[Bucuresti] Serus, Bld. Timisoara 60E, Sector 6
![]() ![]() ![]() |
[Bucuresti] Serus, Bld. Timisoara 60E, Sector 6
Solon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|||
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
E vorba de pasajul rotii, infundat 2-3 mm maxim. sigur nu e nimic spart sub, ca nu prea are ce.
Ma rog, eu in mare am inteles care e problema, si de ce se asteapta, eu nu intleg dece se asteapta o saptamana pentru o chestie de o zi... LE Acum am inchis telefonul cu astra, nu gasesc devizul. de la serus cica l-a trimis de ieri. Si de la astra, dureaza 48 de ore minimi pana da acceptul de plata, asa ca adio masina in weekend. Acum, nu stiu unde e vina, ori aia de la serus chiar nu au trimis nimic, ori agentul ala de la astra trage de timp... This post has been edited by shteffanivlad: 19 Sep 2008, 13:34 |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Astra, cel putin in cazul meu, a fost de belea! Pana au dat acceptul de plata am stat vreo 2 saptamani! Si pe tot parcursul reparatiei tot incercau sa mai scoata din piese, ca se indreapta, ca nu stiu ce!
I-am zis unuia - Indreapta tu gaura asta din usa! Si a tacut! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
QUOTE(Solon @ 19 Sep 2008, 14:00) Astra, cel putin in cazul meu, a fost de belea! Pana au dat acceptul de plata am stat vreo 2 saptamani! Si pe tot parcursul reparatiei tot incercau sa mai scoata din piese, ca se indreapta, ca nu stiu ce! I-am zis unuia - Indreapta tu gaura asta din usa! Si a tacut! pai si ce vina aveai tu ca aia de la Astra au dat acceptul in 2 sapt???eu asta incerc sa inteleg.daca dadeau acceptul intr-o luna tu stateai cu masina la service o luna? |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
DjurdjaK |
![]()
|
![]() Member of .. Group: Members Posts: 170 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
putea sa ia masina din service imediat ce era gata, dar trebuia sa plateasca din buzunarul lui si dupa aia sa astepte sa primeasca banii de la asigurator.
|
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5 dCi 85CP
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Dar eu daca intarzii cu plata la rata, imediat sar cu telefonul! Ma rog, discutia deviaza in offtopic si nu are rost.
Cert este, ca din punctul meu de vedere, cei de la serus sunt amabili, destul de prompti si pana acum nu m-au nemultumit cu nimic. In mod sigur ma vad la fata si la 20.000km ![]() |
--------------------
Renault
Ianuarie 2008 / LMSE
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mai nou a crapat vopseaua intr-un mare fel pe bara spate , inca nu a sarit
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(shteffanivlad @ 19 Sep 2008, 14:14) E vorba de pasajul rotii, infundat 2-3 mm maxim. sigur nu e nimic spart sub, ca nu prea are ce. Ma rog, eu in mare am inteles care e problema, si de ce se asteapta, eu nu intleg dece se asteapta o saptamana pentru o chestie de o zi... LE Acum am inchis telefonul cu astra, nu gasesc devizul. de la serus cica l-a trimis de ieri. Si de la astra, dureaza 48 de ore minimi pana da acceptul de plata, asa ca adio masina in weekend. Acum, nu stiu unde e vina, ori aia de la serus chiar nu au trimis nimic, ori agentul ala de la astra trage de timp... Daca o sa cauti postul #277 o sa vezi cum am rezolvat eu. Mai repede pentru Serus si pentru asigurator nu cred ca se poate, decat cu bunavointa din partea lor. Altfel este delasare. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
Ridicat luni seara la 8 megane-ul din curtea serusului. Pana la urma, e ceva dubios, pentru ca astra mi-a trimis o confirmare de primire cu ora 14:20, serus zicea ca nu are nimic, pe de alta parte, serus mi-a dat confirmare de primire pentru miercuri (devizul), iar astra cica a primit acordul de plata abea vineri...
In alta dezordine de idei, masina a iesit super, acum sa vedem cat tine ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Ianuarie 2008 / LMSE
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Sunt la Serus la revizie. O bila alba pentru sala de asteptare cu WiFi, si faptul ca mi-au spus ca pot sa cobor sa vad cum fac revizia la masina, sa stau langa ea. (la Hyundai ambele lucruri erau imposibile
![]() |
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
Solon |
![]()
|
Pai la revizie, daca schimbi doar consumabilele ce poate fi rau?
Si eu mi-am facut prima revizie la ei! Si a fost ok! La tinichigerie sunt praf! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Prima revizie m-a costat 580 RON, mi-au bagat si niste buretei prin bord pe unde incepuse sa scartaie si acum este ok. Foarte saritori si s-au comportat destul de bine. Nota 9.5/10
|
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
Solon |
![]()
|
Cam mult! Doar consumabile? Sau si placute de frane si alte chestii?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
enemi |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 132 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Am facut astazi revizia de 20.000 Km la Serus. Pentru revizii, nota 9.5/10.
Am fost programat la ora 7.30. Am semnalat ca mi se pare ca tremura motorul la ralanti, la cald si ca s-ar putea sa fie din cauza tamponului hidroelastic. Baietii din service si-au dat toata silinta sa identifice vreun defect. Se pare ca totul a fost in regula, mai ales ca sistemul de prindere la modelul asta de motor e diferit fata de modelele anterioare. Oricum, dupa proba de drum motorul nu a tremurat niciun pic! Ceea ce a contat pentru mine a fost faptul ca au luat in serios sesizarea mea si si-au dat toata silinta sa identifice vreun defect. Este si meritului inginerului care a facut programarea si a preluat masina, un tip pe care vi-l recomand daca aveti nevoie sa ajungeti la Serus: Dragos Petre. A lucrat foarte bine si cu restul echipei (sef de service si mecanic) si au facut lucrurile ca la carte. Nu am dat 10 pentru ca am apucat sa stau de vorba vreo 5 min, inainte sa vina Dragos Petre, cu un alt inginer care a reusit sa ma enerveze destul de serios cand am inceput sa-i spun problema pe care o am la masina. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007 Extreme 1.5dci 78kW "Don't steal! Goverment hates competition..."
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
ai facut revizia in militari sau pe centura?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
@enemi: cat a costat?
pana la urma tremuratul era de la ceva, au remediat, asezat ceva (ca de schimbat inteleg ca nu) sau te-au convins ca tremuratul e un "pitic" al tau? @nr1_gogon_1979: a facut in Militari ![]() This post has been edited by crisolro: 3 Oct 2008, 10:21 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Solon |
![]()
|
@enemi: Ai vazut ce au facut pentru eliminarea tremuratului?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
enemi |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 132 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
E vorba de sediul de pe Timisoara.
A costat 830 RON, din care cel mai scump a fost filtrul de motorina si manopera (2,7 ore, iar masina a stat trei ore cu tot cu proba de drum). Tremuratul apare inconstant, mai ales cand motorul e cald. de exemplu poate sa apara la ralanti daca trag pe dreapta dupa ce aam mers mai mult timp cu 110-120 Km/h. Masinii i s-a facut un test "de ralanti" (scuze, nu stiu daca am inteles bine... au folosit tester-ul). La sfarsit masina mergea ca tunci cand am luat-o noua, asa ca ar fi fost stupid din partea mea sa insist. Urmeaza sa vad ce se itampla in continuare pana la expirarea garantiei... La inceput, am crezut ce e din cauza motorinei. Alimentez numai de la OMV (am toate bonurile ca sa o dovedesc) si am trecut pe Euro 5 (cred ca are mai putin aditivi decat Euro 4, conform compozitiei pe care o declara OMV-ul). Dar tremuratul s-a manifestat si pe Euro 5. Mai astept! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007 Extreme 1.5dci 78kW "Don't steal! Goverment hates competition..."
|
|
renault_hyundai |
![]()
|
![]() Sunt german.Comentarii? Group: Members Posts: 22 Joined: 30 September 08 ![]() |
Eu ii stiu pe toti de pe acolo.Decand a aparut laguna numai serus a vazut.Odata am stat cu ei pana la 1 noaptea ca s-o repare asa ca nota 10
![]() Attached thumbnail(s) DSC00295.JPG ( Size: 404.72k ) Number of downloads: 216 |
--------------------
O masina
De la dealer
Intr-un an Imposibil de crezut dar am Koleos.Mai exista si o laguna si un hyundai tucson(posibil de vanzare).
|
|
Solon |
![]()
|
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
A vrut sa ne demonstreze ca masina inca mai exista dupa ce a dus-o la Serus pe centura.
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
Dragi colegi de forum,
Am urmatoarea situatie: Masina a fost zgariata anul trecut de un idiot, si facuta pe casco la Serus, de unde a fost si achizitionata initial. Acum, am doua locuri pe capota unul in care se cojeste lacul si altul unde s-a umflat vopseaua cu totul. Masina mai are o luna si iese din garantie. Intrebarea mea este: Pot sa ma duc la service si sa le cer sa faca reparatia pe garantie? Mentionez ca cele doua locuri cu probleme nu sunt nici macar aproape de zona unde a fost masina zgariata. Am mai pus aceasta intrebare pe un topic legat strict de vopsitorie dar un coleg amabil mi-a taiat-o scurt spunandu-mi ca nu se poate si aducand ca argument "tu ai citit conditiile de garantie???". Am citit aceste conditii si de nicaieri nu reiese ca aceste probleme nu le-as putea rezolva astfel. Asa ca daca aveti ceva experienta cu genul asta de situatii "please help" ![]() Multumesc |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Tu poti sa te duci insa slabe sanse sa ti o vopseasca....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(saddie @ 6 Oct 2008, 13:57) Mentionez ca cele doua locuri cu probleme nu sunt nici macar aproape de zona unde a fost masina zgariata. Daca sa decojit unde nu au vopsit ei intra in garantie..dar daca sa decojit unde a fost zgariata+vopsita nu mai intra la garantie..Merita sa incerci...Am mai zis...am avut un singur bandou de vopsit (cel de pe usa spate) si are 1 an si ceva ..cred ca 2..nu are nici pe naiba...Probabil ca la unele masini folosesc vopsitorii trafaletul ca altfel nu se explica..Mi se pare inadmisibil sa vopsesti o masina si pe urma sa se decojeasca vopseaua.. This post has been edited by MHY: 6 Oct 2008, 14:06 |
--------------------
------
------
------
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
pai depinde de motivul pe care il invoca ei ca fiind cauza acelor probleme - la vopsea ai garantie 2 ani de la reno ... doar sa nu inceapa cu gainatul etc.
ai garantie si la reparatia aia facuta pe casco da' nu mai stiu exact cat e: 6 luni sau un an ... This post has been edited by crisolro: 6 Oct 2008, 14:10 |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
Pai zgarietura era in alta parte a capotei dar ei au vopsit toata capota. Acum nu am poza sa mai dovedesc unde a fost zgarietura de fapt decat daca pot sa ma duc la Casco sa solicit pozele facute la deschiderea dosarului.
Cat despre gainat, ar putea sa invoce asta poate pentru lac dar unde s-a umflat vopseaua e clar ca e rugina dedesubt, nu are nici o legatura cu gainatul |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
crisolro |
![]()
|
deci toata capota a fost vopsita pe casco la serus si noile probleme sunt la capota => ca apelezi la garantia lucrarii facuta pe Casco - trebuie sa afli care este/ a fost garantia temporala a acelei lucrari si vezi daca te mai incadrezi!
iti sugerez un telefon, zici ca ai de reparat ceva in urma unui accident etc. ... intrebari diverse cat dureaza etc si printre altele intrebi ce garantie dau la lucrare ... aia si garantia pe care o ai sau ai avut-o tu la capota ta daca e oxidare din interior spre exterior ai inca garantia reno (6 ani) deoarece reparatia casco ai facut-o in service autorizat reno This post has been edited by crisolro: 6 Oct 2008, 14:54 |
--------------------
Renault
|
|
corvinarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 684 Joined: 24 November 06 ![]() |
sunt campioni la gainat... si mie mi-au bagat faza... ca nu am spalat masina imediat dupa ce a "crescut" gainatul pe lac...
This post has been edited by corvinarh: 6 Oct 2008, 14:53 |
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
crisolro |
![]()
|
pai asa e ... sa vezi bielete, cap de bara si ceva bucse omorate de gainat ... sau chiar janta deformata
![]() dar is gainati de la pasarile concurentei caci alte masini care se scalda in rahati de zburatoare n-au nimic ... ba da, au luciu This post has been edited by crisolro: 6 Oct 2008, 14:57 |
--------------------
Renault
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 20:40 |