Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
|
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
@Laurentziu83 Nu sunt d'alea cu basini in cap, sunt pur si simplu 'jigodiile' anului..asta e..nu e problema ca gasesc eu alte fete ca am una si foarte buna care se suie in Clio fara nici o problema.
@richie da, am mai comiso: 1. se credea mare maestra dupa vro 4 ani de arte martiale si era 'spaima' scolii; 2. am batuto pentru ca a facut un gest urat pentru care era sa fie exmatriculat un coleg care de fapt m-a acoperit pe mine |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Trebuie sa fi barbat mare sa dai intr-o femeie...auzi saraca spaima scolii si ai batut-o si i-ai luat tu titlul
![]() ![]() Hai ma fiti seriosi astea sunt copilarii.... Da oricum...trebuie sa fi barbat cu mult tupeu sa dai intr-o femeie....se practica bataia la femei, da pana in varsta de maxim 10 ani....a pardon alea sunt fetite numai... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
pentru titlu auzi
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
ramm |
![]()
|
Nu prea imi place violenta, dar nu ma deranjeaza sa o folosesc nu conteaza impotriva cui..bv mah ptr titlu
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 20 Jan 2007, 18:56) ...mie mi-a murit pisca prin martie. infarct cred. avea 8 ani. ma crede cineva ca am suferit cu totii mai mult decat la moartea lui bunica-miu? pe tine te cred in stare... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Nu era vorba de asta, e o vorba: ochii care nu se vad se cam uita. Bunicul se mutase la Bucuresti, cu cativa ani inainte si il vedeam destul de rar, cam lunar si atunci jumatate de zi.
Animalutul ala era sufletul casei. Cand stai atatia ani cu el nas in nas iti pare rau, chiar mult mai mult. Si nu sunt singurul caz. @ramm: ignora-le, nu te pune cu minti odihnite, la fel ii ignor si eu pe aia de rad de mine ca mi-am luat detector sau ca m-am dus la munte dar umblu cu telefon fara ecran color si polifonice. Majoritatea colegelor mele de facultate sunt cam maritate, multe au si peste 40-45 de ani... N-am probleme dintr-astea. This post has been edited by Laurentziu83: 21 Jan 2007, 22:48 |
--------------------
.
.
.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Colac peste pupaza,nu trec 2-3 zile de gradinita si fiica-mea o comite grav...aseara a avut 39,8 la umbra...nu prea am dormit (dar asta nu-i o problema).
Azi noapte la ora 2 a trecut pragul celor 40 grade.Pe aici a murit un copil de 8 ani si scolile sint in carantina pt 3 zile (unele)... ![]() Cit timp a stat cu mama,de la 0 la 4 ani nu cred ca s-a imbolnavit de 3 ori.Deh,colectivitatea... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
insanatosire grabnica...dar eu nu-nteleg de ce mai era fata la 40 de grade in casa...n-ui recomandat ca la temperatura asta sa fie la spital???
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Stiu si eu?Si in spital tot 40 ar fi avut,eu am stiut ce sa-i fac,lucrez in domeniu
![]() Asa se manifesta orice viroza respiratorie...iar copiii si batrinii sint mai expusi.De dimineata nu a mai trecut de 37. Multumesc pt urari. |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
sandman : Ii dau dreptate lui Laurentziu. Si eu am doi caini si pot sa spun ca tin la ei mai mult decat tin la orice ruda (inafara de parinti si sora)...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
mi-a murit si mie cainele si a fost tristete in casa, evident, dar nu ca si cand ar fi murit orice ruda mai apropiata de var 3. Haideti sa fim seriosi...
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Depinde de la om la om. Hai sa schimbam subiectul ca e prea macabru.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Da pot sa spun ca si eu sunt cam suparat ,toate bune si frumoase pana astazi la 17 cand am venit de la facultate(carol davila) si ma duc pe la Symbol,este curata ieri am spalato,cand am vazut o urma de minge pe usa dreapta,am zis ehh copii astia ce sa le faci am sters urma dar am descoperit si o mica infundatura fapt ce m-a indispus rau de tot am dat eu cu pumnu nu a sarit toata,acum sa o fac pe casco nu m-as duce,mi-e rusine ca vor rade aia de mine pt o infundatura dar masina e noua si na acum stau eu cu ea indoita din cauza unui dobitoc cu mingea ,in fine asta este traim in Romania,bafta la toata lumea si cat mai putin distress face rau la sanatate.
|
--------------------
fara
fara
- fara
fara
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
Mai asteapta o zi, ca poate se indreapta singura
![]() |
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Furios pe renault pe perioada nedeterminata.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
sandman_ |
![]()
|
nu coneaza daca rid aia de tine sau nu. Important este daca e vizibil sau nu, daca iti afecteaza contractul de asigurare sau nu, etc... nu are ses sa vopsesti toata usa pentru o infundatura pe care o observi doar tu...
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
Laurentziu83 |
![]()
|
La mine conteaza primele 10 zgarieturi, dup-aia nu ma mai intereseaza. De asta nici n-o spal, dupa cateva ore in parcare la facultate ajunge maronie.
|
--------------------
.
.
.
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Da asa ma gandeam si eu sa vopsesc o usa pt o infundatura nu merita dar ma gandeam sambata sa dau fata de usa jos si sa imping putin in zona respectiva,la Logan am avut asemantor la portbagaj si am indreptato,insa nu stiu cum se porcedeaza cu datul fetei usii jos si implicit sa nu pierd garantia ,azi am vazut cine juca fotbal ditamai vlajganii derbedei din astia in sinea mea imi ziceam mai loviti odata masina ca se lasa cu nasuri sparte.Daca stie cineva cum se da fata de usa jos fara sa rup bradutii raman profund recunoscator si cand va avea nevoie de o operatie estetica in urmatorii 10 ani sa vina la mine ca i-o fac gratis(ma specializez pe chirurgie plastica).Ciao si numai bine si fara infundaturi si zgarieturi.
Ps.cum a sarit singura infundatura?ce bine ar fi daca s-ar intampla si la mine la fel poate de la vibratii azi nu am mers cu ea de suparare maine bag un bass 5+ spre facultate cine stie ce minune mare daca exista dumnezeu acum sa o faca plus sa ma ajute in sesiune sa scriu in coltul bucurosilor ca am luat toate examenele ![]() This post has been edited by cameleon_boy: 23 Jan 2007, 21:02 |
--------------------
fara
fara
- fara
fara
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Despre cum sa dai fata de usa jos gasesti aici, eu am desfacut-o la Symbol, insa nu te prea sfatuiesc sa impingi "ad labam" de tabla, deoarece risti sa faci sa crape vopseaua pe portiunea respectiva. Trebuie sa apesi cu ceva moale, sculele metalice sunt excluse.
Noteaza ca sunt 99.9% sanse sa nu o mai aduci la forma initiala, iar asta depinde de forma indoiturii. This post has been edited by Laurentziu83: 24 Jan 2007, 11:11 |
--------------------
.
.
.
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Mi-a zgariat azi masina, o Coyota Torolla
![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
ramm |
![]()
|
Mda, m-a spart calc asta care se tot inchide in Word desi am instalat 3 kituri diferite verificate pe alte pc-uri..imi vine sa dau cu el de pereti..
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
sandman_ |
![]()
|
ineamna ca nu e de la word
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
ramm |
![]()
|
Pei asta ma seaca si pe mine, ca restul softurilor din office merg fara probleme..!!??
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Aseara mergeam pe o strada principala cu 2 benzi pe sensul meu si o banda pentru trolebuze pe celalalt sens. Mergeam pe banda a doua cu vreo 40-50 la ora (tocmai plecasem de la stop) cu muzica la maxim si un bou un Mercedes C-classe, pe banda 1 se gaseste sa vireze la stanga, sa parcheze prin stanga pe undeva. Si sa-mi taie fata, bineinteles. Am tras brusc de volan, de am scuturat bine masina, am intrat si pe banda trolebuzelor, noroc ca si dobitocul si-a dat seama la timp si a franat, altfel imi facea muci portierele, probabil roata dreapta, aripa si cine mai stie ce pe acolo. Am franat vreo 10 metri mai in fata, apoi am plecat, nu stiam cine o fi fost dobitocul, dar n-aveam nevoie de scuzele vreunui tigan borat cu burta si 5 kile de aur pe el.
This post has been edited by Laurentziu83: 26 Jan 2007, 08:41 |
--------------------
.
.
.
|
|
sandman_ |
![]()
|
de ce muzica la maxim si de ce n-ai franat?
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
valentin.popescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 21 August 06 ![]() |
Sunt FOARTE SUPARAT: m-au lasat sefii fara Megane in week-end. Acum incepe sa-mi para rau ca nu-i al meu.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
- B 83 HEZ
2008,1.5dCI,105CP, Privilege
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
multa iubire in zona orala soferului de dacie break care aseara s-a bagat in fata mea ocupand locul de parcare pe Mihai Bravu-m-a fortat sa operesc ca sa intre el inaintea mea, mai si zambea
![]() M-am linistit acasa dupa o sticla de premiat din 2004 ![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 11:49 |