Traim in Romania, zgariat masina, huliganism, supraveghere
![]() ![]() ![]() |
Traim in Romania, zgariat masina, huliganism, supraveghere
RoVal1972 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|||
Pegasus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sandman_ @ Feb 10 2006, 02:52 PM) Astazi am rezolvat problema. Totul a decurs cam in felul urmator: ei!!... si de aici incep SF-urile pentru noi romansi din romanica .... poate in 10 ani o sa fie si la noi pe aproape daca nu la fel -luni, 30.01 am vorbit la Allianz si mi-au spus sa le trimit dovada de la politie si datele mele de contact -miercuri, 01.01 m-am dus la Renault Viena sa ma programez pentru reparatie pt 08.02 -joi, 02.02 am primit fax de la o companie de asigurari din Viena, care ma anuntau ca imi preiau costurile reparatiei..... ![]() |
--------------------
Clio
Symbol - Fidji
1.5dci(80cp) Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
|
|
EL_BGD |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
da....sper sa scap
![]() am gasit si eu bara f putin indoita in partea stanga spate; probabl un/o vecin/a care n-a avut loc de mine.... ![]() c.a.s.c.o. ![]() This post has been edited by cmandrei: 10 Feb 2006, 17:16 |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am patit ceva naspa acum cateva zile: am parcat pe staduta de langa blocul meu pentru 1 ora, in dreptul unei case (nu in dreptul portii). Cand am coborat sa plec - ma grabeam tare tare si erau -9 grade - am descoperit parbrizul plin, in partea soferului, cu ulei de gatit folosit (avea si niste arsura prin el). Si era turnat din belsug. Va dati seama chin sa-l curat de pe parbriz? Cu servetele la greu, lichid de parbriz si mai mult... Apoi la un OMV sa spal temeinic parbrizul cu spalatoarele alea de langa pompe (norocul meu ca aveau apa cu detergent in galeti, desi erau -9 grade).
Dupa ce am terminat treaba, ingetat fiind rau de tot, l-as fi calcat in picioare pe nemernicul/nemernica de jigodie care a facut magaria asta. Pur si simplu nu incurcam pe nimeni. Candva un locatar din casa respectiva mi-a reprosat ca am parcat acolo si nu-i mai intra lumina in casa (sta la demisol) - dar acum era noapte, deci nu aveam ce lumina sa-i blochez. Ma rog, scursuri nenorocite, sper doar ca o sa-i pedepseasca la un moment dat, Cineva de mai de Sus... ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tot apropo de civiliatie, acum vreo 10 ani, cand aveam Dacie si stateam la mama, mi-au spart masina de 4 ori in jumatate de an. Mi-au furat tot ce se putea fura, de la stergatoare, pana la boxe, manusi, patent, caciula ski, surubelnita, roata de rezerva....
|
--------------------
Renault Megane
Sedane
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
v-ar placea sa gasiti oase, bucati de carne si slanina, felii de paine, rosii si alte diverse alimante pe maina ? nici mie
![]() ![]() ![]() ![]() sa parchez masina in alta zona ? unde fratilor, ca si-asa de-abia gasesc, uneori o las la 2 blocuri distanta, langa trotuar, parcata ca o masea, si tot ma trezesc cu stergatoarele de parbriz ridicate! astia pun monopol si pe trotuare ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu as lua borcanul si l-as arunca la aia in geam fara nici o remuscare..daca ai probleme Eminescule cheama-ma , mi-au ramas in pivnita niste borcane de zacusca
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Norad |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 20 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca stiti geamul de la care s-a aruncat eu va recomand vopseaua cu uscare rapida
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16v
dec. 2004
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
@eminescu - tu sti mai bine zona, dar eu de ex, cand merg prin alte parti, am grija sa nu parchez pe sub geamuri. Nu stiu de ce unii oameni au ideea fixa ca geamul de la bucatarie este echivalent cu cosul de gunoi.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
Doctoru' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 9 January 06 ![]() |
Aveam prin '95 un Mert 190 cu vreo 250k km dar arata bine,ma duc si eu la "amica" pe vremea aceea parchez in zona Cpt Nicolae Licaret la blocurile noi in fata pe un loc unde nu scria nimik nici "Rezervat" cutare nr. nici bara etc. urc 5 min si cobor(mentionez ca abia o incaltasem cu Pirelli P 2000 parca) ,dragi forumisti si ce vad cand ma intorc toate patru taiate deci nu intepate ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Clio
Fidji1.5dCi80CP
2005 Symbol Clio Fidji 1.5 dCi 80CP nov.2005
Skoda Fabia 1.9 Sdi Clio Fidji 1.5 dCi 80CP 2006 (de scarbici) |
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Felicitari...
![]() |
--------------------
ML
350
2013
- BC-35-SDS MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
RoVal1972 |
![]()
|
Marfa ! Eu i-as fi rezolvat si farurile la faza asta.
|
--------------------
Renault Megane
Sedane
|
gaston |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pt unii oameni asta e singura solutie de ai face sa nu mai comita astfel de idiotenii.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 1.5 dCi In politics stupidity is not a handicap
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Nice done!!
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Sigur ti-a taiat cauciucurile din cauza parcarii??????
![]() |
--------------------
ML
350
2013
- BC-35-SDS MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
cham98 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 19 January 06 ![]() |
Va salut fratilor,
As vrea sa va intreb si eu ceva: Stie cineva de ce politia nu da numere de inmatriculare incepand cu litera "O"? De exemlu un prieten a vrut nr. ..... -OTY, eu pana acuma nu stiam de restrictia asta. Va multumesc! |
--------------------
Renault
Chamade
1989 - gts Renault 19 Chamade, GTS, 1,4 Energy, dec.1989
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Probabil, ca sa nu se confunde cu zero. De ex. BH 23 OTY poate fi confundat cu BH 230 TY (care e un numar valabil de Italia). E doar un exemplu!
Pe la inceput, cand a fost introdus sistemul actual de inmatriculare, nu se puneau deloc O sau I... |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
2005 Extreme
- PH10RXB I love my car!!!
|
|
Doctoru' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 9 January 06 ![]() |
Se pare ca Politia Romana nu mai are variante de numar de ex.eu am vrut cu M si erau foarte putine,pana la urma am gasit o varianta care sa-mi convina dar greu si nu ati observat in Bucuresti ca au scos toate placutele de inmatriculare de la trolebuze, autobuze , ale MAN-ului si MAI-ului care erau ca ale noastre,iar acum sunt cu MAI nr.\MAN nr iar celelalte cu B nr pe placuta galbena.Eu cred ca s-au inmatriculat mai multe autovehicule decat au avut ei in vedere ca si combinatii de numere ![]() |
--------------------
Renault Clio
Fidji1.5dCi80CP
2005 Symbol Clio Fidji 1.5 dCi 80CP nov.2005
Skoda Fabia 1.9 Sdi Clio Fidji 1.5 dCi 80CP 2006 (de scarbici) |
|
RoVal1972 |
![]()
|
Pai se poate face si un calcul cu numarul maxim de masini ce se pot inmatricula...
|
--------------------
Renault Megane
Sedane
|
EL_BGD |
![]()
|
chestia cu nr. de troleibuze (adica numerele cu B XXXXXX pe fond galben) sunt valabile si pentru excavatoare, buldozere, "telemac"-uri etc. . Ma opresc aici ............. off-topic
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
vladus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
acum 2 saptamani am scos masina de la vopsit si in sfarsit arata ca noua. Evident intre timp s-a stricat senzorul de la axa cu came... viata e frumoasa
![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Dinamique Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
QUOTE(RoVal1972 @ Feb 13 2006, 03:52 PM) pai hai ca sunt curios care e formula... aranjamente (conteaza ordinea) sau combinatii de 25 (litere fara Q) luate cate 3 ... inmultit cu aranjamente / combinatii de 10 (numere) luate cate 2 .. ar fi daca nu ma inseala amintirea domnului profesor Radu de matematica din liceu ![]() ![]() ... ma iertati domnu' Radu ![]() si totusi suntem offtopic ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
eminescu0 |
![]()
|
QUOTE(EL_BGD @ Feb 13 2006, 11:56 AM) @eminescu - tu sti mai bine zona, dar eu de ex, cand merg prin alte parti, am grija sa nu parchez pe sub geamuri. Nu stiu de ce unii oameni au ideea fixa ca geamul de la bucatarie este echivalent cu cosul de gunoi. ![]() ![]() hmmm, partea proasta e ca nu am de ales ![]() ![]() asta e, ce pot sa fac, strang din dinti. atata timp cat nu incomodez pe nimeni, fereasca-i Sfantul sa ma mai trezesc cu ceva spart ca de data asta ... ![]() ![]() QUOTE(semit @ Feb 12 2006, 06:25 PM) daca ai probleme Eminescule cheama-ma , mi-au ramas in pivnita niste borcane de zacusca ![]() ![]() btw, felicitari vladus, sa tina cat mai mult de data asta ! ![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(eminescu0 @ Feb 13 2006, 05:53 PM) pai hai ca sunt curios care e formula... aranjamente (conteaza ordinea) sau combinatii de 25 (litere fara Q) luate cate 3 ... inmultit cu aranjamente / combinatii de 10 (numere) luate cate 2 .. ar fi daca nu ma inseala amintirea domnului profesor Radu de matematica din liceu ![]() ![]() ... ma iertati domnu' Radu ![]() Nu sunt aranjamente, pentru ca se pot repeta, sunt 99*[24*25*25 (se elimina Oxx) din care se mai scad combinatiile obscene (le-as enumera aici, dar e rost de ban)], adica raman vreo 1.484.505 pentru fiecare judet. Daca se mai scad cele rezervate de MAI, Parlament si alte institutii ale statului, se ajunge la necesitatea numerelor cu IF. Revenind la topic: In perioada cand locuiam in Bucuresti, am avut oarecare noroc cu vecinul meu, care era mai mereu plecat in delegatie si mi-a dat locul lui, ca sa nu i-l ocupe altul. de cateva ori pe an trebuia sa caut loc de parcare pe strada, ceea ce era lux pentru mine. Odata au venit ai mei in vizita si tata a parcat in locul meu, iar eu pe trotuar, intre blocuri, dar pe trotuar, nu pe loc marcat sau inchiriat. Bineinteles ca in dimineata imediat urmatoare am gasit bilet in stergator (a fost domn!!! ![]() Bineinteles, cu prima ocazie simetrica i-am pus si eu lui acelasi bilet (pe care il pastrasem in masina din greseala) la stergator... La fel de interesant a fost un alt vecin, la trei luni dupa ce am plecat de acolo, cand a trebuit sa trec pe la fosta locuinta, sa reglez ultimele conturi cu intretinere, telefon, etc..., care, cum m-a vazut ca am parcat pe locul respectivului vecin a inceput sa faca precum trenul cand "survoleaza" halta... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
eminescu0 |
![]()
|
e misto ca acum si-au rezervat multi, de la ei putere, si locurile de pe trotuare cu T-uri si vopsea care incadreaza zona ... o adevarata disperare dupa locuri de parcare, lucru evident de altfel daca te uiti la care masini blocheaza zilnic intresectiile ...
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai n-ai decat sa tai cu flexu t-urile alea ca si asa sunt ilegale.
Daca sunt pe trotuar sau pe carosabil- la revedere-jos cu ele ca sunt pe domeniul public si nu se da aprobare pe asa ceva. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Andrei16Valve |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 9 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred totusi ca in tara noastra metoda de alegere a automobilului victima este metoda luciului vopselei.
Cand am cumparat masina cu toate ca eram pe trotuar parcat alaturi de inca 10 masini pe un trotuar care are cam 10 metrii latime aproape a doua zi de dimineata am gasit o zgarietura pe masina cam de 4 cm lungime , poate putin mai mult, si singuru motiv pt care pot sa cred k a ales masina mea era pt ca aveam numere rosii si era proaspat spalata. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004 Expression Michael Schumacher ist Weltmeister! x7!
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Aveam o prietena in Titan, am ramas peste noapte la ea, iar masina am parcat-o (Clio) cat sa nu incurc pe nimeni pe trotuar, nu era un loc in fata blocului sau vreun semn care sa imi indice ca cineva parca pe acel loc, era 12 noaptea, am zis ca daca nu s-a ocupat pana acum nici nu mai vine cineva.
Ma trezesc dimineata, ajung la masina, pe aripa stanga spate ma "intalnesc" cu o zgarietura de la usa pana la semnalizare ![]() Revin in weekend, vorbesc cu fratele amicei care intre timp urmarise programul individului zgarietor de aripi de Clio...grrrr. Se lasa noaptea, apare individul, isi parcheaza paraglatina de masina. Astept sa se duca sus, scot spray-urile roz si albastru din portbagaj, cutitul, patentul si coarba. Era 1 noaptea, a durat cam 10 minute, taiarea cauciurilor, smulgerea ventilelor, desfacerea prezoanelor si imprastierea prin zona, vopsirea farurilor si oglinzilor. A iesit super, o adevarata opera de arta. Am asteptat dimineata in masina. Pe la 8 30 se trezeste individul, coboara, ce fata, ce fata, ce fata avea, muhahahahahhaha. Trec incet pe langa el, deschid geamul si ii zic exact ce mi-a spus si el: - -Alta data sa nu mai parchezi acolo ca vezi ce patesti!. This post has been edited by Mutzunache: 3 Jul 2006, 08:37 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dureros... cam exagerat, dar in "legitima aparare".
Faza cu scosul prezoanelor este geniala, am s-o retin si eu. ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eram un pachet de nervi, masina avea doar o luna.....saraca Mirela....dar m-am razbunat.....
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 15:17 |