Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 6 7 8 9 10 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Ma bucur nespus..., Vanzarile Renault continua sa scada

Laurentziu83
post 30 Jan 2007, 19:04
Post #211

Membru autentic

Group: Members

Felicitari Turkish, una dintre putinele masini care mai arata decent si chiar frumos pe pietele auto. E exact opusul Vel Satis-ului la design.
Pacat ca o penalizeaza animalele cu taxe aberante.

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Turkish
post 30 Jan 2007, 19:32
Post #212

Membru autentic

Taxele anuale nu sunt atat de mari.

Cat despre pretul de achizitie, 26500 bani pe masa. Daca configurez un Laguna sa fie cat de cat la performantele alea sare mult de aceasta suma.
Un Accord 2.0 la 155 cai este 23.000 varianta full mai putin navigatie. Nu mi se pare mult.

Taxele pe japoneze au scazut la 10%.

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
+
ssilviu
post 30 Jan 2007, 19:43
Post #213

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(Turkish @ 30 Jan 2007, 19:32)
Daca configurez un Laguna sa fie cat de cat la performantele alea sare mult de aceasta suma.

Ai configurat tu si ai ajuns la concluzia asta? Sau doar ai o idee fixa?

Nu te obosi sa raspunzi, cunoastem fenomenul. Cand cineva isi da seama ca a dat prea multi bani pe noua lui masina, incepe sa se minta cu afirmatii din astea, inselandu-se singur.

This post has been edited by ssilviu: 30 Jan 2007, 19:50

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
FireChief
post 30 Jan 2007, 19:47
Post #214

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

From: Bucuresti

http://www.euroncap.com/content/safety_rat...p?id1=3&id2=169 ...pierzi o steluta,care uneori poate fi importanta!

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
ssilviu
post 30 Jan 2007, 19:48
Post #215

F1 Man

Nu stii ca tot ce e legat de siguranta e doar o chichita de marketig inventata de aia de la Renault? rolleyes.gif

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
FireChief
post 30 Jan 2007, 19:51
Post #216

daaa? faceam comparatie la nivel de protectie 63% fata de 88%

--------------------
+
BogdanX
post 30 Jan 2007, 19:54
Post #217

Membru

From: Deva

QUOTE(Turkish @ 30 Jan 2007, 20:32)

Cat despre pretul de achizitie, 26500 bani pe masa. Daca configurez un Laguna sa fie cat de cat la performantele alea sare mult de aceasta suma.
Un Accord 2.0 la 155 cai este 23.000 varianta full mai putin navigatie. Nu mi se pare mult.

*

Serios?
N-as baga mana in foc...

--------------------
Renault Laguna II.2 2.0T 2006
+
Turkish
post 30 Jan 2007, 20:00
Post #218

Membru autentic

Silviu daca ai ceva constructiv de spus te rog sa o faci. Daca ai alta opinie exprim-o. Dar evita te rog daca se poate sa folosesti formulari care ar putea fi jignitoare (vezi "idei fixe"). Stiu ca e stilul tau dar poate in interactiunile cu mine incerci sa nu il pui in opera.

Dar ca sa iti raspund http://www.renault.ro/ro/autovehicule/car_...0&mot=236&ge=12

sau

http://www.renault.ro/ro/autovehicule/car_...ot=171&opt=281#

Nu stiu daca merg linkurile asa, daca nu incearca tu, daca e absolut obligatoriu sa te convingi personal si tii sa arunci cu neincredere peste tot in jur.

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
+
ssilviu
post 30 Jan 2007, 20:03
Post #219

F1 Man

Stai linistit Turkish, niciodata nu fac afirmatii gratuite. M-am documentat pana sa postez. O fac atunci cand sunt sigur ca am dreptate. De aceea paote nu plac asa de mult, cred si eu ca e deranjant sa ti se atraga tot timpul atentia ca gresesti si sa nu-l placi pe cel care o face. Linkurile merg, dar te invit sa dai o tura pe aici:
http://www.serus.ro/oferta.htm

Nici nu e nevoie acum sa stau sa-ti verific pretul la Accord, o sa te cred pe cuvant.

This post has been edited by ssilviu: 30 Jan 2007, 20:08

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
BogdanX
post 30 Jan 2007, 20:05
Post #220

Membru

Ce crezi ca nu stiu ce vorbesc?
20500 DDP...cu tot ce ai tu pe accordul ala.
Navigatie nu am, ce-i drept.

Invitatii la linkuri fara sa ai habar...

This post has been edited by BogdanX: 30 Jan 2007, 20:10

--------------------
+
ssilviu
post 30 Jan 2007, 20:10
Post #221

F1 Man

Chiar daca i-am demonstrat ca nu are dreptate, iar o sa ne trezim cu comentarii de la el de genul

Pe de alta parte in nenumarate situatii am vazut extremisti pe acet forum reactionand complet gratuit la probleme exprimate de altii - si aici intru si eu.

Oricum nu este de fapt relevant ce spun sau cred eu. Asta e stilul aici.

Pe acest forum, in special, si crede-ma ca citesc cateva forumuri auto, unii dintre useri, nu multi, sunt ceea ce se cheama metaforic "Troli". Scriu doar ca sa dea cu parul si sa ironizeze pe oricine are opinii diferite de ale lor.

de aici:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=599...41&#entry794241

Ce pretentii sa mai ai atunci... rolleyes.gif

This post has been edited by ssilviu: 30 Jan 2007, 20:12

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
ncristi
post 30 Jan 2007, 20:11
Post #222

Membru autentic

La o masina gen accord 2.4 benzina se pierde enorm la revanzare...am cochetat si eu cu accord dar am renuntat.

Nu mai pun la socoteala consumul imens si paractic sare total din calculele mele
sad.gif...daca este "pe firma" cum spune richi (adica sa primesti bani de benzina moca si sa nu te intereseze cat iei pe masina dupa 2-3 ani) nu mai conteaza calculele astea smile.gif

--------------------
Renault kadjar - 1.2 tce 130 hp ZEN - 2017
Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp
Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp
Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp
+
Turkish
post 30 Jan 2007, 20:17
Post #223

Membru autentic

Bogdan, Silviu,

Nu cred ca are rost sa continuam polemica. Eu unul nu am nervi si timp pentru tonul vostru.

So hai sa o lasam moarta.

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
+
FireChief
post 30 Jan 2007, 20:20
Post #224

domnul turkish e liber sa-si ia ce masina doreste, pe mine nu ma deranjeaza!! Ma deranjeaza insa neadevarurile si comparatiile tendentioase!
intelegeti domnule turkish de ce stirniti aceste reactii ...pentru ca ati scris un neadevar.Personal va doresc sa gasiti pe forumul honda ...tot ce v-ati dorit de la acest forum si nu ati gasit...
Propun sa ne oprim aici ca ajungem la... versus...

--------------------
+
ssilviu
post 30 Jan 2007, 20:21
Post #225

F1 Man

Tipic. Macar ai curajul sa recunosti ca nu ai dreptate?! rolleyes.gif Ca eu unul m-am saturat de afirmatii din astea ieftine, ca pe urma sa-i convig pe cei care le-au formulat ca nu au dreptate.

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
ncristi
post 30 Jan 2007, 20:28
Post #226

Membru autentic

Incep prin a spune ca accordul este o masina excelenta si turkis s-a orientat f bine insa nu inteleg o chestie....DE CE NU DIESEL MAN blink.gif ?....am impresia ca tot pe la 26000E te-ar fi dus si aveai 3 MARI avantaje:

- cuplul excelent
- consum excelent (raporat la putere)
- pret de revanzare mult, mult, mult mai bun

?...iti place asa de mult benzina ... ca io unu m-am cam saturat ....cred ca actula masin o sa fie ultimul benzinar wacko.gif

--------------------
Renault kadjar - 1.2 tce 130 hp ZEN - 2017
Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp
Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp
Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp
+
FireChief
post 30 Jan 2007, 20:33
Post #227

post-336-1110552439.gif post-336-1110552439.gif post-336-1110552439.gif post-336-1110552439.gif post-336-1110552439.gif post-336-1110552439.gif post-336-1110552439.gif post-336-1110552439.gif post-336-1110552439.gif
se cheama topicul noua masina a lui turkish ????!!!....ajunge

This post has been edited by apostol_emil: 30 Jan 2007, 20:35

--------------------
+
Turkish
post 30 Jan 2007, 20:47
Post #228

Membru autentic

Uh, ca sa fiu clar. Daca o sa va uitati pe linkurile acelea o sa vedeti ca ce spun eu, din perspectiva sitului renault.ro e adevarat. OK, pe linkurile voastre, la dealeri sunt alte preturi. Din perspectiva lor am gresit. Si recunosc nu am o problema cu asta. Nu m-am documentat suficient si m-am repezit la o concluzie gresita fiind influentat si de experienta mea cu M2.

Dar nu am fost rau intentionat. M-am dus pe situl oficial renault si asta am gasit.

@ ssilviu et. al >> cred ca problema ta silviu tine de criticile pe care eu le-am adus M2iului pe acest forum. Nu am intentionat sa denigrez marca. Am povestit problemele pe care le-am observat in trei ani pe trei masini. Intotdeauna tu ai fost tentat sa arunci, mai mult sau mai putin elegant, cu rht in mine pentru asta; desi in argumentatiile pe care tu le consideri full proof exista multe fisuri nu am stat niciodata sa ma implic intr-un one on one pentru ca nu am timp suficient si in plus observ din felul in care tu argumentezi ca nu ar duce nicaieri. am luat pentru o vreme o pauza dar nu stiu ce m-a apucat acum sa intru iar pe forum. don't worry o sa ma opresc.
nu pentru ca e atitudinea mea sa dispar "cand mi se demonstreaza" ca nu am dreptate, ci pentru ca imi e greu sa tolerez felul tau de a comunica.

@apostol >> nu e nimic tendentios, e o eroare de documentare, nu am nevoie de comparatii ca sa am o parere proasta despre renault, ea e construita pe dovezi solide. din nou insa e inutil sa ne lansam in discutii aiurea atata timp cat barna din ochi nu ne permite nici unora sa vedem lucrurile clar.

@ cristi >> multam fain pentru tonul si vorbele... normale. am ales benzina pentru ca mie imi plac motoarele pe benzina si pentru ca la Honda dieselul costa aproape 29mii eur pt care nu aveam buget. numarul de km pe care-i estimez in 3-4 ani nu amortizeaza diferenta dintre benzina si motorina. In plus e honda, placerea la ea este intre 6500 si 7500 de ture smile.gif.

Si cu asta inchei.

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
+
BogdanX
post 30 Jan 2007, 21:00
Post #229

Membru

Turkish, nu polemica era scopul meu. Tonul a fost unul sub actiunea flame-ului...atata tot
Felicitari pt masina si s-o stapanesti sanatos!

--------------------
+
CGB
post 30 Jan 2007, 21:56
Post #230

CGB

From: behind

felicitari ptr alegere. si uite asa mai pierde renault un client. de m-ar pierde si pe mine odata. da' ma fac io mare, strang bani si....adio renault. forever.
pana una alta ma duc sa-mi iau un tub de superglue sa-mi lipesc maneru interior la usa. cum care usa? usa de la clio sleep.gif

acu serios vorbind, intre honda accord 2.4 si laguna v6 io as fi luat megane RS smile.gif sau civic typeR.

si mai am o intrebare: cum se face ca in franta un laguna V6 costa 36.000 euroi (conform renault.fr) iar la noi acelasi model e 25.000 euroi?????

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
richie
post 30 Jan 2007, 22:29
Post #231

The Right Member

La acelasi nivel de dotare?

--------------------
Honda Accord / Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T -
+
A l e x
post 30 Jan 2007, 22:49
Post #232

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Turkish, tu defapt ai venit ca sa te lauzi ca ai Accord sau nu inteleg ? Felicitari pentru achizitie si-ti doresc sa ai parte de drumuri drepte dar vezi sa nu gauresti iarasi pielea cu solutii de curatat scaune smile.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
BogdanX
post 30 Jan 2007, 22:50
Post #233

Membru

A l e x, asta a fost si sentimentul meu de la bun inceput, dar poate suntem noi prea paranoici.

25.000 cu discount de 2500 de euro. In Franta nu stim ce discounturi se practica.
Si nici daca sunt la fel nivelurile de echipare.

Cat despre pierdut clienti, cred ca sunt si pe care ii castiga, nu mai dramatizati ca nu e cazul. De aia trebuie sa spun ca nu vad rostul acestui topic. Nu i-am vazut rostul de la bun inceput. Inteleg ca initiatorul lui duce si acum o cruciada anti-reno, e problema lui, dar nu vad de ce ar fi un astfel de topic pe forumul reno.

Este o mare greseala sa zici, "am nu stiu ce probleme, lasa ca-mi iau eu altceva ca aia e mai fiabila". In ziua de azi...e cam relativa treaba asta.

This post has been edited by BogdanX: 30 Jan 2007, 22:52

--------------------
+
A l e x
post 30 Jan 2007, 23:04
Post #234

Showing the fangs of rage

Apropos de clienti pierduti, un prieten de-a lui taica-mio a avut A6 (penultimul model) si acum a trecut pe Laguna II. Eh, ce zici Turkish ?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
sorin
post 31 Jan 2007, 08:51
Post #235

pilot de renault

From: Lebbeke,Belgia

Poate nui mai merg afacerile biggrin.gif

--------------------
MEGANE 2 1,9dCi --ESTATE --octombrie 2004
+
CGB
post 31 Jan 2007, 09:03
Post #236

CGB

Alex, in viata mai ai momente de ratacire. si mai iei si decizii gresite smile.gif

apropo, un prieten al unui var de-al unei matusi a trecut de la vel-satis la logan.
d-asta ce zici? e drept, ca omu intrase in faliment si avea probleme financiare mari... sleep.gif

richie, cred ca au aceleasi dotari lagunele initiale 3.0 v6. pe renault.fr se pot vedea dotarile, dar pe renault romania nu sint disponibile. asa ca nu pot face o comparatie. oricum...11.000 euro diferenta mi se pare enorm.

dotarile pe reno romania: http://www.renault.ro/ro/autovehicule/car_versiuni.php?v=20

dotarile renault.fr : aici

--------------------
Laurentziu83
post 31 Jan 2007, 10:04
Post #237

Membru autentic

Omu a zis ca trece la Accord, una dintre cele mai bune masini la ora asta si una dintre cele mai frumoase.
Acu sariti si voi ca romanii, fix de-amboulea cu afirmatii de genul" ca protectia la NCAP e nustiucum", ca "motorul de 2.4 are consum enorm", "ca service mai greu" si alte balarii care au aratat calitatea voastra de romani carcotasi.
Hai sa clarificam putin.
Are mai mica protectia la NCAP decat la Reno, inseamna ca v-a afectat cam mult reno creierul cu nenorocitele lui de teste NCAP. Cui ii este frica sa stea acasa intr-o camera de plumb si cu asta basta, nu sa iasa pe sosele. Altii isi cumpara motociclete, la care protectia e cu minus. Nu inseamna ca aia sunt dobitoci.
Motorul de 2.4 consuma mult. Pai cat poate sa consume? Sare de 10 in afara? Sare de 15% in oras? Care-i problema?Daca ai peste 20 de mii de euro nu te mai uiti dreaku ca dai vreo 2-300 de lei lunar in plus la carburant. Iti iei masina aia ca sa te simti bine cu ea, nu sa mergi "la consum". A, ca sunt romanasi care isi iau cea mai scumpa masina in banii pe care ii au ca dupa aceea sa mearga fara casco si sa manance paine cu ceapa acasa, le dau dreptate, dar dupa mine sunt niste dobitoci aia.
Dupa aceea, cu "valoarea la revanzare", oricum in Ro pierzi foarte mult de cum iese de pe poarta dealerului, nu e ca in alte tari unde poti sa iesi mai convenabil decat cu autobuzul tinand masina 6 luni (vezi Ford Ka), si, pana la urma, masina n-o cumperi pentru tine, o cumperi sa se bucure altii?
Cu argumentele "cuplu mai mare" sunt de acord, dar fiecare alege ce-i place, nu putem sa detronam benzinarul doar pentru argumentele astea. Intr-adevar, la Honda, trebuie sa ai motor pe benzina sub capota ca sa o simti, e o marca sinonima cu turatiile inalte.
Service-urile rare. La Honda in afara de revizii si accidente nu prea ai ce cauta pe la service.

Va doresc tuturor sa aveti parte de un drive-test cu o masina asiatica, asa, cam vreo cateva mii de km, prin toata tara, pe autostrada, serpentine, drumuri proaste etc, etc, si dupa aceea sa va suiti inapoi in Reno. Cred ca o sa cam scrasniti din dinti.
O zi buna.

--------------------
. . .
+
cmandrei
post 31 Jan 2007, 10:04
Post #238

NEWSMAN

From: Bucuresti/Targu Mures

Cafenea cafenea ... dar sunteti "tare pe langa" titlu ... smile.gif ...

--------------------
ex. Renault Clio Symbol - RO 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
BogdanX
post 31 Jan 2007, 11:51
Post #239

Membru

Este 27.500 fata de 36.000 Euro
La 27.500 se mai adauga in jur de 3.500 ( navigatie + sis audio + vopsea metalizata ). In Franta sunt standard.
Devine 31.000 fata de 36.000
Jantele mai mult ca sigur nu sunt ca si cele din Franta, cauciucurile la fel, deci inca o economie de aici. De jante sunt sigur ca si la mine este aceeasi problema.
Incet incet se ajunge daca vrei la un 32.000 fata de 36.000

--------------------
+
CGB
post 31 Jan 2007, 13:39
Post #240

CGB

deci laguna initiale 3.0 v6 cutie automata costa la serus 25.009. cu toate taxele. mai adaugi navigatia+mp3 player+magazie 6cd+ bluetooth si vopsea metalizata. astea costa 2067+267 = 2777 cu tot cu tva. deci 25.009+2777 = 27786 euro.

in franta aceeasi masina e 36.000 euro. aceleasi dotari (navigatie, metalizata, jante aliaj...)

de unde diferenta?

--------------------
10 Pages « < 6 7 8 9 10 >
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th August 2025 - 06:56
Dacia