Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
richie |
![]()
|
||
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
se zice Pulitie sau Militie, nu Politie. pana la a avea dreptul sa fie numiti politisti in adevaratul sens al cuvantului, mai au de lucru insectele astea cu cashcheta si epuleti.
mai grav e ca observ comportament tipic militianului si la oameni tineri (25-35 ani), am chiar colegi de scoala si liceu care-au ajuns pulitisti. incet incet, capata aceeasi aroganta si acelasi aer superior pe care-l au militienii aia batrani. de sictir nu mai zic. le curge prin vene. richie a fost generos cand a zis ca 5% pot fi numiti politisti. io zic ca doar 0,5% pot purta aceasta eticheta. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
dorindumitru |
![]()
|
![]() sofer potolit in trafic Group: Members Posts: 106 Joined: 20 April 06 ![]() |
100% de acord cu afirmatia ta, am si eu prieteni si fosti colegi care respecta regula.
parca si 0,5% ar fi cam putin. ar insemna 1 la 200 exemplare, dar in nici un caz 5%. Cred ca un 2% ar putea impaca pe toata lumea ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
- 0.9TCe Easy-R
2017 https://www.spritmonitor.de/en/detail/874482.html
Renault Clio Symbol 2005 - 1.4MPI https://www.spritmonitor.de/en/detail/153371.html |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
@richie niciodata nu o sa scapam de criticile unora care n-au nici o treaba cu forumul sau cu topicul in sine.. unii o fac din rautate altii din prostie...dar asta e mentalitatea unora ce sa facem..trebuie sa-i acceptam si pe ei..doar fac parte din societate nu?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Pearl Jam @ 9 Jan 2007, 18:55) QUOTE(uncle @ 12 Jan 2007, 10:24) si mie mi-a intrat pisica in calduri si are doar 6 luni ...o voi taia usor cu lama de ras ![]() ![]() Hai ca are frate-meu un motan pe care-l tot apuca "bâzdâcul", va pun in legatura cu el, poate se plac si iese ceva. ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
uncle |
![]() ![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
nuuuu....
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Atunci du-te pe la o farmacie veterinara si sune-le probelma ta. S-ar putea sa aiba ceva "chimicale" care te-ar ajuta (trebuie sa le ia pisica, nu tu). S-ar putea sa ai probleme sa o convingi sa ingurgiteze solutia. Cred ca merita incercat.
|
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
uncle am si io un motan de-l apucara pandaliile. ce zici, ne incuscrim. al meu e de vita nobila (corcitura de birman cu norvegian de padure). apropo, pisica ta are ceva zestre?
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(UXE @ 10 Jan 2007, 21:38) va rog fara critici in legatura cu calitatea imaginii.. mentionez ca erau locuri de parcare libere dar nu se vad in poza..ce-i drept unul sau doua....cum ar fi nene sa parchez la rondul de la univ? sau la romana? In momentul de fata orasul Bucuresti este total depasit de problema parcarilor. Nu exista locuri de parcare bune in acest oras, si asta impinge oamenii sa parcheze in acest fel. Vom avea salarii din ce in ce mai mari, oferte de leasing din ce in ce mai atractive, si din ce in ce mai multe masini. Dar parcari, nici una, si cele subterane sau supra-etajate al dracului de scumpe. Problema nu se va diminua prea curand, din contra, avem toate sansele sa ajungem la haos total in trafic. Strazi mici, cu gropi si linii de tramvai. Mai mult decat atat, statul roman in loc sa "ne ajute" s-au gandit ca e mai simplu sa ne vaneze si au introdus noul cod rutier. Eu nu zic, sunt si lucruri bune in codul rutier, sper ca macar sa potoleasca tampitii, dar unele chestii pot lasa soferi calmi si cuminti fara permis. Si apoi mai e problema examenului de redobandire, care din cate vad are scopul de a lasa soferii fara permis mult timp, si de a aglomera salile unde se face testarea. Precum am spus, nu suntem in stare sa rezolvam problemele asa ca iesim la vanat soferi. Dar am deviat putin de la subiect. Cu toate ca in locul din poza "erau locuri libere", asta nu inseamna ca erau pentru toata lumea. Daca intr-adevar sunt locuri destule si lumea tot parcheaza acolo, inseamna ca sunt niste imbecili, dar momentan nu cred ca primaria Bucurestiului are dreptul sa amendeze si sa ridice masini cand in multe cazuri NU EXISTA ALTERNATIVE. E buna schimbarea, si sunt bune masurile contra idiotilor din trafic, dar felul in care se desfasoara la noi este complet gresit. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(A l e x @ 12 Jan 2007, 18:51) sa ridice masini cand in multe cazuri NU EXISTA ALTERNATIVE. Ba exista. Lasi masina acasa. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Daca o luam asa, nu-ti mai cumperi masina si n-ai probleme... Ideea e ca un oras precum Bucuresti-ul ar trebui sa faca fata numarului mare de masini, asta e adevarul.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Tzache |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 19 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca lasi masina acasa de ce ai mai cumparat-o nu ca sa o folosesti ? Si daca lasam toti masinile acasa gandeste-te ca nu ar fii locuri de parcare pt toti deci cineva ar trebui sa isi lase masina in alta parte decat "acasa" Deci nu este o solutie ideea dumneavoastra de a lasa masiniile acasa. Singura solutie ar veni din partea statului de a face parcari multe, subterane sau supraterane ... desi stiu ca nu se va intampla asta prea curand deoarece traim in romania.
|
--------------------
Renault
25
- B 88 TZK
TXI '90
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(uncle @ 12 Jan 2007, 10:24) @pearl jam si mie mi-a intrat pisica in calduri si are doar 6 luni ...o voi taia usor cu lama de ras ![]() ![]() Inchide-o in baie noaptea, eu asa fac zilele astea. A, vreo pastila pentru mata este, in afara de alea de tre s-o tin de falci zilnic cam vreo 8 zile? |
--------------------
.
.
.
|
|
A l e x |
![]()
|
Nu mai bine o duci la 'baieti' ? Poate tace din gura.
This post has been edited by A l e x: 13 Jan 2007, 19:07 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(A l e x @ 12 Jan 2007, 18:51) Dar parcari, nici una, si cele subterane sau supra-etajate al dracului de scumpe. Da...si cu parcarile alea mai e o problema, sa ajungi sa intri in ele. Acum vreo 2 saptamani am intrat in parking-ul de la Unirea, si abia m-am strecurat printre masinile parcate pe langa, pe stradutele alea inguste.....Si ...multe din ele nu pareau masini de oameni care nu si-ar permite taxa de parcare. No Comment QUOTE [...]dar momentan nu cred ca primaria Bucurestiului are dreptul sa amendeze si sa ridice masini cand in multe cazuri NU EXISTA ALTERNATIVE. Ma....una peste alta, oamenii din poza aia nu pot spune ca incurca in mod deosebit traficul....dar sunt alte cazuri, in care oamenii sunt de-a dreptul nesimtiti. Dar, ma rog, alea au fost/sunt comentate in alt topic. QUOTE(ssilviu @ 12 Jan 2007, 19:39) Asta este o alternativa complet neacceptabila, pentru foarte multi dintre noi. Eu unul nu pot vedea o alternativa viabila transportul in comun, in momentul in care trebuie sa schimb minim 5 vehicule ca sa ajung la....1 km de servici. Si sunt convins ca nu sunt singurul. |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
@ALEX: o castram direct, dar cica trebuie sa faca o sarja de pui. Si nu prea am timp acum de asa ceva.
|
--------------------
.
.
.
|
|
raszvan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 2 September 05 ![]() |
mi-a luat carnetul!!! degeaba!
trebuie sa umblu prin tribunale! ![]() |
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|
dorindumitru |
![]()
|
![]() sofer potolit in trafic Group: Members Posts: 106 Joined: 20 April 06 ![]() |
si nu ne spui si noua cum ai reusit?
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
- 0.9TCe Easy-R
2017 https://www.spritmonitor.de/en/detail/874482.html
Renault Clio Symbol 2005 - 1.4MPI https://www.spritmonitor.de/en/detail/153371.html |
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Da' mai lasati omu' ca sigur este nevinovat !!!
@raszvan fa contestatie, invinge sistemu' si nu mai repeta greseala pentru care ti sa suspendat acum permisul |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
'mi-as ceva in aia/alea care ma depasesc in pasajul Unirii, unde eu merg cu 60/ora, limita e de 40, si la iesirea din pasaj, in 99% dni cazuri, vitezistii pun frana. Parca-s toti cazuti in cap, la iesirea din pasaj trebuie franat, ca idiotii nu stiu ca acolo se termina pasajul si-i bate soarele in creierele de microcefali crescuti la caldura veiozei.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai.. e normal sa puna frana.. daca e radar ?
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
ramm |
![]()
|
Multa stima "colegelor" de la facultate care nu imi suporta ideile si cauta motiv de cearta, la anu' cand termin cu fac. asta, promit sa le bat, chiar daca nu am mai batut o fata de ceva timp..greu sa porti tot timpul ochelari de cal in gandire
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Mi-a murit ciinele sub ochii mei...cred ca de batrinete...pacat...
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
condoleante
|
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
imi pare rau
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
condoleanțe, dane.. se întâmplă
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
A l e x |
![]()
|
Condoleante Dan, stiu ce inseamna sa te atasezi de un animal (in cazul meu, doua).
Cat despre pasaj, trec prin el zilnic (ma rog, nu acum) si pot sa spun ca si eu cand intru in el sunt in NFS, si cand ies, din nou cuminte... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ramm @ 17 Jan 2007, 21:24) la anu' cand termin cu fac. asta, promit sa le bat, chiar daca nu am mai batut o fata de ceva timp.. ![]() De ce bati tu fetele? Ca nu iti suporta ideile si te cearta? Ele cu gura si tu cu pumnul? Bravo, frumos iti sade, trebuia sa filmezi si tu la videoclipul ala "pumnii mei nu are minte". Mai bine ti-ai baga mintile-n cap. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
ramm : Ti se spune cumva Pentium 4 ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ramm |
![]()
|
Nu mi se spune "pentium 4", doar ca o merita...pacifistilor
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:34 |