Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Ma bucur nespus..., Vanzarile Renault continua sa scada

cristirenault
post 1 Nov 2006, 13:33
Post #121

Membru autentic

Group: Banned
From: pingo-pongo

stiu de faza cu , configuratul pe site , stai linistit , lucrurile nu stau chiar asa in realitate , ceva dreptate ai tu dar nu 5 mii de euro , stii cum trebuie sa facem?... mergem la VW , configuram si verificam masina pana la ultimul detaliu , ne da un pret , apoi mergem la Reno si facem acelasi lucru , ai sa vezi ca , chiar daca la prima vedere VW e mai scump e si mai bine dotat , alte materiale si tot felul de mici prostioare de care lumea nu tine cont la prima vedere... wink.gif pacat ca nu putem sa facem asta ca lamuream o problema , lasa ca poate vin la o intalnire reno si ne lamurim smile.gif sincer mie la aceleasi dotari imi da ca e Golful putin mai scump decat un Megane dar cu vreo 800 de euro fara sa luam in calcul tot felul de reduceri .
Mai fa ceva , incearca sa configurezi masinile pe niste site-uri de "afara" , vezi ce-ti da in euro smile.gif

--------------------
Renault Megane Coupe - RO 007 EUM 1998 2.0 16v
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ssilviu
post 1 Nov 2006, 13:37
Post #122

F1 Man

Group: Members
From: Nicaieri

Vezi ca nu configurezi bine. Uite colea am atasat fereastra unde l-am configurat. Meganul meu a costat 14.400 de euro. 14.700 cu jante din aliaj. Golful ala costa 19.500. Do the math! Oricum stiu ca nu ajung nicaieri cu tine, in ciuda faptului ca ai toate dovezile in fata. Oricum gasesti tu ceva de obiectat rolleyes.gif

on topic: In ciuda acestei diferente enorme de pret, scaderea aceasta in vanzari pare chiar mai surprinzatoare. Eu unul sunt foarte curios cati oameni din cei care isi cumpara un astfel de Golf au fost sa vada si un Megane. Cred ca foarte putini.

Se vorbea pe topic ca cel mai mare defect la Reno e fiabilitatea. Scuzati-ma, dar la Megane repari jumate de masina cu aia 5000 de euro diferenta intre reno si vw.

This post has been edited by ssilviu: 1 Nov 2006, 13:42

Attached thumbnail(s)
Configurare.jpg ( Size: 99.94k ) Number of downloads: 37

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
CGB
post 1 Nov 2006, 13:39
Post #123

CGB

From: behind

iar ati dat-o in megane vs golf si alte balarii. in loc sa va bucurati ca scad vanzarile la reno 124.gif 124.gif 124.gif 124.gif

io ma bucur raaaaaaaaaaaaaaaaaau rau rau de tot. sa mai iau un gat de bere de bucurie 124.gif 124.gif 124.gif

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
A l e x
post 1 Nov 2006, 13:47
Post #124

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

cristirenault, ai luat in considerare faptul ca sunt oameni care nu suporta masinile HB ? Cum sunt eu de exemplu. Asa ca, avand in vedere ca la aprox. 16.500 (considerand reducerile ca de obicei sunt cam de 1.500) eu imi iau un Megane 1.6 Luxe Privilege cu climatronic, vopsea metalizata, xenon, scaune incalzite, 8 airbaguri, sistem de supraveghere a presunii in pneuri, oglinzi rabatabile electric, asistenta la parcare, pre-echipare telefon si mp3 player, arata-mi tu mie un Volkswagen cu acelasi motor, la fel de mare, aceleasi dotari tot asa, incluzand in pret eventualile reduceri. Sau daca vrei sa nu calculam reducerile, 18.000 DDP la Megane-ul de care am spus.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
cristirenault
post 1 Nov 2006, 13:55
Post #125

Membru autentic

neeee , nu stau lucrurile chiar asa , uite am sa ma documentez , nu de pe site ci pe "real" o sa vedeti ca nu e asa , tare rau imi pare ca nu am cu cine sa merg sa ii dovedesc ca nu bat campii .
Sa fie clar eu nu tin cu nicio marca , simplu , nu am actiuni la nici una , chiar nu am de ce sa iau apararea , stiu doar ca in Fr , un G V era doar cu putin mai scump decat Megane , si asta datorita unor taxe nu a masinii in sine, la ei nu e cu CIP si DDP...
Intrebare , Megane are climatizare bizona? ca nu stiu , volan multifunctional , pneuri all season , adica de ce costa alea , ca nu inteleg, comenzi pe volan , nu la volan , computeru' ala de bord e la fel cu cel de pe Megane sau mult mai complex , sincer , nu stiu , intreb si eu ca omu , daca imi dovediti ca eu gresesc recunosc si ma dau invins asa ca ajungem undeva ssilviu , nu am niciun interes sa tin partea cuiva. wink.gif

--------------------
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
+
A l e x
post 1 Nov 2006, 14:02
Post #126

Showing the fangs of rage

Renault are comenzi PE volan, daca ai tempomat smile.gif

Intr-adevar climatronicul 'bizonic' nu este nicaieri de gasit la Renault, nu stiu de ce.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
CGB
post 1 Nov 2006, 14:09
Post #127

CGB

beeeeeeeeeeeeeey gata cu reno vs vw. ca ma 'nervati.
aici e locu' unde tre sa va bucurati ca scad vanzarile la reno.
mai lasati vw in pace ca nu se compara cu reno. e mult deasupra. si la pret si la calitate.

apropo, ati auzit ca scad vanzarile la reno
124.gif 124.gif 124.gif drunksinging.gif 124.gif

--------------------
cristirenault
post 1 Nov 2006, 14:23
Post #128

Membru autentic

Sa traiti domul tiz cristib , am inteles.
In fond e cel mai destept lucru care s-a zis pe tot topicul asta , au scazut vanzarile Reno si asta nu poate decat sa ne bucure... smile.gif)

--------------------
+
Turkish
post 1 Nov 2006, 16:55
Post #129

Membru autentic

Subscriu

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
+
cmandrei
post 1 Nov 2006, 16:58
Post #130

NEWSMAN

From: Bucuresti/Targu Mures

Subscriu si eu ... titlul topic-ului este ceva si continutul din ultimele (multe) post-uri este altul ... va rog sa nu mai continuati comparatiile ... sau daca vreti sa le continuati sa o faceti in alte topic-uri va rog

Multumesc anticipat pentru intelegere,

--------------------
ex. Renault Clio Symbol - RO 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
FISICHELU
post 1 Nov 2006, 17:01
Post #131

Boo Boo Dad

From: Onesti

SI TOTUSI, CE-I CU VESELIA ASTA?

--------------------
Renault Megane Sedan CfExp 1,5 dCi 2005
Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
+
tzk
post 1 Nov 2006, 18:03
Post #132

membru cu megane

scad vinzarile reno, n-ai auzit? radmasa.gif

acu lasind gluma, chiar si un fisichel ca tine de la reno ar trebui sa se gindeasca cum ma gindesc eu acuma.

reno a avut un virf de vinzari anu trecut, prin preturile/reducerile practicate. deci trebuie sa ne gindim ca vinzarile au scazut poate si pentru ca au vindut f mult si acum nu mai au cui sa vinda, ca nu aveau cum sa vinda iara atit de mult.

oameni ca mine care au vrut o masina buna , dar cu pret pin' la un anumit nivel, au luat reno. ca mine au fost multi anu trecut . eu sint multumit de masina mea, dar daca altii(exceptind 2-3 din altii astia care posteaza mai inversunat ca restu 100) cu mai multa experietza (masurata in ani/km cu reno) zic ca mai sint probleme pe ici pe colo ma gindesc ca o fi un simbure de adevar. si una peste alta daca scad vinzarile , poate-poate o sa aibe mai multa grija de mine (un simplu posesor de reno care le face lor profit ).

--------------------
Renault Megane II Sedan Expression 1,5dCi 80 2005
+
CGB
post 1 Nov 2006, 18:36
Post #133

CGB

cine-s dom'le aia 2-3 inversunati nedumerire.gif ? da-i in gat sa-i vada toata lumea. ai naibii inversunati. sa le fie rusine c-au indraznit sa zica ceva rau de reno.
auzi la ei tupeu...sa li se strice renou'.

apropo, legat de titlul topicului...v-am zis ce mult ma bucur ca le scad vanzarile la reno romania 124.gif 124.gif 124.gif 124.gif
uuuuuuuuu ma bucur rau de tot.

--------------------
cri123
post 1 Nov 2006, 18:38
Post #134

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Mai viseaza putin biggrin.gif Ii doare pe Renault Ro in cot de noi radmasa.gif

Trebuie sa le mai scada MULT vanzarile (si sa le creasca altora, nu Dacia), ca sa se simta ceva.

Pana cand se va intampla asta, sau nu mai suntem prin Ro, sau avem alta masina smile.gif

--------------------
Renault Laguna 2 2006 2.0T dopat cu 30 ponei
Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001
+
Manuel
post 1 Nov 2006, 18:39
Post #135

Membru autentic

From: VASLUI

cristib
Ma, eu nu te-nteleg... Te bucuri ca ai o masina de tot cenzuratul? console.gif

This post has been edited by Manuel: 1 Nov 2006, 18:39

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
CGB
post 1 Nov 2006, 18:47
Post #136

CGB

manuel, io nu m-am vaitat ca nu-mi merge masina. slava domnului ca inca merge brici (deocamdata) si n-am avut nicio prob cu ea. pa mine m-au sucarit cu altceva. ceva legat de relatia cu clientii, o alarma, un scaun sofer reglabil care lipsea desi ar fi trebuit sa fie....a si sa nu uit de preturile nesimtite pe care le au. da' noroc cu neste oameni de treaba de pe forum, ca scapai si io mai eftin la ultima revizie.

acu'...imi cer scuze daca va stresez, dar....dati-mi voie sa ma mai bucur oleaca
124.gif 124.gif 124.gif 124.gif 124.gif

This post has been edited by cristib: 1 Nov 2006, 18:48

--------------------
adip
post 1 Nov 2006, 19:03
Post #137

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(ssilviu @ 1 Nov 2006, 13:37)
Se vorbea pe topic ca cel mai mare defect la Reno e fiabilitatea. Scuzati-ma, dar la Megane repari jumate de masina cu aia 5000 de euro diferenta intre reno si vw.
Doamneeee, incredibil, te-ai gandit mult pana sa emiti asta? radmasa.gif
Spune-i-o te rog lui liviurosioara si altor posesori de reno, care doar printr-un ghinion teribil (ca reno i-o caruta fiabila, nu?) stau cu masinile in service.
Sper sa lucrezi la un service reno, ar fi singurul motiv pt. care ai putea gandi asa.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Turkish
post 1 Nov 2006, 19:32
Post #138

Membru autentic

Iata ca au gasit si motiv oficial pt care au scazut vanzarile:

"Renault estimează scăderea vânzărilor în România cu 10% în acest an

BUCUREȘTI, 1 noiembrie - Vânzările Renault pe piața românească vor scădea în acest an la circa 22.000 de vehicule, de la 24.474 anul trecut, în principal ca urmare a gestionării defectuoase a stocurilor, a declarat, miercuri, directorul comercial al grupuluui francez pentru mărcile Renault, Dacia și Nissan, Jacques Daniel.
"Nu avem suficient timp ca să remediem această greșeală până la sfârșitul acestui an, însă avem în vedere transferul stocului central către dealeri, pentru că rezultatele inferioare anului trecut au fost consecința lipsei de vizibilitate a mașinilor. Practic, dealerii nu aveau mașini pentru prezentare și test-drive, iar în stocul central erau mii de unități", a spus Daniel.
Oficialul Renault a arătat că eforturile mărcii nu vor fi concentrate, anul viitor, către extinderea rețelei de vânzări în orașele mici, cât mai ales către lansarea de noi produse, marketing direct și advertising.
El a arătat că piața românească nu este încă una stabilă, astfel că există încă oportunități.
Evoluția descendentă a vânzărilor Renault în România a fost determinată, potrivit oficialului francez, și de numărul restrâns de modele noi lansate de Renault.
"În business-ul auto, dacă ai noutăți vinzi, iar dacă nu ai, nu. Diminuarea vânzărilor a fost determinată și de numărul redus de noi modele din ultimii ani, în pofida lansării unor face-lifturi", a mai spus reprezentantul Renault.
Daniel a opinat că lansarea furgonetei Dacia Logan, prevăzută pentru primăvara anului viitor, nu va determina o reorientare a clienților Renault Kangoo către noul model.
"Influența lansării furgonetei Dacia asupra modelului Kangoo nu va fi semnificativă, dar nu pot spune că nu va fi niciun impact asupra Kangoo. Sunt oameni în România care preferă totuși o mașină de import uneia de producție autohtonă. În orice caz, pentru Kangoo, noi ne uităm în special la clienții modelului Doblo, iar pentru Dacia la foștii proprietari de Pick-up", a adăugat Daniel.
Reprezentantul francez, care a activat în cadrul Renault în China și Olanda, a explicat că în România se manifestă un fenomen similar celui din China, unde simplul fapt de a avea o mașină reprezintă o etalare a statusului social.
În țările occidentale, taxele foarte mari pentru produsele de lux, care pot ajunge și până la 45% din prețul unei mașini, descurajează clienții care optează pentru mașini de lux într-o mai mare măsură decât în China sau în țările Europei de Est.
Daniel a explicat că preferința chinezilor pentru mașini în trei volume poate fi explicată prin analogia pe care aceștia o fac între acest tip de mașină și un străvechi mijloc de locomoție - lectica.
În Occident, forma mașinilor în două volume preferate de majoritatea clienților a fost determinată de imitarea formei unui scaun în care conducătorul auto își poate găsi o poziție confortabilă.
Referitor la preconizata creștere a importurilor de mașini de ocazie după 1 ianuarie 2007, oficialul Renault a arătat că atuurile grupului sunt prețurile reduse la piesele de schimb, în special pentru marca Dacia. și garanția oferită clienților, din ce în ce mai sensibili la acest aspect."

(Marius Șerban; Mediafax.ro)

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
+
tzk
post 1 Nov 2006, 19:38
Post #139

membru cu megane

era sa zic io ceva smile.gif

--------------------
Renault Megane II Sedan Expression 1,5dCi 80 2005
+
CGB
post 1 Nov 2006, 19:45
Post #140

CGB

e tare nenea ala. cica chinezu se viseaza in lectica si neamtu ia masina ca seamana c-un scaun.

"Referitor la preconizata creștere a importurilor de mașini de ocazie după 1 ianuarie 2007, oficialul Renault a arătat că atuurile grupului sunt prețurile reduse la piesele de schimb, în special pentru marca Dacia"

pai si la reno care-s nene atuurile. ca pretu' la piese in nici un caz.cat despre dacia, las-o mai moale ca nici acolo nu-s chiar gratis piesele.

e de retinut "garanția oferită clienților, din ce în ce mai sensibili la acest aspect". pai aici ar trebui voi ciumpalacilor sa lucrati. ptr ca la reno-dacia garantia asta nu prea e considerata un atu. ce dracu atu e o garantie de 2 ani (pe hartie, ca-n realitate stiti voi mai bine cum e - s-a rahatit vrabia pe vopsea, ai dat cu masina-n gropi, ai pus benzina proasta...etc).
dati si voi 4 ani garantie (si chiar sa fie garantie nu gargara) si mai discutam. aaaaa si incercati sa va schimbati oleaca si atitudinea fata de clienti.

--------------------
ssilviu
post 1 Nov 2006, 20:05
Post #141

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(cristib @ 1 Nov 2006, 18:36)
cine-s dom'le aia 2-3 inversunati  nedumerire.gif ? da-i in gat sa-i vada toata lumea. ai naibii inversunati. sa le fie rusine c-au indraznit sa zica ceva rau de reno.
auzi la ei tupeu...sa li se strice renou'.

E usor: laurentziu83, liviurosioara si turkish. Mai sunt vreo doi, cristirenault si adip care vad ca au o placere in a desfiinta reno-ul. Multumit? Sau vrei sa te trec si pe tine?

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
CGB
post 1 Nov 2006, 20:54
Post #142

CGB

adica taman io nu-s in lista aia??? taman ala care se bucura cel mai mult ca le scad vanzarile astora de la renault???? te rog frumos sa revizuiesti lista, iar pe mine sa ma treci in fruntea ei smile.gif

si ca sa vezi ca intr-adevar ma bucur de scaderea vanzarilor, uite colea:
124.gif 124.gif 124.gif 124.gif 124.gif 168.gif alcoholic.gif 124.gif drunksinging.gif 124.gif

--------------------
Vio
post 1 Nov 2006, 23:35
Post #143

MEMBERMENSCH

From: Judetu' Sachsen, D.D.R.

Da' mai ai emoticoane, frate?!!... ca-mi flicare ochii deja... am priceput, ok, take it easy... si io ma bucur, ca daca mai continua mult asa cu scaderea, oi ajunge proprietar de masina exclusivista, serie mica, unicat, whatever...

--------------------
Renault Megane II 2003 1,4 16V
98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
+
herske
post 2 Nov 2006, 00:35
Post #144

Membru incepator

Am citit topicul si realitatea e clara: Renault are o problema mare, indiferent ce se zice ca toate masinile altor producatori ar avea probleme/greieri/relatii proaste cu clientul.

Piata auto a crescut in 9 luni din 2006 cu 18.2%. Vanzarile Renault au scazut cu 10%, in conditiile de in care discounturile pentru modelele vechi sunt semnificative. E clar ca ceva e putred, si nu pot sa cred ca e problema cu stocurile...adica se trezeste cineva in octombrie, arunca un ochi pe bilant si vede dintr-o data ce nu s-a vazut timp de 9 luni, ca au stocuri de 20 000 000 EUR (e doar un exemplu)? Nu exista asa ceva.

Nu cred nici ca in 2006 romanii s-au desteptat dintr-o data si au inceput sa prefere un "customer service" de calitate in locul unor preturi mici.

This post has been edited by herske: 2 Nov 2006, 00:36

--------------------
matiz matiz 2003
+
claus
post 2 Nov 2006, 01:19
Post #145

private spice

From: Bucuresti

daaa.. e ceva foarte putred.. si renault are o problema imensa.. radmasa.gif
maine poimaine da si faliment.. si sunteti cu totii cei mai fericiti dupa fata pamantului, nu ?

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
liviurosioara
post 2 Nov 2006, 02:17
Post #146

Membru autentic

Normal ca nu sunt masini pentru drive test, cand angajatii dealerilor le conduc prin oras in interese cu totul altele decat cele profesionale. Drive-testul se face cu programare prealabila, ca programul domnilor directori si sefilor de concesiune sa nu fie in vreun fel afectat mad.gif

Oricum, de apreciat ca au simtit nevoia sa iasa cu un comunicat de presa pe tema scaderii vanzarilor - chiar daca motivele invocate sunt de toata jena. Ma intreb in ce masura conteaza in ecuatie si parerile exprimate de utilizatorii Renault de pe forumul nostru.

S-a cam raspandit vestea despre calitatea slaba a produselor si serviciilor si a inceput sa-i framante, cel putin aparent.

This post has been edited by liviurosioara: 2 Nov 2006, 02:24

--------------------
Renault Megane Sedan 2005
Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
+
CGB
post 2 Nov 2006, 08:27
Post #147

CGB

QUOTE(Vio @ 1 Nov 2006, 23:35)
Da' mai ai emoticoane, frate?!!... ca-mi flicare ochii deja... am priceput, ok, take it easy... si io ma bucur, ca daca mai continua mult asa cu scaderea, oi ajunge proprietar de masina exclusivista, serie mica, unicat, whatever...
*

scuza-ma ca-mi exprimam si io bucuria in mod liber si democrat. am crezut ca traim intr-o tara libera unde putem sa ne exteriorizam sentimentele. dupa zeci de ani de opresiune comunista am crezut ca, in sfarsit ma pot bucura si io in voie, fara sa mai fiu luat la "ochi" de organele represive ale statului tongue.gif .

emoticoanele ce-s? cumva astea: 124.gif 124.gif 124.gif

e ultima data cand ma mai bucur in public.de-acu o s-o fac in particular. cum ce sa fac in particular? pai sa ma bucur ca le scad vanzarile alora de la RR
valuri.gif

--------------------
Vio
post 2 Nov 2006, 09:25
Post #148

MEMBERMENSCH

From: Judetu' Sachsen, D.D.R.

Da' stii ce-i puzzling pentru mine in toata faza asta?... ok, esti nemultumit de Renoul tau Clio, e nasol, service-ul si relatia cu clientii de tot kk... si asa de nemultumit esti, incat de alean iti mai luasi unul acu in octombrie... radmasa.gif
... cine ce sa mai priceapa de aci?...

--------------------
Renault Megane II 2003 1,4 16V
98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
+
cmandrei
post 2 Nov 2006, 09:28
Post #149

NEWSMAN

From: Bucuresti/Targu Mures

Hihi ... mai sunt doua sanse ... sau mai multe ? nu stiu vedem imediat

1. Vanzarile Renault continua sa scada - si atat
2. continuati asa si :
se inchide
facem split cu mai mult de jumate din topic la cafenea
se muta tot la cafenea (cum ajunge acolo cum nu mai e de interes ... ciudat)

Hihi ... cam atat.

Multumesc,

--------------------
ex. Renault Clio Symbol - RO 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
CGB
post 2 Nov 2006, 09:45
Post #150

CGB

pai dupa ce-l luai p-asta in oct aparura nemultumirile. da' nu nemultumiri legate de majina. ca ea merge saraca. problemele fura legate de lipsa unor chestii (dotari) care ar fi trebuit sa fie, da' nu-s.iar aia de la RR se fac ca ploua si dau tot felu' de iecsplicatii imbecile. apoi mai fura si alte brobleme, aparute tot acu' dupa ce-l luai p-al doilea. da' tot legate de comportamentu' alora de la dealer+RR.
fura neste chestii care ma luminara vis-a-vis de respectu' pe care-l au astia de la RR fata de client.

prima majina n-o am de noua. a fost SH. era iesita din garantie cand am luat-o, asa ca n-am prea avut treaba cu RR. decat la prima revizie, pa care am zis s-o fac si io intr-un service reno. si-o facui.daca m-a mancat in k.ur ca pa maimuta asta e. si noroc ca avui bani mai multi la mine atunci si inima tare. ca m-au rupt cand mi-au zis pretu'. ptr 2 filtre si o "butelca" de ulei m-au cocosat smile.gif. fro 6 mil. am avut cadere de calciu in ziua aia de suparare tongue.gif da' apoi m-am dumirit care-i faza cu RR si-am mers pe cai "oculte" la urmatoarele revizii. si uite asa scazu pretu reviziilor la juma'.

P.S astept sa ma sune si azi madmoisela de la VC ca sa ma convinga ca nu iecsizta scaun reglabil inaltime la nou' symbol (la nici o varianta de echipare). mai ramane sa se jure pe sufletu' masii, ca-n rest a facut tot posibilu' sa-mi demonstreze ca am io paranoia si visez la scaune reglabile. oricum e simpatica tipa. cred ca-n curand ne imprietenim si-o invit si la o cafea. ca la cat am vb cu ea in ultimele 2 saptamani radmasa.gif

cmandrei...nu inchide mai. lasa sa mai facem si noi haz de necaz. ca-n rest RR ne-o da numai la botic tongue.gif

si in incheiere, imi cer scuze, stiu ca sint stresant...dar....v-am zis ca ma bucur rau de tot ca le scad vanzarile 124.gif 124.gif 124.gif

This post has been edited by cristib: 2 Nov 2006, 09:47

--------------------
10 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th August 2025 - 04:45
Dacia