Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
dorindumitru |
![]()
|
||
![]() sofer potolit in trafic Group: Members Posts: 106 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
- 0.9TCe Easy-R
2017 https://www.spritmonitor.de/en/detail/874482.html
Renault Clio Symbol 2005 - 1.4MPI https://www.spritmonitor.de/en/detail/153371.html |
|||
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
da, dar daca tu il pui in situatia asta si se descurca, cu siguranta va incerca si data viitoare. Gandeste-te ca esti tu in coloana, la 200m de intersectie si un campion incurca intersectia pentru ca este rigid cu un nesimtit care depaseste pe linia de tramvai. Ce ganduri ii transmiti?
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai trist este faptul ca acesti kknari sunt incurajati tocmai de cei pusi sa respecte bunul mers al traficului...
Intr adevar tu ca simplu participant la trafic nu te poti erija in justitiar... Dar uneori e nevoie sa o faci ca iti crapa capu de nervi... Solutia cred ca pleaca tot de la sanctiunile care ar trebui aplicate de cei in drept si care nu o fac! |
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
da, asta e clar, insa n-am de gand sa fac eu uler pentru ca un bolovan se baga pe linia de tramvai sau imi taie calea. Viata e prea scurta pentru asa ceva...
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Imi aduc aminte odata, eram primul la semafor si era rosu, si in spatele meu era un pilot de logan si imi tot dadea flashuri sa ma dau din calea lui. I-am facut semn ca nu trec pe rosu pentru el si tot claxona ca idiotul, pana la urma s-a facut verde si m-a depasit nervos.
N-ai ce sa le faci la astia, decat sa-i ignori. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@UXE: cineva spunea pe topicul de la sectiunea Legislatie ca fost azi la adm. fin. si i-au spus ca se pot depune declaratiile pana pe 10 februarie. Nu stiu ce sa zic...
Oricum termenul limita de plata al impozitului este 31 martie. Amenda se da insa daca nu depui declaratia la timp ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
sandman_ |
![]()
|
sau bagi in marche-arriere si se calmeaza instantaneu. (important e sa nu uiti acolo cand se face verde
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
50IMU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 24 January 07 From: Bucuresti ![]() |
scuze dar nu stiam ca exista topic special, asa ca am mutat post-ul la "suspendat permis"
This post has been edited by 50IMU: 1 Feb 2007, 11:34 |
--------------------
VW
El.Polo.Loco TDI
'09 ex. Clio 16v '01 . Prima dragoste nu se uita
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(padre @ 31 Jan 2007, 20:51) @UXE: cineva spunea pe topicul de la sectiunea Legislatie ca fost azi la adm. fin. si i-au spus ca se pot depune declaratiile pana pe 10 februarie. Nu stiu ce sa zic... Oricum termenul limita de plata al impozitului este 31 martie. Amenda se da insa daca nu depui declaratia la timp ![]() ![]() s-a rezolvat cu declaratia mai ramane sa platesc impozitul ... |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
xymzar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 3 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Cica se prelungeste termenul toata luna februarie.
Eu am trimis prin posta. |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
Multa carne desteptului care azi dimineata s-a decis sa-si propteasca Fordul de la firma in fundul Megane-ului meu. CASCA OCHII FRAIEREEEEE!!!!
Ma apuca toti dracii cand ma gandesc cat am de alergat si cat timp voi pierde: politie, asigurator, service etc. ![]() ![]() ![]() Singurul lucru care ma mai impaca este ca masinuta mea s-a comportat excelent la impact: bara putin zgariata si o portiune infundata putin, de aprox. 10 cm pe capacul portbagajului. In schimbul Fordul adormitului era cam dezmebrat: bara indoita zdravan, capota adusa in fata, farurile cam atarnau. |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Am luat salariul. Cash...si acum ma plimb cu chisca de bani in geanta ca nu s-a facut inca cardul
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
xymzar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 3 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Sqryn, sa facem repede o intalnire sa te scapam de "greutate"
![]() |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Am draci, ca tocmai a luat Franta bataie la handbal de la nemti.Al draq arbitrii.Daca era la fotbal si in Ro, cam asta ii astepta........
![]() ![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.027 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
socrul meu s-a internat din nou in spital, l-am dus de dimineata. m-a sunat acum sotia si mi-a dat o veste rea..............
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Naspa rau
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Freeymind |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 14 July 06 From: Cluj Napoca ![]() |
Suparat... imi pleaca sefu'... ce sef... mai rar unu ca el. Parca vad ca vine o tipa il locul lui. Sau poate doua :0
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
Bicorp 2006
|
|
conucristi |
![]()
|
![]() Un membru oarecare ... Group: Members Posts: 106 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Suparat ca mi-au calculat TVA la dobanda platita la leasing, desi contractul a fost incheiat inainte de 01/01/2007 ... tocmai am primit factura
![]() This post has been edited by conucristi: 2 Feb 2007, 16:37 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan
2006 1.6 16V
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pexalul ucigas! Mare atentie oameni buni la racordurile de la apometre...
KKT-ul de pexal cedeaza intr-un an. Verificati din cand in cand sau cel mai bine inlocuiti racordurile (care nu sunt din pexal) si verificati conductele. Mie mi-a pleznit in interior pe sub faianta si apa se infiltreaza, pervers, intai intr-un firicel,care lasa o mica baltoaca...Crezi ca e doar apa dupa dus. Stergi cu mopu si apare iar. Te duci la perete si vezi faianta uda la rosturi... Acum e groasa. Trebuie sa dau jos cel putin 5 placi ca sa ajung la camera de vizitare... NASPAAAA |
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
Ce dracu se intampla cu sectorul 2? Infrastructura se degradeaza pe zi ce trece... Strazile sunt ca dupa bombardament, mizerie la greu. Cum il mai rabda pe primarul asta de KKT? Eu stau in 3 dar prin 2 cred ca trecem toti, spre centru sau alte destinatii. Diferenta este evidenta... Il doare n pix de felul cum arata sectorul. dar ce naiba o face cu fondurile????
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
n-ai vazut sectorul 4 ,la fel de varza ,eu lucrez in 3 si e supersector si are superprimar
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am trecut astazi pe Calea Mosilor si am vazut ca au inceput sa creeze locuri de parcare "in spic", cum s-a facut si in sect. 3; incet, dar uite ca "se ia". Poate trec si la asfaltari. Daca si celelalte sectoare mergeau in ritmul sect. 3, Bucurestiul arata ceva mai bine acum.
|
--------------------
.
.
.
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
am toate tevile de la centrala de pexal de ani buni de zile si nu au nimic (stai linistit ca pexal e super material in comparatie cu teava simpla). Si ca sa fiu si eu suparat azi am examen la ora 19:30
![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Mi s-a intimplat si mie acum un an,pexalul montat de firma cu apometrele a tinut fix un an si a cedat,intii apa rece apoi apa calda.La inlocuire am vazut ca era no name....pexalul de firma tine...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Foarte ciudat...la mine tine pexalul de vreo 6 ani cred...
Poate singura diferenta e ca la intrarea in casa e un regulator de presiune, poate la tine a venit o presiune mai mare decat de obicei... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
taman mi-am gasit masina lovita in parcare
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Lasa ma doar, doar nu e masina, e doar o tranzitie de la caruta la masina, ce mai conteaza o aripa ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Conteaza, ca reparatiile costa ca la mercedes la carutele noastre.
|
--------------------
.
.
.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
pai si oistea de la caruta costa bani... nu-mi pasa de aripa c-o fac pe casco. mi-e sila de mers dupa dovada, stat prin service...etc
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nasol moment, cristi..
chiar, stiu ca se spunea ca dupa ce intra in vigoare noul cod rutier.. n-o sa mai fie nevoie sa te mai duci la politie pt avarii in parcare.. ce s-a intamplat cu ideea asta ? ca mi-e asa scarba de asteptatul la sectie.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 03:34 |