Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
imi pare rau cristi ,asta e si cosmarul meu ca o s-o gasesc lovita in parcare
![]() ![]() Oricum supernaspa.... This post has been edited by apostol_emil: 4 Feb 2007, 18:43 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ce ma oftica, e ca mi-a lovit-o in fata blocului. prin parcarile supermarketurilor a scapat saracuta, desi gaseam masini parcate la milimetru de ea. da' fieru', sau mai bine zis plasticu' se repara. oricum, il felicit p-ala de m-a lovit pentru ca s-a tirat repede si n-a intrat in mana mea. daca puneam mana pa "cremenal" ii scoteam matele si-l strangeam cu ele de gat, ii taiam degetele si i le infigeam in fund, ii prindeam picioarele in cureaua de transmisie si-l puneam cu fata pe motoru' incins
![]() ![]() ![]() daca faptasu' era o tanara soferita incepatoare, discutam la o cafea despre pagube si modul de plata ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Revin cu Pexalu. Intr adevar, aia de la apometre pun ce au mai ieftin si prost. L-am schimbat cu unul de firma. Cred ca o sa tina. Macar un an...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
De vreo luna am intrat intr-o stare de depresie cam nasoala...cred ca sufar si de anxietate
![]() |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
QUOTE(cristib @ 4 Feb 2007, 19:06) oricum, il felicit p-ala de m-a lovit pentru ca s-a tirat repede si n-a intrat in mana mea. daca puneam mana pa "cremenal" ii scoteam matele si-l strangeam cu ele de gat, ii taiam degetele si i le infigeam in fund, ii prindeam picioarele in cureaua de transmisie si-l puneam cu fata pe motoru' incins Nu-i chiar asa, bre. M-a lovit unul in parcare la carrefour si cand am venit si am vazut tabla indoita mi-am iesit din minti. Dar cand l-am vazut pe om ca ma astepta, m-am linistit instant. Faza ca ala s-a tirat nu da dovada decat de nesimtire, atata tot. Tratamentul tau nu avea argumentare decat daca ti-a lovit-o intentionat ![]() |
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Imi blestem ziua, ora, minutul, secunda cand mi-am luat Renault(RENAULT=un rahat ordinar de fier pe patru roti MADE IN FRANTA) (in 2 zile mi-a picat una dupa alta: modulul electronic de la climatronic iar a doua zi motorasul de la lichidul de spalat faruri+parbriz+luneta-anul trecut mi-a cazut alternatorul si exemplele pot continua).Singura solutie este sa-mi fac CASCO si sa arunc dracului ,,tigaia asta intitulata asa pomppos de francezi-masina'' in prapastie sau mai bine sa-mi rog niste prieteni sa o incendieze...mama ei de ,,curva ordinara''.
![]() This post has been edited by RCS: 5 Feb 2007, 15:47 |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
of, of.. si, e vorba de un clio sport
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(ghetau dan @ 5 Feb 2007, 13:34) De vreo luna am intrat intr-o stare de depresie cam nasoala...cred ca sufar si de anxietate ![]() Esti din Buzau sau am retinut eu gresit? Ca daca da, poate mai trec pe-acolo in curand cu treburi. Si dupa treburi se lasa cu chef. Te chem la asa numitul: killer de depresie (o combinatie letala de whisky, urmat de vin sec si eventual niste beri in incheiere, totul asezonat dupa gust, cu cantitati cel putin indestulatoare de pastrama de berbecut cu mujdei de usturoi si bineinteles, mamaliguta). SA MOARA DEPRESIA ![]() L.E. De lautari am zis? ![]() This post has been edited by richie: 5 Feb 2007, 16:43 |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
am si eu o mica depresie....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Partea proasta e ca treaba asta tine atita timp cit esti "aghezmuit"...din pacate trebuie sa mai si muncesc...
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
richie |
![]()
|
Ei vezi....acu chiar simt depresia si anxietatea. Pai cu atitudinea asta, nu vei scapa de ea. Da-o dreaq de munca. Se face ea si printre agheasme. Noi sa fim sanatosi. Si optimisti.
@ semit....esti sigur ca dupa tratament mai nimeresti Bucurestiul? Nu de alta, dar altfel trebe sa suporti si cazare. Eu de obicei stau 2..3 zile in zona ![]() L.E. Eu astazi sunt cuprins de-o stare de optimism "feroce" pe care ma simt indreptatit sa incerc s-o impart in toate directiile. ![]() This post has been edited by richie: 5 Feb 2007, 17:04 |
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu am ciuda pe aia care au depresii da prefera sa stea in casa in loc sa mearga in discoteca la agatat, bere, etc. Sa-i trimit undeva de dobitoci.
Din cauza lor ajung si io la fel. Grr. O sa ajung sa-mi fac we pe la prieteni la Iasi sau la Bucuresti, aia mai stiu sa se distreze. LE: cred ca mi-a venit ideea pentru we viitor. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 6 Feb 2007, 11:01 |
--------------------
.
.
.
|
|
richie |
![]()
|
Sunt de acord cu tine, dar nu e frumos sa injuri
![]() |
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
FireChief |
![]()
|
am vaga impresie ca tocmai ai jignit ca sa nu zic injurat un coleg,.....desi exprimarea ta se vrea asa ,in general
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ghetau dan |
![]()
|
Depresia mea vine tot de la ciinii vecinului...partea nasoala e ca eu muncesc linga casa,deci 24/7 linga patrupede...simteam nevoia sa mai comunic putin pe tema asta...credeti ca eu n-as vrea sa plec la distractii? Dar cind stiu ce ma asteapta cind ma intorc acasa,imi piere cheful...
Nu mi se trage de la munca...pina acum n-am murit de la munca,ba chiar caut si alte activitati extra...nu prea am amici care sa aibe aceleasi hobby-uri dar mai caut. Si nu-s chiar atit de dobitoc incit sa nu renunt la moderare (de parca ar fi vreun mare stres) daca mi-ar impieta sanatatea psihica ![]() |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Dan, eu nu inteleg, cum adica depresia ta vine de la cainii vecinului ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
FireChief |
![]()
|
OK domn doctor,si apreciez faptul ca ignorati oamenii lipsiti de bunsimt!
sunt prea minusculi pentru a fi bagati in seama! This post has been edited by apostol_emil: 5 Feb 2007, 18:18 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
@Dan, sugerez multa muzica buna! Orice-ti place tie, dar multa
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
FireChief |
![]()
|
Idem
![]() This post has been edited by apostol_emil: 5 Feb 2007, 18:34 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
tzk |
![]() ![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
gaseste-o si tu ca mine lovita in parcare si vezi cum iti trece depresia. am bifat ianuarie 2006, cind am gasit masina cu juma de aripa, am bifat si feb 2007...
LE : macar era liber la politie... am scapat intr-o ora. erau 2 politai la dat declaratii si unu in parcare la constatari..sa nu-mi vina sa cred asa ceva in brasov...unde alta data stateai 5-6 ore.. This post has been edited by tzk: 5 Feb 2007, 18:52 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
ghetau dan |
![]()
|
Emile,nu vad legatura...
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
CGB |
![]()
|
![]() This post has been edited by cristib: 5 Feb 2007, 20:06 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
CGB |
![]()
|
azi am fost sa dau declaratie la politie cum c-am gasit masina lovita si sa-mi dea autorizatia de reparatie.m-am invoit la 2 juma de la servici si acum juma de ora am ajuns acasa. 5 ore am stat fratilor dupa dobitocii imputiti,jigodii ordinare, animale fara pic de bun simt, imbecili notorii, javre penale, scursori ale societatii, gunoaie umane....adica dupa pulitisti. am inghetat ca un kkt asteptandu-i pa nesimtitii astia platiti din bani publici. 5 ore am stat ptr o declaratie de 5 minute. is decat 2 pulitisti care se ocupa de tamponari la nivelul orasului tgv. incredibil.
la 2 jumate nu era nimeni, era lacatu pe poarta.au sunat unii din aia care asteptau la politie.d-acolo cica sa asteptam oleaca. abia la 6 au venit nesimtitii (cica au fost in teren la accidente) cand deja erau fro 15 insi stransi in fata biroului tamponari. pun si neste poze sa vedeti si voi cum arata biroul tamponari din targoviste.in anul 2007. maghernita aia incercuita cu rosu e biroul. si usa aia e intrarea in "biroul pentru siguranta circulatiei in mediul urban-birou tamponari". incredibil. This post has been edited by cristib: 5 Feb 2007, 20:07 Attached thumbnail(s) 05022007.jpg ( Size: 169.51k ) Number of downloads: 55 05022007_001_.jpg ( Size: 171.89k ) Number of downloads: 59 05022007_003_.jpg ( Size: 232.59k ) Number of downloads: 68 05022007_004_.jpg ( Size: 222.67k ) Number of downloads: 67 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
daca nu ar fi fost semnul ala pe stalp as fi zis ca e carciuma unde se aduna toti "drojdierii" din sat.... oricum asa cultura asa sediu (cultural
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
FireChief |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 5 Feb 2007, 18:35) Eu am ciuda pe aia care au depresii da prefera sa stea in casa in loc sa mearga in discoteca la agatat, bere, etc. Sa-i bag in masa de dobitoci. Din cauza lor ajung si io la fel. Grr. O sa ajung sa-mi fac we pe la prieteni la Iasi sau la Bucuresti, aia mai stiu sa se distreze. LE: cred ca mi-a venit ideea pentru we viitor. ![]() acum se vede dane???? @cristi peripetiile tale cu organele continua,apropo daca sunt doar doi poate au nevoie de personal si poate te angajezi la ei ![]() ![]() ![]() This post has been edited by apostol_emil: 5 Feb 2007, 21:25 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
A l e x |
![]()
|
cristib : Te sustin referitor la tampitii platiti din banii nostri care intarzie ca asa au ei chef. Si eu am gasit usi inchise cand am fost sa-mi recuperez permisul desi eram in plin program.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Mare branza ca intarzie putin militienii, eu cand am fost sa depun contestatia la "juridic" desi incepea programu' la 7 abia la 8.30 a aparut ratatul ala si isi cauta cheile de la birou. Mari aurolaci pe acolo.
Si sunt si mai suparat in seara asta ptr ca un *** de om mi-a ocupat locul de parcare. Noroc ca l-am blocat si il astept maine de dimineata sa-mi vina la usa ca sa mut masina. Fiti atenti colegi care circulati pe Mosilor ca sunt o groaza de militieni la panda ... |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 08:47 |