Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1069 Pages « < 57 58 59 60 61 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...

Laurentziu83
post 16 Sep 2007, 10:06
Post #1741

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(adi_ar @ 16 Sep 2007, 10:33)
Atata vreme cat Romania are infrastructura pe care o are, eu consider ca noi trebuie sa ne adaptam la ea si nu sa gasim pretexte pentru a fi mai smecheri !!! Povestea cu intarzierile fantastice ... bla, bla ... sunt povesti!
*

Pai m-am adaptat la infrastructura noastra, adica mi-am luat detector de radar, am invatat drumurile, urmeaza o statie CB, imi mentin masina in perfecta stare ca sa am atat demaraj, cat si frana, etc, si asa scot o medie orara mai buna.
Nu e neaparat faptul ca intarzii, dar pe mine pur si simplu ma enerveaza sa merg in spate la o tigaie cu 60 la ora in afara localitatii si asta pentru ca n-o pot depasi. Asta in conditiile in care dau o groaza de bani la buget pentru privilegiul de a circula pe sosele. Altfel, am mai zi, mai mult de 120-140 nu merg, si asta daca am drum bun. Daca as putea sa merg un Bucuresti Suceava de exemplu, cu 100 constant, ar fi perfect, dar nu se poate asa ceva, mai avem de evoluat.
Tot ii dati cu occidentul si cu civilizatia de acolo. Pai e mare diferenta, nu poti sa te plangi de radare atata timp cat oricum intr-o zi poti traversa jumatate de Europa, la noi faci de-abia 5-600 de km, una e sa ai cate-un radar ocazional si alta e sa mergi cu 70-80 pe drum "european".

This post has been edited by Laurentziu83: 16 Sep 2007, 10:08

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adi_ar
post 16 Sep 2007, 10:28
Post #1742

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

Si eu depasesc orice ar circula cu 60 Km/h in afara localitatii, stai linistit, daca nu am linie continua sau restrictie de viteza .
Bucuresti-Suceava poti merge constant cu 100 - in afara localitatilor smile.gif - daca nu ai restrictii sau te intarzie alti participanti cu 60 Km/h, pe care-i depasesti wink.gif .

@ramm:
Asa-i cum spui ... si nici macar nu m-am suparat pe ei, pe autostrada este putin altceva, daca te tine masina ..., dar acolo unde este drum national cu babute, copii, animale etc. 80-90 Km/h este mult !!!
Stiu, n-au ce cauta acolo dar, pana una-alta, asta este situatia !

N-as vrea sa aflu, de fapt, dar nu cred ca ati vorbi asa dupa ce ati vedea un copil cu capul zdrobit sau cu organele imprastiate pe sosea ... chiar fara sa aveti constiinta incarcata !
Sorry, chiar nu vreau sa va indispun si nici n-am ceva personal cu voi asa ca gata, treceti ontopic, varsati-va supararile biggrin.gif !

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
R19/16v
post 16 Sep 2007, 10:38
Post #1743

Oldschool Member

From: Ploiesti

QUOTE(R19/16v @ 15 Sep 2007, 17:09)
O sa iti treaca tie, cel mai probabil "the hard way"...
*

QUOTE(adi_ar @ 16 Sep 2007, 11:28)
N-as vrea sa aflu, de fapt, dar nu cred ca ati vorbi asa dupa ce ati vedea un copil cu capul zdrobit sau cu organele imprastiate pe sosea ... chiar fara sa aveti constiinta incarcata !!
*

exact la asta ma refeream...

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
bear_mc
post 16 Sep 2007, 11:21
Post #1744

Half-Life 2 Fan

From: Bucuresti

QUOTE(Laurentziu83 @ 16 Sep 2007, 11:06)
Altfel, am mai zi, mai mult de 120-140 nu merg, si asta daca am drum bun.
*

Te contrazici singur. In urma cu cateva pagini aratai o poza cu vitezometrul la 180km/h pe un drum care era foarte prost.

--------------------
Renault Megane II - B-43-ZHY (sau 42) 2005
Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++)
+
diesel_power
post 16 Sep 2007, 12:36
Post #1745

Membru autentic

From: diaspora

Deci, media orara tocilar.gif

--------------------
Renault Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW, 2005, Fidji
+
antifizic2
post 16 Sep 2007, 15:10
Post #1746

Membru autentic

From: Bucuresti- Romania

Tocmai a fost pe Antena 3 un accident destul de urat prin bucuresti, din cate am reusit sa inteleg din imagini, un megan a lovit o dacie .
nasol de tot , pompierii foloseau echipamentul de descarcerare sad.gif

Sa-i ajute Dumnezeu

--------------------
renault LAGUNA II / 1.9 DCi - B-57-LXF 2004
17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
+
Laurentziu83
post 16 Sep 2007, 18:02
Post #1747

Membru autentic

QUOTE(bear_mc @ 16 Sep 2007, 12:21)
Te contrazici singur. In urma cu cateva pagini aratai o poza cu vitezometrul la 180km/h pe un drum care era foarte prost.
*

Da nici n-ai cum sa mergi cu Clio 1.4 prin Ro cu 160-180, nici n-ai unde si mananci o paine pana ajunge la viteza aia.

Ce am facut era un test sa vad viteza maxima.

This post has been edited by Laurentziu83: 16 Sep 2007, 18:02

--------------------
. . .
+
poseidon06
post 16 Sep 2007, 20:13
Post #1748

Membru autentic

QUOTE(Laurentziu83 @ 15 Sep 2007, 10:29)
Strange mai bine bani de detector, vezi ca aveau la promotie un Whistler la metro cam in jur de 200 ron.
*

Pai as vrea sa strang bani de un detector din ala modular, sau cum ii zice, care nu se vede, il pitesti pe sub bord tongue.gif La cum se gandesc si razgandesc astia cu legile lor, daca il interzic iar, sunt asigurat. Cred ca e vreo 800-900 RON jucaria, tot Whistler. Plus ca nu mai am grija lui, sa il pun, sa il scot, tot timpul cand ma urc in masina (cel cu ventuza atrage "curiosii" laugh.gif )

--------------------
Opel Astra J 2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride
Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP;
+
bear_mc
post 16 Sep 2007, 21:22
Post #1749

Half-Life 2 Fan

QUOTE(Laurentziu83 @ 16 Sep 2007, 19:02)
Da nici n-ai cum sa mergi cu Clio 1.4 prin Ro cu 160-180, nici n-ai unde si mananci o paine pana ajunge la viteza aia.

Ce am facut era un test sa vad viteza maxima.
*

Sii ziceai ca ii dai blana numai pe drumuri bune, huh?? tongue.gif

--------------------
+
Laurentziu83
post 16 Sep 2007, 22:10
Post #1750

Membru autentic

QUOTE(poseidon06 @ 16 Sep 2007, 21:13)
Pai as vrea sa strang bani de un detector din ala modular, sau cum ii zice, care nu se vede, il pitesti pe sub bord tongue.gif La cum se gandesc si razgandesc astia cu legile lor, daca il interzic iar, sunt asigurat. Cred ca e vreo 800-900 RON jucaria, tot Whistler. Plus ca nu mai am grija lui, sa il pun, sa il scot, tot timpul cand ma urc in masina (cel cu ventuza atrage "curiosii"  laugh.gif )
*

Cand ai destui bani de unul normal, ia dintr-ala, dupa aceea continua stransul pana la unul modular. Cand o sa ai destui bani, il poti vinde pe cel pe care il ai si cu toti banii iti iei ce vrei. O sa vezi ca unul modular e inutil; daca se iveste ocazia sa pleci la drum cu o alta masina o sa te cam zgarii ca n-ai detector si crede-ma ca te obisnuiesti cu asa ceva si nu mai poti fara el.
Vezi ca si la alea modulare ai ditamai unitatea centrala destul de vizibila, asa ca n-ai facut nici o branza cu ascunsul lui.
Pe Passat am un Whistler de vreo 3 ani ascuns sub capitonaj, in spatele plafonierei, ce isi face treaba acolo destul de bine, invizibil atat pentru politisti, cat si pentru hoti. Numai ca insa are ditamai difuzorul, Bel-ul daca l-as baga acolo nu l-as auzi.
Chiar daca se vor interzice iar detectoarele de radar, eu tot la oglinda o sa-l tin. Daca e sa ma opreasca politia, gasesc eu unde sa-l ascund, doar LEGILE SE MODIFICA IN INTERESUL LOR, NU AL CETATEANULUI.

--------------------
. . .
+
poseidon06
post 16 Sep 2007, 22:16
Post #1751

Membru autentic

Da, e o idee, sa iau unul normal si pe urma sa il vand, dupa ce achizitionez unul modular.
Insa mai e si avantajul acela ca daca e ascuns, nu tenteaza pe nimeni. Daca imi iau unul cu ventuza, o sa tot trebuiasca sa il pun, sa il scot, tot timpul cand plec cu masina...nu ca mi-ar fi lene, dar parca nu imi vine, cand ma grabesc, sau daca ma opresc 5 minute sa cumpar ceva, sa il dezlipesc de pe parbriz si sa il bag in torpedo.

--------------------
+
Laurentziu83
post 17 Sep 2007, 08:15
Post #1752

Membru autentic

Tu cumpara-ti detector, lasa astea, ca le rezolvi tu. Dup-aia o sa te intrebi de ce n-ai facut asta mai demult. tongue.gif

--------------------
. . .
+
ramm
post 17 Sep 2007, 09:04
Post #1753

Membru autentic

A inceput scoala -> aglomeratie si nervi mai multi down.gif

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
poseidon06
post 17 Sep 2007, 10:05
Post #1754

Membru autentic

QUOTE(Laurentziu83 @ 17 Sep 2007, 09:15)
Tu cumpara-ti detector, lasa astea, ca le rezolvi tu. Dup-aia o sa te intrebi de ce n-ai facut asta mai demult. tongue.gif
*

Cred ca ai dreptate laugh.gif

--------------------
+
DrK
post 17 Sep 2007, 12:27
Post #1755

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

iar ma plictisesc ....

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
bear_mc
post 17 Sep 2007, 14:21
Post #1756

Half-Life 2 Fan

nu esti singurul. laugh.gif

--------------------
+
xcss
post 17 Sep 2007, 14:31
Post #1757

Born to Be Epic

Multe multe urari de bine geniilor care "repara" drumul Reghin-Bistrita, care au binevoit sa sape 2 santuri de decopertare transversale, bineinteles nesemnalizate, de vreo 60 cm latime fiecare si vreo 7 inaltime. Cu margini in unghi drept, of course. Am crezut ca-mi las rotile pe-acolo... 251.gif

This post has been edited by xcss: 17 Sep 2007, 14:32

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
fanu_WZI
post 17 Sep 2007, 14:44
Post #1758

Membru in trecere

Nu esti singurul care a patit asta XCSS. Acelasi lucru am gasit si eu pe sosea undeva in drum spre Hatzeg acum cateva luni.
Dar ca sa nu mai zica toti carcotasii ca doar in Romania sunt cele mai proaste drumuri va spun ca in Bulgaria am dat nu peste 1, nu peste 2 ci peste 3 "praguri" plasate strategic transversal pe axul drumului. Aceste praguri erau cat toata latimea soselei si aveau inaltimea de 4-6 cm . Toate premisele erau indeplinite pentru a-ti rupe masina in doua!!! mad.gif
Iar in Ucraina sunt cele mai proase drumuri vazute vre-o data. Nu e de mers cu masina acolo!!! La noi de bine de rau....drumurile sunt practicabile si oamenii nu iti pun capcane cu buna intentie ci doar ca nu le pasa.

Trecand peste acest fapt. Am boala p'aia cu BMW care depasesc colana oprita pe sosea la cate un accident doar datorita faptului ca au BMW si ca sunt smecheri!
Recunosc ca depasesc coloana in oras sau in afara lui, folosesc sina de tramvai (chiar si de pe contrasens), depasesc refugiul pentru statie, intru pe galben, intru pe portocaliu, si fac 50 de ilegalitati pe putin in fiecare zi a saptamanii dar macar am o scuza "MA GRABESC!! si nu oricum, ci ma GRABESC RAAAU DE TOT!!!" . In week-end insa sunt soferul model, nu mai trebuie sa ajung din Alexandria in Doamna Ghica in 35 de minute. Am tot timpul din lume sa fiu civilizat!
Consider ca e o mare diferenta intre mine (care ma grabesc si merg haotic cand arde ceva) si cel care merge haotic chiar si cand iese la plimbare DOAR PENTRU CA ARE BMW si e shmecher!!

--------------------
Megane Sedan Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4
Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3
+
bear_mc
post 17 Sep 2007, 15:53
Post #1759

Half-Life 2 Fan

Care Alexandria?? Oraseul ala de langa bucuresti? Daca e vorba de el atunci esti tare frate, te-ai gandit sa participi la raliuri??

--------------------
+
padre
post 17 Sep 2007, 16:11
Post #1760

Il padrino

fanu, nu e asa mare diferenta...
Daca te grabesti in mod uzual in timpul saptamanii, ai o scuza doar daca esti medic si moare cineva daca nu ajungi tu la timp, sau transporti ceva vital.. un organ, o substanta, etc. Altfel... e nevoie de o mai buna organizare a timpului.
Ma rog, mai intra la categoria asta si pompierii, politistii, etc... ce au toti acestia in comun? Masini speciale cu sirene, girofaruri si autorizatie sa le foloseasca cool.gif .
Sa stii ca nu te iau la misto, stiu ce spui, si eu am avut perioade cand ma grabeam asa, desi nu aplicam metodele tale. Pot sa spun ca intr-o perioada eram aproape bolnav de nervi in trafic, cu dureri de stomac, tot tacamul.
Apoi am descoperit ca nu merita, mai importanta e sanatatea mea si a celor dragi, la ce bun sa ma grabesc asa de tare? Si daca intarzii 10 minute, care-i problema? Atata timp cat nu o fac mereu sau prea des, nu e nici o problema, oricine intelege.
Ma rog, am deviat mult de la ce ai spus tu, dar m-am regasit un pic acolo si mi-am amintit... Iar cei care depasesc o coloana formata numai asa, de dragul de a fi mai in fata si de a face in ciuda celorlalti soferi ar merita suspendarea permisului pe 1 an si confiscarea masinii, din partea mea.

LE: in continuare imi place punctualitatea si de cele mai multe ori sunt punctual. cool.gif

This post has been edited by padre: 17 Sep 2007, 16:12

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
FireChief
post 17 Sep 2007, 21:10
Post #1761

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

up.gif up.gif up.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
fanu_WZI
post 17 Sep 2007, 22:40
Post #1762

Membru in trecere

@ bear_mc : Nu Alexandria oraselul (ca nu prea e orasel, e municipiu, si e cam departe de Bucuresti) ci Alexandria - zona care urmeaza dupa Rahova la iesirea spre Bragadiru, Cornetu etc.

@ padre : stiu ce zici. Si eu sunt foarte punctual dar ma garbesc pentru ca (ai dreptate) am prea multe de facut intr-o singura zi si nu-mi permit sa stau la un semafor 20min ca dupa ce trec de el sa mai stau alte 5min la urmatorul. Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu incurc traficul! Nu tai fata altora (ar insemna sa raman fara permis pentru neacordare de prioritate daca doamne fereste..... si fara permis sunt un om terminat), nu injur, nu incomodez pe nimeni, nu dau flash-uri, nu ma cred mare barosan.
Doar ca folosesc toate caile posibile (n-am zis legale biggrin.gif ) sa ajung cat mai repede la destinatie ghidandu-ma dupa urmatoarele 4 reguli :
1). in afara localitatii nu depasesc pe curbe si peste dubla continua
2). nu claxonez noaptea (doarme lumea! aviz nesimtitilor)
3). nu ii incomodez pe ceilalti (daca esti prima masina la rosu si vin in fata ta depasind coloana nu te enerva prietene! oricum nu te incomodez deloc)
4). nu bag masina prin gropi niciodata!!

In rest....smile.gif vant in pupa! Eram tare "suparat" azi. Acum am revenit la senimente mai bune. Maine urmeaza o alta zi de alergat prin Bucuresti. (saraca masina....)

--------------------
Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
+
bear_mc
post 17 Sep 2007, 22:47
Post #1763

Half-Life 2 Fan

Greseala mea... tongue.gif
fanu_WZI cu greierashii cum stai??

--------------------
+
fanu_WZI
post 17 Sep 2007, 23:08
Post #1764

Membru in trecere

Mi-a fost teama sa zic ceva pana acum despre asta. Am vazut ca toti se plang ca au, toti aud cate ceva...... eu parca nu aud (zic "parca" pentru ca dupa cat am citit p'aici mai mai ca mi se pare ca aud sunete ciudate prin masina smile.gif )
Am observat ca acesti greieri sunt semnalati mai ales pe magene 2.1 si de mai putini posesori de 2.2
Eu am masina de 2 luni si am apucat sa fac abia 8000 - 9000km deci poate e cam timpuriu pentru greieri (ma gandesc ca o-r sa apara mai tarziu.....poate nu o sa apara deloc daca feresc toate gropile).

Stateam eu si ma gandeam: goliti-va masina de lucruri mici si marunte, de monede, de birchete, de cd-uri, de pixuri, de carnetele, de gume de mestecat, de scule, de nasturi de tot! Lasati-o cheala! Mai aveti greieri??
Megane-ul are destule spatii de depozitare........ nu stii unde ai ascuns vre-un pix obosit care-ti face greieri si-ti mananca nervii.

--------------------
Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
+
ramm
post 18 Sep 2007, 08:29
Post #1765

Membru autentic

Cred ca 99% dintre babaci sunt nebuni, mai ales aia 2 care m-au injurat de dimineata in intersectie la Eminescu...cum de indraznesc sa merg in spatele lor -> sa dau peste ei domne' ...doar ca ei mergeau pe strada in m***i lor!!! Babacu' - mare cocos si-a pus si labele murdare pe masina, vroia sa o impinga mai in spate, poate avea prioritate de carucior..dar ce m-a scos din pepeni e ca m-a scuipat pe parbriz 022.gif si ma ameninta ca ma bate LolLolLo.gif
Mosii astia sunt NF rau de tot...

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
adi_ar
post 18 Sep 2007, 09:01
Post #1766

Membru autentic si conservator

From: Arad

radmasa.gif
Cu riscul de a transforma topicul in "Coltul amuzatilor" ... am avut si eu parte de o altercatie cu un batranel de 1,50 m care ma ameninta cu bataia, spartul parbrizului, calcatul in picioare si toate blestemele, batand cu palma in capota mea, deoarece la un face-to-face intr-un gang, degeaba ii explicam ca el da inapoi intr-o curte interioara iar eu ar trebui sa ies in trafic cu spatele, el o tinea pe-a lui ... "mucosi nesimtiti ... etc !" - si va asigur ca am ceva "primaveri" !!!
Nu sunt eu cine stie ce Muhamad Ali, dar, daca-i dadeam o palma, murea in aer blink.gif !
Pana la urma ... a castigat, n-am mai avut rabdare mad.gif , da' s-a'ncrancenat el sa nu mai iasa wacko.gif pana cand o cucoana din spatele lui a inceput sa faca parada cu decibelii ei si l-a adus la ordine ! radmasa.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
DrK
post 18 Sep 2007, 09:07
Post #1767

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

La mine e simplu: Iuliu Maniu si Tunari... 251.gif gun3.gif post-336-1110552483.gif
In rest un dobitoc care s`a bagat pe galben in intersectie si evident a ramas pe mijloc a vrut sa sara si el la bataie ca l`am claxonat sa il atentionez cat de prost este. S`a dat jos din masina, m`am dat jos din masina, a intrat in masina si s`a linistit ... icon_mrgreen.gif

Inca o data :injura: Iuliu Maniu si Tunari...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
fanu_WZI
post 18 Sep 2007, 13:54
Post #1768

Membru in trecere

ati simtit vre-o data cum e sa te astepte ditamai artera goala pe 3-4sute de metrii sa o cuceresti si sa nu poti ajunge la ea din cauza unui idiot care a blocat intersectia?

Ai rabdare cu el si-i explici ca "daca schimbi banda si o alegi p'asta din dreapta pot sa trec si eu" si el sa zica "de banda asta am nevoie" si sa se lipeasca de fundul celui din fatza lui iar tu in continuare sa fii blocat (n-am timp sa fiu recunoscator ca mi-ai mai facut loc 10cm, mai am nevoie de INCA 80!!!!!!!!!!)

--------------------
Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
+
Laurentziu83
post 18 Sep 2007, 13:58
Post #1769

Membru autentic

Am proiectorul stanga plin de crapaturi. criblura... Interesant e ca nu-mi amintesc de incident, cine stie de cand mergeam asa cu el.
Partea buna e ca bag pe casco si zgarieturile de pe spoiler cu ocazia asta.

--------------------
. . .
+
bear_mc
post 18 Sep 2007, 14:08
Post #1770

Half-Life 2 Fan

Ce ma enerveaza netul asta. Cand merge cand nu merge 022.gif

--------------------
+
1069 Pages « < 57 58 59 60 61 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th August 2025 - 04:37
Dacia