Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

42 Pages « < 12 13 14 15 16 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

[Bucuresti] Serus, Bld. Timisoara 60E, Sector 6

j.d
post 29 Dec 2008, 19:27
Post #391

...internationally known

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(MHY @ 29 Dec 2008, 17:13)
Probleme cu masina mister j.d?  04.gif  Acum cateva zile laudai '''Slobozia International Service''' acum Mach1..Sa inteleg ca le testezi pe toate?  biggrin.gif Sau e prea departe Slobozia?  Serus-ul de pe bld Timisoara cred ca este foarte ok la mecanica...in rest vopsitorie/tinichigerie  icon_mrgreen.gif  ....sa mai vorbim si despre ala de pe Centura?  icon_mrgreen.gif  icon_mrgreen.gif  acest Ciomu' al Servisurilor..... icon_mrgreen.gif
*

The everlasting problem...manerele.

Si eu tot la cel de pe centura ma refer.

--------------------
powered by TFSI
Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Solon
post 29 Dec 2008, 19:37
Post #392

Membru autentic

QUOTE(j.d @ 29 Dec 2008, 19:27)
The everlasting problem...manerele.
Si eu tot la cel de pe centura ma refer.
*

Mai ai garantie la ele?

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
antifizic2
post 26 Jan 2009, 20:55
Post #393

Membru autentic

From: Bucuresti- Romania

Tocmai m-am intors de la dansii, a fost o experienta deosebita.
Eram asteptat la ora trei , am ajuns mai devreme cu 15 minute exact cat sa apuc sa imi faca fisa necesara si sa apuc sa arunc un ochi critic asupra unei laguna 3 aflata in showroom.

Pe la trei si patru minute cineva imi duce masina in service si domnul foarte amabil de la receptie imi precizeaza ca am voie sa stau langa indragita masina. Bun, zis si facut ma duc in ultima sala ( fostul atelier de tinichigerie) acolo il gasesc pe tanarul ce a condus masina mai devreme dand jos roata si cu multa atentie si bagare de seamarezolva inlocuirea pivotului cu pricina ( piesa a fost adusa de client a.k.a eu)
cu deosebita amabilitate sunt intrebat daca totul e ok, aprob si mentionez un scartait al pedalei de ambreiaj, imediat este chemat un alt mecanic, acesta analizeaza problema, imi cere accordul pentru a dezmembra intregul mecanism si in nici un sfert de ora o repune la locul ei, de aceasta data fara nici un fel de joc sau chitait. La finalul operatiunii mentionez o alta nedumerire de aceasta data la partea electrica a masinii , cumparasem un set de plafoniere interioare de la un model mai luxos dar nu aveam luminile de ambianta funcionale.
precizez ca nici un electrician de la reno nu ar fi fost nevoit sa se preocupe de modificarile mele, ei fiind acolo strict pentru reparatii/service, insa domnul Mihai a binedispus sa atace problema si rezultatele nu s-au lasat asteptate

Am plecat cateva ore mai tarziu cu o lista de elemente ce vor trebui atacate in viitorul apropriat, ( becuri frana arse, capat de bara, lama stergator ), cu presiunea in cauciucuri corectata si cu un mare zambet pe fata

m-am simtit asa de bine incat am facut si cateva poze

ps intreaga operatiune a costat 99 ron cu tva cu tot

aprox
75 - manopera schimbare pivot stanga
24 - inspectie instalatie electrica wink.gif

This post has been edited by antifizic2: 26 Jan 2009, 20:58

Attached thumbnail(s)
IMG_0728.JPG ( Size: 678.22k ) Number of downloads: 445
IMG_0730.JPG ( Size: 764.92k ) Number of downloads: 455
IMG_0731.JPG ( Size: 508.43k ) Number of downloads: 423
IMG_0732.JPG ( Size: 626.21k ) Number of downloads: 422
IMG_0727.JPG ( Size: 476.55k ) Number of downloads: 438
IMG_0729.JPG ( Size: 552k ) Number of downloads: 110

--------------------
renault LAGUNA II / 1.9 DCi 2004 - B-57-LXF
17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
+
tudor.
post 26 Jan 2009, 22:18
Post #394

satisfied renault owner

Nu stiam de topicul asta biggrin.gif
Si eu am numai cuvinte de lauda. Am cumparat acum un an si masina de la ei.
Am fost asa de multumit incat m-am dus cu masina doar la ei.

--------------------
Renault/Volvo/BMW Clio III/S40/X5 2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
+
nr1_gogon_1979
post 27 Jan 2009, 00:36
Post #395

MEMBRUL

From: Bucuresti: Floreasca & Muncii

la electrica si mecanica sunt cat de cat ok.dar la tinichigerie si vopsitorie sunt praf.a mai fost cineva la sediul de pe centura?apropo,misto poze cu masina lui Tudor si a lui Bogdan wink.gif

This post has been edited by nr1_gogon_1979: 27 Jan 2009, 00:37

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 2007
Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994
Chrysler 300c /2010
Mercedes E280 CDI 4Matic /2009
Mercedes C200 diesel /1994
+
Christu
post 27 Jan 2009, 00:44
Post #396

Membru autentic

da, matei - si eu am sesizat ca li s-a intamplat ceva in ultima vreme. In bine! smile.gif
Ce face o criza la situatia omului.

Daca masinu nu mai vand, macar din service sa castige nu?

In schimb aia de la Serus-ul de pe centura - in primul rand nu stiu din ce traiesc (inafara de reparatiile de tinichigerie si vopsitorie) si au o atitudine de aproape te invita afara din showroom, aia de la receptie service abia daca se scoala de pe scaun....

--------------------
Alfa Romeo 159
ex: Renault Megane Sedan 2007
+
vali_iacov
post 27 Jan 2009, 03:24
Post #397

Membru Ilfovean

From: Corbeanca, Ilfov

am facut reviziile de 15.000, 30.000 si 45.000 la ei

Primele 2 ok, a 3-a insa, surpriza...
Probleme : trepidat la plecare de pe loc usor subturat, ziceai ca sare motorul de la locul lui, apoi placute de frana care aveau aproximativ 14.000km, nu exagerez...
Apoi ar mai fi ulei de schimbat, filtru.
Rezultat : ma suna dupa 2 ore, masina este gata. Intreb : "ati rezolvat si cu trepidatul?" - "da, merge bine acum" - "si placutele?" - "ooo, mai au, mai mergeti pana la revizia viitoare"...Ciudat, nu am auzit pana acum de placute care sa reziste 30.000km.

Dupa inca vreo 3-4000km merg la ITP. Rezultat : picat ITP pentru joc roata dreapta fata, rezolvat la respectivul service (AUTOMECANICA). Placute frana terminateeeee....noroc ca nu s-au spart de cat de subtiri erau. Eu..ca un prost...dupa ce am plecat de la revizia de la Serus, nu m-am uitat la ulei. Bineinteles ca la ITP am tras si de joja. Supriza? Nu, era de asteptat, uleiul nu era schimbat.

Cu aceasta ocazie am incheiat definitiv vizitele la orice service Renault din orice colt al acestei tari. Mai bine merg la nea Costica de la Automecanica de la podul de pe calea floreasca, le stie pe toate super bine, si m-a rezolvat mereu, indiferent ca am fost la el cu Solenza, Vectra sau acum cu Megane 2.2 2006

--------------------
Dacia Logan 1.5dCI 2006
Under Construction...Please Wait...
+
Solon
post 27 Jan 2009, 09:07
Post #398

Membru autentic

Au aparut 3 oameni cat de cat multumiti de prestatia Serus! Cred ca ati avut voi noroc, sau e doar o greseala! biggrin.gif

--------------------
+
aleksanders
post 27 Jan 2009, 09:27
Post #399

.

From: ...

"Eu..ca un prost...dupa ce am plecat de la revizia de la Serus, nu m-am uitat la ulei. Bineinteles ca la ITP am tras si de joja. Supriza? Nu, era de asteptat, uleiul nu era schimbat."
scuze dar cum stii daca uleiul este schimbat, sa imi spui si mie - un ulei dupa 3-4000 de km indiferent de marca lui isi schimba culoarea - si inca ceva - daca ti-a schimbat filtrul de ulei sa fii sigur ca au schimbat si uleiul dry.gif - singura problema pe care poti sa o pui ar fii calitatea uleiului bagat de ei...

eu unul sunt f multumit de serus - sunt mai nou foarte amabili si serviabili- sper sa fie asa si pe viitor

si inca ceva -".Ciudat, nu am auzit pana acum de placute care sa reziste 30.000km.''- vb bgarh - el a schimbat placutele la un megane la 60 000 km - eu la 30 000 si mai aveau cam 1/4 - deci sunt placute care tin si mai mult de 30 000 biggrin.gif

This post has been edited by aleksanders: 27 Jan 2009, 09:32

--------------------
. . . - .
....
+
Relu11
post 27 Jan 2009, 13:53
Post #400

Membru autentic

Eu am fost cu o problema de caroserie la Serus-ul de pe centura vreau sa va spun ca masina a iesit impecabil la capitolul vopsitorie. Nu este nici o diferenta de culoare. Foarte amabili (aici pot spune ca au fost influentati), masina a fost reparata foarte rapid (si aici pot spune ca au fost influentati), multumit 100% pe mine m-au castigat de client la revizii.

--------------------
. . .
+
nr1_gogon_1979
post 27 Jan 2009, 14:17
Post #401

MEMBRUL

From: Bucuresti: Floreasca & Muncii

din ce in ce mai multi multumiti de Serus...

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 2007
Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994
Chrysler 300c /2010
Mercedes E280 CDI 4Matic /2009
Mercedes C200 diesel /1994
+
Christu
post 27 Jan 2009, 14:27
Post #402

Membru autentic

da, calitatea serviciilor este de multe ori ireprosabila, timpii de asteptare si programare sunt de asemenea buni, au marele avantaj ca au deschis pana la 10 seara, mai nou, cum ziceam, sunt foarte amabili.

Nu toti cei de la receptie service sunt ok - va recomand sa il evitati pe baiatul slab si blondut, am avut nenumarate probleme cu el.

--------------------
Alfa Romeo 159
+
antifizic2
post 27 Jan 2009, 14:47
Post #403

Membru autentic

From: Bucuresti- Romania

daca s-a ajuns sa intram in detalii de genul personalului din service, eu il voi recomanda cu cea mai mare caldura pe domnul inginer Ionut Pislaru, de la receptiea atelierului mecanic

--------------------
renault LAGUNA II / 1.9 DCi 2004 - B-57-LXF
17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
+
Solon
post 27 Jan 2009, 15:06
Post #404

Membru autentic

Incetati sa mai laudati Serusul, ca din 2-3 persoane nu se face primavara! Sa stiu ca raman cu masina in mijlocul campului si tot nu m-as duce la ei!

PS: Alecule, stie el cine e, vezi ma ca vorbesc numai de rau Serus-ul! biggrin.gif

--------------------
+
aleksanders
post 27 Jan 2009, 15:10
Post #405

.

solon -regret experienta ta neplacuta cu serus - dar eu spun doar ca am fost multumit de serviciile lor - de cand am luat masina acum 1 an jumate si facut 3 revizii de 10, 20 si 30k la ei pot spune ca sunt din ce in ce mai serviabili - sper s anu ii deochem biggrin.gif

--------------------
. . . - .
....
+
Christu
post 27 Jan 2009, 15:18
Post #406

Membru autentic

pai fiind un topic dedicat, nu am de ce sa nu ii laud daca in numeroasele vizite numai la ei s-au ridicat mereu la standardul pe care l-am dorit. Revin, exceptie anumini angajati, pe unii dintre ei i-am mentionat mai sus in mai multe post-uri.

cei care nu sunt multumiti scriu ca nu sunt si astfel se formeaza un cumul de opinii, astfel incat, pe viitor, cine mai citeste si are nevoie sa ia o decizie, aceasta ii va fi fundamentata de inca un factor - parerile noastre, "useri" ai serus.

--------------------
Alfa Romeo 159
+
vali_iacov
post 27 Jan 2009, 16:04
Post #407

Membru Ilfovean

From: Corbeanca, Ilfov

QUOTE(aleksanders @ 27 Jan 2009, 09:27)

eu unul sunt f multumit de serus - sunt mai nou foarte amabili si serviabili- sper sa fie asa si pe viitor

si inca ceva -".Ciudat, nu am auzit pana acum de placute care sa reziste 30.000km.''- vb bgarh - el a schimbat placutele la un megane la 60 000 km - eu la 30 000 si mai aveau cam 1/4 - deci sunt placute care tin si mai mult de 30 000  biggrin.gif
*

ok, cu treaba cu uleiul ai dreptate, greseala mea....sa zicem..

dar...cum a mers 60.000km cu UN SINGUR SET de placute? blink.gif blink.gif cumva cu 40km/h? si frane cat se poate de lungi? n-am reusit niciodata cu nici o masina sa depasesc 20.000km, la distanta asta fiind deja aproape pe disc. Spune-mi si mie ce placute erau alea la 60.000km, ca ma duc sa imi iau vreo 2 seturi sa le am pana vand masina. scuza-mi ironia, nu e cu intentie de atac, dar mi se pare mult prea mult

Iar la service-uri renault nu mai calc, si-asa nu mai am garantie, Ipso si Serus fiind pe lista mea neagra.

--------------------
Dacia Logan 1.5dCI 2006
Under Construction...Please Wait...
+
aleksanders
post 27 Jan 2009, 16:15
Post #408

.

vali- iti arat placutele mele ce au fost schimbate la 30 000 km si mai poti merge 2000-3000 km lejer - acesti 30k au fost facuti in decurs de 1 an jumatate din care cam 60% in bucuresti - placutele fiind cele cu care a venit masina - din cate am citit pana acuma esti cam singurul care le-a schimbat la 20 000- probabil ca ai un mers mai agresiv si folosesti foarte des frana tongue.gif

cat despre marca placutelor - eu am acuma ferodo dar am inteles ca lucas-ul este cel mai bun - asa ca bafta

--------------------
. . . - .
....
+
Christu
post 27 Jan 2009, 16:37
Post #409

Membru autentic

nu ca ar avea vreo relevanta, dar nu ai cum sa cuantifici gradul in care placutele se uzeaza - depinde de multi factori.

--------------------
Alfa Romeo 159
+
kirkov
post 27 Jan 2009, 20:57
Post #410

Membru incepator

Am si eu un renault 1.4 16V care are cam 100k facuti si a interesa daca se poate sa cumpar io ce piese vreau ...adica ulei,placute de frana, filtru de ulei, bujii, etc. si sa ma duc la ei sa fac revizia si sa pot sa asist si la toate operatiunile care se fac?
Adica cei care ati mai fost la ei ...ma interesa daca ati putut sta langa masina cat timp sa facut reparatia?
Si ma refer la ala de pe timisoara.

This post has been edited by kirkov: 27 Jan 2009, 20:58

--------------------
Renault MeganeK 2003
+
Duyu
post 28 Jan 2009, 09:51
Post #411

Membru dependent de forum

From: B u c u r e ș t i

Din cate stiu eu la SERUS nu te lasa sa vii cu piesele cumparate de tine. Cel putin asa mi-au spus ultima oara la telefon, cand sunasem tot in legatura cu o revizie. (asta fiind prin octombrie). wink.gif

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3

An Fabricație: 2006

Kilometraj: ~95.000 km
+
aleksanders
post 28 Jan 2009, 10:00
Post #412

.

poti merge cu piesele tale - daca masina este inca in garantie ei nu iti ofera garantia si pe piesa adusa de tine - daca vrei sa schimbi uleiul si placutele poti merge linistit cu produsele tale si sa asisti langa masina la toata operatiunea - sfatul meu este sa suni inainte si sa iti faci o programare si scapi mult mai repede - bafta

@duyu - si eu i-am sunat si le-am zis ca am placutele mele de frana si au zis ca mi le schimba dar nu pot sa imi ofere garantie pentru ele - in cazul tau daca masina este in garantie e posibil s anu te lase cu uleiul tau pe acelasi principiu - ca nu or sa mai poata da garantia pentru motor - si pe buna dreptate ei nu pot garanta un ulei adus de tine.

--------------------
. . . - .
....
+
Duyu
post 28 Jan 2009, 10:07
Post #413

Membru dependent de forum

From: B u c u r e ș t i

Le-am precizat inca de la inceput ca masina nu mai este in garantie si ca nu doresc garantie pentru lucrare, dar raspunsul a fost negativ. wacko.gif Cine stie... Poate de cand cu criza asta accepta sa vii si cu piesele tale. ph34r.gif

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3

An Fabricație: 2006

Kilometraj: ~95.000 km
+
aleksanders
post 28 Jan 2009, 10:09
Post #414

.

ciudat- ei asigura practic o lucrare pe care o platesti- cine stie peste cine ai dat la telefon biggrin.gif

--------------------
. . . - .
....
+
M i h a i
post 28 Jan 2009, 10:29
Post #415

Nu este ciudat aleksanders...si eu am sunat pt un amic acu 2 sapt si la fel au zis (masina era un megane fara garantie) ..am impresia ca a raspuns ala mic cu ochelari..roberto..alberto...de jose armando..sau cum il cheama....vrb de serus-ul de pe timisoara.....oricum mecanicii de acolo sunt ok...si mai sunt 2 la piese de schimb care sunt foarte ok..cel putin ala cu chelie este foarte tare..macar de ar fi toti precum este el..Acum 1.5 ani (parca) era o acritura de om la piese de schimb...nu l-am mai vazut..

--------------------
------ ------ ------
+
Mihai_E
post 28 Jan 2009, 10:47
Post #416

Membru autentic

stiti cit e ora de manopera la serus?

--------------------
Renault Megane Sedan 2006 1.5dCi 100 CP
Shit happens!
+
aleksanders
post 28 Jan 2009, 10:52
Post #417

.

au 3 tarife in functie de complexitatea lucrarii - pentru revizie cred ca este undeva la 60 de ron ora - dar am vazut parca si 85 - un telefon la ei cred ca te-ar lamuri mult mai bine, dar s ale precizezi si ce vrei s afaci la masina si iti pot face ei si un deviz estimativ

--------------------
. . . - .
....
+
semit
post 28 Jan 2009, 12:53
Post #418

Private Spice

Group: Moderatori

QUOTE(vali_iacov @ 27 Jan 2009, 16:04)
ok, cu treaba cu uleiul ai dreptate, greseala mea....sa zicem..

dar...cum a mers 60.000km cu UN SINGUR SET de placute?  blink.gif  blink.gif cumva cu 40km/h? si frane cat se poate de lungi? n-am reusit niciodata cu nici o masina sa depasesc 20.000km, la distanta asta fiind deja aproape pe disc. Spune-mi si mie ce placute erau alea la 60.000km, ca ma duc sa imi iau vreo 2 seturi sa le am pana vand masina. scuza-mi ironia, nu e cu intentie de atac, dar mi se pare mult prea mult

Iar la service-uri renault nu mai calc, si-asa nu mai am garantie, Ipso si Serus fiind pe lista mea neagra.
*

eu am 74000 cu un set de placute originale si mai tin pana la 90.000.. sunt un idol nu? .. fata schimbate la 38.000, trebuie schimbate la 90.000 wink.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Solon
post 28 Jan 2009, 12:55
Post #419

Membru autentic

Tu franezi cu frana de mana, mah! wink.gif

--------------------
+
M i h a i
post 28 Jan 2009, 13:01
Post #420

QUOTE(semit @ 28 Jan 2009, 12:53)
eu am 74000 cu un set de placute originale si mai tin pana la 90.000.. sunt un idol nu?
*

Era vorba despre plăcuțele-față maestre...Nu cred ca ai tinut plăcuțele de pe față 74.000 km.... tongue.gif

--------------------
------ ------ ------
+
42 Pages « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 19:26
Dacia