / SB 98 ACC
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
Wine Bar pe Selari, dar nu stiu exact cum ii zice, o sa ma uit si va spun. Super, si nu sunt multe localuri la noi pe profilul asta...
LE: Corelli, mi-am adus aminte ![]() This post has been edited by shteffanivlad: 28 Mar 2011, 10:05 |
--------------------
Renault
- B-81-LXV
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
QUOTE(pheephee_11 @ 23 Mar 2011, 01:34) Foarte misto. Merci de recomandare. |
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
pheephee_11 |
![]()
|
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(aLecsunder @ 29 Mar 2011, 11:58) cu mare placere ![]() din seria "la inaltime" : http://www.skybar.ro/ ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Azi am dat o tura prin Muzeul Satului. Foarte curat si foarte ingrijit. Parca esti departe de Bucuresti...
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cine imi poate recomanda si mie niste pub-uri cu specific englezesc , unde sa fie bere buna si atmosfera dintr-un pub , evident englezesc / irlandez
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
http://www.restaurantexcalibur.ro/index1.html
N-am fost, doar am auzit de el ca cica ar avea mancare buna. Mai multe detalii nu stiu, dar nu e ceva banal. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
pheephee_11 |
![]()
|
mare grija! la excalibur, cel putin la cel d la Kogalniceanu, mancarea este buna intr-adevar, dar atmosfera este... medievala!! nu primesti decat un cutit pentru a te infrupta din bunatati...
merita vazut totusi! Linux, whispers pub, la cismigiu. cu rezervare daca sunt meciuri in ziua respectiva. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Daca ceri tacamuri iti vor fi aduse. Dar e mai placut sa mananci cu mana. Mancarea e intradevar foarte buna.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
- B-XXX-JIE
2005 Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Ma interesa un pub englezesc unde nu gasesc ursus sau golden brau , ci bere de import din anglia ...
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
silvik1313 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 30 March 08 From: Bucuresti S5 ![]() |
Nu sunt neaparat pub-uri englezesti dar au o multitudine de "modele" de bere:
http://metropotam.ro/Unde-iesim/Bar-La-100...-art5632290935/ si http://www.beeroclock.ro/ro/Despre-Bere/ unde din pacate nu au bere englezeasca dar poate iti face cu ochiul altceva ![]() Nici la primul nu stiu sigur daca daca are bere englezeasca, nu am gasit meniul pe goagle... |
--------------------
Dacia
Break
CLI 2003
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 13 Sep 2011, 22:38) http://www.restaurantexcalibur.ro/index1.html N-am fost, doar am auzit de el ca cica ar avea mancare buna. Mai multe detalii nu stiu, dar nu e ceva banal. Un plus si de la mine ![]() Si as mai recomanda http://hanuberarilor.ro/index_han.html |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Eu n-as recomanda Hanu Berarilor. Mancare si bere mai proasta ca acolo n-am mancat nicaieri, sincer.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Opelino |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 7 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Am revenit acum cateva seri la Restaurantul Bucur, de la Tineretului.
Ce pot spune e ca mancarea e buna, preturile sunt ok pentru portiile aduse, berea e mai mereu rece si buna, servirea este ok, fara intarzieri. De la ei merita incercat "puiul la bucur" si "papanasi la bucur". Va garantez ca o sa reveniti. http://www.labucur.ro/ |
--------------------
Renault
Kangoo Expression 2
- B-66-ZAR
2005 DCI - tractorasul economic!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 00:17 |