[Bucuresti] Serus, Bld. Timisoara 60E, Sector 6
![]() ![]() ![]() |
[Bucuresti] Serus, Bld. Timisoara 60E, Sector 6
Duyu |
![]()
|
||
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|||
petre 1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Am dus din nou masina la Serus pentru vopsire capota(cazut castane) si un prag usor zgariat, despre calitate va spun cand o iau de acolo...cand o iau petru ca dus-o de saptamana trecuta joi si azi se face inca fix 1 saptamana......service autorizat fratilor.
Daca merge-ti la Serus la departamentul vopsitorie/tinichigerie sa va feriti de tupeistul,incompetentul Roberto Pana...pe bune daca vi-l da pe acest individ sa va preaia dosarul aveti dreptul sa refuzati. 16 Jul 2009, 21:22: Tin sa va spun ca azi am fost sa iau masina,pragul vopsit de 3 lei, imbinarea intre vopseaua veche si ce proaspata se facea ca si cum s-ar fi....exfoliat,dar problema e alta cand am ajuns acasa am observat o lovitura in capota...maine inapoi la Serus sa o faca din nou.In afara de calitatea lucrarilor care sunt cum ai noroc sau dupa cum s-a trezit vopsitorul dimineata am mai gasit si urme de labe prin interior. Deci maine dimineta o luam de la capat,si se va repeta pana cand vor intelege ca nu isi pot bate joc de masinile oamenilor mereu. Deci la vopsitorie nu recomand SERUS. Vreau sa subliniez ca la mecanica este un consilier service care a fost super ok si un bun profesionist,m-a sunat pentru orice mic detaliu m-a tinut la curent cu evolueaza verificarea masinii bravo lui ...il recomand se numeste Florin Coman. Eu cred ca la Serus asa face toate. This post has been edited by petre 1: 16 Jul 2009, 22:22 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
petre 1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut,astazi scriu din nou in legatura cu cei de la service-ul Serus de pe soseaua de centura.Pentru ca din discutiile cu ei am vazut ca citesc ce se scrie pe acest forum am sa le explic lor dar si voua de ce am fost nemultumit in acest service.
In primul rand am fost extrem de surprins de remarcile domnului consiler Roberto Pana: prima "masina asta de unde a-ti cumparat-o...a fost revopsita" ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
nu ti-e si tie un pic rusine? Ai venit sa o repari inainte de garantie!
![]() ![]() Cat tupeu pe tine!!!! Data viitoare sa nu mai faci, da? Ma pregatesc si eu de revizie la ei. Nu din alt motiv decat ca sunt la 5 minute de unde stau eu si pot sa o fac seara dupa serviciu. |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
petre 1 |
![]()
|
Astazi este a -3-a zi de cand astept sa fiu sunat de catre cei de la Serus pentru rezolvarea problemei cu capota reparata necorespunzator.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
scrie si tu aici ca te pot suna cu taxa inversa - e criza
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
petre 1 |
![]()
|
Invarte si tu cutitu'
Cand spuneai tu credeam ca exagerezi... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am scris la coltul suparatilor despre problema mea pentru ca numai fericit nu ma pot numi cand vad atata incompetenta la un service cu pretentii de lider.Post Coltul Suparatilor!
Masina sta de aproape 2 luni pe dreapta din cauza lor. Dupa necazul descris in link am asteptat 2 saptamani dupa piese. Adica in total o luna pe langa cele 2 saptamani jumate de stat la misto. Avand piesele am crezut ca se vor apuca de treaba. Nici vorba! Pai ce...daca au piesele inseamna ca le vine si cheful sa o faca? NU!!! Au trecut 3 zile pana sa puna parbrizul, ca asa e normal...Dupa inca o saptamana, si-au dat seama ca esapamentul comandat a venit fara un colier. Evident colierul este RenaultSport si trebuie comandat sa vina in numai, 2 saptamani. Au reusit totusi sa puna barile pe masina si nu le-a luat decat 5 zile sa le vopseasca din ziua in care am primit confirmarea ca au venit in service. Evident ca le-au vopsit portocalii sa le monteze pe masina mea rosie. In concluzie, revopsite dar nu de luni sau de marti cand am constatat ca sunt alta culoare, abia saptamana viitoare. Luni daca nu e sarbatoare ca s-ar putea sa nu lucreze baietii de la vopsitorie. Daca citeste cineva de la SERUS sper sa se sesizeze si poate in 2-3 saptamani (nu vreau chiar luna de pe cer...)imi iau si eu masina adusa in service pentru o interventie care in cel mai rau caz dura o luna intr-un service profesionist. Tin sa multumesc vopsitorilor pentru cele 2 straturi de vopsea care imi vor intari bara, astfel sper ca data viitoare cand o sa mai ma loveasca cineva sa nu se mai sparga asa usor si sa fie nevoita sa ajunga iar pe mana lor. Sunt convis ca o sa revin cu ea exfoliata in maxim 2 luni dar nu o sa se vada chiar ca dracu pentru ca mai e un strat de vopsea. Amortizorul care s-a rupt in accident nu era schimbat miercuri cand am fost ultima data sa vad masina dar presupun ca se poate sa merg si cu 3 amortizoare, doar e sport, nu? Mentionez ca parbrizul a fost montat acum 2 saptamani si nici pana azi nu au reusit sa monteze oglinda la loc, dar poate cine stie, nu o mai monteaza deloc ca sa nu mai imi impiedice vederea. De o luna de cand e masina acolo abia acum au vazut ca si aplicatia de pe haion este rupta si evident o sa dureze 2 saptamani sa o comande...o saptamana sa o vopseasca...probabil inca o saptamana sa o vopseasca nuanta corecta... Dupa ce va fi gata masina trebuie sa verifice si scaunul soferului care are un joc enervant capatat in accident. Ati ghicit! 2 saptamani pentru eventuale piese de schimb. Ma gandesc sa ma duc sa montez cauciucurile de iarna ca poate o sa ma cheme ca e gata prin decembrie. |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
ai nervi de fier
nu imi imaginez alta persoana care in situatia ta sa nu le fi facut deja 2 reclamatii eu unul as fi parcat masina pe trotuarul din fata serviceului si cumparat un afiis mare pe care sa le -fac reclama- ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut la un coleg de aici de pe forum un mesaj frumos la semnatura care se potriveste situatiei mele. Cred ca vor sa ma cobor la nivelul lor si sa ma bata cu experienta.
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
petre 1 |
![]()
|
Razzzor cand mai mergi pe acolo da-mi si mie de veste(frati de suferinta)poate mergem amandoi sau te sun eu,acum tot incearca sa ma amane sa nu imi remedieze ceea ce au gresit,asa ca m-au intrebat cine esti domne cu ce drept vi tu aici cu masina? (utilizatorul fiind prietena mea).Eu om de cuvant ma duc frumos la firma de leasing iau Imputernicirea,o introduc in una bucata tipla de plastic si dau fuga la Serus...acolo mi-se spune ca nu e valabila
![]() ![]() Asadar ca sa mai treaca putin timp mi-se spune ca D-nul Roberto Pana este in concediu si pana nu se intorce nu poate sa ia nimeni imputernicirea mea,deci sunt nevoit sa astept pana atunci si mai vedem.Oricum sunt si eu curios sa vad pana unde o vor lungi, pe bune. This post has been edited by petre 1: 24 Jul 2009, 12:50 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
razZzor |
![]()
|
Ca fapt divers...eram acolo cand Roberto Pana si-a luat concediu si pot sa-ti spun ca pana miercuri sau joi nu-l gasesti.
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
upsi Razzor! ... de ce trebuia sa citezi "citatul"
![]() |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
razZzor |
![]()
|
Nu mai stiam a cui era semnatura dar ai vazut ca am mentionat...am citat din semnatura unui coleg de forum.
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Raz, eu cred ca trebuie sa verifici bine ce ar mai putea fi stricat la masina si sa inlocuiesti/repari.
Stii foarte bine ce s-a intamplat intre mine si serus+asigurare... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca exagerezi! Ce te tot plangi pe aici!
Devii prea incrancenat si nu o sa te mai bage lumea in seama pe forum! ![]() Asta mi-a zis unul de pe forum cand tot faceam circ! Am crezut ca-l omor! Revenind: vedeti oameni buni ca nu sunt eu dobitoc de ma tot plang de Serus! Cum mama masii sa vopsesti reperele in alta culoare decat cea originala? Nu s-a uitat nimeni pe foaia de receptie sau pe talon? Mama, ce boi! ![]() ![]() @razzzor: Sper ca te-ai lecuit de Serus! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bre razor io cred ca se duc astia cu masina ta la liniute ...de nu vor sa o termine......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Solon |
![]()
|
Cam are dreptate barfu'!
Si o si tiunaresc pentru reising! Portocaliu cu rosu! Ar fi mers niste verde,nu? ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
razZzor |
![]()
|
M-am obisnuit sa nu o mai am. Cand o sa ma duc sa o iau cred ca o sa am emotii. Sper sa nu ma pierd si sa intru cu ea prin geamul lor de la showroom.
![]() Miercuri ma duc sa vad ce au mai facut, ce culori au mai inventat si daca totusi imi monteaza toba si amortizorul ca nu au putut intr-o luna de cand e masina la ei, probabil pentru ca nu erau vopsite barile. |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
am auzit ca vine un boss cu tine in inspectie peste ei ..
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
razZzor |
![]()
|
Asa e! Am vazut ca are o sensibilitate vizuala la vopsit aiurea. Sper ca totusi sa nu aiba nimic de reprosat de data asta...poate poate o termina baietii mai repede.
|
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
stii ca la un alt service,nu neaparat dealer reno,masina ta era gata demult ,nu?
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
razZzor |
![]()
|
Nu stiu...sunt convins!
|
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
|
|
Solon |
![]()
|
Pai da, dar de ce sa nu se convinga si razzzor pe pielea lui ca Serus e de doi lei?!
Ma gandesc ca la cate rs-uri sunt prin Bucuresti poate baietii de acolo nu prea stiu cu ce se mananca specia asta! Inca nu au gasit manualul de reparatii pentru rs! ![]() Le tremura mainile! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Waves |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 26 February 09 ![]() |
![]() Acum cateva luni am fost la ei cu masina sa verifice de ce intra apa in partea dreapta fata (cand ploua). . S-a dovedit a fi proasta montare a parbrizului, care, probabil a fost schimbat inainte sa cumpar eu masina. Pe langa asta, am mai schimbat si diverse piese, totalul devizului fiind de 5000 RON. (50 mil. lei vechi) banii jos (nu am casco) Am lasat 50 ron tipului care urma sa se ocupe de parbriz.Nu mi-a cerut, dar stiti si voi cum merg treburile. Cel putin, am crezut ca cei 50 ron ma vor proteja de alte rele, de asta i-am si dat. M-am inselat. Dupa ce am luat masina de la ei, nu mai intra apa intr-adevar, DAR, am constat cu stupoare o portiune de 50 de cm de zgarieturi pe capota, sus pe centru, aproape de parbriz. Erau ca si cum ar fi razuit lozuri pe portiunea respectiva. Nu le-am observat cand am ridicat masina, pentru ca era prafuita si destul de murdara ![]() Va imaginati socul pe care l-am avut cand am spalat masina si am vazut oribilitatea de pe capota. ![]() Ce e mai trist.... am mers la Serus, tot in urma unor recomandari de pe forumuri. Masina a fost cumparata de primul proprietar de la Mach1 si a avut pana acum toate reviziile facute acolo, la Mach1. Eu am vrut sa fiu mai cu mot... ![]() |
--------------------
Renault
Scenic RX4
2003
|
|
petre 1 |
![]()
|
"M-am inselat. Dupa ce am luat masina de la ei, nu mai intra apa intr-adevar, DAR, am constat cu stupoare o portiune de 50 de cm de zgarieturi pe capota, sus pe centru, aproape de parbriz. Erau ca si cum ar fi razuit lozuri pe portiunea respectiva."
Aha..... si cica sunt eu nebun " Evident, dupa 4 zile, nu mai avea rost sa merg la ei sa cer explicatii si remedierea acestui aspect. Imi va fi doar invatatura de minte. . . " Eu am vazut capota indoita chiar in seara aia, a doua zi m-am dus la ei ....si am sa ma duc pana...cand ma vad o iau la fuga sau pana isi repara : "za eroarea". |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
petre 1 |
![]()
|
Revin aici pentru a scrie ultimele discutii avute cu Serus.S-a decis revopsirea capotei in viitorul apropiat deci vom vedea ce urmeaza...dar am avut din nou treaba pe la atelierul de mecanica.Atunci cand am mers cu masina la vopsit am cerut sa se regleze si geometria pentru ca masina tragea dreapta,in zilele ce au trecut am fost plecat pe diverse drumuri nationale si pe autostrada iar masina din nou trage dreapta,am mers la Serus si am cerut sa se faca din nou un test pe sosea cu masina.Testul facut a constat in 2 tururi cu masina pe strada din fata servicelui care are o lungime de aproximativ 400m la o viteza de 40km/h concluzia,masina merge perfect.Eu am cerut sa se faca un test pe un alt drum si sa folosim o viteza mai mare,raspunsul a fost ca e...irelevant sa folosim alt drum si alta viteza pentru ca masina nu trage dreapta,si se incadreaza in parametri dati de Renault.Dar se poate ca masina sa traga dreapta si din alte motive:drum inclinat,vant lateral sau..greutatea diferita a anvelopelor cat si uzura inegala a lor.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
Solon |
![]()
|
![]() ![]() Imi place ca persisti in a te duce la ei! Nu te mai inveti minte! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
ehe - dragoste mare cu serusul asta - asa ca acuma cum am terminat cu garantia o sa ma orientez spre un service cu preturi rezonabile pentru viitoarele revizii
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 02:49 |