[Bucuresti] Serus, Bld. Timisoara 60E, Sector 6
![]() ![]() ![]() |
[Bucuresti] Serus, Bld. Timisoara 60E, Sector 6
Scuba |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 4 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
Subaru
Forester 2.5 Turbo 2008 //
Renault Megane 1.9dTi 98 CP break 2001
|
|||
mtode |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 25 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa postez si eu!
Pentru tinichigerie/vopsitorie sunt pe deplin multumit de ei. Am schimbat anul trecut o portiera + revopsire aripa [pe RCA-ul vinovatului] si totul a iesit super! Nici la capitolul service nu am ce le reprosa insa la ultima revizie desi s-au purtat exemplar m-au lasat fara capacul de acces faruri de pe stanga fata. Sunt sigur ca a disparut in service deoarece am sesizat imediat dupa iesire si zona era foarte curata. Cu o zi inainte circulasem pe un drum pietruit plin de praf si era imposibil sa nu se depuna ceva. Am sesizat lipsa lui si in service in timp ce masina era pe rampa insa nu mi-a trecut prin cap ca il vor "uita"! Mai mult, m-au atentionat ca trebui sa schimb inclusiv stergatorul de pe spate dar de "capacul lipsa" nu au ciripit nimic! Am inteles ca un set nou e 100 ron ! Asa ca fiti atenti la cele mai mici detalii si de preferat sa stati langa ei ! Bafta! |
--------------------
Renault
Megane II.2 ESTATE
nov 2006, Expression, 1.5dci 80CP
- B-??-???
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere ca postul de saptmana trecuta a fost sters reiterez ce am zis atunci: Altul pus de aia de la Serus, sau care lucreaza la ei!
Este destul de ciudat: toti fericitii Serus-ului posteaza din an in paste, nu au o activitate constanta pe acest forum! Oare, pe membrii marcanti, i-am speriat eu? ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ienuparu' |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 April 09 ![]() |
Solon, cred ca membrii marcanti s-au obisnuit cu faptul ca nu spui nimic concret si deja nu te mai baga in seama. Chiar daca nu sunt un membru marcant, spuneam ca am alocat mult timp parcurgerii acestui forum. Mai mult, daca te uiti la precedenta mea postare, primul care a sarit ai fost tu iar acest lucru m-a facut sa reparcurg tot ceea ce ai postat insa atunci am decis sa nu-ti raspund. Am constatat astfel ca, in afara de o incercare de manipulare, nu vii cu nimic concret, asa cum cred ca ar trebui sa se intample pe un forum. Intervii atat atunci cand cineva lauda Serus cat si atunci cand ii critica fara a posta experiente concrete cu ei. Eu ca utilizator al forumului asta caut: intamplari, experiente concrete, opinii credibile. A..., daca ai o problema cu ei, cred ca ar fi bine sa o gestionezi in direct cu ei dar se cam vede de la o posta ca tu nu i-ai mai vizitat de multi ani si ca cel mult traiesti din amintiri. Sa stii ca un eventual raspuns al tau nu ma intereseaza decat daca, in calitatea mea de utilizator Renault, pot profita de experienta ta concreta. Aprecierile de alta natura nu le pot trata decat fie ca pe o ranchiuna exagerata fie ca pe faptul ca ai putea avea interese impotriva Serus. Pana atunci trebuie sa stiti ca saptamana aceasta ii voi vizita pentru revizia de 60000 km si voi reveni cu lucruri concrete.
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
nu tin partea nimanui dar.... totusi... ai doar doua posturi pe forum si...culmea....tocmai pe serus.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
ienuparu' |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 April 09 ![]() |
conteaza cate posturi avem fiecare dintre noi?
Nu am vrut sa spun ca pe langa Solon am sesizat aceeasi abordare la un alt user dar....n-am ce face pentru ca te-ai demascat. Sunt opiniile mele si va rog sa-mi dati voie mi le exprim. Nimic din ceea ce ati spus voi doi pana acum nu am gasit util. Si pentru a nu fi tratat de carcotas, trebuie sa spun ca apreciez useri precum Octav '99, dancva si altii care daca critica posteaza chestiuni concrete. De altfel, nu stiu de ce dar nu-mi pot impiedica senzatia ca te comporti ca cineva care a lucrat in Serus si acum vrea sa se razbune pe ei. Oare faptul ca vinzi piese, unele chiar noi, o fi intamplator ?! P.S. Interesante canapeaua si covorul tau. |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
respectand regulile forumului eu zic ca deja esti offtopic total.de la serus deja am ajuns la bursa,covoare,canapele...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 21 Apr 2009, 22:17: am mancat un cuvant:''lucruri foarte interesante despre abordarea unuia dintre patroni respectiv la piesele de schimb" This post has been edited by nr1_gogon_1979: 21 Apr 2009, 22:17 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Maine ma duc si eu la revizie la SERUS de pe Timisoara.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ienuparu' @ 21 Apr 2009, 19:31) Solon, cred ca membrii marcanti s-au obisnuit cu faptul ca nu spui nimic concret si deja nu te mai baga in seama. Chiar daca nu sunt un membru marcant, spuneam ca am alocat mult timp parcurgerii acestui forum. Mai mult, daca te uiti la precedenta mea postare, primul care a sarit ai fost tu iar acest lucru m-a facut sa reparcurg tot ceea ce ai postat insa atunci am decis sa nu-ti raspund. Am constatat astfel ca, in afara de o incercare de manipulare, nu vii cu nimic concret, asa cum cred ca ar trebui sa se intample pe un forum. Intervii atat atunci cand cineva lauda Serus cat si atunci cand ii critica fara a posta experiente concrete cu ei. Eu ca utilizator al forumului asta caut: intamplari, experiente concrete, opinii credibile. A..., daca ai o problema cu ei, cred ca ar fi bine sa o gestionezi in direct cu ei dar se cam vede de la o posta ca tu nu i-ai mai vizitat de multi ani si ca cel mult traiesti din amintiri. Sa stii ca un eventual raspuns al tau nu ma intereseaza decat daca, in calitatea mea de utilizator Renault, pot profita de experienta ta concreta. Aprecierile de alta natura nu le pot trata decat fie ca pe o ranchiuna exagerata fie ca pe faptul ca ai putea avea interese impotriva Serus. Pana atunci trebuie sa stiti ca saptamana aceasta ii voi vizita pentru revizia de 60000 km si voi reveni cu lucruri concrete. Probabil ca nu ma mai baga nimeni in seama dar ma simt al dracului de bine sa scriu numai de rau de ei. Daca parcurgeai tot ce am scris probabil ca vedeai de ce am boala pe ei.Se pare ca nu ai citit tot. Nu manipulez pe nimeni, cel putin nu in cazul asta. Eu doar imi exprim obsesiv o parere proasta despre Serus.Atat.Fiecare e liber sa se duca la ce service doreste. Ca mie, dupa ce am lasat masina la ei, mi s-a parut un service de 2 lei cu oameni priceputi tot de 2 lei, ce sa fac? Bine asta era acum 4 ani cand Megane-ul era nava spatiala pentru vopsitorii si tinichigii de la Serus. Problemele cu ei, sincer, NU CRED ca as fi avut vreo sansa sa le rezolv.Decat sa-mi repare ceea ce ei nu au facut corespunzator mai bine ziceau ca am lovit eu masina in acelasi loc. Ori, sa fiu prostit in fata, imi pare rau, dar acest lucru nu-l pot tolera! Fraza "Aprecierile de alta natura nu le pot trata decat fie ca pe o ranchiuna exagerata fie ca pe faptul ca ai putea avea interese impotriva Serus." este de-a dreptul cretina si ma abtin sa o comentez ca imi pierd timpul. Si da, abia astept sa vad pareri concrete despre revizia de 60 k km. Si eu mi-am facut prima revizie la ei si nu am zis nimic rau de ei. Banuiesc ca si tu vei fi foarte multumit. Macar un ulei stiu si ei sa-l schimbe. ![]() PS:Am rugamintea sa nu alergi acum dupa posturi doar in ideea de a-mi trimite cine stie ce PM , cum ca lucrezi la Serus etc. Chiar nu ma intereseaza! Cat priveste faza cu bursa, ce te freaca pe tine grija ce vinde unul sau altul? Mi se pare jenant sa te iei te unul sau altul. Poti sa ma critici, poti sa-l critici pe gogon dar asta nu-ti da dreptul sa il ironizezi. Din pacate, ti-ai cam dat arama pe fata! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(nr1_gogon_1979 @ 21 Apr 2009, 23:12) de la el si de la alti angajati de la serus am aflat muuulte lucruri foarte interesante despre unuia dintre patroni respectiv la piesele de schimb(detalii pe pm)detalii iarasi foarte interesante despre masinile noi din parcuri(detalii pe pm)detalii la fel de interesante legate de masinile aduse accidentate la ei in curte(detalii pe pm).... Eu as fi foarte curios sa le aflu. Acum vreo 2 ani am dus masina la Serus pentru o chestie la usa si am luat-o umblata la motor (dar fara sa pot sa-mi dau seama ce mama draq au cautat si la ce-au umblat acolo). |
--------------------
-
-
-
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
inca asteptam cu nerabdare parerile concrete ale domnului ienuparu' despre revizia de 60 000...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
|
Solon |
![]()
|
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Am fost la ei pentru un montaj la o piesa. Am facut programare, in ziua cu pricina am fost acolo, insa am intrat cu 30 min mai tarziu decat trebuia.
Timpul specificat inainte de inceperea lucrarii a fost si timpul realizat, si asta la un mers relaxat. Unii mecanici sunt mai aparte, altii complet dezinteresati. Pentru ceea ce au facut mi s-au parut ok. O sa mai trec pe la ei ca mai am si altele de facut. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-au echilibrat rotile de pe spate... Dupa ceasul meu 20 de minute a durat...dupa al lor 50
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Vezi sa nu fie faza cu orele tehnologice.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
UXE |
![]()
|
Pai ce ora tehnologica ca la reglarea unui far mi-au trecut pe factura 20 de min.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Am facut echilibrarea la toate 4, dar nu la serus.. in vreo 40 min erau gata, cu tot cu montaj.
Montaj anvelope vara (le aveam deja pe jenti) + echilibrat = 60 lei. UXE : cati roni te-au facut la cele 2? This post has been edited by maister_dm: 11 May 2009, 10:19 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Am sunat la ei sa imi repare masina pe RCA si mi-au zis ca nu mai este "departament reparatii caroserie" pe Timisoara si sa ma duc la Serus pe soseaua de centura... Voi ati auzit de asta?
Adica eu dupa ce las masina in service tocmai de acolo tre sa vin pe jos\cu transport in comun\ cu taxi? This post has been edited by MuciX: 11 May 2009, 10:27 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
lag_ph |
![]()
|
Cam asa am auzit si eu. Mecanica pe Timisoara, iar cine vrea tot meniul (mecanica, vopsele & stuff) pe centura.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
UXE |
![]()
|
@Duyu Intr-adevar la mine scrie 0.5 adika jumatate de ora
@maister_dm 32 RON fara TVA ..deci jumatate de ora nu 50 de min... am interpretat eu gresit ![]() This post has been edited by UXE: 11 May 2009, 19:38 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
Eu sunt multumit Tinand cont ca m-am dus la alt service la un moment dat (Cobal....dar mai bine nu dau nume) si am am lasat masina aproape 9 ore pt o nimica toata si am mai gasit si pragul julit.... prefer sa merg doar la Serus. Cel putin nu am plecat cu masina mai stricata de cat am dus-o! Si Doamne ajuta, nu am avut probleme
|
--------------------
Renault
Fluence
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
- numere roșii
|
|
Solon |
![]()
|
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
spacesky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 83 Joined: 23 May 07 ![]() |
Toate reviziile le-am facut la ei si in afara de preturile practicate nu prea am ce sa le reprosez
|
--------------------
renault
modus 1.5 dci dynamique 82cp /
megane 1.6 dci bose 130cp
- .
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
preturile practicate de renault romania adica.
Intre service-urile autorizate Serus-ul sta bine ca preturi. |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
Solon |
![]()
|
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
saishnoo |
![]()
|
![]() nou da' vechi Group: Members Posts: 33 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
tocmai am facut si eu distributia, si revizia de 60k.
la 11 a intrat masina la constatare, seara pe la 8 am plecat... din punct de vedere al profesionalismului sunt super ok. despre preturi nu comentez. ca o paranteza astazi si-a scos tata masina de la vopsitorie de la ei... impecabila. nota 10+ |
--------------------
Renault
Megane II.1 1.6 16v
2003
- B xx VXY http://www.povesticuoameni.net
|
|
lag_ph |
![]()
|
9 ore de manopera?
![]() Piesele lor / ale tale? |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
Solon |
![]()
|
Distributia la mine a durat fix 2 ore! Si nu am facut-o la Serus ci la un service profesionist!
![]() Auzi, 9 ore! ![]() In 9 ore o faceam si eu cu manualul langa mine! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
saishnoo |
![]()
|
![]() nou da' vechi Group: Members Posts: 33 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca nu m-am exprimat cum trebuie...
La ora 8 am plecat cu masina... nu ca atunci au terminat. Plus cat a durat pana am dat acceptul de plata ( nu am fost in service langa masina)... Oricum se pare ca parerile sunt impartite si deja formate, asa ca nu are sens sa explic cum si de ce eu personal sunt multumit! |
--------------------
Renault
Megane II.1 1.6 16v
2003
- B xx VXY http://www.povesticuoameni.net
|
|
Solon |
![]()
|
Culmea este ca cei care sunt suuuuper multumiti de Serus sunt membrii cu o activitate redusa pe forum si inregistrati de curand!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:25 |