[Bucuresti] Serus, Bld. Timisoara 60E, Sector 6
![]() ![]() ![]() |
[Bucuresti] Serus, Bld. Timisoara 60E, Sector 6
aleksanders |
![]()
|
||
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|||
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu numai, nu poti sa stabilesti o regula din asta.
Pur si simplu se mai intampla sa dea "chix" in unele cazuri. Dar cred ca parerea generala este pozitiva. Nu le iau apararea ca am avut problemele mele cu ei, de la lasat masina in service si gasita lovita pana la lasat masina in service si nefunctionat alarma. Dar per ansamblu, cred ca cel mai mult conteaza decizia la nivelul alegerii service-ului in momentul in care ai nevoie. Costul de oportunitate pentru mine (si cred ca pentru multi altii) in cazul Serus-ului este clar favorabil decat sa ma duc la un alt service pe care nu il cunosc, sa dobandesc experiente noi (am mai fost si la meridian ptr vopsitorie dar nu se pune ca aveam cunostinte acolo). Eu, cel putin, sper sa nu mai ajung in service-ul de pe Timisoara, doar la caroserie cel mult pe centura, avand in vedere ca in cateva zile imi iese din garantie masina. Ah, da, uitasem: Solon, ai cuvantul. ![]() This post has been edited by Christu: 19 May 2009, 08:46 |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
ionut ducu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 January 09 ![]() |
Imi poate si mime spune cineva cat costa revizia de 30000 Km la Serus pe centura pt. un Megane II 1,6 16V?
Stiti daca poti (si daca renteaza) sa te duci cu produsele tale (ulei, filtre etc.)? Ma intereseaza si preturi pentru placute de frana. Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane II
2007
- B 38 WYX
|
|
aleksanders |
![]()
|
daca masina este in garantie nu stiu daca ti se accepta consumabilele tale - revizia nu pot sa zic cat costa pentru ca eu am diesel - placutele de frana schimbate la ei au fost cam 2 mil si ceva - sunt ferodo si extrem de pacatoase- asa zise ecologice, scartaie ca naiba
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
div |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 13 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am avut pana acum in 4 ani de zile doar experiente placute cu Serus. E adevarat ca nu am avut probleme majore cu masina, doar revizii si cateva reparatii minore din cand in cand pe partea de mecanica si electrica.
Am reusit de fiecare data sa-mi fac programare in timp util, cateodata cand aveam cate o urgenta eram inteles si bagat in fata, una peste alta am intalnit oameni care vroiau sa fiu multumit si asta conteaza foarte mult. Pretul pieselor mi se pare mai mic decat in alte service-uri autorizate Renault, iar manopera comparabila. Ca exemplu, ultima revizie facuta la ei, 75k km la un Megane m-a costat 450 RON. La noua masina voi merge in continuare tot la ei, pe principiul "if it ain't broke, don't fix it". Sunt satul de experiente negative la tot felul de service-uri autorizate, ca sa mai vreau sa vad cum stau lucrurile si la altii. |
--------------------
Renault
Laguna III
2008 Dynamique 2.0 dci 150CP
|
|
aleksanders |
![]()
|
div - daca ai stii cat m-a bucurat cand am citit ce ai scris- parca citeam din site-ul serus - hai sa fim obiectivi si sa recunoastem ca nici aici nu curge lapte si miere pe la receptii si se cam asteapta la programari ,atitudinea superioara a unor sefuti e destul de deranjanta - una peste alta un lucru il apreciez la acest service, si anume posibilitatea de a sta langa masina - in rest ....astept experienta cea mare - sa recuperez cat mai repede masina de la ei si sa ma pronunt asupra rezultatelor
![]() uitasem- inca un lucru negativ - nu au niciun sistem de fidelizare al clientului - aici ma refer la acel card cu care sa poti acumula reduceri - eu unul am achizitionat masina de la serus + 3 revizii si de fiecare data am fost acolo ca si cum as fi fost pentru prima data ![]() This post has been edited by aleksanders: 19 May 2009, 15:37 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
div |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 13 March 05 From: Bucuresti ![]() |
aleksanders, e posibil sa fie si cum spui tu, eu doar am expus experienta mea "personala". Mai mult ca sigur ca sunt si probleme la Serus, doar ca eu am ajuns poate sa le consider normale prin comparatie cu problemele pe care le-am avut cu alte service-uri la fel de autorizate Renault ca si Serus.
Eu nu am mai stat langa masina la ultimele interventii, am preferat sa stau in barul de la etaj, unde exista de altfel si vizibilitate spre zona elevatoarelor. |
--------------------
Renault
Laguna III
|
|
aleksanders |
![]()
|
marea problema este aceea ca plasam normalitatea mult in jos - dar ne adaptam ca doar traim in romania
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
div |
![]()
|
Fiecare plaseaza normalitatea in functie de media experientelor avute pana atunci
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
@ aleksanders: Exista acea fidelizare de care spui tu. Ii spune card brd Renault sau ceva de genu. Ai discount de 10% la revizii. Cat despre ce spui tu cu discount-ul de fidelitate (ca mergi doar la ei ), oare cate masini intra in service-ul ala pe zi? Cati dintre clientii aceia sunt clienti "fideli" ca sa le zic asa? Ar insemna sa se faca discount-uri la toate masinile intrate in service...
P.S.: Mi-am vopsit o aripa si inlocuit farul la ei. Nota 8 din 10 pentru cum a iesit ( a ramas un punct mic nevopsit corespunzator dar nu e la vedere ). Mi s-au parut ok si destul de saritori in ajutor. |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
B50BYY |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 May 09 ![]() |
Si eu fac de 3 ani revizia la ei si mi se par amabili si profesionisti.
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 / dci
- B 50 B Y Y
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Primul post, prima lauda la adresa Serusului! @Christu: Multumesc! ![]() Asa am zis si eu la vremea respectiva: un mic retus, o mica indreptare si gata! Si gata a fost! S-a ales praful! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
aleksanders |
![]()
|
@disaster - acel card este de fidelizare renaul si nicidecum serus - si mai actioneaza si ca un card de credit- ceea ce te poate impiedica oarecum sa iti faci un credit -- si fidelizarea de care spun eu exista- vezi sistemul dab - un astfel de sistem te poate face sa te reintorci pentru fiecare revizie la acelasi service- eu asta am invocat si nicidecum ca as tine masina la ei in service din reparatie in reparatie..
ieri am scos si eu masina de la serus de pe centura - lucrare de nota 10 - un singur minus l-as putea adauga ( mi-au fost inlocuiti suporti cu forum reno cu suporti serus ![]() ![]() p.s. - solon - cred ca e momentul sa treci pe la serus sa faci o comparatie cu serusul care te-a dezamagit pe tine- bafta |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
@aleksanders imi pare rau pentru suportii de numar, dar poate ii gaseste dl. Pana si ii returneaza.
![]() Pot sa spun, ca sa fiu alaturi de tine, ca si eu am fost multumit de retusurile la bara fata ultima oara. Dupa 2 luni nu s-a mai intamplat sa sara vopseaua de la pietre. Cat despre Solon, te rog... este o cauza pierduta. ![]() Am o completare, vineri am facut revizia de 30.000 si am facut din nou o comparatie de pret intre Cobalcescu si Serus. La Serus, m-a costat 700 ron, iar la Cobalcescu mi-au cerut 850 ron. Cred ca pretul este cardul de fidelizare. ![]() This post has been edited by dancva: 26 May 2009, 07:52 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
flooriin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 28 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma declar total nemultumit de Serus-ul de pe Timisoarei.Pe mine m-au pierdut de client, la a treia vizita in service. Acum sa si argumentez:
1. Nu am fost informat despre costuri la nici o manopera. 2. Am fost taxat in plus si exagerat pentru greseli de ale lor (au reusit sa-mi strice filetul suruburilor de la scutul motor iar toata remedierea m-a costat vreo 200RON si 2-3 ore de munca). 3. In plus asa zisul test de drum pentru care te taxeaza a insemnat sa scoata masina din hala, sa dea o tura in parcare si apoi sa se intoarca. 4. Singurul plus firav a fost ca au remediat o mini defectiune aparuta dupa interventii pe loc (este posibil sa fi fost tot din cauza lor). Singurul mecanic profi a fost cel de la geometrie. Mecanicii de la primele 2 interventii au fost super ok si acesta a fost motivul pentru care am revenit. Cel de la a treia interventie - sub asteptari. Primi doi mecanici m-au informat mereu despre costurile interventiilor suplimentare, celui de-al treilea nici nu-i pasa. Aveti idee daca s-au schimbat mecanicii? Singurul pe care l-am recunoscut a fost cel de la geometrie. Ar fi singura explicatie pentru serviciile sub orice critica. Ar fi trebuit sa le fac reclamatie la Renault Romania ... dar se pare ca-mi merit soarta de vreme ce am acceptat cu capul plecat ceea ce numesc ei service profesionist. This post has been edited by flooriin: 26 May 2009, 12:49 |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2001 1.4 16V
- b40rxo
|
|
aleksanders |
![]()
|
cand intrii la serus ai pe perete mare costurile pe grad de dificultate- iar apoi il regasesti in factura- daca suni sa te programezi acestia iti spun si un cost estimat - cat despre stricat filetul unui surub..... tare am indoieli - ala da jos scutul slabind surubul iar mai apoi il strange - daca ar fi fost sa il strice el crede-ma ca nu aflai- pt ca el il stragea prost si abbia la urmatorul service cand dadeai scutul iar jos observai o oarecare sficuire a filetului - testul de drum il faci unde vrei tu- era suficient sa te urci in masina cu mecanicul respectiv si sa ii zici ca vrei sa vezi cum se comporta pe drum cu denivelari - strada imediat dupa depoul de langa ei este des testata de ei - eu cred ca tot ce s-a intamplat a fost dintr-o proasta comunicare cu ei - la serusul de pe timisoara cunosc 2-3 mecanici f seriosi la care apelez mereu, plus cel de la geometrie care este profesionist dar saracul putin cam timorat
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
In afara de tipii aia 2 de la vanzare piese (care sunt baieti de baieti) si un anume mecanic 'Mihai'' ,nu stiu daca au ceva bun cei de la serus..probabil o consiliera de vanzari...hai 2...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
aleksanders |
![]()
|
mihai- fiecare din noi avem cate un mecanic cu care colaboram mai bine - asta poate ca sunt "baieti de baieti"
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Alex, cred ca te-au "cumparat" cei de la Serus.
![]() This post has been edited by dancva: 26 May 2009, 13:44 |
--------------------
Renault
|
|
aleksanders |
![]()
|
dan- cum am si scris- eu am fost multumit de lucrarile facute - si revizia de 40 k tot la ei am sa o fac - cu siguranta ca uneori apar si probleme dar pana in momentul de fata nu m-am confruntat cu ele la serus- o experienta neplacuta a fost cu cei de la dab - dupa nici o saptamana - am avut probleme cu elementele vopsite la ei - respectiv patarea lacului - mai precis urme de matuire
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
DanCVA |
![]()
|
E foarte posibil sa ma fi "cumparat" si pe mine, ca ultimele trei dati am fost multumit.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Stiti ca exista o vorba " Jocul greseala asteapta!"
![]() ![]() Abia va astept sa veniti plangand pe aici! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
aleksanders |
![]()
|
solon - eu sper sa nu am treaba cu niciun service renault - si cum am mai spus singura experienta urata a fost cu dab - asa ca am fost si eu "ars" in acel joc care asteapta greseala - concluzia este ca nu mai trec pe la dab
cat despre plans- am trecut de ceva vreme de faza plansului dupa o bucata de tinichea |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
DanCVA |
![]()
|
Solon, la chestia asta cu jocul gresala asteapta, iti spun ca au existat si greseli (daca itiaduci aminte de prin paginile anterioare). Totusi, cum nimeni nu a gasit service-ul perfect, raman client la Serus.
Sa ne spui si noua despre service-ul perfect cand il gasesti. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Solon |
![]()
|
Ba, da ce chef de mistouri fine aveti!
Ironicilor! Sincer, am ajuns sa ma bucur pentru fiecare zi in care imi gasesc masina intreaga! Nu de alta dar nu prea am unde sa o duc la reparat! Ca si cu Dab m-am lamurit! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Sambata ma duc la revizie la Serus (bd. Timisoara). Ce m-a surprins este ca ma primesc cu piesele mele si ma lasa sa stau langa masina. Revin cu impresii dupa.
![]() This post has been edited by Duyu: 2 Jun 2009, 19:01 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
saishnoo |
![]()
|
![]() nou da' vechi Group: Members Posts: 33 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
da, se poate plati si cu cardul
|
--------------------
Renault
Megane II.1 1.6 16v
2003
- B xx VXY http://www.povesticuoameni.net
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Serus Timisoara. Eu ce am facut la masina pana acum am facut la ei.
Parti negative : * sunt cativa mecanici pe acolo care sunt in plus (paraleli), sictiriti, obositi; * tarifarea la manopera pe anumite operatii e criminala - exagerata (schimbat 4 bujii - 0,4 ore , care dupa ceas a durat 5 minute). Parti pozitive: * unii mecanici chiar stiu ce si cum, sunt meseriasi; * program pana seara in timpul saptamanii (10.30) * in comparatie cu altii (autorizati) sunt ok la timpii de manopera si lucreaza curat. Eu am schimbat cateva piese pe care ei mi le-au identificat ca fiind slabite.. si cam asa a fost. Dupa inlocuire, problemele au disparut. Sfatul meu e sa va gasiti un mecanic care are acelasi model de masina ca aceea pe care o bagati la reparat. * din 4 mecanici, numai 1 a sesizat problema pe care o reclamam si mi-a explicat tot mecanismul. Acesta avea si el o Laguna ![]() Inainte de a merge intr-un service, cereti un deviz estimativ, de preferat toata operatiunea sa fie facuta prin email. Eu unu o sa mai apelez la ei. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE(Solon @ 28 May 2009, 22:27) Ba, da ce chef de mistouri fine aveti! Ironicilor! Sincer, am ajuns sa ma bucur pentru fiecare zi in care imi gasesc masina intreaga! Nu de alta dar nu prea am unde sa o duc la reparat! Ca si cu Dab m-am lamurit! Sincer cred ca ai si ghinion. Ontopic: Am rezolvat azi o problema urgenta la serus care surprinzator aveau cel mai bun pret. Acum sa vedem cat timp dureaza comanda in franta. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:04 |