Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1069 Pages « < 60 61 62 63 64 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...

antifizic2
post 26 Sep 2007, 16:51
Post #1831

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti- Romania

nope
era inchisa stiu sigur! in totdeauna o incui si mai si verific dupa aia, sa ma asigur ca e inchisa!

pe langa asta, am gasit si geamul de la sofer deschis!!! banuiesc ca l-au deschis intr-un fel si porma au deschis usa. altfel nu imi explic.
oricum e destul de grav ce se intampla, o sa imi duc masina l garaj pentru cateva zile pana se mai calmeaza baietii ph34r.gif

--------------------
renault LAGUNA II / 1.9 DCi - B-57-LXF 2004
17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
fanu_WZI
post 26 Sep 2007, 17:15
Post #1832

Membru in trecere

From: Bucuresti

l-oi fi lasat tu crapat si nu ti-ai dat seama. de ce n-ai mers la politie sa ia niscaiva amprente dupa ea?

--------------------
Megane Sedan Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4
Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3
+
antifizic2
post 26 Sep 2007, 19:58
Post #1833

Membru autentic

am mai fost la politie pt luat de amprente acu vreo 4-5 ani

dupa ce a dat cu un praf negru lipicios pe juma de masina, a luat amprentele dupa care a zis ca ma contacteaza ei unsure.gif

doua saptamani mai tarziu nici nu ma contactasera si nici praful nu se luase, fiind propabil cea mai nenorocita substanta posibila cu care poti da pe o masina, cred ca am stat cu masina patata vreo luna.

nu mai am tata incredere nici in politie si nici in vreun alt organism al statului fie ca actioneaza in sesns coercitiv sau nu.

--------------------
+
xcss
post 26 Sep 2007, 20:00
Post #1834

Born to Be Epic

Cunosti vreuna care sa NU actioneze in sens coercitiv?...

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
M i h a i
post 26 Sep 2007, 20:35
Post #1835

QUOTE(fanu_WZI @ 26 Sep 2007, 18:15)
de ce n-ai mers la politie sa ia niscaiva amprente dupa ea?
*

radmasa.gif daca ai lipsa ceva de la masina merita sa te duci numai daca ai casco ca sa-ti recuperezi dauna(pt dovada)...daca nu ai casco doar nebun sa fii sa te duci...sigur nu o sa gaseasca pe nimeni si nimic...vorbesc in cunostinta de cauza ca am avut o masina cu '''album foto la politie'' si nu au gasit nimic...deci : casco ruls ca politia ''vegheaza''' radmasa.gif

This post has been edited by MHY: 26 Sep 2007, 20:36

--------------------
------ ------ ------
+
xcss
post 26 Sep 2007, 20:39
Post #1836

Born to Be Epic

Acum cativa ani mi-au furat casetofonul de pe vechea masina. Am reclamat. Culmea, l-au prins pe nefericit dupa vreo 2 luni, m-au chemat si m-au sfatuit ca e mai bine s-o las moarta, ca trebuie sa-l dau in judecata pe parpanghel ca sa-mi recuperez paguba, si ala e dintr-o familie saraca si n-are de unde... inca 10 minute si ma convingeau sa-l adopt...

--------------------
- - -
+
Cypher4laguna
post 26 Sep 2007, 20:42
Post #1837

Honda Driver

QUOTE(xcss @ 26 Sep 2007, 20:39)
... inca 10 minute si ma convingeau sa-l adopt...
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
+
antifizic2
post 26 Sep 2007, 20:47
Post #1838

Membru autentic

xcss Today, 20:00 Post #1835

Membru serios: Cunosti vreuna care sa NU actioneze in sens coercitiv?...

da XCSS Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca este una dintre ele wink.gif

This post has been edited by antifizic2: 26 Sep 2007, 20:49

--------------------
+
xcss
post 26 Sep 2007, 20:50
Post #1839

Born to Be Epic

Hm... corect smile.gif Am eu o problema cu termenul "autoritate"...
Hai sa editez si eu: am mai putea adauga Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci...

This post has been edited by xcss: 26 Sep 2007, 20:54

--------------------
- - -
+
Laurentziu83
post 27 Sep 2007, 09:15
Post #1840

Membru autentic

CASCO rulezz: la politie te duci doar sa-ti iei vreo dovada, in rest nu merita.
Acu vreo 7 ani ne-a furat radiatorul de la dacie in parcare la Olimp. Am chemat un agent sa constate, etc, si, nu stiu cum am ajuns la discutie, ca trebuie montat si apoi umplut cu antigel, aerisita instalatia, etc. Raspunsul lui a fost: "nu dom'le, se monteaza pur si simplu". Putin a lipsit sa nu rad de prostia lui. Asa ca...
Mai rau inca, daca te duci la ei, vor incerca tot posibilul sa te convinga sa renunti la plangere. In primavara, cand faceam contestatia la amenda aia de 500 ron, pana sa ma lase sa scriu declaratia, a inceput sa-mi citeasca din declaratiile martorilor, cum ca toate indiciile ma aratau pe mine vinovat, ca era martora o jumatate de scara, apoi imi spunea ca imi trebuie avocat, ca tribunal, cheltuieli de judecata, ca e o prostie sa contest amenda, etc, etc. Din fericire insa, un coleg ma prevenise cu privire la toate astea, si mi-a spus sa nu cedez. Pana la urma, politistul, vazand ca n-o scoate la capat cu mine, a zis: "In fine, tu oricum scrii ce vrei". Ceea ce mi-a aratat adevaratele intentii. Data viitoare cand voi mai contesta o amenda le voi taia macaroana din prima, eventual voi veni cu declaratia completata de acasa, sa ma lase in pace.
De atunci a trecut o jumatate de an, si amenda e pe drumul prescrierii. Asa ca tot ce mi-a zis politaiul ala s-a dovedit o mare vrajeala. El trebuie sa apere interesul sectiei in care lucreaza, nu pe al tau ca cetatean. Cetateanul il injura oricum, si daca face bine, si daca face rau, dar cand se aude de amenzi anulate in sectie se mai schimba treaba.

Asa si aici, cand trebuie sa cauti hoti. Pentru ei e mult mai usor sa te faca sa renunti la plangere decat sa scurme ei prin toate casele tiganilor.

--------------------
. . .
+
adi_ar
post 27 Sep 2007, 10:09
Post #1841

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

radmasa.gif

De nota 10 postul lui XCCS cu adoptatul si excelent raspunsul lui Laurentiu - cum sa nu mai ajungi suparat!

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
xcss
post 27 Sep 2007, 17:52
Post #1842

Born to Be Epic

adi_ar, din pacate aia a fost realitatea... Ca fac eu misto acum e altceva, dar atunci mai aveam putin si credeam ca ala nu e politaiul care trebuie sa ma apere pe mine, ci avocatul hotului, imi venea sa-i fac cașcheta fusta. Peste vreo juma' de an iar am gasit masina deschisa in parcare, dar nu mi-au furat decat bata dinauntru... pe care, din motive obiective, nu m-am mai dus s-o mai revendic smile.gif

--------------------
- - -
+
antifizic2
post 27 Sep 2007, 18:33
Post #1843

Membru autentic

curiozitate personala: in ce moment al vietii tale ai decis ca ai nevoie de o bata in masina?!? ( nu fac pe desteptul, este doar o intrebare, eu nu mi-am luat deoarece daca o vede cineva mi-e ca ma catalogheaza gresit)

so?

--------------------
+
xcss
post 27 Sep 2007, 18:42
Post #1844

Born to Be Epic

Nu-s absolut deloc genul violent. Recunosc sincer ca eram tanar si mai necopt la minte, si m-a convins cumnatu-meu ca e bine sa ai una in masina. N-am folosit-o niciodata (nici nu mi-a trecut prin cap), si de cand am ramas fara ea (sa tot fie vreo 6 ani de atunci) nici nu m-am gandit sa o inlocuiesc. Nici cu o alta bata, nici cu alte mijloace de convingere. N-am avut probleme care sa aiba ca rezultat direct convingerea ca o bata e buna in masina. De obicei incerc sa dezamorsez situatiile mai tensionate din trafic inainte de a lua o intorsatura neplacuta.

--------------------
- - -
+
antifizic2
post 27 Sep 2007, 20:27
Post #1845

Membru autentic

bun raspuns biggrin.gif

daca toata lumea s-ar inarma.....

si in plus daca nu ai bata/pistol etc la tine cu ataat mai mult te forteaza sa gasesti o cale amiabila.

nu neg totusi ca e folositoare, in momentul cand sar nu stiu ce golani la tine, macar ca o vad si tot e ceva

--------------------
+
Dan73
post 27 Sep 2007, 21:11
Post #1846

Membru autentic

M-am gandit si eu la o bata din asta strategica, (intercontinentala, balistica)...stiti, ...tactica descurajarii adoptata de americani. Dar nu am mai facut-o dintr-un simplu motiv: mi-e frica mai mult de mine.....la nervi fac urat, ma aprind repede desi imi trece la fel de repede, asa ca mai bine nu.
In alta ordine de idei, ieri am platit taxa de prima inmatriculare. Din cauza unei jigodii fara pic de bun simt si etica (stiti la cine ma refer, nu?) urmasii urmasilor mei nu vor mai vota cu liberalii. Merg si pana la dezmostenire mad.gif. Nu pot intelege cum de nu s-a gasit cineva in toata tara asta sa ia initiativa si sa faca o asociatie care sa lupte impotriva acestei taxe aberante si care sa dea in judecata statul roman pe tema asta in numele nostru, al jecmanitilor si jefuitilor. Sunt absolut convins ca s-ar fi rezolvat mult mai repede decat asteptand la mila birocratiei de la comisia europeana.
Chiar si daca nu as fi platit aceasta taxa tot ma costa mai mult ca in Germania inmatricularea masinii (sa nu mai amintesc de diferenta de nivel de trai) si nu mai vorbesc de timpul pierdut (3 zile pline) fata de 2-3 ore in Germania. Am umplut cu actele masinii, copii xerox, traduceri legalizate, etc etc. un biblioraft intreg.
Dupa 17 ani de "capitalism" aceeasi functionari acri, imbecili si nesimtiti. Dar nici eu nu i-am iertat pe niciunul...nici la RAR nici la Udriste, nici la fisc la primarie, cu toti m-am luat la harta.
In Germania am ajuns, sub cuvant de onoare, cu 3 minute inainte de terminarea programului la udristele lor si fata aia a zambit si a fost amabila tot timpul si m-a ajutat foarte mult...imi venea sa fug in strada, sa iau un buchetoi de flori si sa il dau din toata inima....asa de socat am ramas.

This post has been edited by dan73205: 27 Sep 2007, 21:20

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
ramm
post 27 Sep 2007, 21:35
Post #1847

Membru autentic

Sunt suparat ca in curba de la casa popoului cum urci catre marriot s-a facut ditamai groapa si am simtit din plin VSA'ul...abia 'reparasera' sectorul ala de drum cu ocazia cursei de masini 251.gif

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
M i h a i
post 27 Sep 2007, 21:37
Post #1848

ramm>>solutia e sa o lasi mai moale in Buc daca tii la masina si daca nu cunosti drumul...pacat...bine ca nu ai indoit vreo janta...(sau cine stie)

--------------------
------ ------ ------
+
ramm
post 27 Sep 2007, 21:52
Post #1849

Membru autentic

Apar astia peste noapte cu gropile lor nu se poate asa ceva.
Si mai sunt cu pata pusa pe cele 3 'soferite' care m-au claxonat azi:
1. claxon in depasire dupa care mi-a 'taiat fata' pe Magheru;
2. probabil colega ei: claxon nervos, probabil vroia sa pun frana violent ca sa o las pe ea in fata, a incercat sa se bage in fata dar a fost prea tarziu, a trebuit sa puna frana
3. materia inutila dintre scaun si volan care m-a claxonat pentru ca am mers incet printr-un mic "sant"...extraordinar!!! am pierdut 3 secunde pretioase!
Ce naiba cauta unele la volan? le-as trage un 9mm intre ochii aia inutili.

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
M i h a i
post 27 Sep 2007, 22:00
Post #1850

ramm>>trebuie sa te obisnuiesti ca nu traim intr o tara civilizata si asta e...si pe mine ma claxoneaza cei cu 1310 toamna ca trec prea usor prin gropi.deh ei nu ai ce pierde...plus ca acum 1 sapt cred ca cel mai taran om care conducea o dacie 1310 ma injurat ca nu l-am lasat sa se bage in fata mea...binenteles ca sa bagat, eu punand frana la maxim...el era pe banda 1 si avea un obstacol in fata si nu a vrut sa mai opreasca ca sa trec eu si pe urma sa treaca si el..asa ca a preferat sa mi taie fatza..eu l-am claxonat si binenteles ca a inceput sa ma injure si el si prietena lui care semana cu ''tipul'' de pe conserva de pate Antefrig..asta e m-am intalnit in trafic cu cel mai taran om din GL....

This post has been edited by MHY: 27 Sep 2007, 22:04

--------------------
------ ------ ------
+
Manuel
post 27 Sep 2007, 23:05
Post #1851

Membru autentic

From: VASLUI

Azi m-a suparat un cretin cu o camioneta. Eram cu Solenza, cu vreo 300 kilograme in portbagaj si rulam cam cu 90-100 km/h, vita in spatele meu, de vreo 10-15 km. La un moment dat ajung din urma un camion si stiind ca in cateva sute de metri urma sa virez la dreapta pe un drum lateral, nu incerc sa-l depasesc ci ma asez cuminte in spatele lui. Animala cu camioneta da sa ne depaseasca pe amandoi, vede ca-i vine masina din fata, franeaza, se repliaza la 5 cm in spatele meu si continua sa mearga "la aspiratie". Bag semnal dreapta si calc frana cat sa se aprinda stopurile, asta nu schiteaza niciun gest; cred ca de fapt nici nu avea cum sa-mi vada stopurile fiindca era aproape calare pe mine. Mai calc odata frana, cu semnalul dreapta pus si animalul se apuca de claxonat. Am luat virajul la dreapta in extremis, dintr-o miscare brusca si cu ochii inchisi tongue.gif , asteptandu-ma in orice clipa sa ma loveasca din spate. Vaca s-a dus cu mana infipta in claxon si cu multa carne in frigider.

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
Laurentziu83
post 27 Sep 2007, 23:06
Post #1852

Membru autentic

QUOTE(antifizic2 @ 27 Sep 2007, 21:27)
nu neg totusi ca e folositoare, in momentul cand sar nu stiu ce golani la tine, macar ca o vad si tot e ceva
*

Nu stii niciodata cu ce golan nimeresti in fata, ala poate chiar stie sa foloseasca bata si, mai rau, poate ti-o smulge din mana si o foloseste impotriva ta. Recunosc, si eu aveam bata pe vremuri, pana la urma am mutat-o in portbagaj, pe post de curatator de zapada iarna si, de cand nu mai e zapada, am aruncat-o.

@MHY: n-am fost eu in Buc azi. tongue.gif

--------------------
. . .
+
M i h a i
post 27 Sep 2007, 23:18
Post #1853

Laurentziu83>>sa intamplat langa Piatra Neamt(la iesire)...si nu am nimic cu cei din GL..pur si simplu am dat peste cel mai taran om de acolo...

This post has been edited by MHY: 27 Sep 2007, 23:18

--------------------
------ ------ ------
+
xcss
post 28 Sep 2007, 06:06
Post #1854

Born to Be Epic

M-am suparat de dimineata. Am primit acum o notificare ca am un PM, si l-am citit. Aparea PM-ul asta ca primit aseara la 19:38, si in el o colega de forum ma ruga sa o ajut cu o problema urgenta. Din motive care imi scapa, n-am primit notificarea respectiva la timp, asa ca n-am putut s-a ajut cand trebuia. Imi cer mii de scuze colegei si pe aceasta cale o asigur ca daca citeam mesajul aseara o ajutam cu cea mai mare placere.

LE: am descoperit si de ce n-am vazut notificarea. Aveam Outlookul inchis si in timp ce ma plimbam pe forum nu m-am uitat la antetul paginilor. Mea culpa. Mea maxima culpa.

This post has been edited by xcss: 28 Sep 2007, 06:34

--------------------
- - -
+
ramm
post 28 Sep 2007, 08:25
Post #1855

Membru autentic

De dimineata in intersectia Mosilor cu Eminescu - un Megane facut praf in fata si o Solnita si mai praf..sper ca nu e cineva de pe aici, aratau ambele f rau.

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
fanu_WZI
post 28 Sep 2007, 09:01
Post #1856

Membru in trecere

@ramm : urat de tot era lovit megane-ul, solenza am vazut-o din spate dar nu stiu cum a reusit sa-i faca meganului de petrecanie atat de rau!!
Acum 3 seri a fost un accident urat la splaiul uniri chiar pe curba la fosta banca a religiilor...o solenza impachetata pe stalpul de curent.....erau lumanari....pacat....cand nu stii sa conduci....

@dan73205 : eu am leasing si n-am platit taxa de prima inmatriculare (mi-a venit factura acum 3 luni). pur si simplu nu am vrut sa o platesc. nu mi-a venit nici o notificare ca o sa primesc penalitati caci oricum factura nu avea termen de plata. sa-i fie de bine. sa o plateasca societate de leasing eu nu platesc taxe abuzive

--------------------
Megane Sedan Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4
Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3
+
DrK
post 28 Sep 2007, 09:09
Post #1857

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

nu-mi spune... au incercat unu dintre ei sa faca stanga? ....

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Laurentziu83
post 28 Sep 2007, 09:17
Post #1858

Membru autentic

Acum 2 zile am fost cu un prieten sa-si plateasca taxa de prima inmatriculare la un Matiz nou, Euro 4...94 de euro... Daca si asta polueaza...ca la 2 catalizatoare cate i-au montat deja l-au gatuit de tot. Lasa ca ii fac cadou colegului o teava in locul catalizatoarelor, daca tot plateste pentru "poluare", macar sa stie de ce.
A, si i s-a confirmat zicala mea "daca nu iesi injurand de la finante, inseamna ca doar ai trecut pe la chioscul de ziare de la parter". Si-a facut calculul taxei la un ghiseu, i-a dat hartia, s-a dus la casierie, ca sa constate ca uitase vaca de la primul ghiseu sa-i treaca CNP-ul pe hartie, asa ca pune-te si asteapta, de parca nu era suficienta coada la care statuse mai devreme.
Drum inutil si stat la coada la Finante, pentru o taxa aberanta. Macar un copac sa fi plantat statul din banii de la taxa "ecologica" si tot as fi platit-o fara sa cartesc. Dar asa...

Ca tot suntem la capitolul Finante, citesc anuntul despre posturile scoase la Concurs la Garda Financiara. Anuntul postat pe 24 septembrie, concursul pe 11 octombrie parca, biografia de examen: 4 pagini de legi si ordonante de invatat (cca 1000 de pagini daca esti nebun sa le listezi pe toate), dosarul de inscriere gros, de ai nevoie sa-l umpli in vreo 3 zile de alergare sustinuta prin oras. Cand dracu sa inveti pentru examen in 2 saptamani, cand mai si trebuie sa alergi prin oras sa-ti faci nusce caramele de teste psihologice, nusce caziere si alte cucuri, ca sa le dai alora material de sters la k*r? Ca doar n-ai nici o sansa sa prinzi post pe bune.
A, daca are cineva chef sa aplice pentru job-ul asta, poate intra pe www.gardafinanciara.ro

This post has been edited by Laurentziu83: 28 Sep 2007, 09:18

--------------------
. . .
+
Mutzunache
post 28 Sep 2007, 11:09
Post #1859

Milk my sheep, bitch!

Am trecut pe langa masina la ora 11:15, m-am uitat la ea, nu avea nimic, un coleg statea langa ea, astepta sa plece. La ora 11:20 ma intorc si observ pe usa soferului o infundatura si o zgarietura adanca, lunga de 3-4 cm..exact in locul in care a stat colegul meu..ca si cum ar fi fost lovita de sus in jos.......Mi-a stricat toata ziua, mi-a pierit tot cheful de munca....
L-am sunat si l-am intrebat daca a observat ceva langa masina...raspunsul lui a venit instantaneu "NU..nimic..doar stateam acolo......da de ce ma intrebi...ca nu am vazut nimic....?" Ciudat, parca avea raspunsul pregatit.....
Ma doare sufletul, la cata grija am de masina.......
In fine, sper sa imi treaca toata scarba asta pe care o am fata de toti imbecilii si cretini.....desi nu cred....

--------------------
M. Outlander 2019 Honda Civic 2021 Cadillac Eldorado 2002
+
Hack
post 28 Sep 2007, 11:31
Post #1860

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

Nasol Mutzunache, imi pare rau pentru patania ta, du-te dupa guvid si ia-l la intrebari vezi ce stie.

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
1069 Pages « < 60 61 62 63 64 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th August 2025 - 10:42
Dacia