Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Azi am fost la RAR. Pentru inmatriculare. Nu au putut citi seria de motor iar nemtii nu o trec in certificatul de inmatriculare. Nu inteleg de ce inginerul care s-a ocupat de masina mea nu mi-a zis din start sa ma duc la notar sa fac o declaratie cum ca asa am cumparat masina si a trebuit sa astept trei ore si jumatate la ghisee ca sa fiu trimis la "comisie" care comisie m-a orientat la notar. "Asa e procedura". Procedura e sa astepti trei ore jumate un raspuns care era evident.
Ca observatie personala, ca am stat acolo de la 11 pana 3 fara ceva: Dimineata sunt baietii care aduc masini de afara (multi cu lanturi groase la gat deci usor de recunoscut mai ales ca vin cu actele pt mai multe masini) imbracati mai "occident", asa, ca sunt baieti umblati ![]() Sa scriu si eu celebrul "asta e"? Mai bine nu. Poate nu o mai fi peste vreo 500 de ani. Maine din nou in Voluntari. Frumos traseu...Colentina....Voluntari. Dimineata, pt ca nu am mai fost, chiar sub podul de la iesirea din Voluntari am oprit la o carciuma, sa ma asigur ca e drumul corect....oamenii de acolo erau deja turta...dar m-au coplesit cu explicatiile. Distractia m-a costat 270 RON si cu notarul vreo 340 RON ...ha ha...asta era daca traiam intr-o tara normala si prospera ...mai normala si mai prospera decat Germania... dar nuuuuu.....ca mai e si taxa de prima inmaticulare...si uite cum devenim noi o tara supernormala...meganormala....Pai in occident toata lumea se imprumuta...nu? Si atunci noi de ce sa nu facem credit la banca pentru o taxa mai ales ca o dam statului roman ...ROMAN....iar banii se duc la educaaaatie...cultuuuura....druuuumuri. This post has been edited by dan73205: 19 Sep 2007, 23:09 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Au zis ca e ruginit acolo si nu o pot citi. O sa imi scrie in talon "fara serie motor" sau ceva de gen...asta e...ups
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Tocmai am vazut la stiri faza cu imbecilii aia care au omorat o pisica in bataie. Nu am cuvinte.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
dan73205- te inteleg, ajung si eu la vorba aia la fel de celebra " frumoasa tara pacat ca este locuita!"
eu dupa ce am stat 6 ore sa depun actele pentru placute de inmatriculare, ajung la ghiseu, imi lipsesc 30 RON zic: ma duc sa iau bani de la bancomat, asteptati o sec, ma uc la bancomatu de la politie si surprizaa: imi retine cardul pe motvi ca sistemul l-a considerat FURAT. imagine that mi-am furat singur cardul ![]() EDIT: azi o draguta domnisoara cu o skoda fabia rosie cu numarul B 50 ZWO m-a lovit ! macar a recunoadcut ca nu stie sa conduca, porma a plecat fara nici o problema!! m-a lasat cazut pe asfalt fara sa-i pese, daca o vedeti pe langa voi feriti-va !!!!!!! This post has been edited by antifizic2: 20 Sep 2007, 10:22 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nici in Romania nu se trece seria motor pe certificatul de inmatriculare, de asta te duci cu CI a masinii (sau copie, daca e in leasing) la ITP si la RAR banuiesc.
@antifizic: daca ai card la bcr nici nu ma mai mira. Sa vezi ce frumos e sa alimentezi cu benzina si apoi sa pleci pe jos pana la cel mai apropiat bancomat, si asta pentru ca nu merge sistemul lor de rahat. This post has been edited by Laurentziu83: 20 Sep 2007, 10:55 |
--------------------
.
.
.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
Laurentziu83- gand la gand, sistemul BCR e penibil e in cel mai bun caz
cat despre domnita in masina rosie, am fost la politie si au zis capetele destepte ca nu pot face mai nimic, decat sa ma duc la camera de garda, sa iau nu stiu ce hartie, porma sa o cheme pe fata la o declaratie si cam ataat. nus genu de om razbunator dar nici sa lasi un om cazut pe carosabil si sa pleci ca si cum nimic nu s-a intamplat iar politia sa nu faca nimik. vreau in Congo |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Du-o la Politie si i-ai permisul biatchei
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Nu-i vorba de razbunare, ci de prevenire. Tu poate n-ai patit acum, dar cine stie maine? Poate da "soferita" peste vreun grup de copii. Ai mai avea constiinta impacata ca ai lasat-o la volan pe strazi?
|
--------------------
-
-
-
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
nu sunt misogin dar de ce oare imi pot da seama cu usurinta ca masina din fata mea e condusa de o femeie (fara sa trag cu ochiul prin luneta ei sa vad daca are par lung) ??:?!!!!!
|
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
antifizic2 |
![]()
|
Bliss- ai zis bine ce ai zis, m-a duc eu pe timpul meu si pe banii mei la doctor sa iau actele care trebuie, si porma o sa ma duc si la politie, astzi cand plec de la servici.
intrebarea mea este urmatoarea: o sa faca ceva politia sau nu? sunt sceptic am avut ocazia sa vad organul in actiune daca pot sa ma exprim in felul asta si nu impresioneaza, cel mai probabil o sa gaseasca o pedeapsa de prin codul ala rutier si nimic mai mult. in max 3 luni isi ia carnetul innapoi. oricum vorba e vorba si ma duc la doctor |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Insista. Dar e bine sa ai si datele de la prima ta vizita la aparatorii legii..adica sectia, data, ora, cine era acolo, cine te-a preluat, ce actiune ti-a zis sa faci..ideal e sa fi avut un martor.. dar merge si asa....te duci din nou la sectie si daca si de data asta fac la fel, suni la numarul gratuit anticoruptie de la MIRA si apoi la DNA...in felul asta esti sigur ca cineva va pune intrebari...
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
antifizic2: sa ne spui si noua ce ai rezolvat. Oricum noroc ca nu ai patit ceva mai rau.
Bafta L.E: xcss, am vazut si eu acum la stiri cum au omorat aia pisica aceea...nenorociti!!!!! Asa oameni nu merita sa traiasca! This post has been edited by HACKMIKEY: 20 Sep 2007, 19:04 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
antifizic2 |
![]()
|
ostilitatile au decurs in felul urmator:
1- m-am prezentat dupamiaza la spitalul de urgenta. 30 de min stat la coada, ajung la un doctor, ma dezbraca, intreba ce s-a intamplat, scrie ceva pe hartie. spune ca trebe sa ma duc la medico-legal, undeva langa autovit, orice alt document medical nu are greutate in fata judecatorului 2-ajung la medico-legal, acolo prima imagine, o cladire derapanata, in holul central dupa portarul care manca ceva dintr-o conserva niste asistenti impingeau o masa cu un domn care a avut mai mult ghinion decat mine, acum era mult mai "linistit" sub cearceaful alb. cobor la subsol, multe femei batute, majoritatea din satele de pe langa frumoasa capitala. bag capu pe usa insistent, una din cele doua asistente imi i-a fisa din mana, o anexeaza la alte foi pe care le complectez si imi astept randul la doctor. cu 2 minute inainte de inchiderea programului cu publicul, imi vine randul , ma dezbrac din nou, dupa ce doctorul se uite iin cea mai mare graba posibil pe semnele de pe picioarele mele, conclude apoteotic: domnule semnele pe care le aveti dumneavoastra puteau fi cauzate de nenumarate tipuri de lovituri, nu pot determina dupa culuare si forma daca au fost facute azi, sau daca sunt provenite in urma unui incident rutier! dau sa plec, pe holul de la intrare, mai sunt inca femei si copii care asteapt sa intre, pe usa nu scrie orarul si nimeni nu a iesit sa ii anunte. in rest ce sa mai zic,,,,, problema asata este mult prea mica fata de cele celor care asteptau acolo ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
xcss |
![]()
|
@HACKMIKEY: absolut de acord. Mi-as dori 5 minute singur cu aia...
@antifizic2: urat moment. E drept, si munca de legist poate fi extrem de ingrata. |
--------------------
-
-
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce pisica?
Ziceti-mi si mie va rog ca eu nu am vazut stirile. |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
L.E. Am scos linkul
Bestiile dracului, nenorociti !!! Sa ii pui in mijlocul unei echipe de rugby, sa ii ia aia la picioare in gura si in c**** cum au luat ei pisica aia. Scuze, dar nu ma pot abtine...sa iei viata unui animal cu atata cruzime si indiferenta This post has been edited by poseidon06: 20 Sep 2007, 21:59 |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
xcss |
![]()
|
poseidon, e prea mult daca te rog sa stergi linkul ala? Filmul exista, e drept, circula, dar... daca vrea cineva sa il vada, poate e mai bine sa il caute singur... Desi, ideea e buna in sensul formarii unei opinii.
|
--------------------
-
-
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu am putut sa ma uit la tot filmuletul. Intradevar este foarte dur. Imbecilii aia din film au pretentia sa fie numiti oameni si poate chiar sa fie respectati. Eu le-as da numai bate in cap si picioare in gura pana nu se mai ridica.
This post has been edited by bear_mc: 20 Sep 2007, 22:05 |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
xcss |
![]()
|
Ce mi se pare absolut criminal e ca pisicul ala saracul parea al cuiva - era obisnuit cu oamenii, s-a lasat prins. Pe unul salbaticit nu-l prindeau asa usor... Nici eu n-am putut dimineata sa vad filmarea, nu stiam cum sa-mi trimit copiii mai repede sa se spele pe dinti. Mai ales ca si eu am pisica...
This post has been edited by xcss: 20 Sep 2007, 21:54 |
--------------------
-
-
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Daca faceau in U.S treaba asta cu pisica cred ca munceau in folosul comunitatii de le venea rau...asta e...Romania...peste 300 ani poate o sa fie o tara civilizata...
|
--------------------
------
------
------
|
|
xcss |
![]()
|
Multumesc mult, poseidon!!
|
--------------------
-
-
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu ai pentru ce, ai dreptate...pacat ca se intampla astfel de lucruri.
MHY, in state pentru infometarea animalelor faci munca in folosul comunitatii, sau platesti amenda, sau faci inchisoare. Cea mai buna pedeapsa mi s-a parut insa data unuia care nu daduse decat apa cailor sai nu stiu cat timp. Judecatorul l-a condamnat ca timp de o saptamana, sau ceva de genul, sa bea doar apa si sa manance doar paine. |
--------------------
Opel
Astra J
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cina la Mall
![]() 2 bilete la un film memorabil: 26 RON Floricele si suc: 13 RON Parcare 2 ore si jumatate in parcarea subterana cu tavan FOARTE JOS: gratuit Figura mea dupa ce nevasta a deschis hayonul si l-a zgariat in urma impactului cu "tavanul": NEPRETUITA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Partea cea mai frumoasa este ca am oroare de mall si e prima oara pe anul asta cand calc intr-unul.... si am vrut sa parchez afara dar ploua... This post has been edited by padre: 20 Sep 2007, 22:42 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
bear_mc |
![]()
|
M-am fortat sa ma uit la tot filmuletul. Mai bine nu mai faceam asta.
Acum imi vine sa ma duc la buzau si sa-i bat pe aia. |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
xcss |
![]()
|
Da... 5 minutes alone...
|
--------------------
-
-
|
|
poseidon06 |
![]()
|
Count me in !
|
--------------------
Opel
Astra J
|
xcss |
![]()
|
Sper sa imi treaca cumva. Foarte sincer, de multa vreme nu m-a afectat ceva in halul asta.
|
--------------------
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(bear_mc @ 20 Sep 2007, 22:50) Nu am putut sa ma uit la tot filmuletul. Intradevar este foarte dur. Imbecilii aia din film au pretentia sa fie numiti oameni si poate chiar sa fie respectati. Eu le-as da numai bate in cap si picioare in gura pana nu se mai ridica. Am pisica acasa..., deja sunt la al treilea exemplar in ultimii 15 ani. Nu pot sa zic ce am simtit cand a murit ultima, acum 1 an si ceva, cu mine in casa. ![]() Si nu pot sa zic ce le-as fi facut alora care ar fi facut asa ceva unui animal, ca mi-as lua ban direct pe IP. Pot sa zic ca, daca ar fi facut cineva asa ceva la pisica mea, l-as fi putut pune in mii de ambalaje de bomboane dupa aceea. Nu imi plac cainii, dar la fel as fi facut si unuia care ar fi facut la fel la un caine. Nu m-am uitat la filmulet. Nici nu vreau. Hai ca deja mi s-a facut sila. Noapte buna, citesc altceva, poate uit. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 06:21 |