Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Traim in Romania, zgariat masina, huliganism, supraveghere

semit
post 10 Nov 2005, 22:32
Post #31

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Eu vorbesc serios, ar trebui sa faci rost de o camera si sa pui planul in aplicare, ca sa discutam mai pe larg poate veniti maine seara la intalnire la Parcul Carol la 21.30-22.00, dar sa nu vii cu masina ca plang eu pentru ea, eu ma cert si cu gagica cand inchide usa mai tare:)) dar sa fie si zgariata ......as face crize!!!

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Norad
post 11 Nov 2005, 00:53
Post #32

Membru autentic

Group: Members

Problema e ca din cauza posibilitatii extrem usoare de a iti fi vandalizata masina, desi sunt tentat sa reactionez mai dur in diverse incidente de prin zona, acum prefer mai degraba sa aplanez conflictele. Decat sa ma trezesc cu vreun geam spart sau cu o zgarietura pe masina .........

--------------------
Renault Megane 1.6 16v dec. 2004
+
Racky
post 11 Nov 2005, 08:37
Post #33

Membru autentic

Acu am vazut si eu topic asta.VLADUS imi pare foarta rau pentru masina ta sad.gif .Nu credeam ca un om poate sa faca sa ceva la o masina; vorba baietilor,incearca cu o camera wireless ceva,ca asa,nu cred ca cel de la internet cafe se va complica si va incerca sa stranga informatii pentru o suma de bani.
Daca l-as prinde pe individ bataia lui ar fi televizata,sa vada o tara intreaga ce pateste un nenorocit fara educatie si "suparat pe viata",ca altii sa nu mai faca ca el.

Succes la prinderea INFRACTORULUI !!!!

--------------------
Renault . .
2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris
2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege
2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI
+
vladus
post 11 Nov 2005, 13:40
Post #34

Membru autentic

biggrin.gif va multumesc pentru oferte, in caz ca il prind va anunt cu placere. Din pacate insa masina nu sta sub geamul nimanui, fiind in stanga blocului unde se afla casa scarilor. Singura sansa e sa maresc potul la internet cafe poate pune botu' careva sa-l parasca pentru bani.
Alarma de perimetru nu vreau sa pun ca stiu cum e sa sunt alarma la fiecare pala de vant si sa te injure toti.... cu alarma nu reusesc decat sa mai supar vreo 3-4 oameni biggrin.gif

Azi 11.11.2005 e intalnirea? daca da incerc sa vin!

--------------------
Renault Megane2 2004 Dinamique
Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
+
EL_BGD
post 11 Nov 2005, 14:19
Post #35

Membru autentic

From: Bucharest

da. in fiecare vineri in principiu. (nu e oficiala). Incepand cu 9 juma pm...mai multe citesti in topic.

--------------------
Renault Clio 1.4 16v 2003 bicorp
Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
+
octav_
post 11 Nov 2005, 14:31
Post #36

Membru autentic

Iti recomand sa-ti gasesti un garaj prin zona, este cea mai buna metoda sa sa-ti protejezi msaina si sa dormi linistit. wink.gif Daca nu gasesti garaj cauta un loc de parcare, plateste-l la administratia financiara si incearca sa-ti imrejmuiesti locul. Pe la mine pe langa bloc multi au facut asa.

--------------------
Clio RS 197 2009
2.0 16V
+
caktuss
post 11 Nov 2005, 16:13
Post #37

Membru autentic

From: Iasi

nu merje cu web-cam-ul... dar sunt camere de supraveghere pe infra-rosu, se conecteaza la calculator printr-o placa de captura speciala - si nu-s asa de scumpe
exista si variante wireless,
de obicei le monteaza firma de la care le iei
ar merita sa dai banii pe una din asta s-o pui undeva deasupa, ca sigur ii filmeaza fata aluia... oricat de intuneric e in locul ala

mortii masii de animal...
mad.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16v 05-2005 - numar cu gaura
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
RCS
post 11 Nov 2005, 17:03
Post #38

The Gotfather

From: Romania

Nu-mi vine sa cred ce i-a facut la masina...ala merita ,,tras dupa masina'' la o viteza de 100 km/h dupa care frana brusc ,,individul sa treaca pe sub masina'' dupa care accelerat la max si continuata ,,cursa de remorcare''. Sa nu uit....sa fie numai in costumul lui adam ,,individul respectiv'' !!!! mad.gif

--------------------
Audi A4 2.0T-200cp
+
Alex_HbI
post 11 Nov 2005, 19:45
Post #39

Membru incepator

Astfel de indivizi ar trebui pusi la zid si impuscati (pacat ca nu se poate face acest lucru).

Parca muncesc ei pentru masina pe care o vandalizeaza.

Cea mai buna cale de a te feri de acesti "oameni" e sa-ti iei un loc de parcare si sa-l imprejmuiesti. Asa am eu si sunt foarte multumit pentru ca toata ziua se joaca copii fotbal pe acolo si lovesc toate masinile din parcare ... bine, mai nimeresc cateodata si in a mea, si daca ii vad incep sa urlu la ei si se potolesc...doar pt. o vreme...

--------------------
Renault Megane II Sedan 2005
M II Sedan, 1,5 Dci 100CP, Confort Expression, Beige Angora, Clima, etc.
timpul trece, gropile raman ... ce sa facem si noi ...
+
Alex04
post 12 Nov 2005, 21:26
Post #40

zzzzzzzzz...

From: Tineretului, Bucuresti

vladus imi pare rau de ce ti s-a intimplat.
daca vrei pot sa te ajut cu o camera video wireless sau normala pe cablu coaxial (imprumut).
o poti conecta la un VCR, cumperi o caseta video de 4h, si daca VCR-ul stie Long Play poti inregistra 8 ore.

conditia este sa ai cum sa montezi camera in apropierea masinii si mai trebuie sa tragi un coaxial si un cablu de 220V pentru alimentare. distanta intre locul unde poti monta camera si locuinta ta care este?

--------------------
Renault Megane Sedan 2.1 2004
1.6 16V - 115cp
Confort Privilege
Clima - Gri Boreal
+
vladus
post 12 Nov 2005, 23:24
Post #41

Membru autentic

merci mult alex pentru oferta, nu multi ar face ce te-ai oferit tu sa faci, dar din pacate nu am unde sa o montez caci masina o parchez de obicei in lateralul blocului unde nu sunt geamuri, iar in fata nu prea am cum sa o las ca e full de alte masini tot timpul. Oricum multumesc inca odata pentru oferta.

--------------------
Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
+
rombu
post 13 Nov 2005, 00:35
Post #42

FOR SALE

era sa fac atac de cord azi...am vazut un megane ca al meu , parcat pe lagna piata dorobanti care avea scris pe portiera dreapta fatza cu keia (zgariat)
MU*E
M**E

cat de ordinar trebuie sa fi sa faci asa ceva...astia ar trbui impuscati in cap!

--------------------
Renault Megane 2 2004 Confort Dynamique
Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004
Bucuresti
+
iulian1975
post 14 Nov 2005, 11:13
Post #43

Membru incepator

Salut pe toata lumea. Sunt nou pe forum desi il citesc de foarte mult timp. Sunt socat de ceea ce i s-a intamplat lui Vladus blink.gif . Sunt o gramada de idioti in tara asta si nu prea ai ce sa ii faci. O alta solutie ar fi daca ai o benzinarie aproape de tin sa vorbesti cu cei de acolo sa o parchezi chiar in parcarea acelei benzinarii. Am un prieten care are un Audi si asa a facut.

--------------------
Renault Laguna 2005 Laguna 2
+
vladus
post 14 Nov 2005, 11:49
Post #44

Membru autentic

rombu cred ca pe mine m-ai vazut ca in dorobanti am serviciul... smile.gif

--------------------
+
gaston
post 14 Nov 2005, 13:58
Post #45

Membru

Am patit-o si eu. Nu am cuvinte obscene pe ea, dar nici departe nu sunt. Concret pe doua aripi si usa de la mine de la sofer s-a tras cu cheia. Nici nu as fi scris aici daca nu ar fi o zgarietura de cheie normala. Dar tipul a folosit toata forta pe care o avea. Nu am poze dar imaginati-va ca zgarieturile un coleg le-a vazut de la vreo 30 de metri el fiind in fata firmei si masina dincolo pe bulevard si mult lateral, pt ca eu nu le vazusem cand am plecat. Acum stiu ce simtea vladus. Mie unul imi venea sa plang pur si simplu. Atata ura nu cred ca am vazut vreodata.

This post has been edited by gaston: 14 Nov 2005, 14:05

--------------------
Renault Megane II Sedan 2005 1.5 dCi
In politics stupidity is not a handicap
+
vladus
post 15 Nov 2005, 13:26
Post #46

Membru autentic

imi pare sincer rau pentru ce ai patit. Se pare ca sunt multi deranjati la cap si mai apare si reclama aia imbecila la nu stiu ce bautura cu tampitul ala care zgarie masina in parcare... numai cand vad spotul ma enervez la culme...

--------------------
+
MAC
post 15 Nov 2005, 15:11
Post #47

Membru incepator

Reclama aia e nenorocita rau. La final parca dau si un ghiveci pe masina si rad ca idiotii...chiar ca "made in Romania"...
CNA-ul ar trebui sa-s miste fundul si sa gaseasca un motiv sa o interzica, ceva de genul instigare la distrugere, provocare de stari nervoase, ceva...

Off-topic: nu-mi vine sa cred ca am inceput sa cer ca CNA-ul sa interzica ceva... wacko.gif

--------------------
Renault Megane II 2005 2.0l 16v
M2 2l, 16v 136CP, xenoane, trape, butoane, pedale, etc...
+
sorin1967
post 15 Nov 2005, 15:27
Post #48

Membru autentic

From: Bacau

Eu abia am dat jos toata gasca de la bloc de pe BMW-ul unuia.Urma megane-ul meu.A trebuit sa cobor la ei si s-au inmuiat.Acum nu mai stau unde parchez eu si se uita cam urat la mine ,dar nici eu nu ma uit prea frumos la ei. Oricum ti se urca in cap , daca nu te iei de ei...

--------------------
ML 350 2013 - BC-35-SDS
MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE
Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt...
+
Alex_HbI
post 15 Nov 2005, 22:41
Post #49

Membru incepator

M-am gandit la o chestie...Cred ca am putea sa scapam oarecum de "zgarietorii" de masini (cel putin atunci o lasam seara prin apropierea casei) daca punem o husa pe masina....cred ca se gaseste mai mult ca sigur prin comert.....si pe de alta parte nici nu se pune praful pe ea....dar ar trebui sa fie destul de groasa ca totusi daca omu chiar vrea sa o zgarie sa nu poata...

Ce ziceti??? Nu ar fi o idee buna? tongue.gif

PS cred ca e si destul de ieftina...(dar trebuie sa ma interesez)

--------------------
Renault Megane II Sedan 2005
M II Sedan, 1,5 Dci 100CP, Confort Expression, Beige Angora, Clima, etc.
timpul trece, gropile raman ... ce sa facem si noi ...
+
sandman_
post 15 Nov 2005, 23:07
Post #50

software engineer

From: Viena, Austria

daca chiar vrea s-o zgarie, ridica husa, o zgarie si apoi revine la pozitia initiala.

referitor la reclama respectiva, asa cum au interzis reclama cu dacia logan dci, ar trebui sa interzica si reclama aia...

--------------------
Renault Megane 2(.1) C-C Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 - GJ-01-SSP
Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come...
+
raresss
post 15 Nov 2005, 23:08
Post #51

Membru autentic

nu exista cumva vreo alarma care sa dea si socuri electrice. aia ne trebuie, cand a pus mana pe ea sa pice lat.... biggrin.gif

--------------------
MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego
+
sandman_
post 15 Nov 2005, 23:11
Post #52

software engineer

From: Viena, Austria

cred ca e mai placut sa schimbi bateria la 2 luni, decat sa vopsesti masina cu aceeasi frecventa

--------------------
Renault Megane 2(.1) C-C Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 - GJ-01-SSP
Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come...
+
sylvester
post 15 Nov 2005, 23:16
Post #53

Membru autentic

M-am gandit la o chestie...Cred ca am putea sa scapam oarecum de "zgarietorii" de masini (cel putin atunci o lasam seara prin apropierea casei) daca punem o husa pe masina....cred ca se gaseste mai mult ca sigur prin comert.....si pe de alta parte nici nu se pune praful pe ea....dar ar trebui sa fie destul de groasa ca totusi daca omu chiar vrea sa o zgarie sa nu poata...

Eu am asa ceva luat din targ de la vitan...si e multumitoare!E impermeabila si protejeaza cat de cat!Nu o las deloc fara acest accesoriu!Mi se pare fff util!Partea proasta e dimineata cand tre sa o iei sau cand te grabesti!Dar adevaru e ca daca vrea un bou sa-ti faca rau la masina...iti face si cu prelata si fara...si cu mama alarmei...

--------------------
Renault Megane II.1 2004 sedan
Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004
+
flotl
post 16 Nov 2005, 07:33
Post #54

Membru autentic

From: Tulcea

Oricum vine iarna si nu prea se poate folosi prelata. Se incarca de zapada sau gheata.

--------------------
Megane Sedan 1.5 dci 100 CP 2004 CP
+
cornel_t
post 16 Nov 2005, 08:03
Post #55

Membru autentic

Bey fratilor strict legat de titlul topicului, cea patit Vladus e destul de trist pt el, dar ia aruncati voi o privire la ce se intampla in France. La aia e sport national incendierea de masini, stire la TV "noapte calma in Franta, doar vreo 500 de masini incendiate, fatza de 1200 ieri"; m-am prapadit de ras ieri cand am vazut noua serie de pe Top Gear unde au facut clasamentul satisfactiei cumparatorului si pe ultimele 3 locuri a iesit Peugeot cu monovolumul, 307 si 1007 ... atat i-a trebuit lui Clarkson sa concluda ca pe lumea asta sunt masini bune ... si masini frantzuzesti laugh.gif si ca acum le dau foc de bune ce-s.
PS: Ai rezolvat-o Vladus?

--------------------
Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
+
vladus
post 16 Nov 2005, 13:41
Post #56

Membru autentic

maine dimineata merg sa iau constatarea de la politie si apoi direct la service sa rezolv cu vopsitul. Sper sa fie gata cam intr-o saptamana. In rest ideea cu husa nu e rea, mai ales daca e impermeabila... mai scapi de inghetatul parbrizului si rascaitul ghietii... asta daca nu ingheata husa pe forma masinii si nu o mai scoti deloc smile.gif)

--------------------
+
Kata
post 22 Nov 2005, 09:38
Post #57

Membru autentic

@Vladus

iti dorim succes si speram sa nu se mai repete ce pb ai avut.

totusi un garaj nu gasesti in zona...? chiar daca poate faci pe jos 15min pina la el?

--------------------
Clio Bicorp Extreme nov 2005
1.2 16v, gris platine
+
vladus
post 22 Nov 2005, 10:38
Post #58

Membru autentic

laugh.gif Problema e ca nu prea vreau sa merg iarna 15 minute pe jos pana la masina, poate sunt nebun, dar mi-am luat masina ca sa pot sa cobor si sa plec fara sa-mi mai fie fie frig tongue.gif

--------------------
+
Pegasus
post 22 Nov 2005, 17:32
Post #59

Membru incepator

Eu in a doua sapt. dupa ce mi-am luat masina am gasit pe portbagaj zgarieturi multe si mici...a sprijinit o lada ceva si a harsait-o....daca l-as fi prin pe individ i-as fi rupt macar o mana.

Acum daca depistezi cine este persoana si este cunoscut in bloc/zona ca este dus cu capul...il lasi in boii lui sau pui pe altul sa-i traga bataie fara sa-i explice de ce, eventual de cateva ori sa nu mai inteleaga boul ala nimic...altfel risti sa-ti faci singur mai mult rau. Ii dai bataie si dupa aia va face si mai de-al naibi si ca nu il ajuta memeaca mai mult.

Am avut in bloc, la scara urmatoare, un dobitoc care facea scandaluri dese cu toti vecinii si dupa ce i-am tras o bataie a spart geamurile de la scara blocului si alte mici distrugeri..daca as fi avut masina atunci...nu o mai aveam. Timp de cateva luni umbla cu o bata la el(o arata la toti) sa ma prinda sa-mi dea in cap wacko.gif... asa ca mai rau l-am intaratat pe imbecil Chiar a incarcat sa-si puna planul in aplicare si cand am dat cu el de pamant iarasi ... a fugit ... oricum nu ma mai salutat de atunci pana m-am mutat de la ai mei ...dar tot nu sunt sigur ca nu imi vadalizeaza masina cand ma mai duc pe acolo , de draci ca l-am bumbacit atunci.

Cel mai simplu si calmant este sa cauti un garaj sau o curte in care sa pui masina peste noapte...cinstesti proprietarul si dormi fara emotzii...chiar daca mai faci 5-10 minute pe jos pana la masina, asta te ajuta la sanatatea fizica(mersul pe jos) si mentala(nu ai emotzii in fiecare dimineatza).

Off-topic:
Dejaba vrem noi in europa, in UE.... suntem in proportie de 97% necivilizati si fara simtzul respectului pentru:
* semenii nostrii in general;
* munca altora;
* partenerii de trafic (vezi comportamentul celor de pe taxi, ratb, dubitze marfa, dacia papuc, microbuze cu oameni,...)si nici chiar intre noi restu ;
* institutii in general;

--------------------
Clio Symbol - Fidji 1.5dci(80cp)
Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
+
JADRRO
post 22 Nov 2005, 18:19
Post #60

Membru " moderat "

Foarte bine a punctat Pegasus offopic. ...

--------------------
Renault Laguna 3 2.0 dCi 150 CP,2008,xenon,trapa,cabasse,handsfree
Nissan Pathfinder XE,2,5 dCi,174 CP,2007,Silver Lightning