Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Cand dracu' s-a facut 17:15?????? Ce ma oftica timpul asta............
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Bai fratilor cum a-ti reusit voi sa puneti auto-colantul cu reno.ro pe luneta ca m-am chinuit si mi-a iesit de nici un fel, am si stricat obiectul muncii..
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa mai iau un calculator,ca in wekend nu am loc de copilasi,si tre sa mai iau si un tv ca suntem 4 pe trei televizoare si tot timpul e unul nemultumit
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Hint: calculator cu tv tuner.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca e vorba de tuner, ti-l recomand pe Leadtek WinFast TV2000 XP Expert
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
prima oara in 4 ani cand nu purtam centura de siguranta la volan, si azi dimineata la ora 4 mi-am luat amenda
![]() ![]() Parca controalele astea de rutina erau interzise.. ma rog, eram prea obosit sa ma iau cu capu` de creta in gura.... |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
ramm: cu mare grija si atentie. exfoliezi suportul de hartie, aplici pe luneta, lasi sa se prinda si apoi indepartezi folia de transfer...
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
deci ziua de azi a fost de tot rahatul. dupa amenda de mai devreme, acu o ora am observat ca mi-a sters un handicapat masina pe aripa si bara fata. offff...
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
azi m-a oprit un pulitai pe cand veneam de la tara. un pustan de la un post comunal de pulitie. a reusit sa-mi faca un car de draci. m-a oprit si mi-a cerut actele. l-am intrebat de ce. animalu zice :"de ce nu aveti faza scurta aprinsa?"
![]() ![]() ![]() ![]() astia chiar n-au de lucru bai frate ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() ![]() Pe mine in atitia ani m-a oprit odata ,acum citiva ani pe la 4 dimineata ,cind plecam la mare ...pe mine de ce nu ma opresc ????!!:o ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by apostol_emil: 27 Jan 2007, 19:41 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
CGB |
![]()
|
probabil simt "dragostea" ce le-o port si ma opresc ca sa le impartasesc aceasta "dragoste"
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Cristib: bine le-ai facut...
|
--------------------
.
.
.
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
cristib: eu tot nu pricep de ce a trebuit sa te enervezi
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
altfel nu putea sa posteze aici
![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
d-abia e marti
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
are rost sa va zic ca sunt racit cobza de o saptamana si tot nu imi trece
![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cei care fac dreapta la intersectia din Baneasa (venind dinspre Restaurantul Cocosatul spre DN1) de pe banda pentru inainte si la stanga sunt cele mai josnice specimene existente pe Terra. Cata lipsa de bun simt poti avea incat sa ignori o coloana disciplinata de 100m, care asteapta 3 semafoare????
Totusi, sangele se ridica la cap si spumele clabucesc la bot cand militienii stau cu curu la contravenientii care n au niciun fel de jena si dau semnal sa faca dreapta...fortand cu botul masini lor sirul disciplinat care asteapta bara la bara. APEL! Nu-i mai lasati fratilor sa se bage!!!! Am uitat sa va spun, dar poate stiti ca pentru dreapta e semafor separat... This post has been edited by Pearl Jam: 30 Jan 2007, 12:06 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
FireChief |
![]()
|
QUOTE(uncle @ 30 Jan 2007, 12:34) ce folosesc eu si a dat rezultate si la altii GRIPOSTAD pastile si pliculete ,iei 3 plicuri pe zi si intre ele 2 pastile ,in doua zile esti reparat ![]() This post has been edited by apostol_emil: 30 Jan 2007, 13:19 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(sandman_ @ 28 Jan 2007, 23:26) am o boala pe pulitisti (mai ales astia de la rutiera) de nu-ti poti imagina. doar simpla prezenta in trafic a unui asemenea specimen, ma scoate din sarite. e de-ajuns sa vad unu d-asta pe strada si juma de ora is plin de draci. nu mai zic, de aia care stau pititi cu radaru dupa toti boschetii. imi vine sa opresc, sa ma duc la ei si sa-i iau la pumni. asta e. nu ma pot controla. cred ca ar trebui sa fac un tratament, ceva.... ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Stii cum se zice, de ce ti-e frica nu scapi. Atata timp cat ii urasti si ti-e frica de ei si ei te vor opri si iti vor crea neplaceri
![]() Pe mine m-au oprit de 3 ori in primul an de permis, de fiecare data pt verificari de rutina. Stiu ca in momentul actual nu au voie sa te opreasca si sa te intrebe ce mai faci decat daca au organizat filtru in locul respectiv. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma enerveaza idiotii astia de guvernanti care au facut legea idioata care spune ca trebuie sa pletesti impozit pe bunul pe care-l folosesti in sistem de leasing... Si ca trebuie sa depui declaratia de impunere pana la sfarsitul lunii ianuarie. La tv am vazut niste cozi interminabile, oamenii stateau 4-8 ore la coada, unii erau care statusera degeaba cu o zi inainte, etc.
Tot la tv a spus o reporterita ca se pot trimite si prin e-mail declaratiile, stie cineva mai multe detalii? Un link, ceva. Am scris si intr-un topic la Legislatie, dar aici cred ca are mai mare audienta. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Cum naiba sa nu fie aglomeratie cand toata lumea buluc in ultima zi.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
Astazi (30 ian) am primit scrisoare de la BCR Leasing ca pe 31 ian trebuie sa depun declaratia aia. Reaallyyyy?
|
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
dorindumitru |
![]()
|
![]() sofer potolit in trafic Group: Members Posts: 106 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(Pearl Jam @ 30 Jan 2007, 12:05) Cei care fac dreapta la intersectia din Baneasa (venind dinspre Restaurantul Cocosatul spre DN1) de pe banda pentru inainte si la stanga sunt cele mai josnice specimene existente pe Terra. Cata lipsa de bun simt poti avea incat sa ignori o coloana disciplinata de 100m, care asteapta 3 semafoare???? Totusi, sangele se ridica la cap si spumele clabucesc la bot cand militienii stau cu curu la contravenientii care n au niciun fel de jena si dau semnal sa faca dreapta...fortand cu botul masini lor sirul disciplinat care asteapta bara la bara. APEL! Nu-i mai lasati fratilor sa se bage!!!! Am uitat sa va spun, dar poate stiti ca pentru dreapta e semafor separat... Sunt de tot cenzuratu... da sa-i vezi ce se constipa aia de pe banda 3 cu 20m inainte de semafor cand lasi ca iasa tramvaiul (primele 2 benzi coloana, a lor libera)... Io nu'i las frate sa se bage...sa-i lase altu'. Eu trec pe-acolo zilnic de 2 ori (la 16:00 in sensul descris; dimineata la 7 in sens invers) si ma bag langa bara celui din fata cand vad cate-un specimen d'asta... Si "ce mai ma rad" cand pleaca ei de pe banda 3 si fac la dreapta. Ma duc ca omu linistit pe ultima banda dupa ce fac dreapta (cu o curba laaaargaaaaa) in dreptul trecerii de pietoni si merg usurel ca sa aiba timp cel din spate sa ma urmeze, si astfel ramane gusteru' ca fraieru' in mijlocul intersectiei... Cand despre arbitrii aia de-acolo sunt de tot c...tu. Mai le si face semn sa se bage (nu ai observat?) |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
- 0.9TCe Easy-R
2017 https://www.spritmonitor.de/en/detail/874482.html
Renault Clio Symbol 2005 - 1.4MPI https://www.spritmonitor.de/en/detail/153371.html |
|
UXE |
![]()
|
@padre
si mie mi-a venit hartia aia acum ..azi e ultima zi de depunere a declaratiei de impunere dupa cum am aflat ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
sandman_ |
![]()
|
dorindumitru: problema descrisa de tine e complexa si are multe aspecta. Sunt de acord cu tine ca tipii sunt niste nesimtiti si nu merita politete in trafic, insa daca ii lasi in mijlocul intersectiei accentuezi un fenomen pe care vrei sa-l elimini: blocarea intersectiei si crearea unei coloane de sute de metri. Problema isi are originile si esenta mult mai departe de intersectia respectiva si nu prea vad solutii pentru ea in viitorul apropiat... din pacate.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Pe moment daca ii faci loc poate ca se descongestioneaza intersectia, dar cu siguranta va face acelasi lucru a2a zi. Pe cand daca vede ca este pus intr-o situatie limita, poate ca data viitoare se va gandi de 2 ori inainte sa foloseasca linia de tramvai.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
conucristi |
![]()
|
![]() Un membru oarecare ... Group: Members Posts: 106 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan
2006 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 05:47 |