Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

53 Pages « < 22 23 24 25 26 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

ITP - Inspectia Tehnica Periodica

sadi
post 9 Mar 2009, 18:40
Post #691

tanti moderatoreasa

Group: Moderatori
From: Bucuresti

saptamana viitoare merg si eu sofer6.gif

--------------------
VW Passat Confortline 2.0 TDI 140 cp 2009 - numar de moldova :)
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
M i h a i
post 9 Mar 2009, 18:59
Post #692

Group: Members

QUOTE(padre @ 9 Mar 2009, 18:37)
Si daca imi va cere cineva ceva, am 2 variante: remediez defectiunea si/sau schimb statia ITP (daca vad rea-vointa).
*

Sa zicem ca o sa gasesti unu care iti verifica valabilitatea stingatorului si a trusei medicale...le ai ok? icon_mrgreen.gif preferi sa-i dai lui de o ciorba de burta sau preferi sa mai strici o zi si alti bani pt revenire? sunt unii care nu au timp sa faca vizite din 3 in 3 zile la itp...asa ca.....aplica legea lui ''Om'' icon_mrgreen.gif .....Nici eu nu am dat spaga pana acum la itp....oricum in unele cazuri nu se poate numi spaga......sunt unii care dau ''ceva'' inainte ca sa se poarte ala cu masina ca si cum ar fi a lui...deh...isi iubesc masina la extrem....asta e un fel de cadou....spaga e numai ca sa treci itp-ul..

--------------------
------ ------ ------
+
padre
post 9 Mar 2009, 19:54
Post #693

Il padrino

Am verificat deja, trusa medicala este in termen de valabilitate iar pe extinctor nu se vede clar luna in care a fost produs, doar ziua si anul. Aici e loc de interpretare... nu am cumparat alt extinctor pentru ca stiu ca sunt toate la fel de proaste si banuiesc ca luna de productie a extinctorului asta este august 2007, deci ar fi valabil pana in august 2009.
Ma rog, ati inteles ce am vrut sa spun mai sus, nu mi se pare normal sa dau spaga in general, dar mai ales cand e vorba de o masina buna!

This post has been edited by padre: 9 Mar 2009, 21:19

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
rtBK
post 9 Mar 2009, 20:18
Post #694

Unique like everyone else

crezi ca mie mi s-a parut normal?
eu inca nu intelegeam ce tot bate el apropo cu berea aia... ca nu stiam sa fi lasat vreo bere in masina smile.gif)... si prietena... tzop repede sa rezolve biggrin.gif. noi sa fim sanatosi.

nu am batut nici un apropo inainte de a incepe inspectia, chiar i-am zis ca vreau sa stiu exact daca are vreo problema ca nu vreau sa patesc ceva biggrin.gif. el mi-a zis ca daca e ceva la directie sau franare o sa fiu nevoit sa revin... daca e un stergator sau bec..... il rezolv eu.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
marian-j
post 9 Mar 2009, 21:22
Post #695

Membru autentic

From: Timișoara

Padre,eu nu as proceda in felul descris de matale.De ce sa arunci cu banii??Daca observi rea-vointa din partea inspectorului de ce sa remediezi situatia pe banii tai facand inca o prezentare intr-o alta statie?Nu mai bine pui matale mana pe telefon si sa suni la RAR?Te adresezi compartimentului SPNV si te asigur ca daca se dovedeste ca ai dreptate inspectorul respectiv si-a f**t norocu'!
Din pacate inca mai suntem multi (inspectori)care vedem statiile itp ca locuri de munca in care joci "biliard de buzunar" ,faci ce faci si apoi ii zambesti unsuros clientului in asteptarea "berii" de rigoare pentru "excelenta" prestatie.Jenant!
Coane cristib,si eu ma bag pe sub masini cu o lampa in mana insa la celalalt capat al lampii se afla o instalatie destul de complexa care are niste platouri care fac o sumedenie de miscari.Miscarile descrise se fac cu una dintre punti pe platourile respective si se studiaza subansamblele masinii(rulare,directie,suspensie,etc) in "pozitie de lucru" adica asezate,practic, pe sol si nu suspendate.In urma suspendarii multe elemente se tensioneaza din varii pricini(arcuri,bare de torsiune,flexiblocuri,etc) si unele jocuri nu mai pot fi evidentiate.Tinand cont ca am cativa anisori de cand fac inspectii te rog sa ma crezi ca nu ma uit chiar ca curca-n craci la fierotenii. wink.gif
Mai zici matale ca ai elimina itp-urile.Pai ce vrei nea,sa ma lasi "sportiv" pe prafu' asta? blush.gif Eu cred ca reviziile facute in reprezentante ar trebui sa fie confirmate prin trecerea fara nici un fel problema a verificarilor facute in cadrul itp.Dar ma rog asta este stict parerea mea.E posibil sa fiu si cam subiectiv.
Despre hahatu' ala de "pachet legislativ" nu am ce sa comentez!Si mie mi se pare penibil sa verifici maruntisurile astea in cadrul ipt!Mai repede asta ar fi treaba politistilor nu a inspectorilor!!Mie in statie nu-mi trebuie nici trusa,nici stingator,nici vesta si nici trunghi.Alea sunt necesare(Doamne-feri!) pe drum.Pai atunci sa le verifice aia care au autoritate pe drumurile patriei nu noi inspectorii! mad.gif
Coane blak,prietena ta s-a grabit!Trebuia sa procedeze exact ca si tine!

This post has been edited by marian-j: 9 Mar 2009, 21:26

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
b76bgaarh
post 9 Mar 2009, 21:30
Post #696

Membru autentic

pana acum am facut toate vizitele itp pe bune......

si de fiecare data cand au gasit ceva...la frane sau suspensii am rezolvat imediat problema...pt ca e viata mea si a familiei mele... si vreau sa dorm linistit noapte....

eu trebuie sa ma duc cam intr-o luna....exact cand iese masina din garantie..... sper sa nu gaseasca nimic in neregula (pe bune) ca de abia astept sa ii foooot in gura pe meseriasi din service care nu isi fac treba bine la revizii.....

in rest daca nu imi ambaleaza masina la greu..si nu imi murdareste scaunul...volanul etc etc etc.....ii las si eu de o bere 2 acolo... de ce nu....

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
marian-j
post 9 Mar 2009, 21:42
Post #697

Membru autentic

Colega b76bgaarh,daca motoru masinii (diesel) e foarte bine incalzit si nu are hibe mai mult de 2 hai 3 accelerari nu e nevoie. smile.gif
Excelenta observatie!!Inspectorii NU AU ce sa caute jegosi pe maini sau pe haine in masinile clientilor!!Daca observi acest lucru nu ezita sa ii atragi atentia uitucului!!Tonul il alegi matale functie de temperamant sau dispozitia in care te afli! biggrin.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
padre
post 9 Mar 2009, 22:21
Post #698

Il padrino

QUOTE(marian-j @ 9 Mar 2009, 21:22)
Eu cred ca reviziile facute in reprezentante ar trebui sa fie confirmate prin trecerea fara nici un fel problema a verificarilor facute in cadrul itp.Dar ma rog asta este stict parerea mea.E posibil sa fiu si cam subiectiv.
*

Foarte corect! Exact asa ar trebui sa fie... si uite, la revizia de 45K mecanicul mi-a atras atentia ca bieletele de directie au joc, motiv pentru care le-am schimbat si am trecut ITP-ul fluierand, fara nici o problema.

Nu am avut parte pana acum de probleme cu cei de la statia ITP, daca o sa fie probleme de genul celor catre trebuie reclamate la RAR crede-ma ca ma pricep sa fac reclamatii wink.gif Iar de banii si de timpul meu nu-si bate nimeni joc, mai ales pe praful asta, vorba matale... cool.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
rtBK
post 9 Mar 2009, 22:32
Post #699

Nea marian smile.gif, daca cu raru in inspectie (ala s-a intors sa caute soricei... nu stiu ce sa caute) si tot vroia omuletu ceva... intelegi unde bat?

--------------------

Trek Valencia
+
marian-j
post 9 Mar 2009, 22:57
Post #700

Membru autentic

Coane Padre,matale cam tii cu ursu"! biggrin.gif
Glumesc,evident!Ma bucura faptul ca suntem de aceiasi parere .
Ma mai bucura tare mult faptul ca topicul de fata s-a "involburat"!!
Asta-i semn bun din punctul meu de vedere si inseamna ca oamenii incep sa acorde tot mai multa atentie itp-urilor si implicit sunt mai preocupati de siguranta lor si a familiilor lor.
Imi permit sa reiau zisele colegului meu din Vrancea ce "combate" pe dc:decat sa dati spaga inspectorilor mai bine folositi banii respectivi sa va reparati masinile!
Dupa parere mea e de-a dreptul jenant sa stai cu basca in mana asteptand spaga pentru un serviciu pentru care esti de bine de rau platit(cat de bine sau prost nu e cazul sa discutam aici) iar culmea milogelii mi se pare sa astepti spaga de la un client a carui masina se afla la primul itp. blush.gif
Nu-s eu corectul-corectilor din lumea asta dar decat sa atept "berea" aia atat de des adusa in discutie prefer ca cel pe care l-am servit sa-mi lase o carte de vizita sau un nr de telefon pentru ca in caz de nevoie sa pot apela si eu la randul meu la serviciile 'mnealui.In plus un client care a pleaca multumit din statie(cred ca am mai spus asta de o gramada de ori!) imi mai poate aduce inca cativa potentiali clienti.Deci avantaj eu!In plus,pun si capul mai linistit pe perna.

<span class='edit'>9 Mar 2009, 22:59:</span>
Ce sa mai zic,coane blak??
Bag nasu' in asfalt si tac! blush.gif
Si ma mai mir ca suntem(noi inspectorii) atat de "iubiti"!
Naiba stie ca tupeu au unii dintre noi!Pai mie cand imi vin monitorii RAR la reinspectie stau aia cu ochii pe noi ca pe butelii,multe dintre proceduri le fac ei personal(e.g. testul de frane,gaze,faruri,etc) si mie mi-e teama sa nu-mi fi scapat ceva si sa observe monitorii ca am kkt steagu'!Te asigur ca numa' la spaga nu-mi sta gandul!!

This post has been edited by marian-j: 9 Mar 2009, 23:06

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Bhal
post 11 Mar 2009, 00:16
Post #701

Membru autentic

Trebuie sa imi fac si eu itp. are cineva niste recomandari si niste preturi pentru zona pantelimon, mihai bravu, iancului, dristor, iesire constanta ceva prin zona asta de est... sa nu ma car pana la serus in militari... sad.gif

--------------------
Renault Megane 2.2 Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
+
SwatKat
post 11 Mar 2009, 13:25
Post #702

Membru autentic

From: eterna si fascinanta RO

QUOTE(marian-j @ 9 Mar 2009, 22:57)

Naiba stie ca tupeu au unii dintre noi!Pai mie cand imi vin monitorii RAR la reinspectie stau aia cu ochii pe noi ca pe butelii,multe dintre proceduri le fac ei personal(e.g. testul de frane,gaze,faruri,etc) si mie mi-e teama sa nu-mi fi scapat ceva si sa observe monitorii ca am kkt steagu'!Te asigur ca numa' la spaga nu-mi sta gandul!!

Ai dreptate, Mariane, da ce te faci daca tocmai inspectorii de la RAR au si ei "mici interese" (ca sa le zic asa). si cauta si ei de-o bere...

Parerea mea e ca totul vine "de sus", adica de la nivelul ierarhic superior. Ca daca sefii ar "taia in carne vie" si ar fi corecti, impunand acelasi mod de comportament si subalternilor, nici acestia din urma nu ar mai avea atata tupeu.

Pacat ca sunt oameni buni in multe domenii (uite, te dau de exemplu pentru ceea ce ai incercat sa tot explici pe aici) dar de multe ori sunt depasiti numeric de restul gloatei....

Si, ca sa revin la subiect, nici eu n-am dat spaga la ITP. Am dat actele, m-am dus sa platesc, nu am stat sa vad cum o tureaza (oricum o incalzisem eu bine inainte) si a fost ok. M-a rugat mesteru sa ma sui si sa trag parca frana de mana cat era el pe sub masina, sau ceva de genu, nu mai stiu. Insa nu m-am grabit sa dau ceva. Pentru serviciul respectiv am platit inspectia. A, m-am suparat ca a umblat ala la faruri si, masina fiind in panta, le-a dereglat, da asta a fost altceva.

PS. A nu se considera ca sunt "zgarciob". Platesc bacsis la restaurant, destul de bine zic eu, de obicei 20% sau chiar si mai mult, platesc baiatului din intersectie cu ziare de 2 ori pretul ziarului (cumpar numai catavencu si el mereu imi opreste un numar), dar consider ca astea sunt normale in orice societate.

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
+
marian-j
post 11 Mar 2009, 22:32
Post #703

Membru autentic

CoaneSwatKat,iti multumesc frumos pentru aprecieri!Sunt de-a dreptul magulit! blush.gif
In continuare imi voi permite sa "brodez" un picut pe spusele matale.Sper sa nu-mi fie luata in nume de rau "deraierea" din topic.Pe mine ma intereseaza putin(spre deloc) ce fac alti inspectori in statiile unde muncesc.Prefer sa-mi vad de de "farfuria" mea si sa nu suflu in borshu' nimanui!In schimb ma mai minunez si eu cand citesc despre pataniile voastre cand dati ochi cu colegii mei sau mai bine spus cu unii dintre ei deoarece gloata mi se pare cam mult spus. biggrin.gif
Mai zici matale ca si monitorii RAR or avea si ei "interese oculte".Se poate,dar eu pot sa te/va asigur(cu mana pe inima) ca nu i-am "cotizat" nici unuia dintre cei ce-mi vin in control nici macar un capat de ata!!Cu seful echipei de control(din centrul zonal Timis) ma stiu de prin "92 de cand au inceput itp-urile.Si dumnealui a fost ani de zile inspector itp pe fluxurile RAR-ului local.In consecinta e greu sa-l "aburesti" ca o fi,ca o pati!!Stie exact cu ce "se mananca" o inspectie tehnica d'al capo al fine!Ei bine,sunt convins ca daca ar afla ca un inspector i-a dat ceva unui monitor ca sa "inchida ochii" i-ar manca pe amandoi cu fulgi cu tot!Fara gluma!!Omu' e destul de "destupat" si pricepe ca pana la un punct,greseli si neajunsuri pot aparea oriunde precum si faptul ca inspectorii trebuie sa fie un pic mai permisivi si sa "nuanteze" niste reglementari destul de aride .E clar ca nu putem fi niste "capete vorbitoare" ce aplica orbeste niste regulamente.Ne-a atras tuturor atentia(inspectori/monitori) sa ne tratam cat mai omeneste posibil clientii si sa fim atenti la sistemele cu adevarat vitale si sa nu ne "legam" aiurea de o bara zgariata.
Spre marea mea bucurie noul regulament ce va intra in vigoare de la 01.04. urmeaza exact acesta "linie" adica defectele majore vor fi tratate ca atare iar pentru cele minore nu vor mai fi rechemate masinile in statie pentru reverificare!In consecinta daca o masina are doar mici defectiuni neimportante(ex.anvelope profile diferite pe o punte,niste pete de vopsea scorojita,o oglinda exterioara fisurata) inspectorul va putea aplica viza itp insa va fi obligat sa-i comunice clientului micile defectiuni constatate.Sunt convins ca acest mod de abordare este cel mai just!"Intransigenta" prost inteleasa deschide(larg) drumul spagii!!Desemenea sunt convins ca acest mod de lucru ne va convinge sa ne eliminam defectiunile ce le putem observa si singuri astfel incat sa nu-i mai dam motive inspectorului sa ne "traga de atentie"! biggrin.gif
Va doresc o seara buna tuturor si sunt convins ca viitorul suna(un pic) mai bine!Cel putin prin prisma topicului de fața!
Ciao!M. smile.gif
P.S.
Coane SwatKat,nici eu nu mai cer rest cand imi cumpar "revista de moravuri grele"!Si mie mi se pare perefect normal sa las cativa banuti unei tanti ce abia se chiverniseste,cu chiu cu vai,dintr-o pensie amarata si-mi pune un exemplar de-o parte deoarece de ocupat si zabauc ce sunt tot uit sa-l cumpar! blush.gif

This post has been edited by marian-j: 11 Mar 2009, 22:59

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
nr1_gogon_1979
post 13 Mar 2009, 15:38
Post #704

MEMBRUL

From: Bucuresti: Floreasca & Muncii

efectuat azi itp.130 ron taxa.0 ron spaga.de mentionat ca n-am avut extinctor,trusa medicala,triunghi si am ars un bec de faza scurta stanga...in rest masina e perfecta la frane,directie etc etc.pana in 2011 sunt linistit. 124.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 2007
Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994
Chrysler 300c /2010
Mercedes E280 CDI 4Matic /2009
Mercedes C200 diesel /1994
+
padre
post 13 Mar 2009, 16:43
Post #705

Il padrino

Unde, la ce statie?

Eu am mers azi la 2 statii sa incerc sa fac ITP-ul.... la prima erau la coada vreo 8 masini si nu mai primeau altele la coada... era ora 12:30.
La a doua statie m-au invitat sa-mi fac programare... aveau 1 masina la rand... si oricum nu puteau face pt diesel avand nu stiu ce aparat stricat... si acum 2 ani era aparatul ala stricat radmasa.gif radmasa.gif
Mda, solutia pare a fi prezentarea la statie la ora 6:45, batzait de frig 1 ora si 1 sfert... si sunt primul pe rampa. Cel putin asa sper.

ps: la a doua statie fumau aia ca serpii in birou... am stat 60 secunde acolo si mi-am imputit hainele cumplit. furios.gif

This post has been edited by padre: 13 Mar 2009, 16:50

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
nr1_gogon_1979
post 13 Mar 2009, 17:35
Post #706

MEMBRUL

l-am facut la o statie de pe centura(magurele).nu era nimeni,batea vantul.ei se asteptau sa le dau ceva dar cand am vazut ca nu are nici o problema la masina si nici nu incerca nimeni sa-mi puna bete in roata...dupa ce am asteptat sa-mi puna abtibild-ul pe talon si pe numere le-am strans mana,am achitat taxa si m-am suit in masina...si am plecat. biggrin.gif

--------------------
Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994
Chrysler 300c /2010
+
marian-j
post 13 Mar 2009, 21:39
Post #707

Membru autentic

Te-as invita la mine in statie,coane padre da' cre' ca-i prea mare distanta ca sa merite sa o parcurgi pentru o necajita de inspectie. blush.gif Oricum te-as baga primul pe flux si asta fara sa dardai nici o secunda deoarece noi mai avem inca o mica incapere(climatizata) in care ne adapostim clientii daca-i vremea urata sau prea calda.
In plus am primit zilele trecute un pachet de cafea nemteasca super faina si am putea sa stam sa "descantam" o cafeluta la "botu' standului de franare" sau la mine in birou.Si eu fumez(ma rog,nu ca sherpele) da' daca am sta la cafa as fuma afara din birou ca sa nu-ti "parfumez" hainele! biggrin.gif Stii,mor de curios cum arata un Megane cu ochelari de soare! tongue.gif
Coane,nr1 _gogon_1979(aoleu ca lung "nume" ai) sa fii sanatos si drum bun sa ai!
Am totusi un mic "dintisor' si nu ma refer la marafeturile alea ce compun pachetul legislativ ci la faptul ca era mai bine sa-ti fi functionat si becul ala de far ca sa poata colegii mei sa verifice daca farul bate bine deoarece reglajul facut doar dupa faza de drum poate sa fie un pic inexact.Oricum bine ca ai scapat de-o grija!Acuma ai bulina portocalie pe numar si 2011 e depaaarte! biggrin.gif
Scuze de oftopic si de reclama "mascata"! laugh.gif
P.S.
Saptamana ce urmeaza voi face inspectia la un R16!De cand nu ati mai vazut un R16? wub.gif
Masina apartine unui coleg coforumist si arata(fara gluma!) ca scoasa din cutie!!Sper ca si la celelate capitole sa fie la fel! rolleyes.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
nr1_gogon_1979
post 14 Mar 2009, 01:00
Post #708

MEMBRUL

multumesc de urari.asemenea.becul s-a rezolvat,s-a schimbat,s-au reglat farurile,totul este ok. biggrin.gif am fost asa cu masina deoarece eram prin zona si am vazut din intamplare ca cei la care aveam treaba au si statie de itp si cum mie-mi expira itp-ul pe 14...adica azi...s-a nimerit la fix.aveam programare la rar pe grivita dar ivindu-se ocazia sa fac itp-ul la ei n-am ratat-o,oricum trebuia sa ajung inainte in service sa schimb becul si sa reglez farurile si la aglomeratia din oras mi-era cam peste mana asa ca am facut aceasta operatiune cand am avut timp.in ceea ce priveste pachetul legislativ,nu l-am avut la mine deoarece l-am imprumutat unui prieten si imprumutat a ramas.am uitat,la ei la statie nici nu mi-au verificat cum bat farurile,nici faza de drum nici faza de intalnire(chiar daca mergea doar un bec),sub masina s-au uitat fara sa se bage in canal...iti dai seama...au mers pe principiul ca daca nu trosneste nimic mergeeee.ce sa mai zic?un prieten cand a auzit ca n-am dat ''atentia'' a zis ca degaba am lucrat in domeniul auto atatia ani...ca cica n-am invatat nimic.asa am considerat eu ,nu le-am dat,si in proportie de 99% din cazuri dau cezarului ce e al cezarului dar azi n-am fost in cele mai bune toane asa ca-mi pare rau pentru ei.

--------------------
Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994
Chrysler 300c /2010
+
rtBK
post 14 Mar 2009, 08:56
Post #709

padre, pe bulevardul timisoara sunt fara sa exagerez vreo 5 statii ITP smile.gif.

--------------------

Trek Valencia
+
Fiu
post 14 Mar 2009, 09:40
Post #710

Membru incepator

From: .

Am si eu o intrebare. Am montat la Symbolul meu carlig de remorcare ( carlig omologat Renault si montat tot la service Renault ) si nu stiu daca trebuie trecut in talon sau nu. Am o cunostinta care a fost in Ungaria si a fost amendat ca nu avea carligul trecut in talon.

--------------------
Renault Symbol Fidji 2006 - .
"Un fleac, m-au ciuruit!"
+
marian-j
post 14 Mar 2009, 10:17
Post #711

Membru autentic

Pentru ca dispozitivul de remorcare sa fie trecut in talon ar trebui mentionat mai intai in CIV ori din cate CIV-uri am vazut eu pana acuma in nici una nu am vazut vre-o specificatie de acest gen.Am vazut:"greutate max. in autotren","sarcina max. remorcabila este xx kg" si multe alte chestii asemanatoare dar pana acum nu am vazut nici una care sa sune ceva de genul "Autovehicul dotat cu carlig de remorcare"!Colega,esti sigur ca cel amendat a inteles exact pentru ce plateste amenda?

"...a zis ca degeaba am lucrat in domeniul auto atatia ani." laugh.gif
Mai da chiar nimic sa nu se fi prins de matale,colega nr1_gogon_1979?? radmasa.gif
Daca zici ca pe inspectori i-a durut la bashcheti de farurile masinii bine baremi ca ai avut matale grija sa te pui la punct! up.gif
Si de dat ce sa le dai alora??Peste ochi poate daca si sa se uite la niste faruri le este lene! blush.gif

This post has been edited by marian-j: 14 Mar 2009, 20:03

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Fiu
post 14 Mar 2009, 12:37
Post #712

Membru incepator

From: .

Faza dura e ca cel amendat de politistii maghiari este si el de acelasi neam, deci nu cred ca n-a inteles.

--------------------
Renault Symbol Fidji 2006 - .
"Un fleac, m-au ciuruit!"
+
ovydius
post 15 Mar 2009, 19:19
Post #713

Membru incepator

salutare marian !gata suntem colegi. ma doare capul zilnic.dar incepe sa imi placa!poate imi dai niste date de contact pentru sfaturi, colaborari. eu ovidiu costea mail ovydiu@myway.com. tel0722667168...oradea

--------------------
dacia 1310 1996
+
marian-j
post 15 Mar 2009, 19:47
Post #714

Membru autentic

Oho,si o sa te mai doara capul mult si bine! sleep.gif
Mail-ul il ai in datele mele de contact.
Wellcome in the club,mate! wink.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
padre
post 15 Mar 2009, 19:51
Post #715

Il padrino

M-am hotarat ca nu are rost sa stau o ora in frig sa fiu primul la rand ca sa fac ITP-ul la statia de care v-am vorbit mai devreme, astfel as merge in timpul zilei la oricare statie ITP unde nu se asteapta la rand... Imi recomanda cineva? Eu lucrez pe la Piata Presei Libere, deci orice in zona asta sau spre Chitila, Bucurestii Noi, soseaua de centura spre Militari, etc... Multumesc anticipat.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
rtBK
post 15 Mar 2009, 20:12
Post #716

bulevardul timisoara - autoitalia, radacini si mai e o statie pe acolo besta service sau ceva de genul oricum daca stai pe prima banda o sa vezi un afis mare. Pe langa astea 3 cica ar mai fi printre blocuri.

--------------------

Trek Valencia
+
dantes
post 16 Mar 2009, 10:56
Post #717

Membru

From: Tzaranoaia

Ptr. a ajuta colegii, uite o lista cu TOATE statiile itp din tara. Dupa numele afisat dati si voi cu guguloi si aflati si numere de tel si toate cele...spor la cautat....

Lista statii ITP

PS: in Bucuresti numai, sunt 130 de statii ITP autorizate! Cred ca puteti alege una chiar pe drumul spre casa wink.gif

This post has been edited by dantes: 16 Mar 2009, 10:57

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
Batrânul
post 16 Mar 2009, 11:37
Post #718

Membru autentic

Multumim ! E o lista foarte utila.

--------------------
Renault Clio IV 2015 / Life 1.2 16V
Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte...
+
padre
post 16 Mar 2009, 15:48
Post #719

Il padrino

Cu multumiri, dantes, lista o stiu pentru ca a mai fost data in urma cu cateva pagini.
Rugamintea mea era daca poate recomanda cineva o statie la care nu se sta la coada... stiu ca e mult sa astept un raspuns valabil, dar am zis sa incerc, poate si-a facut cineva de curand si cine stie, a nimerit la o statie unde nu a trebuit sa astepte. Nu o sa mai insist, daca zice cineva, ceva, bine, daca nu o sa iau Bd. Timisoara la pas si gasesc eu acolo, am inteles ca pe acolo sunt mai multe statii.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
M i h a i
post 16 Mar 2009, 16:02
Post #720

Incearca Meridian Vest....Lista aia prea putin conteaza...odata ce am fost la automarcus acum ceva timp si cand au auzit de 1.9 am primit urmatorul raspuns '''nu facem la diesel de 1.9 itp'' blink.gif blink.gif La Meridian nici nu a fost coada cand am fost..tipul de acolo foarte de treaba..pasarica de la receptie a fost super fata...asa ca.. tongue.gif (la itp DA...recomand Meridian Vest...la service nu recomand.. rolleyes.gif ..din diferite motive.....sunt un fel de ipso... smile.gif )

This post has been edited by MHY: 16 Mar 2009, 16:05

--------------------
------ ------ ------
+
53 Pages « < 22 23 24 25 26 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 08:59
Dacia