Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

42 Pages « < 16 17 18 19 20 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

[Bucuresti] Serus, Bld. Timisoara 60E, Sector 6

aleksanders
post 19 May 2009, 08:30
Post #511

.

Group: Members
From: ...

solon- si eu sunt multumit de reviziile la serus - azi am parcat masina la serus pe centura - si astept sa vad cat de operativi sunt oamenii - mare lucru nu au de facut la masina- inlocuire si revopsire bara si aripa drepta - biggrin.gif - in functie de lucrarea asta am sa te combat sau am sa te aprob solon biggrin.gif

--------------------
. . . - .
....
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Christu
post 19 May 2009, 08:45
Post #512

Membru autentic

From: Bucuresti

Nu numai, nu poti sa stabilesti o regula din asta.
Pur si simplu se mai intampla sa dea "chix" in unele cazuri.

Dar cred ca parerea generala este pozitiva.

Nu le iau apararea ca am avut problemele mele cu ei, de la lasat masina in service si gasita lovita pana la lasat masina in service si nefunctionat alarma. Dar per ansamblu, cred ca cel mai mult conteaza decizia la nivelul alegerii service-ului in momentul in care ai nevoie. Costul de oportunitate pentru mine (si cred ca pentru multi altii) in cazul Serus-ului este clar favorabil decat sa ma duc la un alt service pe care nu il cunosc, sa dobandesc experiente noi (am mai fost si la meridian ptr vopsitorie dar nu se pune ca aveam cunostinte acolo).

Eu, cel putin, sper sa nu mai ajung in service-ul de pe Timisoara, doar la caroserie cel mult pe centura, avand in vedere ca in cateva zile imi iese din garantie masina.

Ah, da, uitasem: Solon, ai cuvantul. smile.gif

This post has been edited by Christu: 19 May 2009, 08:46

--------------------
Alfa Romeo 159
ex: Renault Megane Sedan 2007
+
ionut ducu
post 19 May 2009, 09:50
Post #513

Membru incepator

Imi poate si mime spune cineva cat costa revizia de 30000 Km la Serus pe centura pt. un Megane II 1,6 16V?
Stiti daca poti (si daca renteaza) sa te duci cu produsele tale (ulei, filtre etc.)?
Ma intereseaza si preturi pentru placute de frana.
Multumesc.

--------------------
Renault Megane II 2007 - B 38 WYX
+
aleksanders
post 19 May 2009, 09:56
Post #514

.

daca masina este in garantie nu stiu daca ti se accepta consumabilele tale - revizia nu pot sa zic cat costa pentru ca eu am diesel - placutele de frana schimbate la ei au fost cam 2 mil si ceva - sunt ferodo si extrem de pacatoase- asa zise ecologice, scartaie ca naiba

--------------------
. . . - .
....
+
div
post 19 May 2009, 15:20
Post #515

Membru incepator

Eu am avut pana acum in 4 ani de zile doar experiente placute cu Serus. E adevarat ca nu am avut probleme majore cu masina, doar revizii si cateva reparatii minore din cand in cand pe partea de mecanica si electrica.

Am reusit de fiecare data sa-mi fac programare in timp util, cateodata cand aveam cate o urgenta eram inteles si bagat in fata, una peste alta am intalnit oameni care vroiau sa fiu multumit si asta conteaza foarte mult.

Pretul pieselor mi se pare mai mic decat in alte service-uri autorizate Renault, iar manopera comparabila. Ca exemplu, ultima revizie facuta la ei, 75k km la un Megane m-a costat 450 RON.

La noua masina voi merge in continuare tot la ei, pe principiul "if it ain't broke, don't fix it". Sunt satul de experiente negative la tot felul de service-uri autorizate, ca sa mai vreau sa vad cum stau lucrurile si la altii.

--------------------
Renault Laguna III 2008 Dynamique 2.0 dci 150CP
+
aleksanders
post 19 May 2009, 15:32
Post #516

.

div - daca ai stii cat m-a bucurat cand am citit ce ai scris- parca citeam din site-ul serus - hai sa fim obiectivi si sa recunoastem ca nici aici nu curge lapte si miere pe la receptii si se cam asteapta la programari ,atitudinea superioara a unor sefuti e destul de deranjanta - una peste alta un lucru il apreciez la acest service, si anume posibilitatea de a sta langa masina - in rest ....astept experienta cea mare - sa recuperez cat mai repede masina de la ei si sa ma pronunt asupra rezultatelor biggrin.gif

uitasem- inca un lucru negativ - nu au niciun sistem de fidelizare al clientului - aici ma refer la acel card cu care sa poti acumula reduceri - eu unul am achizitionat masina de la serus + 3 revizii si de fiecare data am fost acolo ca si cum as fi fost pentru prima data dry.gif

This post has been edited by aleksanders: 19 May 2009, 15:37

--------------------
. . . - .
....
+
div
post 19 May 2009, 15:44
Post #517

Membru incepator

aleksanders, e posibil sa fie si cum spui tu, eu doar am expus experienta mea "personala". Mai mult ca sigur ca sunt si probleme la Serus, doar ca eu am ajuns poate sa le consider normale prin comparatie cu problemele pe care le-am avut cu alte service-uri la fel de autorizate Renault ca si Serus.

Eu nu am mai stat langa masina la ultimele interventii, am preferat sa stau in barul de la etaj, unde exista de altfel si vizibilitate spre zona elevatoarelor.

--------------------
+
aleksanders
post 19 May 2009, 15:55
Post #518

.

marea problema este aceea ca plasam normalitatea mult in jos - dar ne adaptam ca doar traim in romania biggrin.gif

--------------------
. . . - .
....
+
div
post 19 May 2009, 16:12
Post #519

Membru incepator

Fiecare plaseaza normalitatea in functie de media experientelor avute pana atunci smile.gif

--------------------
+
disaster
post 19 May 2009, 19:34
Post #520

Membru cu detector de radar

From: UE - Bucharest

@ aleksanders: Exista acea fidelizare de care spui tu. Ii spune card brd Renault sau ceva de genu. Ai discount de 10% la revizii. Cat despre ce spui tu cu discount-ul de fidelitate (ca mergi doar la ei ), oare cate masini intra in service-ul ala pe zi? Cati dintre clientii aceia sunt clienti "fideli" ca sa le zic asa? Ar insemna sa se faca discount-uri la toate masinile intrate in service...

P.S.: Mi-am vopsit o aripa si inlocuit farul la ei. Nota 8 din 10 pentru cum a iesit ( a ramas un punct mic nevopsit corespunzator dar nu e la vedere ). Mi s-au parut ok si destul de saritori in ajutor.

--------------------
Renault Latitude 2011
Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da.
+
B50BYY
post 21 May 2009, 21:53
Post #521

Membru incepator

Si eu fac de 3 ani revizia la ei si mi se par amabili si profesionisti. blush.gif

--------------------
Renault Symbol 2006 / dci - B 50 B Y Y
+
Solon
post 22 May 2009, 09:57
Post #522

Membru autentic

radmasa.gif radmasa.gif
Primul post, prima lauda la adresa Serusului!
@Christu: Multumesc! biggrin.gif
Asa am zis si eu la vremea respectiva: un mic retus, o mica indreptare si gata!
Si gata a fost! S-a ales praful! mad.gif

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
aleksanders
post 26 May 2009, 06:57
Post #523

.

@disaster - acel card este de fidelizare renaul si nicidecum serus - si mai actioneaza si ca un card de credit- ceea ce te poate impiedica oarecum sa iti faci un credit -- si fidelizarea de care spun eu exista- vezi sistemul dab - un astfel de sistem te poate face sa te reintorci pentru fiecare revizie la acelasi service- eu asta am invocat si nicidecum ca as tine masina la ei in service din reparatie in reparatie..

ieri am scos si eu masina de la serus de pe centura - lucrare de nota 10 - un singur minus l-as putea adauga ( mi-au fost inlocuiti suporti cu forum reno cu suporti serus biggrin.gif - recunosc ca cel din fata era putin rupt = dar cel din spate era asa de frumos blush.gif ) in fine, eu unul ma declar multumit de lucrarea facuta la serus - mai stiu si ca un domn director din cadru serus citeste acest forum si chiar se implica - inca un 10 pentru implicare

p.s. - solon - cred ca e momentul sa treci pe la serus sa faci o comparatie cu serusul care te-a dezamagit pe tine- bafta

--------------------
. . . - .
....
+
DanCVA
post 26 May 2009, 07:50
Post #524

Membru care arde gazu'... accelerand

@aleksanders imi pare rau pentru suportii de numar, dar poate ii gaseste dl. Pana si ii returneaza. biggrin.gif
Pot sa spun, ca sa fiu alaturi de tine, ca si eu am fost multumit de retusurile la bara fata ultima oara. Dupa 2 luni nu s-a mai intamplat sa sara vopseaua de la pietre.
Cat despre Solon, te rog... este o cauza pierduta. biggrin.gif

Am o completare, vineri am facut revizia de 30.000 si am facut din nou o comparatie de pret intre Cobalcescu si Serus. La Serus, m-a costat 700 ron, iar la Cobalcescu mi-au cerut 850 ron. Cred ca pretul este cardul de fidelizare. wink.gif

This post has been edited by dancva: 26 May 2009, 07:52

--------------------
Renault Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V - B 82 KVA
Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
+
aleksanders
post 26 May 2009, 07:54
Post #525

.

124.gif s-au gasit suportii - trebuie doar sa ajung pe centura sa ii recuperez biggrin.gif

--------------------
. . . - .
....
+
flooriin
post 26 May 2009, 12:18
Post #526

Membru incepator

Eu ma declar total nemultumit de Serus-ul de pe Timisoarei.Pe mine m-au pierdut de client, la a treia vizita in service. Acum sa si argumentez:

1. Nu am fost informat despre costuri la nici o manopera.
2. Am fost taxat in plus si exagerat pentru greseli de ale lor (au reusit sa-mi strice filetul suruburilor de la scutul motor iar toata remedierea m-a costat vreo 200RON si 2-3 ore de munca).
3. In plus asa zisul test de drum pentru care te taxeaza a insemnat sa scoata masina din hala, sa dea o tura in parcare si apoi sa se intoarca.
4. Singurul plus firav a fost ca au remediat o mini defectiune aparuta dupa interventii pe loc (este posibil sa fi fost tot din cauza lor).

Singurul mecanic profi a fost cel de la geometrie.

Mecanicii de la primele 2 interventii au fost super ok si acesta a fost motivul pentru care am revenit. Cel de la a treia interventie - sub asteptari. Primi doi mecanici m-au informat mereu despre costurile interventiilor suplimentare, celui de-al treilea nici nu-i pasa.

Aveti idee daca s-au schimbat mecanicii? Singurul pe care l-am recunoscut a fost cel de la geometrie. Ar fi singura explicatie pentru serviciile sub orice critica.

Ar fi trebuit sa le fac reclamatie la Renault Romania ... dar se pare ca-mi merit soarta de vreme ce am acceptat cu capul plecat ceea ce numesc ei service profesionist.

This post has been edited by flooriin: 26 May 2009, 12:49

--------------------
Renault Clio Bicorp 2001 1.4 16V - b40rxo
+
aleksanders
post 26 May 2009, 12:43
Post #527

.

cand intrii la serus ai pe perete mare costurile pe grad de dificultate- iar apoi il regasesti in factura- daca suni sa te programezi acestia iti spun si un cost estimat - cat despre stricat filetul unui surub..... tare am indoieli - ala da jos scutul slabind surubul iar mai apoi il strange - daca ar fi fost sa il strice el crede-ma ca nu aflai- pt ca el il stragea prost si abbia la urmatorul service cand dadeai scutul iar jos observai o oarecare sficuire a filetului - testul de drum il faci unde vrei tu- era suficient sa te urci in masina cu mecanicul respectiv si sa ii zici ca vrei sa vezi cum se comporta pe drum cu denivelari - strada imediat dupa depoul de langa ei este des testata de ei - eu cred ca tot ce s-a intamplat a fost dintr-o proasta comunicare cu ei - la serusul de pe timisoara cunosc 2-3 mecanici f seriosi la care apelez mereu, plus cel de la geometrie care este profesionist dar saracul putin cam timorat biggrin.gif

--------------------
. . . - .
....
+
M i h a i
post 26 May 2009, 12:47
Post #528

In afara de tipii aia 2 de la vanzare piese (care sunt baieti de baieti) si un anume mecanic 'Mihai'' ,nu stiu daca au ceva bun cei de la serus..probabil o consiliera de vanzari...hai 2... tongue.gif vrb de ala de pe bld tim

--------------------
------ ------ ------
+
aleksanders
post 26 May 2009, 12:57
Post #529

.

mihai- fiecare din noi avem cate un mecanic cu care colaboram mai bine - asta poate ca sunt "baieti de baieti" biggrin.gif

--------------------
. . . - .
....
+
DanCVA
post 26 May 2009, 13:20
Post #530

Alex, cred ca te-au "cumparat" cei de la Serus. biggrin.gif

This post has been edited by dancva: 26 May 2009, 13:44

--------------------
Renault Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V - B 82 KVA
+
aleksanders
post 26 May 2009, 13:30
Post #531

.

dan- cum am si scris- eu am fost multumit de lucrarile facute - si revizia de 40 k tot la ei am sa o fac - cu siguranta ca uneori apar si probleme dar pana in momentul de fata nu m-am confruntat cu ele la serus- o experienta neplacuta a fost cu cei de la dab - dupa nici o saptamana - am avut probleme cu elementele vopsite la ei - respectiv patarea lacului - mai precis urme de matuire mad.gif

--------------------
. . . - .
....
+
DanCVA
post 26 May 2009, 13:47
Post #532

E foarte posibil sa ma fi "cumparat" si pe mine, ca ultimele trei dati am fost multumit. biggrin.gif

--------------------
+
Solon
post 28 May 2009, 09:30
Post #533

Membru autentic

Stiti ca exista o vorba " Jocul greseala asteapta!" icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif
Abia va astept sa veniti plangand pe aici!

--------------------
+
aleksanders
post 28 May 2009, 09:38
Post #534

.

solon - eu sper sa nu am treaba cu niciun service renault - si cum am mai spus singura experienta urata a fost cu dab - asa ca am fost si eu "ars" in acel joc care asteapta greseala - concluzia este ca nu mai trec pe la dab

cat despre plans- am trecut de ceva vreme de faza plansului dupa o bucata de tinichea

--------------------
. . . - .
....
+
DanCVA
post 28 May 2009, 21:41
Post #535

Solon, la chestia asta cu jocul gresala asteapta, iti spun ca au existat si greseli (daca itiaduci aminte de prin paginile anterioare). Totusi, cum nimeni nu a gasit service-ul perfect, raman client la Serus.
Sa ne spui si noua despre service-ul perfect cand il gasesti. biggrin.gif

--------------------
+
Solon
post 28 May 2009, 22:27
Post #536

Membru autentic

Ba, da ce chef de mistouri fine aveti!
Ironicilor!
Sincer, am ajuns sa ma bucur pentru fiecare zi in care imi gasesc masina intreaga!
Nu de alta dar nu prea am unde sa o duc la reparat! Ca si cu Dab m-am lamurit!

--------------------
+
Duyu
post 2 Jun 2009, 19:01
Post #537

Membru dependent de forum

From: B u c u r e ș t i

Sambata ma duc la revizie la Serus (bd. Timisoara). Ce m-a surprins este ca ma primesc cu piesele mele si ma lasa sa stau langa masina. Revin cu impresii dupa. naughty1.gif Am o intrebare: se poate plati cu cardul?

This post has been edited by Duyu: 2 Jun 2009, 19:01

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3

An Fabricație: 2006

Kilometraj: ~95.000 km
+
saishnoo
post 2 Jun 2009, 19:03
Post #538

nou da' vechi

da, se poate plati si cu cardul

--------------------
Renault Megane II.1 1.6 16v 2003 - B xx VXY
http://www.povesticuoameni.net
+
lag_ph
post 4 Jun 2009, 11:53
Post #539

miles away...

From: Bucuresti // Ploiesti

Serus Timisoara. Eu ce am facut la masina pana acum am facut la ei.

Parti negative :
* sunt cativa mecanici pe acolo care sunt in plus (paraleli), sictiriti, obositi;
* tarifarea la manopera pe anumite operatii e criminala - exagerata (schimbat 4 bujii - 0,4 ore , care dupa ceas a durat 5 minute).

Parti pozitive:
* unii mecanici chiar stiu ce si cum, sunt meseriasi;
* program pana seara in timpul saptamanii (10.30)
* in comparatie cu altii (autorizati) sunt ok la timpii de manopera si lucreaza curat.

Eu am schimbat cateva piese pe care ei mi le-au identificat ca fiind slabite.. si cam asa a fost. Dupa inlocuire, problemele au disparut.

Sfatul meu e sa va gasiti un mecanic care are acelasi model de masina ca aceea pe care o bagati la reparat.
* din 4 mecanici, numai 1 a sesizat problema pe care o reclamam si mi-a explicat tot mecanismul. Acesta avea si el o Laguna biggrin.gif

Inainte de a merge intr-un service, cereti un deviz estimativ, de preferat toata operatiunea sa fie facuta prin email.

Eu unu o sa mai apelez la ei. smile.gif

--------------------
Renault Laguna 1.8 16v - 05.10.1998 - de PH
+
DrK
post 4 Jun 2009, 16:34
Post #540

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

QUOTE(Solon @ 28 May 2009, 22:27)
Ba, da ce chef de mistouri fine aveti!
Ironicilor!
Sincer, am ajuns sa ma bucur pentru fiecare zi in care imi gasesc masina intreaga!
Nu de alta dar nu prea am unde sa o duc la reparat! Ca si cu Dab m-am lamurit!
*

Sincer cred ca ai si ghinion.

Ontopic: Am rezolvat azi o problema urgenta la serus care surprinzator aveau cel mai bun pret.
Acum sa vedem cat timp dureaza comanda in franta.

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
42 Pages « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 10:04
Dacia