Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Ma bucur nespus..., Vanzarile Renault continua sa scada

Madriann
post 2 Nov 2006, 09:54
Post #151

Membru autentic

Group: Members
From: Tunisia

QUOTE(ssilviu @ 1 Nov 2006, 20:05)
E usor: laurentziu83, liviurosioara si turkish. Mai sunt vreo doi, cristirenault si adip care vad ca au o placere in a desfiinta reno-ul. Multumit? Sau vrei sa te trec si pe tine?
*

M-am abtinut sa mai postez pentru ca o cam luase thread-ul off...dar te rog sa ma treci si pe mine pe black list radmasa.gif

Cat despre emoticoane....ma distreaza....si eu sar de bucurie ca le scad vanzarile.
Nu vreau sa dea Renault faliment...vreau sa le scada vanzarile...vreau ca un Sedan sa ajunga 8-10 000 de Euro....sa-l cumpar pentru soacra-mea, ca tot face scoala de soferi biggrin.gif .
Sau...mai stii....poate sa-mi iau una pentru cumparaturi, alergatura prin oras, diverse...
Mda...cred ca as rupe 10 000 pentru un sedan... ph34r.gif
Hai...sariti ! cool.gif

--------------------
Renault Megane RT 1,6e 8v 1996
Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Turkish
post 2 Nov 2006, 12:38
Post #152

Membru autentic

Silviu fratie las-o cu etichetarile ca nu e frumos. Io n-am zis de tine ca esti sustinator fanatic al reno - desi poate cred asta.

Parerea mea...

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
+
CGB
post 2 Nov 2006, 15:29
Post #153

CGB

From: behind

mey copii usurel. ca ne glumim si noi. ce daca ne-a trecut pe lista. io's chiar mandru ca-s pa lista aia.

taman ziceam mai sus ca la symboala mea din 2003 n-avusei prob. iete ca avui gura aurita si taman ce ramasei -in urma cu 20 de minute - cu maneru' de la usa in mana. maneru interior. ala negru in care bagi mana sa trantesti usa.s-a dus dreq.si normal ca s-a dus, ca acu am vazut ca e prins doar intr-un surub. mde...plastice de kkt ce sa-i faci. da' s-a rezolvat c-un tub de "picatura". i-am dat de jur imprejur de nu mai iese d-acolo decat cu dalta. azi a picat maneru'...maine cine stie ce mai cade. ca deja masina are 3 ani. si cam asta-i varsta la care incep renaulturile sa deie rateuri.

oricum is foooooarte bucuros ca le scad vanzarile: 124.gif 124.gif 124.gif

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
liviurosioara
post 2 Nov 2006, 19:32
Post #154

Membru autentic

Chestia cu mutarea topicului la sectiunea Cafenea este din punctul meu de vedere o forma de cenzura... Nu vorbim despre martieni, cai verzi pe pereti, castraveti din piata, ce-a facut Steaua cu Real...

Vorbim in acest topic despre Renault - deci cel mai potrivit loc ar trebui sa fie in sectiunea "Renault - Diverse". Probabil ca situatia a scapat de sub control in defavoarea unora si topicul trebuia undeva infundat.

--------------------
Renault Megane Sedan 2005
Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
+
Turkish
post 2 Nov 2006, 20:26
Post #155

Membru autentic

Be cool. Nu cred ca e cenzura. Da e mai mult la caterinca / gluma / ironie / persiflare alea alea....

si deci sta mai bine la cafenea

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
+
ssilviu
post 2 Nov 2006, 22:33
Post #156

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(Turkish @ 2 Nov 2006, 12:38)
Silviu fratie las-o cu etichetarile ca nu e frumos. Io n-am zis de tine ca esti sustinator fanatic al reno - desi poate cred asta.

Parerea mea...
*

Si eu care ziceam ca o sa fii singurul care nu te ataci pe afirmatia mea wink.gif

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Turkish
post 3 Nov 2006, 10:14
Post #157

Membru autentic

Nu ma "atac". Mi se pare necolegial... daca pot folosi termenul asta. Daca tu esti impacat insa ata ete.

In plus daca faci o lista de genu asta baga-i frate pe toti care se potrivesc descriptiei ca alftel o sa se supere ei ca faci favoritisme smile.gif.

Dar din nou, esti optimist. In mintea ta sunt vreo 4 oameni care au ceva la cap si nu observa cat de superba este masina noastra. Restul toti sunt datzi pe spate de fenomenalul raport pret calitate... sau ar trebui sa scriu pret - sclipiciozitate.

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
+
Tudor
post 3 Nov 2006, 19:02
Post #158

Moderator

From: Bucuresti

Eu ma bucur si nu ma bucur in acelasi timp. Sa argumentez:
- ma bucur pentru ca astfel fortati vor incepe sa trateze si Romania ca pe o piata europeana (vest-europeana) in ceea ce priveste serviciile in garantie si postgarantie
- nu ma bucur pentru ca vanzari mai mici vor forta discount-uri mai mari la masinile noi ceea ce va determina o scadere a preturilor masinilor Renault pe piata SH, ceea ce inseamna ca la vanzarea masinii voi pierde mai mult decat ar fi normal din valoare

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
A l e x
post 4 Nov 2006, 02:31
Post #159

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Turkish, fenomenul "raport - calitate" exista, poti sa spui tu ce vrei.

Sunt multe exemple pe acest forum de oameni care au luat masinile la reducere, cu 14-15.000, si le merg perfect, mananca putin carburant, si mai au si multe dotari pe ele. Sunt convins ca unele Reno-uri fac urat si cand le tii in service cu lunile disperi. Sunt la fel de convins ca sunt alte masini mult mai bune si mai fiabile decat Reno. Dar sunt sigur de faptul ca la banii astia nu iti iei nimic mai bun/dotat de nou, si daca n-ai nenorocul sa o patesti, masina iti va face toti banii.

End of story.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
herske
post 5 Nov 2006, 14:05
Post #160

Membru incepator

Daca din fabrica ies 9 bune si 1 proasta, atunci e grav. Poate au nevoie de niste lectii despre managementul calitatii. biggrin.gif

Daca nenorocul se datoreaza accidentelor, vandalism, atunci, da e scuzabil.

--------------------
matiz matiz 2003
+
Laurentziu83
post 5 Nov 2006, 15:29
Post #161

Membru autentic

Daa, sigur ies 9 bune si numai una proasta?

La cati suntem pe forum, cel putin la sectiunea Symbol n-am auzit pe niciunul sa nu se planga de vreo problema, mai degraba intalnesti unul singur care sa zica ca n-are probleme si restul de 9 sa se planga de cate ceva.

--------------------
. . .
+
Turkish
post 7 Nov 2006, 15:30
Post #162

Membru autentic

end of story din punctul tau de vedere. NU sunt fiabile. De aceea spun pret - sclipiciozitate si nu pret calitate. calitatea presupune fiabilitate. Oricum ai incerca tu alex sa "termini" povestea sunt si multi oameni care au dat aproape 16000 pe masini care dupa primul an au inceput sa aiba probleme. Si da pielea sintetica spre exemplu e o mare abureala nu este "calitate".

Problema cu bobinele mie mi se pare inacceptabila (apropo, tocmai am schimbat-o pe a patra la 55k). Acum insa am inghitit galusca si asta e. Dar nu ai cum sa ma impiedici sa imi spun parerea la fel cu nici eu nu incerc sa o impiedic pe a ta.

Cu relevanta la topic insa: genul acesta de pareri se transporta si amplifica in piata si se regasesc in cifrele de vanzari. Oricat ar incerca ei sa gaseasca alte explicatii eu cred ca perceptia, despre M2 cel putin, este in acest moment departe de entuziasmul din primele 6 luni de la lansarea modelului. Aspectele negative s-au amplificat iar cele pozitive s-au diminuat.

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
+
Nicotine
post 7 Nov 2006, 21:54
Post #163

Membru autentic

mad.gif Eu daca la inceput, eram f multumit de masina si o recomandam la toate lumea, am inceput sa avertizez pe toti cunoscutii sa se gandeasca de 2 ori inainte de a cumpara un Reno.
Si cum opinia,sfaturile apropiatilor sunt un criteriu important in decizia de a alege un anumit brand auto, se pare ca opinia negativa a utilizatorilor se reflecta in vanzari; si e si normal sa se intample asa.
Poate ca lumea din vz nu isi mai ia bonus anul asta la fel ca anul trecut, dar intotdeauna se gasesc noi cai de prosti bizonul.
Si uite cum baietii de la vz, scot din nou firma din kko!!!
Asa percep Renault: scumpa la intretinere, nefiabila, probleme la calitatea de fabricatie, service relativ neprietenos.
Mai conteaza acum:consumul relativ ok, motorul de 1.6 ce e chiar sprinten, confortul, care pe Cielo nu il aveam, siguranta si alte lucruri care sunt certitudini din punctul meu de vedere?
Nu
O voi vinde cand masina va avea 4-5 ani sau cand se apropie revizia de 60 000 km.

This post has been edited by Nicotine: 7 Nov 2006, 22:00

--------------------
MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu
+
CGB
post 8 Nov 2006, 09:21
Post #164

CGB

QUOTE(alexava @ 4 Nov 2006, 02:31)
Dar sunt sigur de faptul ca la banii astia nu iti iei nimic mai bun/dotat de nou, si daca n-ai nenorocul sa o patesti, masina iti va face toti banii.

*

la reno se pare ca treaba asta cu norocul e din ce in ce mai prezenta. ar trebui sa treaca chestia asta si-n brosuri: "masina ieftina, dotata si...daca ai noroc s-ar putea sa n-ai probleme in primii 10.000 km".
io unu nu mai iau reno in veci (desi pana acu' is unu din cei norocosi, care n-a avut probleme, dar totusi stau cu frica si merg cu masina de parca as conduce un ou). poa' sa aiba reducerile reducerilor. eventual sa iau o masina si s-o revand imediat la pret mai mare smile.gif . fac ceva in dotarile lor "generoase". praf in ochi.nimic mai mult.

--------------------
Bacu
post 8 Nov 2006, 09:49
Post #165

Membru Privilegiat

From: Luxembourg

QUOTE(cristib @ 8 Nov 2006, 09:21)
io unu nu mai iau reno in veci (desi pana acu' is unu din cei norocosi, care n-a avut probleme, dar totusi stau cu frica si merg cu masina de parca as conduce un ou). poa' sa aiba reducerile reducerilor. eventual sa iau o masina si s-o revand imediat la pret mai mare smile.gif . fac ceva in dotarile lor "generoase". praf in ochi.nimic mai mult.
*

blink.gif nu prea are logica ce spui tu...pai daca nu ai avut probleme cu masina, de ce nu mai vrei sa iti iei reno?! radmasa.gif doar pentru ca te-au aburit unii ca masinile "vag" sunt mai bune si ca masinile frantuzesti sucks?!

si daca dupa ce o sa iti iei alta masina o sa descoperi ca exista oameni dezamagiti si de acea marca, atunci ce mai faci?! biggrin.gif

citeste si tu mai jos linkul colegului nostru rac:

QUOTE(rac @ 6 Nov 2006, 13:58)
Eu sunt foarte multumit dupa ce am citit aici [url]
http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=3001[/url].
*

eu cred ca unii dintre noi sunt prea stresati sau prea influentabili de catre altii...

This post has been edited by Bacu: 8 Nov 2006, 09:51

--------------------
Honda CRV 2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
+
CGB
post 8 Nov 2006, 10:23
Post #166

CGB

daca citeai tot ce-am postat p-aci vedeai de ce nu mai vreau reno. mi-e lene sa mai iecsplic iar.

si apoi unde-am zis io ca vreau sa-mi iau vw unsure.gif ?

This post has been edited by cristib: 8 Nov 2006, 10:26

--------------------
A l e x
post 8 Nov 2006, 12:36
Post #167

cristib, si tie si tuturor celor care nu mai vor Reno, va doresc sincer sa aveti bani sa va luati orice altceva vreti voi, mai bun, mai frumos, mai dotat, cu service-uri mai bune. Si eu sper ca in viitor sa imi iau un cerculet, sau 4 cerculete.

Dar sa nu mai vorbim aiurea totusi. Noi vorbim aici de masini ca si cum ne-am putea permite orice si putem face mofturi. Cand n-ai prea multi bani, decat sa-ti iei o vechitura sau un model vechi si chel (Skoda OI), mai bine optezi pentru un Megane Privilege sau Expression, cel putin eu asa vad situatia.

Daca oricine altcineva vrea altceva, e alegerea lui. La urma urmei, de asta sunt multe marci, multe modele, multe optiuni si o varietate de preturi, ca sa putem fiecare sa alegem ce ne permitem si ce ne place.

Hai sa nu mai discutam atata ca asta e aproape ca o discutie "Care culoare e mai misto ?". Oricum fiecare o tine pe-a lui. Si oricum fiecare isi va lua ce isi permite, nu ce va vrea, ca asta e, atata timp cat suntem oameni normali cu venituri normale, nu putem sa facem prea multe figuri. Sau eu cel putin nu pot, voi, treaba voastra.

Oricum dupa parerea mea Megane-ul ca design si dotari si tot ce vrei e mult peste multe alte masini. De fiabilitate eu nu vorbesc, nu am patit-o dar nici nu pot sa vorbesc in numele tuturor, dar eu sincer as alege MII Sedan peste Golf sau Skoda II sau Mondeo pentru ca imi place mai mult cum arata, deci iarasi e si vorba de gust.

Asa ca, repet, va doresc bani la toti de aici sa va luati ce vreti voi, pentru ca normal asa ar fi, sa putem lua ce masini ne place, nu ce ne permitem, dar din pacate, nu stiu daca e asa la toti..

Noroc smile.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
AND
post 8 Nov 2006, 13:18
Post #168

Membru autentic

Propun un recensamant foarte interesant. Ceva in genul "sunteti sau nu multumiti de megane-ul vostru" insa mai altfel. As vrea sa vad un poll in care subiectul sa fie: Ati avut cel putin O problema cu Megane-ul vostru?

Prin problema sa nu se inteleaga greierasi ci pur si simplu orice alta problema. Tehnica, electrica, ca trosneste ceva cand invarti volanul, ca vibreaza volanul ca nu stiu ce ca nu stiu cum. Absolut orice problema care este legata de calitatea de asamblare as vrea s-o vad raportata.

Cei care care vor raspunde cu NU, banuiesc ca sunt cei care au avut norocul sa le mearga masina ca noua. Nu vreau sa trecet NU, doar pentru ca, considerati ca problema avuta a fost minora. Si aia minora conteaza daca are de a face cu partea tehnica, electrica sau de asamblare a masinii.

Ca sa fie clar, nu vreau sa dau in Megane in nici un fel. Exista si proprietari de Logan care nu au avut absolut nici o problema cu el. NICI UNA. De aceea sunt curios sa vad procentajul si la M.

Cine face topicul? Se ocupa un admin?

This post has been edited by AND: 8 Nov 2006, 13:18

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
Bacu
post 8 Nov 2006, 13:32
Post #169

Membru Privilegiat

From: Luxembourg

QUOTE(cristib @ 8 Nov 2006, 10:23)
si apoi unde-am zis io ca vreau sa-mi iau vw unsure.gif ?
*

Aici?

QUOTE(cristib @ 1 Nov 2006, 14:09)
beeeeeeeeeeeeeey gata cu reno vs vw. ca ma 'nervati.
aici e locu' unde tre sa va bucurati ca scad vanzarile la reno.
mai lasati vw in pace ca nu se compara cu reno. e mult deasupra. si la pret si la calitate.

apropo, ati auzit ca scad vanzarile la reno
124.gif  124.gif  124.gif  drunksinging.gif  124.gif
*

--------------------
Honda CRV 2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
+
ssilviu
post 8 Nov 2006, 14:13
Post #170

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(AND @ 8 Nov 2006, 13:18)
As vrea sa vad un poll in care subiectul sa fie: Ati avut cel putin O problema cu Megane-ul vostru?

Fa-l tu, nu te opreste nimeni. Dar sa faci unele asemanatoare si pe vw forum la sectiunile golf, octavia si a4. Sa avem cu ce sa comparam.

Oricum tot nu vom trage o concluzie prea breaza. Pentru ca unii din cei care isi cumpara octavia, passat, audi etc ( sau masini second hand supraevaluate la pret), isi cumpara masina bazandu-se pe stereotipuri din astea gen imi iau masina germana ca nu are moarte...e prea orgolios ca dupa ce si-a cumparat masina sa recunoasca ca a luat o teapa si incepe sa o laude aiurea doar sa se convinga singur de afacerea buna pe care a facut-o...si incepe pe urma sa trateze cu superficialitate probleme gen cade turbina, cade un injector. Dupa ce te dai mare si tare ca ti-ai luat masina de care zice toata lumea ca e buna, stai sa te contrezi cu lumea? Plus ca atunci cand vrei sa scapi de ea, trebuie sa aiba imagine buna. Evident ca nu poti sa incepi sa critici, ca altfel ti se zice gigi contra. Asta face parte din discreditare, cand nu exista contraargumente

Pe cand la Reno, cand lumea si-a luat asa ceva pentru ca doar atatia bani a avut incepe sa se planga la orice chichita, pentru ca stia ea ca nu trebuie sa isi cumpere asa ceva ca Reno e masina varza...

This post has been edited by ssilviu: 8 Nov 2006, 16:36

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Turkish
post 8 Nov 2006, 14:52
Post #171

Membru autentic

Alex tre sa-ti dau dreptate la faza cu bugetu. Si noi tot de buget ne-am lasat atrasi cand am luat masinile. My point este ca acum as mai astepta sa am mai multi bani si as lua altceva. Nu incerc sa vrajesc pe nimeni in defavoarea reno si in fav altor marci. Cu atat mai mult germane. Eu sunt mai degraba fan japoneze. Deh e o chestiune de gust. Pentru mine e mult mai important sa simt siguranta garantiei mari si prestigiul fiabilitatii in spate (nu intram din nou in discutia despre credibilitatea surselor) decat sa ammegasuperflashydesign. Adica accept si prefer designul clasic spre plictisitor de la Avensis daca am perspectiva unor ani - 4-5 - de liniste...

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
+
A l e x
post 8 Nov 2006, 18:46
Post #172

Pai vezi ? Daca am fi in situatia de a da 30-40.000 pe masini atunci dezbateri frate. Dar cand dai 15-16.000 pe o masina, e cam clar ca nu prea ai da mai mult.

Si eu va spun sincer ca imi place Megane-ul (inafara de HB) ca design si ca marime, nu mi-as lua nici Golf, nici OII, nici nimic altceva. Masinile care imi plac mai mult decat Megane-ul sunt si mult mai scumpe deci nu are rost. Ca sa nu mai spun, Megane-ul meu are 70.000 km de-acuma si nu a avut absolut nici o problema.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Meghitzanul
post 10 Nov 2006, 12:55
Post #173

***** 4 ISOFIX

QUOTE(alexava @ 8 Nov 2006, 19:46)
.....Megane-ul meu are 70.000 km de-acuma si nu a avut absolut nici o problema.
*

n-am crezut ca o sa vad scris vreodata asa ceva
esti sigur ca nu ai un hummer in loc de megane? biggrin.gif tongue.gif

eu am cu masina 52.000 km facuti in 2,5 ani si am o lista superlunga de probleme avute cu masina in tot acest timp

daca ai reusit sa faci 70.000 km cu masina luata anul asta inseamna ca ai "tras" un pic de ea nu gluma....si totusi fara nici un fel de probleme
spune-ne si noua care e secretul tau smile.gif

bafta ....si ....la mai mare!

--------------------
VW Passat Variant 2.0TDI 170cp DSG 2008
Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004
Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000
+
SwatKat
post 10 Nov 2006, 15:50
Post #174

Membru autentic

From: eterna si fascinanta RO

Nori negri la Renault: scaderea vanzarilor impune restructurarea productiei 10 Nov 2006, 04:25
Directorul general de la Renault, Carlos Ghosn, a declarat joi ca grupul auto francez isi va 'adapta' capacitatile de productie din Europa Occidentala pentru a face fata scaderii vanzarilor, confirmand astfel partial informatiilor aparute in presa referitoare la posibile concedieri la uzinele Renault din Spania, informeaza AFP.

'Da, ne vom reduce productia pentru ca nu dorim sa incepem anul 2007 cu un nivel ridicat al stocurilor...In calitate de constructor auto trebuie sa construim automobile in functie de vanzari. Atunci cand vanzarile sunt in scadere ne reducem productia si atunci cand cresc ne majoram productia', a declarat Carlos Ghosn, intr-o conferinta de presa. Cu toate acestea, seful de la Renault a refuzat sa avanseze o cifra anume, apreciind ca este vorba de o ajustare ce se va derula intr-o maniera continua.

Potrivit unui articol aparut in editia de joi a cotidianului economic 'Les Echos', pana la finele acestui an, Renault vrea sa elimine cate un schimb de la uzinele sale de la Valladolid si Palencia (Spania), decizie care ar putea afecta 21 la suta din efectivele acestor doua uzine, adica intre 1.400 si 1.500 de angajati dintr-un personal total de 7.000 de angajati.

Pe primele noua luni ale acestui an, Renault a inregistrat in Europa o scadere a inmatricularilor cu 8,5 la suta, cota sa de piata scazand la 9,4 la suta fata de 10,4 la suta in perioada similara a lui 2005. Cifra de afaceri a grupului Renault a atins, la finele lunii septembrie, nivelul de 30,9 miliarde euro, in scadere cu 1,2 la suta fata de perioada similara a anului trecut.

de pe bloombiz.ro

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
+
A l e x
post 10 Nov 2006, 18:08
Post #175

Meghitzanul, masina e folosita mai mult de ai mei, si probabil secretul e stilul tatalui meu de condus, calm si nu cu mult peste 100 la drum lung. Dar mai e un contra balans, masina a mers pe toate drumurile Romaniei, deci europeana era un lux, s-a mers si pe drum national si pe drum de tara, deci a fost supusa unor teste serioase, etc...

Culmea e ca greierasii au aparut abia la 30.000 km, ceea ce desi la inceput m-a enervat, imi dau seama ca a fost destul de bun ca la altii au aparut la 3.000.

Deci masina, pentru cum a fost folosita (gandeste-te ca face un an abia in Ianuarie), este impecabila. Pana si capacele au ramas intacte, doar unul e putin zgariat (de mine, chiar in primele zile).

Un lucru e sigur, cand implineste 3 ani si se termina leasingul, trebuie data, ca in 3 ani cred ca sare de 200.000.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
CGB
post 14 Nov 2006, 09:11
Post #176

CGB

navigand pe internet, am descoperit acest minunat forum, forum pe care am gasit stirea conform careia continua sa scada vanzarile la RR.
si vream sa va spun ce mult ma bucur 124.gif 124.gif 124.gif 124.gif 124.gif
mult mult mult de tot

This post has been edited by cristib: 14 Nov 2006, 09:17

--------------------
Paul-Iasi
post 14 Nov 2006, 09:25
Post #177

Membru

From: Iasi

QUOTE(cristib @ 14 Nov 2006, 10:11)
navigand pe internet, am descoperit acest minunat forum, forum pe care am gasit stirea conform careia continua sa scada vanzarile la RR.
si vream sa va spun ce mult ma bucur  124.gif  124.gif  124.gif  124.gif  124.gif
mult mult mult de tot
*

Cristi, esti tu simpatic de felul tau, dar, probabil daca as fi citit posturile tale referitoare la Renault inainte sa-mi fac comanda, nu imi mai luam in veci Clio dry.gif
Ce sa zic... Vad ca cineva ti-a pus atributul de "OAIA NEAGRA" - as zice ca a fost prea dur cu tine... Eu ti-as fi zis "GIGI CONTRA" rolleyes.gif

--------------------
Renault Clio Symbol - B-xx-xxx 2006 1.5dCi
+
CGB
post 14 Nov 2006, 09:59
Post #178

CGB

hai sa-ti zic una tare.
dupa ce s-a deschis topicul asta si dupa ce-am postat si eu cateva randuri, mi-am mai luat un symbol. este ca-i tare? sau poate is io masochist

--------------------
Paul-Iasi
post 14 Nov 2006, 10:15
Post #179

Membru

From: Iasi

QUOTE(cristib @ 14 Nov 2006, 10:59)
hai sa-ti zic una tare.
dupa ce s-a deschis topicul asta si dupa ce-am postat si eu cateva randuri, mi-am mai luat un symbol. este ca-i tare? sau poate is io masochist
*

Am vazut... Ti-am si urat mai sus pe undeva, dupa ce ai pus poze din noua achizitie, sa-l stapanesti sanatos... smile.gif
Cat despre faza cu "GIGI CONTRA" .. sunt sigur ca ai gustat gluma... tongue.gif
Ma rog.. ca pe orice forum, ca la orice masina, sunt pareri pro si contra. Cunosc persoane care sunt foarte multumite de Renault si, ma mai gandesc ca daca o Dacia 1300 te poate tine si 10 - 15 ani fara mari probleme, daca ai grija de ea, nu vad de ce o masina ca Clio nu ar face-o.
Eu sper sa fi facut o alegere buna, mai ales ca este si prima mea masina smile.gif (abia o astept asteapta nervos.gif )

--------------------
Renault Clio Symbol - B-xx-xxx 2006 1.5dCi
+
bogy
post 14 Nov 2006, 14:52
Post #180

Membru

From: Cluj-Napoca

QUOTE(Paul-Iasi @ 14 Nov 2006, 10:15)
Cunosc persoane care sunt foarte multumite de Renault si, ma mai gandesc ca daca o Dacia 1300 te poate tine si 10 - 15 ani fara mari probleme, daca ai grija de ea, nu vad de ce o masina ca Clio nu ar face-o.
*

Pentru ca nu este gandita sa tina 10-15 ani wink.gif.

--------------------
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177CP 4WD, 2017
+
10 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th August 2025 - 07:29
Dacia