Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 2 3 4 5 6 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Traim in Romania, zgariat masina, huliganism, supraveghere

RoVal1972
post 10 Feb 2006, 16:54
Post #91

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Oare in Romania ai avea parte de asa tratament ?! Mi-e teama ca nu.

--------------------
Renault Megane Sedane 2005 1.6. 16V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Pegasus
post 10 Feb 2006, 17:04
Post #92

Membru incepator

QUOTE(sandman_ @ Feb 10 2006, 02:52 PM)
Astazi am rezolvat problema. Totul a decurs cam in felul urmator:
-luni, 30.01 am vorbit la Allianz si mi-au spus sa le trimit dovada de la politie si datele mele de contact
-miercuri, 01.01 m-am dus la Renault Viena sa ma programez pentru reparatie pt 08.02
-joi, 02.02 am primit fax de la o companie de asigurari din Viena, care ma anuntau ca imi preiau costurile reparatiei.....
ei!!... si de aici incep SF-urile pentru noi romansi din romanica .... poate in 10 ani o sa fie si la noi pe aproape daca nu la fel ph34r.gif

--------------------
Clio Symbol - Fidji 1.5dci(80cp)
Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
+
EL_BGD
post 10 Feb 2006, 17:12
Post #93

Membru autentic

From: Bucharest

da....sper sa scap smile.gif
am gasit si eu bara f putin indoita in partea stanga spate; probabl un/o vecin/a care n-a avut loc de mine.... dry.gif
c.a.s.c.o. rolleyes.gif

This post has been edited by cmandrei: 10 Feb 2006, 17:16

--------------------
Renault Clio 1.4 16v 2003 bicorp
Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
+
padre
post 10 Feb 2006, 18:42
Post #94

Il padrino

Eu am patit ceva naspa acum cateva zile: am parcat pe staduta de langa blocul meu pentru 1 ora, in dreptul unei case (nu in dreptul portii). Cand am coborat sa plec - ma grabeam tare tare si erau -9 grade - am descoperit parbrizul plin, in partea soferului, cu ulei de gatit folosit (avea si niste arsura prin el). Si era turnat din belsug. Va dati seama chin sa-l curat de pe parbriz? Cu servetele la greu, lichid de parbriz si mai mult... Apoi la un OMV sa spal temeinic parbrizul cu spalatoarele alea de langa pompe (norocul meu ca aveau apa cu detergent in galeti, desi erau -9 grade).
Dupa ce am terminat treaba, ingetat fiind rau de tot, l-as fi calcat in picioare pe nemernicul/nemernica de jigodie care a facut magaria asta. Pur si simplu nu incurcam pe nimeni. Candva un locatar din casa respectiva mi-a reprosat ca am parcat acolo si nu-i mai intra lumina in casa (sta la demisol) - dar acum era noapte, deci nu aveam ce lumina sa-i blochez.
Ma rog, scursuri nenorocite, sper doar ca o sa-i pedepseasca la un moment dat, Cineva de mai de Sus... mad.gif mad.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
RoVal1972
post 10 Feb 2006, 18:52
Post #95

Membru autentic

Tot apropo de civiliatie, acum vreo 10 ani, cand aveam Dacie si stateam la mama, mi-au spart masina de 4 ori in jumatate de an. Mi-au furat tot ce se putea fura, de la stergatoare, pana la boxe, manusi, patent, caciula ski, surubelnita, roata de rezerva....

--------------------
+
eminescu0
post 12 Feb 2006, 17:05
Post #96

Membru autentic

From: Colentina, inima strazii

v-ar placea sa gasiti oase, bucati de carne si slanina, felii de paine, rosii si alte diverse alimante pe maina ? nici mie mad.gif ! dar uite ca gasesc destul de des si ma scoate din sarite ! e o zona anume a parcarii si cam toti cei care parcheaza acolo se pricompsesc cu masina impodobita. la Solenza mi s-a intamplat chiar sa-mi sparga parbriz-ul cu.. cu... cu... un borcan de dulceata... relativ plin !!! blink.gif sunt incredibili varstnicii astia din bloc. pana la urma ma duc cu nesimtire la usa lor si-mi descarc sufletu mad.gif ! acum, mancarea inteleg ca e pentru cainii si pisicile comunitare, dar ce dumnezeu a fost cu borcanul de dulceata blink.gif ?!?!

sa parchez masina in alta zona ? unde fratilor, ca si-asa de-abia gasesc, uneori o las la 2 blocuri distanta, langa trotuar, parcata ca o masea, si tot ma trezesc cu stergatoarele de parbriz ridicate! astia pun monopol si pe trotuare blink.gif

--------------------
Reno Megane I hatch
If you can't convince 'em, confuse 'em.
+
semit
post 12 Feb 2006, 18:25
Post #97

Private Spice

Group: Moderatori

eu as lua borcanul si l-as arunca la aia in geam fara nici o remuscare..daca ai probleme Eminescule cheama-ma , mi-au ramas in pivnita niste borcane de zacusca biggrin.gif..tragem la tinta tongue.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Norad
post 13 Feb 2006, 01:01
Post #98

Membru autentic

Daca stiti geamul de la care s-a aruncat eu va recomand vopseaua cu uscare rapida smile.gif.

--------------------
Renault Megane 1.6 16v dec. 2004
+
EL_BGD
post 13 Feb 2006, 11:56
Post #99

Membru autentic

@eminescu - tu sti mai bine zona, dar eu de ex, cand merg prin alte parti, am grija sa nu parchez pe sub geamuri. Nu stiu de ce unii oameni au ideea fixa ca geamul de la bucatarie este echivalent cu cosul de gunoi. mad.gif (n-am patit-o niciodata........inca dry.gif )

--------------------
+
Doctoru'
post 13 Feb 2006, 12:37
Post #100

Membru incepator

Aveam prin '95 un Mert 190 cu vreo 250k km dar arata bine,ma duc si eu la "amica" pe vremea aceea parchez in zona Cpt Nicolae Licaret la blocurile noi in fata pe un loc unde nu scria nimik nici "Rezervat" cutare nr. nici bara etc. urc 5 min si cobor(mentionez ca abia o incaltasem cu Pirelli P 2000 parca) ,dragi forumisti si ce vad cand ma intorc toate patru taiate deci nu intepate blink.gif iar in spatele masinii parcase unu cu un taxi.Un vecin binevoitor zice ba tata ai parcat pe locul lui tu nu stii,eu ii raspund ca nu fiindca nu stau in zona si omu' binevoitor imi spune unde sta.Ma duc la el la usa cu gandul sa-i iau glanda dar de asai in viata apare unu cat usa ph34r.gif eu ma fac mic ii explic omului despre ce este vorba la care omu'foarte furios sice zi ba mersi ca nu ti-am crapat si geamurile.......Binenteles situatia s-a rezolvat cu o platforma ,iar mai tarziu pe cale amiabila biggrin.gif cu niste baietzi veseli din zona........... si acum ma intreb oare cum arata un taxi cu geamurile si cauciucurile facute varza?

--------------------
Renault Clio Fidji1.5dCi80CP 2005 Symbol
Clio Fidji 1.5 dCi 80CP nov.2005
Skoda Fabia 1.9 Sdi
Clio Fidji 1.5 dCi 80CP 2006 (de scarbici)
+
sorin1967
post 13 Feb 2006, 12:40
Post #101

Membru autentic

From: Bacau

Felicitari... smile.gif

--------------------
ML 350 2013 - BC-35-SDS
MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE
Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt...
+
RoVal1972
post 13 Feb 2006, 12:56
Post #102

Membru autentic

Marfa ! Eu i-as fi rezolvat si farurile la faza asta.

--------------------
+
gaston
post 13 Feb 2006, 13:42
Post #103

Membru

Pt unii oameni asta e singura solutie de ai face sa nu mai comita astfel de idiotenii.
sad.gif

--------------------
Renault Megane II Sedan 2005 1.5 dCi
In politics stupidity is not a handicap
+
Havoc
post 13 Feb 2006, 14:07
Post #104

Membru incepator

Nice done!! biggrin.gif

--------------------
Seat Leon 2005
+
sorin1967
post 13 Feb 2006, 15:09
Post #105

Membru autentic

From: Bacau

Sigur ti-a taiat cauciucurile din cauza parcarii?????? wink.gif

--------------------
ML 350 2013 - BC-35-SDS
MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE
Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt...
+
cham98
post 13 Feb 2006, 15:31
Post #106

Membru incepator

Va salut fratilor,

As vrea sa va intreb si eu ceva:
Stie cineva de ce politia nu da numere de inmatriculare incepand cu litera "O"? De exemlu un prieten a vrut nr. ..... -OTY, eu pana acuma nu stiam de restrictia asta.
Va multumesc!

--------------------
Renault Chamade 1989 - gts
Renault 19 Chamade, GTS, 1,4 Energy, dec.1989
+
Floppy
post 13 Feb 2006, 15:35
Post #107

Membru autentic

From: BRASOV

Probabil, ca sa nu se confunde cu zero. De ex. BH 23 OTY poate fi confundat cu BH 230 TY (care e un numar valabil de Italia). E doar un exemplu!

Pe la inceput, cand a fost introdus sistemul actual de inmatriculare, nu se puneau deloc O sau I...

--------------------
Renault Clio 1.5 dCi 2005 Extreme - PH10RXB
I love my car!!!
+
Doctoru'
post 13 Feb 2006, 15:49
Post #108

Membru incepator

Se pare ca Politia Romana nu mai are variante de numar de ex.eu am vrut cu M si erau foarte putine,pana la urma am gasit o varianta care sa-mi convina dar greu si nu ati observat in Bucuresti ca au scos toate placutele de inmatriculare de la trolebuze, autobuze , ale MAN-ului si MAI-ului care erau ca ale noastre,iar acum sunt cu MAI nr.\MAN nr iar celelalte cu B nr pe placuta galbena.Eu cred ca s-au inmatriculat mai multe autovehicule decat au avut ei in vedere ca si combinatii de numere biggrin.gif

--------------------
Renault Clio Fidji1.5dCi80CP 2005 Symbol
Clio Fidji 1.5 dCi 80CP nov.2005
Skoda Fabia 1.9 Sdi
Clio Fidji 1.5 dCi 80CP 2006 (de scarbici)
+
RoVal1972
post 13 Feb 2006, 15:52
Post #109

Membru autentic

Pai se poate face si un calcul cu numarul maxim de masini ce se pot inmatricula...

--------------------
+
EL_BGD
post 13 Feb 2006, 16:03
Post #110

Membru autentic

chestia cu nr. de troleibuze (adica numerele cu B XXXXXX pe fond galben) sunt valabile si pentru excavatoare, buldozere, "telemac"-uri etc. . Ma opresc aici ............. off-topic smile.gif

--------------------
+
vladus
post 13 Feb 2006, 17:45
Post #111

Membru autentic

acum 2 saptamani am scos masina de la vopsit si in sfarsit arata ca noua. Evident intre timp s-a stricat senzorul de la axa cu came... viata e frumoasa laugh.gif

--------------------
Renault Megane2 2004 Dinamique
Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
+
eminescu0
post 13 Feb 2006, 17:53
Post #112

Membru autentic

QUOTE(RoVal1972 @ Feb 13 2006, 03:52 PM)
Pai se poate face si un calcul cu numarul maxim de masini ce se pot inmatricula...
*

pai hai ca sunt curios care e formula... aranjamente (conteaza ordinea) sau combinatii de 25 (litere fara Q) luate cate 3 ... inmultit cu aranjamente / combinatii de 10 (numere) luate cate 2 .. ar fi daca nu ma inseala amintirea domnului profesor Radu de matematica din liceu laugh.gif ... 103 500 / 1 242 000 numere de inmatriculare posibile pentru fiecare judet ... bai sunt cam putine, putine rau blink.gif
... ma iertati domnu' Radu biggrin.gif

si totusi suntem offtopic tongue.gif unsure.gif

--------------------
Reno Megane I hatch
+
eminescu0
post 13 Feb 2006, 17:58
Post #113

Membru autentic

QUOTE(EL_BGD @ Feb 13 2006, 11:56 AM)
@eminescu - tu sti mai bine zona, dar eu de ex, cand merg prin alte parti, am grija sa nu parchez pe sub geamuri. Nu stiu de ce unii oameni au ideea fixa ca geamul de la bucatarie este echivalent cu cosul de gunoi.  mad.gif (n-am patit-o niciodata........inca  dry.gif )
*

hmmm, partea proasta e ca nu am de ales sad.gif pur si simplu nu mai sunt locuri de parcare si ajung sa parchez la 2-3 blocuri distanta. oricum, de frica, nu am ocupat niciodata locul nimanui, am ales doar trotuarele sau partile laterale. chiar si-asa, m-am trezit cu stergatoarele ridicate uneori si mereu rasuflu usurat si zic multumesc ca nu m-am ales cu vreo paguba. partea cu bucatariile, perfet de acord, e o placere pentru ei cred... partea proasta de data asta e ca se intampla si la blocul meu mad.gif
asta e, ce pot sa fac, strang din dinti. atata timp cat nu incomodez pe nimeni, fereasca-i Sfantul sa ma mai trezesc cu ceva spart ca de data asta ... dry.gif il chem pe semit tongue.gif !

QUOTE(semit @ Feb 12 2006, 06:25 PM)
daca ai probleme Eminescule cheama-ma , mi-au ramas in pivnita niste borcane de zacusca biggrin.gif..tragem la tinta  tongue.gif
*

btw, felicitari vladus, sa tina cat mai mult de data asta ! ph34r.gif

--------------------
Reno Megane I hatch
+
sandman_
post 13 Feb 2006, 18:42
Post #114

software engineer

From: Viena, Austria

QUOTE(eminescu0 @ Feb 13 2006, 05:53 PM)
pai hai ca sunt curios care e formula... aranjamente (conteaza ordinea) sau combinatii de 25 (litere fara Q) luate cate 3 ... inmultit cu aranjamente / combinatii de 10 (numere) luate cate 2 .. ar fi daca nu ma inseala amintirea domnului profesor Radu de matematica din liceu laugh.gif ... 103 500 / 1 242 000 numere de inmatriculare posibile pentru fiecare judet ... bai sunt cam putine, putine rau  blink.gif
... ma iertati domnu' Radu  biggrin.gif

Nu sunt aranjamente, pentru ca se pot repeta, sunt 99*[24*25*25 (se elimina Oxx) din care se mai scad combinatiile obscene (le-as enumera aici, dar e rost de ban)], adica raman vreo 1.484.505 pentru fiecare judet. Daca se mai scad cele rezervate de MAI, Parlament si alte institutii ale statului, se ajunge la necesitatea numerelor cu IF.

Revenind la topic:
In perioada cand locuiam in Bucuresti, am avut oarecare noroc cu vecinul meu, care era mai mereu plecat in delegatie si mi-a dat locul lui, ca sa nu i-l ocupe altul. de cateva ori pe an trebuia sa caut loc de parcare pe strada, ceea ce era lux pentru mine. Odata au venit ai mei in vizita si tata a parcat in locul meu, iar eu pe trotuar, intre blocuri, dar pe trotuar, nu pe loc marcat sau inchiriat. Bineinteles ca in dimineata imediat urmatoare am gasit bilet in stergator (a fost domn!!! unsure.gif ) cu repercursiunile si consecintele repetarii unei astfel de impertinente....
Bineinteles, cu prima ocazie simetrica i-am pus si eu lui acelasi bilet (pe care il pastrasem in masina din greseala) la stergator...

La fel de interesant a fost un alt vecin, la trei luni dupa ce am plecat de acolo, cand a trebuit sa trec pe la fosta locuinta, sa reglez ultimele conturi cu intretinere, telefon, etc..., care, cum m-a vazut ca am parcat pe locul respectivului vecin a inceput sa faca precum trenul cand "survoleaza" halta...

--------------------
Renault Megane 2(.1) C-C Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 - GJ-01-SSP
Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come...
+
eminescu0
post 14 Feb 2006, 00:22
Post #115

Membru autentic

e misto ca acum si-au rezervat multi, de la ei putere, si locurile de pe trotuare cu T-uri si vopsea care incadreaza zona ... o adevarata disperare dupa locuri de parcare, lucru evident de altfel daca te uiti la care masini blocheaza zilnic intresectiile ...

--------------------
Reno Megane I hatch
+
Solon
post 14 Feb 2006, 12:53
Post #116

Membru autentic

Pai n-ai decat sa tai cu flexu t-urile alea ca si asa sunt ilegale.
Daca sunt pe trotuar sau pe carosabil- la revedere-jos cu ele ca sunt pe domeniul public si nu se da aprobare pe asa ceva.

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
Andrei16Valve
post 1 Jul 2006, 23:46
Post #117

Membru incepator

Cred totusi ca in tara noastra metoda de alegere a automobilului victima este metoda luciului vopselei.
Cand am cumparat masina cu toate ca eram pe trotuar parcat alaturi de inca 10 masini pe un trotuar care are cam 10 metrii latime aproape a doua zi de dimineata am gasit o zgarietura pe masina cam de 4 cm lungime , poate putin mai mult, si singuru motiv pt care pot sa cred k a ales masina mea era pt ca aveam numere rosii si era proaspat spalata.

--------------------
Renault Clio Symbol 2004 Expression
Michael Schumacher ist Weltmeister! x7!
+
Mutzunache
post 3 Jul 2006, 07:58
Post #118

Milk my sheep, bitch!

Aveam o prietena in Titan, am ramas peste noapte la ea, iar masina am parcat-o (Clio) cat sa nu incurc pe nimeni pe trotuar, nu era un loc in fata blocului sau vreun semn care sa imi indice ca cineva parca pe acel loc, era 12 noaptea, am zis ca daca nu s-a ocupat pana acum nici nu mai vine cineva.
Ma trezesc dimineata, ajung la masina, pe aripa stanga spate ma "intalnesc" cu o zgarietura de la usa pana la semnalizare sad.gif . De la geam un nene, la vreo 40 de ani ma striga : - Alta data sa nu mai parchezi acolo ca vezi ce patesti!. Ii luasem locul, avea o Dacie din 1981 pe care o parcase fara probleme in fata mea si mai intrau 2 masini, dar nu domne, am parcat pe locul lui. Booonnnnnn.........
Revin in weekend, vorbesc cu fratele amicei care intre timp urmarise programul individului zgarietor de aripi de Clio...grrrr.
Se lasa noaptea, apare individul, isi parcheaza paraglatina de masina. Astept sa se duca sus, scot spray-urile roz si albastru din portbagaj, cutitul, patentul si coarba.
Era 1 noaptea, a durat cam 10 minute, taiarea cauciurilor, smulgerea ventilelor, desfacerea prezoanelor si imprastierea prin zona, vopsirea farurilor si oglinzilor. A iesit super, o adevarata opera de arta. Am asteptat dimineata in masina. Pe la 8 30 se trezeste individul, coboara, ce fata, ce fata, ce fata avea, muhahahahahhaha.
Trec incet pe langa el, deschid geamul si ii zic exact ce mi-a spus si el: - -Alta data sa nu mai parchezi acolo ca vezi ce patesti!.

This post has been edited by Mutzunache: 3 Jul 2006, 08:37

--------------------
M. Outlander 2019 Honda Civic 2021 Cadillac Eldorado 2002
+
padre
post 3 Jul 2006, 11:14
Post #119

Il padrino

Dureros... cam exagerat, dar in "legitima aparare".
Faza cu scosul prezoanelor este geniala, am s-o retin si eu. radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
Mutzunache
post 3 Jul 2006, 11:45
Post #120

Milk my sheep, bitch!

Eram un pachet de nervi, masina avea doar o luna.....saraca Mirela....dar m-am razbunat.....biggrin.gif

--------------------
M. Outlander 2019 Honda Civic 2021 Cadillac Eldorado 2002
+
6 Pages « < 2 3 4 5 6 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 15:17
Dacia