Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
ramm |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|||
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nasol ramm... Sufar alaturi de tine
![]() Si ma enerveaza ca stau azi peste program ca sa repar greselile altora... ![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 12 Sep 2007, 19:59 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Azi am parcat langa unu' desi mai erau locuri libere in parcarea respectiva. O asteptam pe nevasta-mea sa rezolve una-alta, cand apare nea Gigel, isi descuie masina, labarteaza portiera ca sa-i intre comod fizicu' si imi trage una la aripa fata dreapta de mi s-a clatinat toata masina (si eu inauntrul ei...). Am ramas efectiv blocat, ma uitam pe geam la el si... atat... Cand m-am dezmeticit m-am dat jos si-am evaluat pagubele - cred ca tipul are o vasta experienta in faze d-astea, ca ninja, stie exact cum sa loveasca fara sa lase urme... norocul meu. Trecand peste crunta nesimtire - nici macar nu s-a deranjat sa bage de seama ca parca nu i s-a deschis usa de tot - urmatorul nefericit d-asta (daca-l prind) o sa aiba de-a face cu o portie zdravana de violenta... verbala. Sunt un pacifist de felul meu... da' chiar asa...
This post has been edited by xcss: 12 Sep 2007, 20:51 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
ramm |
![]()
|
Motiv de tarani aurolaci care se plimba pe strada si se imbrancesc..iar la militia rutiera e un singur cap de creta care face si constatarile si scrie si PV
Tara cu locuitori de ![]() Edit: ai dreptate adip This post has been edited by ramm: 12 Sep 2007, 21:54 |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
ramm: nu tara e problema, ci locuitorii ei.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
am stat aseara pe strada sectiei de politie nr7 (colentina) 30 de minute sa gasesc un loc de parcare ... evident ca am pierdut juma de meci...
nu am vazut asa ceva in viata mea... nici macar un colt de intersectie liber... unde mai pui ca eram si cu barca ... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Mi-a venit amenda ieri...dupa vreo luna jumate de cand mi-a venit instiintarea. 82 km/h in Sinaia, in loc de 70....
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca iar ma paste o criza de rinichi. Nu doresc la nimeni asa ceva. Am mai avut in trecut si nu mi-a fost bine deloc. Trece numai cu antibiotice injectabile. Parca vad ca iar o sa stau cu branula in vena, urmand ca o data la 8 ore sa-mi injecteze nevasta-mea sau eu, nush ce medicament puternic.
![]() Exista si parti asa-zise "bune"... Avantajul branulei "la purtator" este ca te scuteste de intepturile periodice pentru administrarea tratamentului, antibioticul fiind injectat print-un tub deja "conectat" la vena. Dar in fine, sper sa fie doar alarma falsa din cauza vremii instabile. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai in cazul asta ai grija de tine si multa sanatate!
Eu sunt suparat ca masinuta mea e bolnavioara, scoate un sunet ciudat gen scartait/harait... Nu ma pot lipsi de ea, n-am ce face, asta e, merg cu ea bonava pana reusesc sa o repar... |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
poseidon06 ce suma? 70 RON? Imi pare rau pentru tine!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
N-ar trebui sa fie 35 ron in 48 de ore?
|
--------------------
.
.
.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
imi pare rau pt B 50 ZWO cu un clio auriu care a luat amenda ieri langa pasajul marasesti
![]() pt viitor politia sta la intrarea pe straduta nou pavata ca sa ii prinda pe cei care trec linia continua dubla. m-au prins si pe mine acu cateva saptamani s-a soldat cu 6 puncte ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Bine ca dobitocului cu un OPEL Corsa care mi-a blocat iesirea o zi intreaga i-au pus o instiintare in parbriz (dupa ce am insistat 10' sa vina cineva) iar astazi dimineata, dupa inca o noapte, era bine-merci tot acolo.
Cu tot calmul ardelenesc, daca la intoarcerea de la servici este tot acolo, va avea probleme cu ventilele si umflatul rotilor !!! ![]() This post has been edited by adi_ar: 14 Sep 2007, 12:17 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
"Dau la pompa
Daca fata a mai slabit. Dau la pompa Daca s-a aerisit. Dau la pompa Baaai, s-a cam incins Cauciuc pe cauciuc, sentiment de nedescris." ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Duyu @ 14 Sep 2007, 10:37) QUOTE(Laurentziu83 @ 14 Sep 2007, 10:46) Da, 70 RON, sau 39 in 48 de ore. Prima mea amenda...macar daca o luam pt viteza mai mare, sa stiu pe ce dau banii ![]() Duyu, multumesc pentru parerea de rau ![]() ![]() This post has been edited by poseidon06: 14 Sep 2007, 18:41 |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Strange mai bine bani de detector, vezi ca aveau la promotie un Whistler la metro cam in jur de 200 ron.
De cand am detector si stiu ca in judet la mine nu se fac instant-on-uri, scot medii orare de 80-90km. Bine, cand ies pe trasee necunoscute sau la care pentru o contestatie la tribunal trebuie sa ma duc in alt judet, merg regulamentar cu maxim 80-100 in localitate. This post has been edited by Laurentziu83: 15 Sep 2007, 09:29 |
--------------------
.
.
.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
ramm |
![]()
|
A zis bine omu' ..asa merg si eu prin alte orase si in bucale seara/ noaptea mai bine zis.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pai si aia e regulamentar? Exista oare oras in Romania unde limita de viteza de fie de 80?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
ONTOPIC: Da, in toate ... pentru unii !
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Pai da, eu aplic spiritul legii, nu litera ei. Daca drumul e liber, vad pana departe, etc, merg cu 100, n-are rost sa ma tarai cu 50 daca nici radar nu e, e mancator de nervi. Daca am linie continua, dar eu vad ca pot sa fac depasirea in conditii de siguranta, o fac, nu ma cramponez de regulament. La ce aglomerate sunt drumurile pe la noi, cand de-abia prinzi un loc de depasire... Daca drumul nu permite, merg si cu 20-30, chiar daca pot sa merg cu 50.
E vreo problema? |
--------------------
.
.
.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
O sa iti treaca tie, cel mai probabil "the hard way"...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 15 Sep 2007, 16:17) Pai da, eu aplic spiritul legii, nu litera ei. ... Daca am linie continua, dar eu vad ca pot sa fac depasirea in conditii de siguranta, o fac, nu ma cramponez de regulament. La ce aglomerate sunt drumurile pe la noi, cand de-abia prinzi un loc de depasire... ... De obicei linia continua este trasata acolo unde depasirile pot fi periculoase. Stii vorba aia... "better safe than sorry". Si legea este aplicata de politist, nu de tine. Iti doresc sa nu ajungi sa iti aplice unul vreo sanctiune cu suspendare de permis. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Eii, oricum incalcam cu totii regulile. Important este sa o facem bine, sa nu jenam pe ceilalti si sa nu provocam accidente. La asta ma refer.
@padre: la cate indicatoare de restrictii de 40 sau de 70 am vazut uitate pe drumuri dupa reparatii si cate linii continue sunt pe liniile drepte unde vezi pana departe... Unde sunt curbe si nu se vede, normal ca nu ma bag. Si daca ne luam dupa cat de periculoase sunt depasirile pe la noi, cum urla motorul intr-o depasire ca sa o finalizezi cat mai repede... Acum un an mi-am luat amenda de radar (121 km/h) exact cand depaseam pe drum european un Logan care mergea cu 90. Cand i-am intrebat pe tablagii ce si cum, mi-a venit raspunsul: "de ce il depaseati, ca mergea legal... ![]() Asa ca sa nu fim ipocriti si sa ne dam aparatorii legii pe forum, iar pe sosea.. Eu macar am recunoscut. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 15 Sep 2007, 18:59 |
--------------------
.
.
.
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu merg in limite legale.
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Mda, oameni rebeli, se pare ca esti obsedat de media orara
![]() Si eu merg in limita a 80km/h prin orase/sate pe unde stiu ca nu e radar si nici pericole, in rest merg in viteza 4a la fix 60km/h. Linia continua nu o incalc niciodata decat daca depasesc o caruta, sau e alt vehicul care merge ca o caruta/stationat si trebuie depasit. Cica pe drumuri europene limita e 100km/h, poate fi si asta un motiv pt care ti-au dat amenda cand tu mergeai cu 121km/h. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
padre |
![]()
|
Eu merg in afara localitatii cu cat cred de cuviinta pe portiunea respectiva de drum. Daca am chef sa-mi risc permisul, mi-l risc. De obicei nu am chef.
![]() In localitati merg cu cu viteza regulamentara + maxim 10-20 km/h. Ma iau si eu dupa cei care dau flashuri ca sa anunte radarul, casc ochii pe cat posibil, etc. Pe DN1 insa de cele mai multe ori merg cu 70 km/h in localitati, mi se pare suficient. Nu sunt soferul model, dar de fiecare data incerc sa fiu civilizat si absolut intotdeauna am grija de viata mea si a celorlalti. Asta e regula pe care nu o incalc niciodata. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
adi_ar |
![]()
|
Din pacate am constatat, dupa discutii, ca sunt unii care parca se jeneaza sa spuna ca in Romania scot o medie de 50-60 Km/h, ca doar au "masini, nu Dacie". Nu ma refer la cei care au scris una si alta pe forum, poate unii dintre ei exagereaza sau braveaza.
Raman la parerea, exprimata deja, ca daca ar fi mai multe camere-radar, mai multe radare si amenzi de amenzi (as introduce chiar plata in rate ![]() Cei care risca isi asuma riscuri "individuale", spun ei, insa sunt putine evenimente "singulare", cu masini care au iesit de pe carosabil, de obicei din cauza oboselii. Aproape toate evenimentele implica si alti participanti, mai mult sau mai putin vinovati, unii total nevinovati. La urma urmei chiar copilul vostru, aflat pe bancheta din spate, nu are nici o vina si nici n-ar trebui sa primesca indemnuri bizonice! Mi-am pus intrebarea, pe un alt topic, de ce nu ma depasau BMW-uri si Mercedesuri, masini care mai de care, pe drumurile (nu autostada) de prin Austria, Germania, Slovenia sau chiar Ungaria ?!? Simplu, atata vreme cat eu aveam viteza legala (putin peste, de fapt, sa nu las impresia ca m-as considera sfant sau ca n-am circulat cu 100Km/h) ei nu cosiderau ca au motive sa-si asume riscuri inutile + sa se expuna la amenzi consistente. Atata vreme cat Romania are infrastructura pe care o are, eu consider ca noi trebuie sa ne adaptam la ea si nu sa gasim pretexte pentru a fi mai smecheri !!! Povestea cu intarzierile fantastice ... bla, bla ... sunt povesti! Desi suntem OFFTOPIC (si-mi cer scuze pentru asta), faceti o socoteala: la o medie cu 10 Km/h mai mare (care implica riscuri si se atinge greu), pentru un drum de 500 Km, ca mai mult sunt putini care fac, castigati probabil 1 ora (desi practic, asumandu-mi si eu riscuri inutile am castigat poate 1/2 ore, inevitabil esti intarziat cand te deplasezi peste viteza fluxului). Merita, oare ?!? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
ramm |
![]()
|
Am fost si eu prin Austria cu masina, intr-adevar, se merge regulamentar in general. Dar o sa vezi si portiuni de drum/ autostrada unde iti vine sa te dai jos din masina, asa trec austriecii/ nemtii pe langa tine. Ulterior descoperi si secretul - nu sunt radare pe portiunea aia
![]() Si ca sa fiu on-topic: ma oftic ca nu mi-au ajuns inca led-urile ptr pozitii |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 02:16 |