Ma bucur nespus..., Vanzarile Renault continua sa scada
![]() ![]() ![]() |
Ma bucur nespus..., Vanzarile Renault continua sa scada
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
bogy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 10 April 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Bacu @ 2 Feb 2007, 12:14) yeah, right... in fond, cine naiba are nevoie de abs, pana la urma, daca esti sofer bun si mergi incet o opresti tu pana la urma! ![]() Abs este deja un fel de 'standard'. Esp probabil ca in 2-3 ani va fi si el cam pe toate masinile. Ma gandeam mai mult la 'tinuta de drum, stabilitate'. Cand ii vorba de siguranta, nu stiu daca acestea sunt criteriile esentiale. O masina 'de familie' nu va avea tinuta si stabilitatea unei masini sport, dar nu inseamna ca este mai putin 'sigura' ![]() |
--------------------
Hyundai
Tucson
1.6 T-GDI 177CP 4WD, 2017
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
eu sincer sunt cam obligat sa merg mai batraneste cu megane-ul pentru ca o simt foarte "saltareata" asa din cauza pachetului de drumuri grele... mi-am facut o obisnuinta din drifturile mai mult sau mai putin involuntare de la curba stanga de la academie (dupa razoare)... cu mai mult de 50 mi-e frica sa intru in curba aia...
dar asta nu ma face sa o iubesc mai putin, compenseaza ea cu alte lucruri... ![]() |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 1 Feb 2007, 21:41) Dintre toate "calitatile" Reno-ului, majoritatea sunt discutabile. O mare calitate indiscutabila are si marca asta -- siguranta. Nu stiu cum sa face ca numai posesorii masinilor cu 4 stele maxim spun ce neimportanta e siguranta. Dupa parerea mea, siguranta e foarte importanta, ca poate face diferenta dintre viata si moarte. Dar cele 5 stele la siguranta eu zic ca sunt f. importante, si nu numai la Reno, la orice model care le are. Si cine zice ca nu e clar ca e posesorul unei masini cu 4 ![]() Pai nu-s asa importante.. Aaaa, oops, a mea are doar 4 stele ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pacat ca daca un nebun de pe sensul invers se hotaraste se vireze brusc in stanga si sa se infiga in tine nu te va ajuta cu nimic siguranta activa. Asa cum nu te va ajuta nici daca adormi la volan si te va scula doar stalpul de curent ajuns in locul volanului. Plus ca dezavantajul unei sigurante active ridicate este reprezentat de o pacalire a soferului, ce are o falsa impresie ca masina sta pe sine. Pentru ca daca masina scapa de sub control, trece de limta ei, si nu a putut fi redresata de un microprecesor ce rezolva milioane de calcule pe secunda, iti dai seama ca tu ca sofer o sa fi doar un simplu pasager.
Tocmai asta e ideea, siguranta activa este in directa legatura cu cel de la volan si se poate substitui partial de un condus preventiv, insa cea pasiva nu poate fi imbunatatita de catre sofer. Evident, fiecare din cele doua extind limita pana la care poate ajunge soferul. Daca in cazul sigurantei active un esp bun mareste viteza de intrare intr-un viraj cu cativa km, asa si o stea in plus la euroncap mareste viteza la care poti face un accident ramanand in acelasi timp in viata. This post has been edited by ssilviu: 2 Feb 2007, 16:26 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Problema e cand facem alegerea e ca nu tot timpul iese cum vrem noi - unele au 5* dar n-au alte chestii, altele au 4* dar au alte chestii. 5* contra 4*+ESP+TCS+DSR? Nu spun ca o alegere este mai buna decat cealalta - depinde de multi factori.
Normal, sunt importante si siguranta pasiva - si cea activa. Ideal e sa ai 5* + cat mai multe elemente de sig. activa. E drept, daca ai ghinionul ca altul sa se izbeasca de tine, doar cu stelele ce mai scapi; sau cel putin iti maresc sansa de a scapa. Cum totodata, chiar daca o sa conduci preventiv, poate si un carosabil umed, un caine sare dintr-un sant, tras brusc de volan, lipsa ESP, derapaj, etc. Cu ESP, DSR, etc - poate ai sansa sa treci la un pas de dezastru - si nu sa intri intri in el. In concluzie - cat mai multe elem. de sig. si un dram de noroc. |
--------------------
.
.
.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
s-a deviat muuult de la titlul topicului...
plus ca .. din cate imi amintesc, nu sunt agreate "versusurile" .. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 10:46 |