Locuri de iesit cu prietena/sotia, Club/Pub/Restaurant
![]() ![]() ![]() |
Locuri de iesit cu prietena/sotia, Club/Pub/Restaurant
buzasparta |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
la teatru se pune?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am fost aseara intr-un club de jazz (nu are rost numele, a fost naspa clubul) la un concert de jazz sustinut de Florin Raducanu + cativa invitati din care am retinut pe Adrian Flautistu la contrabas.
Foarte bun concertul, oamenii astia chiar stiu sa cante! Ne-am simtit foarte bine desi am asteptat sa inceapa concertul mai mult de 1 ora de la ora anuntata... La sfarsit am cumparat si un disc al lui Raducanu pe care l-am ascultat in masina si este si el foarte bun, merita sa urmariti acest artist si sa mergeti la un concert de-al lui! In seara asta canta la Green Hours. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Directia 5-Iti multumesc-Sala Palatului!
Superb! ![]() |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
- B-08-BBM
2007 Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Pacat de accidentul de motor de dupa.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:32 |