Locuri de iesit cu prietena/sotia, Club/Pub/Restaurant
![]() ![]() ![]() |
Locuri de iesit cu prietena/sotia, Club/Pub/Restaurant
alexumf |
![]()
|
||
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
bellagio
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
totusi,maya este pentru a combina prietena cat mai repede...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Va recomand sa incercati ceva bun la Mystic Tree, este pe Popa Soare, colt cu Mantuleasa, langa Unirea. Mancarea este excelenta, va recomand pui in fulgi de porumb, clatite cu ciocolata, miere caramel, nuci si inghetata, sunt de vis. Incercati si limonada, pentru soferi, si multe altele pentru prietena/sotie. La parter este pentru nefumatori, intim si curat, sus este pentru aceea care inca simt nevoia unei tigari la masa...
aici: http://www.mystictree.ro Poate ne vedem pe acolo. ![]() |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
o fi mancarea excelenta (nu stiu, nu am incercat-o, doar am baut un ceai mai de mult acolo) dar nu ma prea omor dupa atmosfera localului. Pare creepy in interior, cel putin la parter.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
Din data 10.04.09 restaurantul Excalibur se muta pe strada academiei nr 39-41 langa ministerul de interne
![]() This post has been edited by antifizic2: 9 Apr 2009, 19:29 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
de ce nu avem un topic "locuri de iesit cu prietenul"?
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ca sunteti doar 3 fete active pe forum asta.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pentru ca jumate din posturi ar fi " gentleman's club "
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
e vreunul pe aici care are "prieten"?
This post has been edited by crisolro: 10 Apr 2009, 11:58 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
andreistn01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 13 November 08 ![]() |
Incercati Ramayana Cafe, pe Baldovin Parcalabul, in spate la ministerul transporturilor de la Gara de Nord.
Nu aveti cum sa dati gres cu pretena acolo........ ![]() |
--------------------
Audi
A6
2005/ A6 2.0 TDI 140cp
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
dragut la Music Club
![]() DECI NU NU NU NU NU NUUU VA DUCETI LA TURABO SOCIETY CLUB!!! pe cata reclama i se face.. full de fitze ale unor tarani cocalari infecti.. parcare: FULL.. un tiganus boschetăraș al zonei.. parcati unde vreti si lasati cheia la mine ca o mut eu ![]() ![]() ![]() ![]() Toata aventura a durat cam 15-20min cat a durat terminarea unei cutii de cola de 0.33l la 10 lei.. Turabo NEVER AGAIN, Bellagio rullz ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Si io care credeam ca vreti locuri de iesit cu prietena,nu de venit cu ea acasa
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
semit,suna bine ca variante turabo aseara....noroc ca am intarziat mai mult la dus si am salvat 30 ron si frecarea de unele personaje dubioase....
as adauga doar ca turabo suna foarte bine cand vrei sa te imbeti si cunosti oaresce barman pe acolo.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Am fost aseara la Ramayana Cafe, pe Baldovin Parcalabul, a fost o experienta noua, decorul e superb, totul pare dintr-o lume diferita, preturile nu sunt mici, nu sunt mari, sunt acceptabile.
Din pacate nu prea ai loc de parcare in fata, banculetele nu sunt foarte confortabile, dar pernutele de pe jos sunt minunate. Narghilea nu am incercat, e 50 de lei una si in 2 nefumatori... Servirea este buna, au sistemul cu un buton de apel pe masa, produsele de patiserie sunt bune si din cate am gustat erau proaspete, important e ca nu am asteptat mult pentru ele. Per ansamblu, merita incercat macar o data. Nota personala: 7.5/10. |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am fost și eu acum câteva săptămâni la ramayana, și mi-au părut cam prea încărcate camerele, parcă ușor spre kitsch..
și ca prețuri sunt medii spre mari.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Restaurantul "La Castani " pe Viilor
Se mananca bine....preturi bunicele...dar nu e problema pentru ca patronul e nasul meu de cununie ![]() Mancarea este foarte buna si proaspata Deserturile iti lasa gura apa..eu am mancat clatite cu inghetata si au fost delicioase... This post has been edited by eduardsebe: 13 May 2009, 16:48 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
gotty |
![]()
|
Million
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
BigEdy |
![]()
|
![]() Biggest Private Spice Member Group: Members Posts: 327 Joined: 3 August 06 From: Ploiesti ![]() |
Gutza tu esti??????
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006 II.2 Confort Expression 1.6 16V 110 CP Noir Nacré Clima+MP3
PDA Mio P550m+MioMap v3.3 |
|
gotty |
![]()
|
cauta mai la s.....
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Se?
![]() On : Drumetului & Rusic ..cand sunt lautari ![]() Muzica lautareasca nu este tot una cu ''maneaua'' .. ![]() This post has been edited by MHY: 13 May 2009, 22:58 |
--------------------
------
------
------
|
|
semit |
![]()
|
voi ascultati manele???
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Nu prea!
Da' cica e unii care stiu surprinzator de multe lucruri. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 14:13 |