Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
claus |
![]()
|
||
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
L-am vazut si pe unul dintre giboni la stiri. Iar am ramas fara cuvinte. Bestie.
LE: scrisesem niste ganduri de bine dar le-am sters. Nu ma cobor pana acolo. This post has been edited by xcss: 21 Sep 2007, 06:18 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
L-am vazut si eu la stiri azi dimineata pe unul dintre nenorocitii aia, cu cata nonsalanta povestea totul, cretinul naibii!!! Nu-mi pot imagina ce draq au unii in cap si in suflet ca sa poata face asa ceva. Si mie mi-au dat lacrimile cand am vazut imaginile alea
![]() Animale!!!ce mai? |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Astia ar trebui internati intr-o institutie pentru tratarea bolilor mintale. Pentru ca ei sunt oameni bolnavi psihic, este foarte clar.
Cand ma gandesc ca putem trece pe langa ei pe strada, ca "interactionam" cu ei zilnic, ma apuca groaza. Pentru ca astia sunt doar cativa, dar ca ei sunt multi. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
eu tot nu v-am inteles de ce v-ati uitat la film daca stiti ca aveti slabiciuni pentru animale. Eu l-am vazut, ok, pacat de sarmana pisica, tampiti sunt aia....faptul e consumat (m-a afectat si pe mine putin).
Dar daca cineva iti zice despre ce e filmul, iti zice e naspa si stii ca poti fi influentat de ce te mai uiti? Nu va inteleg. |
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Ce ma enerveaza tiganii care asculta manele la telefon..evident pe difuzor si grohaie in toate felurile..
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
same here.... desi ascult si eu manele... nu o fac si nu o voi face niciodata in acest fel....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
trend : "Nu esti cul daca in tramvai nu asculti manele la noul tau telefon polifonic"
|
--------------------
Megane
Sedan
|
ramm |
![]()
|
..la care platesti rate pe 24 luni
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
dar de ciorile de pe strada care merg cu toba si canta??
satra de tigani cu toba si batai din palma in centru capitalei... i`am considerat ca fiind o gramada spontana la rugby ... ![]() ![]() This post has been edited by DrK: 21 Sep 2007, 14:37 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(fanu_WZI @ 21 Sep 2007, 14:37) Footoi, ce loser sunt eu ca merg cu masina si am telefon monofonic. ![]() Tre sa mai las masina acasa, sa merg cu tramvaiul si sa ascult la polifonic. Doar asa o sa fiu si eu cul. ![]() Acum o luna eram la benzinarie, se aude apropiindu-se un concert de Guta, vad ca respectivul concert era adapostit intr-o VW Bora, tip "TeDeI la 10 mii (euro)", se opreste la pompa, din sala de concert coboara un cocalar cu pantaloni scurti de fas murdari de var pe b**i, papuci gumari la 3.5 ron si bustul gol, coboara si colegul lui din dreapta, ceva mai imbracat si mai curat, dar tinea sa ne arate ca a mancat bine la pranz, ca avea tricoul ridicat peste burta (probabil zgarcitii de la VW n-au echipat Bora cu AC ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
BCR Banca de cacao......
de o luna ma chinui sa inchid un cont de card........ azi ma suna una ca mai am de platit 3 ron.......desi iam mai platit odata..........cand am facut cererea............... ma piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pe ei cu banca lor cu tot.........sper ca pana la 1 ianuarie sa reusesc sa scap de asta..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
mar1an |
![]()
|
![]() Membru Lagunar Group: Members Posts: 51 Joined: 16 March 07 From: Bucuresti ![]() |
sofer inconstient:B-26-GHI;pleaca de pe loc fara asigurare si fara semnalizare;noroc ca am avut loc sa degajez stg,nici nu m-a bagat in seama.Feriti-va de el in trafic
|
--------------------
Renault
Laguna Nevada
1997;1,8
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 24 Sep 2007, 09:31) BCR Banca de cacao...... de o luna ma chinui sa inchid un cont de card........ azi ma suna una ca mai am de platit 3 ron.......desi iam mai platit odata..........cand am facut cererea............... ma piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pe ei cu banca lor cu tot.........sper ca pana la 1 ianuarie sa reusesc sa scap de asta..... same shit la bancpost |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum ati circulat in seara asta in Bucuresti? Parerea mea a fost ca orasul este blocat!
Printr-un imens noroc am ajuns repede acasa si am parcat masina, apoi am luat-o pe jos pe unde aveam treaba. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Ai dreptate padre...astazi s-a circulat infect. Cred ca toata lumea a plecat cu masina pe unde avea treburi...
![]() This post has been edited by Duyu: 24 Sep 2007, 19:01 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
fanu_WZI |
![]()
|
zilnic din Rahova in Doamna Ghica - Baicului fac 40de minute. Deja nu mai suport haos-ul din Unirii creat de combinatia letala "prea multe masini+gabori fara imaginatie".
Sa fiu sincer daca ar lipsi ingredientul "gabori fara imaginatie" traficul ar fi mai liber 10-20 de minute dar apoi totul s-ar transforma intr-un haos si mai mare..... n-avem scapare! Dar tot nu las masina acasa! ![]() |
--------------------
Megane
Sedan
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
sa vezi ce frumos statea garcea pe Dorobanti in masina "la pescuit" fraieri care vroiau sa taie linia continua si sa se duca catre Polona
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
padre |
![]()
|
Da, si eu am coborat din bloc si pe straduta mea erau un Passat si un motociclist de la politie... si o ardeau in trafic linistiti. Politistii din Passat erau foarte relaxati, ala de la volan vorbea si radea la telefon... in jur claxoane, alea alea.
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
Nu mi se pare OK sa treci pe rosu cand traficul e suportabil cum nu mi se pare ok sa faci la stanga peste linia continua si sa-i tii pe toti in loc.
Dar cand tai linia continua ca sa intorc caci m-am plictisit de stat la coada de 15 minute in acelasi loc sau cand trec pe rosu ca sa trec de o intersectie blocata unde cei care au verde n-au unde sa se duca chiar mi se pare OK! E un articol in codul de conduita al politistului in care scrie "Agentul de circulatie trebuie sa judece in spiritul legii" - chiar nu vad asta intamplandu-se pe la noi |
--------------------
Megane
Sedan
|
pharaoh_c |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 October 06 From: Timisoara / Arad ![]() |
Azi dimineata mi-a sarit o piatra in parbriz, si a aparut o crapatura.... care tot avanseaza
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2.0T 170CP Lux Dynamique 2007 Renault Laguna 2, 2.0T 170CP Lux Dynamique 2007
|
|
ramm |
![]()
|
2 ore la muilitie din cauza unui dobitoc care mi-a facut praf portiera
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
ramm...cum de ai tu norocul de te loveste unu la 2 saptamani...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Probabil, soferii ii vad masina, le place, raman cu gura cascata de cat de futuristic arata, si uita sa vireze...
|
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
ramm |
![]()
|
Sa ma @ac in norocul asta. Sigur erau unii de la un santier din apropiere, vro betoniera ceva, dar tot ma mir..locul unde era parcata masina..cam greu sa ma pocneasca..in
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
When there's a will, there's a way...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
cei drept arata bine civicu!
![]() acum ca tot e coltzul suparatilor: de ce nu mi-oi fi luat si eu una ca a lui ![]() ![]() .....ah....n-aveam bani.....hm... ps: azi mi-am gasit si Megane-ul zgariat de pisici!!!! nu era de ajuns ca mi-au zgariat clio-ul de l-a luat dracii....o sa le omor intr-o zi!!! (cu toate ca mai sus s-a vorbit de filmuletzul cu pisici dar imi scot fire de par alb, imi fac masinile de comanda ![]() |
--------------------
Megane
Sedan
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mi-am zgariat bara....fata sau mi-au zgariato.......
io inclin spre prima varianta........ firar sa fie iar trebuie sa o vopsesc....singur ca nu am chef de pierdut timpul pe la politie si asigurari........... ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
Astazi am plecat mai tarziu la servici, pur si simplu am avut chef sa intarzii
cand ajung la parcare, usa de la masina deschisa ![]() ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
eu cred ca n-ai incuiat-o. uita-te sa vezi daca e usa fortata, da si tu mai multe detalii ca nu e chiar asa usor sa intrii intr-o masina care nu-i dacie.
taica-miu imi lasa frecvent Megane-ul neincuiat (cand mai cauta cate ceva prin el) pentru ca uita pur si simplu sa foloseasca telecomanda |
--------------------
Megane
Sedan
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 14:19 |