[Bucuresti] Serus, Bld. Timisoara 60E, Sector 6
![]() ![]() ![]() |
[Bucuresti] Serus, Bld. Timisoara 60E, Sector 6
Solon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|||
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Am ramas,surprins sun astazi la Serus.Pe domnul cui i-am lasat masina.Alo ce ati rezolvat ,el pai va salut ,masina e gata trimit la cei de la Fata acceptul de plata,probabil maine puteti veni sa o luati.Eu am ramas surprins cum asa ,marti am lasato si astazi e gata,bara montata si vopsita plus aripa revopsita.Mi se pare dubios sau prea frumos ,chiar sunt curios cum a iesit ,de unde atata chef de munca pe ei,plus sa o faca atata de rapid.Suspect ,oricum le-am spus daca fac treaba buna si repede ii voi cinsti .Sper sa nu se decojeasca bara ,oricum 1 luna nu o bag la jet ,o sa o spal la caldare si o las in garaj.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
La mine vopseaua a tinut la jetul de apa, dar nu i-au placut pietricelele de pe drum la prima vopsire.
Nu te speria de jet. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
eu am avut probleme cu vopseaua de la dab- a ramas fara luciu si e destul de matuita
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Miria |
![]()
|
Bravo celor de la Serus ,le dau nota 20 ,masina a iesit impecabil ,parca e mai frumoasa ca inainte,e superba,bravo lor toata stima si tot respectul,ma rog se misca putin sigla fata si are niste puncte de gunoi pe bara sub masina,dar in rest impecabil si nuanta si luciu nici nu se cunoaste ca ar fi revopsita aripa si o noua bara.Felicit toata echipa de la Serus platforma Militari,tineri voinici,cu chef de munca.Ii voi lauda peste tot ,ce mai astazi la servici am facut o reclama Serusului ,am povestit ce baieti exceptionali ce maestrii sunt .Inca o data multumesc!
This post has been edited by Miria: 16 Feb 2009, 22:56 |
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
O intamplare! Tot jalnici raman! Doar ca mai scapa din cand in cand cate unul!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Miria |
![]()
|
Mai ce sa zic ,masina a iesit impecabil,ma cam enerveaza punctele acelea de gunoi,dar au zis ca ies la polish,am dat si eu cu scrach remover si au mai iesit,in rest chiar a iesit f bine,am fixat si sigla eu azi dimineata.Fata de alte serviceuri chiar sunt f buni,bv lor chiar ma bucur ca i-am ales pe ei si nu pe altii.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Sa speram ca te tine vopseaua
![]() |
--------------------
Renault
Clio
75 caluti
- numar de sarpe
|
|
Solon |
![]()
|
Deci, tot ai ceva de reclamat! De ce nu ma mira!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Solon, 5 minute rusinica.
![]() ![]() Sa nu uitam un fapt, stimati colegi - managementul tot roman e si la Serus. |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
yce |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 3 January 07 From: fetesti ![]() |
As ruga moderatorii sa introduca si SERUS-ul din Militari [cel de pe centura Bucuresti, langa Carrefour (de pe autostrada Bucuresti-Pitesti)]
|
--------------------
renault
megane II
2004; break; 1,5dci; 80cp; esp; pilot
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
QUOTE(yce @ 23 Feb 2009, 20:23) As ruga moderatorii sa introduca si SERUS-ul din Militari [cel de pe centura Bucuresti, langa Carrefour (de pe autostrada Bucuresti-Pitesti)] pai nu prea au de ce fiindca pe timisoara nu se lucreaza caroserie-vopsitorie, ci doar mecanica. Vopsitoria care e ''punctul forte'' al serusului se sub intelege unde a fost executata... |
--------------------
-
-
-
- - Megane2.2
|
|
Solon |
![]()
|
Oh! Ba da, pe Timisoara se lucreaza tinichigerie-caroserie. Acolo mi-au macelarit masina!
Sau ma rog, octav! Ai dreptate! Acolo NU se poate numi tinichigerie-caroserie. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
petre 1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 December 06 From: Bucuresti ![]() |
dancva : "Astazi am fost placut impresionat ca nu scriem aiurea problemele noastre pe forumul asta si cel putin cei de la Serus il urmaresc. Le multumesc ca m-au contactat. Sunt perfect constient ca insusirea stick-urilor de memorie care atarna la chei nu este o politica a acestei companii, iar faptul ca o persoana din top management s-a interesat de posturile mele este un plus mare.
Va dati seama ca sunt platit gras pentru postul asta. j.d. m-am dat cu dusmanul. Glumesc. Chiar imi place atitudinea. Arata clientului ca le pasa." Crezi ca le pasa ? no way ,eu am avut nevoie de informatii despre o piesa le-am dat codul piesei, masina,model, an de fabricatie,etc.tot ce se putea,pana si o poza a piesei respective. Am trimis pe mail la Serus si la Cobalcescu,Serus nu a dat un raspuns nici astazi,iar Cobalcescu in 50 de min.m-au sunat mi-au confirmat ca au piesa iar peste 2 zile am schimbat-o. O colega de serviciu acum 1 luna a avut un usor accident si a vopsit-o la Serus...varza arata exact ca o coaja de portocala,au profitat ca e femeie si nu se pricepe si i-au dat masina asa.Daca eram eu le faceam urat de tot.Asta e service-ul in Romania unde esti luat la misto pe banii si timpul tau. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
nu stiu cand ai patit-o tu dar de cand au deschis oficial centura usor usor au motat toata tinichigeria acolo,astfel ca anul trecut prin noiembrie am vrut sa schimb parbrizul si mi-a spus chiar unul din cei doi rusea ca toata magazia cu piese pt. tinichigerie este la chiajna si acolo pot sa o rezolv .Pe timisoara fac mici reparatii dar nu chit vopsea sau ceva de genul asta;hala din spate care era caroserie are acum elevatoare si se lucreaza doar mecanica.
Si oricum toti tinichigii si vopsitorii i-a luat Soare cate unul cate unul cand a plecat la chiajna, si tot ei l-au lucrat de a zburat de acolo ,locul fiindu-i luat de unu care nu te lasa nici sa traversezi hala de la caroserie la mecanica.Soare era parfum asta am inteles ca e si mare spagar si ciudat, noroc cu baietii astia mai tineri care mai stiu sa ''miste in front'' sa-ti iasa masina mai repede, mai bine.... ![]() This post has been edited by octav99: 24 Feb 2009, 22:26 |
--------------------
-
-
-
- - Megane2.2
|
|
yce |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 3 January 07 From: fetesti ![]() |
Ptr OCTAV 99: Eu am mi-am vopsit si facut tinichigerie acolo.
Sunt meseriasi! Recomand tuturor sa mearga acolo 3 Mar 2009, 01:23: A nu se confunda cu cel de pe Timisoara. Acesta este pe centura This post has been edited by yce: 2 Mar 2009, 23:23 |
--------------------
renault
megane II
2004; break; 1,5dci; 80cp; esp; pilot
|
|
caramell |
![]()
|
BBL Group: Members Posts: 39 Joined: 10 March 07 ![]() |
Intr-adevar service-ul Serus de pe centura este exceptional. Am vopsit 2 masini acolo si au iesit foarte bine. De asemenea au lucrat si foarte repede. Ca sa nu mai zic si de faptul ca am dus ultima masina murdara de nu se poate si am ridicat-o de la ei abia spalata exterior/interior. Zilele astea trebuie sa ma duc la ei pentru o reparatie si am toata increderea ca o sa iasa bine.
|
--------------------
Zet
Electro
2018
|
|
Solon |
![]()
|
@caramell: Lucrezi la ei si te-au pus aia sa postezi sa mai indrepti ceva din rahatul praf pe care reusesc cei de la Serus sa-l produca?!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
nu, este angajat Renault
![]() |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
cata rautate, cata rautate.
![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
SERUS de pe timisoara accepta la revizie sa vii cu consumabilele cumparate de tine??
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
georgerc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 12 March 09 ![]() |
Eu sunt foarte multumit de service-ul Renault si din Timisoara si de pe centura. Imi plac cum lucreaza si pe partea de mecanica si pe partea de tinichigerie.
La mecanica nu am avut chestii majore. Doar revizii normale, sau verificari la cererea mea si nu au sarit niciodata calul. Pe partea de tinichigerie am avut doar avarii minore in parcari (aripi, bare de vopsit) si intotdeauna lucrarea a fost corespunzatoare. This post has been edited by georgerc: 4 Apr 2009, 09:00 |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Authentique
|
|
Solon |
![]()
|
Altul care lucreaza la ei! Sau a fost pus sa posteze!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
enemi |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 132 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Am ajuns la Serus (centura) cu avarii la bara din fata si la cea din spate. Desi m-am dus cu indoiala din cauza comentariilor negative de pe acest topic, trebuie sa recunosc ca au lucrat exemplar. Vopsirea arata ireprosabil (culoarea este rouge pavot)! Sunt foarte multumit de rezultat!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007 Extreme 1.5dci 78kW "Don't steal! Goverment hates competition..."
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Solon,ai cuvantul!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
ienuparu' |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 April 09 ![]() |
Salut tuturor!
Tocmai am achizitionat un second hand din 2007 (1,5 dCi) si trebuie sa fac revizia de 60000 km precum si o revopsire a capotei fata acolo unde "prietenii" fostului proprietar au jucat x si 0. De mai bine de o saptamana am parcurs topicurile service-urilor din Bucuresti si balanta deciziei mele inclina catre Serus. As vrea sa stiu unde este mai bine sa merg pentru revizie (la service-ul din Timisoara sau la cel din Soseaua de Centura). Pentru caroserie inteleg ca nu am de ales si trebuie sa merg pe Soseaua de Centura. Desi am parcurs topicul si parerile sunt impartite, poate ma ajutati cu experiente recente (pozitive/negative) astfel incat sa ma decid daca fac sau nu programare. Multumesc in avans celor ce-mi vor raspunde. |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
revizie:soseaua de centura
vopsitorie:dab autoserv ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Solon |
![]()
|
Inca nu-mi vine sa cred! La cat rahat am aruncat in mizeria aia de Serus si lumea tot il ia in considerare!
![]() La ienuparu' cica a avut de ales intre serus si .....! WTF? ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Soloane, gata nu-i mai injura, e de ajuns.. asta nu-i face pe altii sa-ti vopseasca bandourile..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Solon |
![]()
|
Ce legatura are carnatul de Alecu de la Dab cu faptul ca cei de la Serus mi-au facut o treaba de tot rahatul la masina?
Semite, vezi ca te bagi aiurea! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 13:56 |