Traim in Romania, zgariat masina, huliganism, supraveghere
![]() ![]() ![]() |
Traim in Romania, zgariat masina, huliganism, supraveghere
uncle |
![]() ![]()
|
||
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|||
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am cam tremurat, aproape sa fac pe mine, sa nu ma prinda careva, dar a meritat. Cred ca daca ma prindeau dupa, ma lasau in pace la ce fata de nevinovat am.
![]() Amicul a imprumutat Opelul Frontera cu bull-bar a fratelui sau si intr-o seara si s-a proptit din greseala in masina omului care i-a zgariat-o, aia da zgarietura. This post has been edited by Mutzunache: 3 Jul 2006, 16:23 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
make |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 15 November 05 From: Cernavoda ![]() |
Felicitari pentru curaj, dar totodata cred ca ai fost inconstiet. Gandeste-te ce pateai daca te prindea o patrula si petreceai o noapte sau mai multe la arest, ca hot de roti de Dacie. Nu stiu exact daca ceea ce ai facut este infractiune sau contraventie. Oricum nu te vad bine, pentru ca acum urmeaza vecinul la mutare.
|
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Renault Megane Sedan II.2 Confort Expression 1.6 16V Beige Poivre aprilie 2006
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru grija, stai linistit ca eu nu stau in zona, stau olecuta mai departe, cam cu 15 km mai departe. Si a fost si inconstienta stiu am avut chiloteii putin maro
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
foarte frumos.. asa merita sobolanii care avariaza masini, din simplul motiv ca le-ar fi ocupat locul de parcare (loc de parcare ce RAR e inchiriat la adp)..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Aia cu desfacutul prezoanelor rulz cel mai tare. Ma gandesc ca i le desfaci la fraier si te uiti cum pleaca si ii sar rotzile
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
Andrei16Valve |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 9 June 06 From: Bucuresti ![]() |
yo unu am o metoda mai belea cand stiu cine e vinovatu, faza asta am facut-o lu un jegos care s-a certat cu mama si a injurat-o.
Omu avea un BMW ceva mai vechi si de nervi ca a injurat-o pe mama, cum stateam eu pana pe la 12, 1 noaptea pe afara am luat POXILINA ... si i-am bagat-o in toate incuietorile. Pana la urma n-a avut de ales si a trebuit sa sparga un geam ca sa deschida masina. Asa ca cred k si varianta asta e buna si mult mai rapida decat desumflat roti sau vopsit faruri, sansele de a fi prins sunt mult mai mici. ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004 Expression Michael Schumacher ist Weltmeister! x7!
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si daca are inchidere centralizata/alarma ??
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
pui poxilina si la clente, ca sa n-o poata deschide
![]() edit: pentru eliminarea limbajului gen mirc This post has been edited by sandman_: 5 Jul 2006, 10:08 |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
Andrei16Valve |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 9 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(claus @ 4 Jul 2006, 08:20) aici tre sa recunosc ca ai dreptate, oricum BMW ala nu avea inchidere centralizata ... norocu meu ![]() oricum tare as fi vrut sa fiu de fata cand a vrut sa puna benzina ![]() This post has been edited by Andrei16Valve: 4 Jul 2006, 21:47 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004 Expression Michael Schumacher ist Weltmeister! x7!
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Ieri m-am trezit ca toata masina e plina de picatele de bitum.
Cand s-au apucat sa pregateasca terenul pentru asfaltare, au dat cu bitum lichid pe jos. Ghinionul a fost ca a suflat vantul tot jetul pe masina. Urmarea - 2 ore in spalatorie, tratament cu motorina, degresant, ceara. Asa se intampla in Romania, se apuca sa asfalteze cand ti-e lumea mai draga. fara sa puna un afis ceva cu mutati-va masina de aici. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
HappyBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 23 November 05 ![]() |
Acum vreo 2 ani aveam de la firma o Solenza albastra, o parcam in fata blocului,pe trotuar....un vecin de la etajul 5 mereu imi spunea sa nu o mai parchez la geamul lui....(nebunie curata)....cert e ca a reusit si i a facut plafonul din albastru alb....Acum stiti si voi cum e ...hotul neprins,negustor cinstit,puteam sa l invinuiesc de ceva daca nu l am prins in momentul faptei?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 Opel Astra 1.4 Twinport - 2009
Mazda 6 2.5L 4 cylinder Engine - 2009 Lexus RX350 3.5-L Dual VVT-i V6 Engine - 2010 |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pai poti sa iei niste oua... le faci o mica gaura.. le lasi asa 2 saptamani intr-un loc inchis.. si intr-o seara cand stinge becu si lasa geamu de la bucatarie deschis.. hop cu ouale.. va dura ceva timp sa scoata mirosul..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
HappyBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 23 November 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 Opel Astra 1.4 Twinport - 2009
Mazda 6 2.5L 4 cylinder Engine - 2009 Lexus RX350 3.5-L Dual VVT-i V6 Engine - 2010 |
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
semit = evil
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Voi faza cu autocolantul o stiti? am auzit de la cineva ca sunt colante in genul celor care se lipesc pe avioane - extrem de greu se mai dezlipesc.
|
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
exista autocolante abrazive, care, atunci cand le dezlipesti, exfoliaza suprafata pe care sunt lipite. De ex, vopsea auto...
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Vladus. imi pare sooper rau pentru ceea ce ti s-a intamplat! Asta este...civilizatia din Romania! Sunt mai mult ca sigur ca faptasul este un idiot, care nu prea are ce face pe acasa, si se gandeste ce masina sa mai zgarie... Dupa parerea mea, individul este cineva din zona....un vecin....ceva.....Eu as spune ca ar fi buna metoda aia cu webcamul de la geamul unui vecin... Bafta multa si sa ne mai tii si pe noi la curent cu ceea ce ai rezolvat...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
depecharu |
![]()
|
Membru cu trapa la cap Group: Members Posts: 198 Joined: 16 May 06 From: MS ![]() |
Saptamana trecuta intr-o dimineata mi-am parcat masina (ca de obicei) in parcarea cladirii unde lucrez. Dupa 4 ore ma cauta niste baieti care-mi spun sa-mi mut masina urgent. Cand ajung jos masina era plina de vopsea lavabila alba
![]() ![]() |
--------------------
Pegas
bicicleta
- MS
1987
|
|
Maska |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Va invit sa va dati cu parerea despre problema mea:
de dimineata m-a acostat vecinul spunandu-mi sa nu mai parchez acolo fiindca el vrea sa intre in parcare exact prin locul pe care eu parchez de obicei. Tocmai de aceea a demontat gardul imprejmuitor al parcarii si si-a turmat beton, ca sa-si faca acces separat. Va atasez schita spatiului respectiv, cu mentiunea ca unde se afla parcata masina mea, nu exista interdictii de acces, stationare, parcare etc. Attached thumbnail(s) parcare.jpg ( Size: 41.43k ) Number of downloads: 118 |
--------------------
Citroen
C4 Coupe
2008
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
da-i m..e
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
multa... ce zicea semit
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
Maska |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() Da fratilor, asta as face. Insa ma gandesc cum sa procedez. Daca ma incapatanez sa parchez acolo sigur voi gasi masina cu cauciucurile taiate sau mai stiu eu ce. Afectat voi fi eu. Daca parchez in alta parte sigur se va gasi unu sa-si revendice locul de pe drumul public. Certuri, nervi, afectat tot eu. Nu-mi ramane decat sa parchez in bulevard, la 300m de bloc. Afectat tot eu. That's fucking Romania. |
--------------------
Citroen
C4 Coupe
2008
|
|
semit |
![]()
|
atunci sa facem practic.. ii zici in ce baza legala a distrus el gardul, daca are locul sau platit la primarie si daca si-a cumparat strada... in ce baza legala iti cere el tie sa nu mai parchezi acolo.. si din nou.. da-i m..e, in ce zona din Bucuresti se desfasoara actiunea ca as vrea sa-l vad si eu pe asta putin la ochi..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Pegasus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Vecinul tau este un exemplu clasic de dobitoc, imbecil fara pic de logica. Daca era gard pus de primarie poti sa ii faci plangere si o sa plateasca distrugerea lui.
Sudeaza la loc bucata aia de gard sa nu poata iesi pe acolo capcaunul. Daca te ameninta ca iti face ceva la masina, adui aminte ca si el are masina iar tu ai multi prieteni care te-ar ajuta la necaz. |
--------------------
Clio
Symbol - Fidji
1.5dci(80cp) Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
Fa din el paznicu masinii tale! Asteapta sa te ameninte si pe urma cu un glas mirat intreaba? Da? Asa? Deci in cazul in care masina asta pateste ceva stiu de la cine mi se trage...
|
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
Maska |
![]()
|
Nu mai spun ca nenea asta (are peste 50 de ani) si-a turnat platforma de beton, si-a mai adus un maldar de pietris, nisip...probabil isi face si pereti, mama dreq. Dar asta e treaba lui.
Ma deranjeaza din ce in ce mai tare mitocania din jur. Faptul ca daca tu ii respecti pe ceilalti, ceilalti se pisa pe tine. Si nu prea ai ce sa le faci. Nu e nimeni care sa te apere in tara asta. Si uite asa ajungi sa pui mana pe bate si pe topoare.... sa dai materie prima stirilor de la ora 5. |
--------------------
Citroen
C4 Coupe
2008
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Maska |
![]()
|
![]() Insa nu la m...e ma gandeam cum sa procedez... ![]() |
--------------------
Citroen
C4 Coupe
2008
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
Deci fa si tu o plangere la primarie ceva , nu prea inteleg cum este exact gardul ala acolo , sa toarne un tembel platforma sau ceva de genul asta nu are voie fara avize de la primaria de sector.
sa stii ca daca ii respecti pe ceilalti si ei fac ce ziceai tu , ei sunt dobitocii, nu tu , daca tara asta e plina de mitocani , si e, asta nu inseamna ca trebuie sa devenim si noi la fel ca ei ca atunci chiar ca nu se mai schimba nimic niciodata. Daca e cazul fa o plangere si la Politia de proximitate , eventual sa vina sectoristul sa stea de vorba cu el , nu este cazul sa ajungi la topoare , iti inteleg supararea si sa stii ca si eu am batut cativa bine de tot pe faza asta cu parcarea , slava Domnului ca nu mi-am luat bataie dar sunt constient ca se putea si asa , am observat si eu de fiecare data cand m-am mutat cu domiciliul , "incalzeam" unul doi din zona si sa vezi dupa aia ce civilizati erau romanii , ca de , asa e la noi , are dreptate ala care da cu pumnul mai tare , legea e pentru fraieri zic ei... acum incerc sa evit orice conflict si sper ca Politia de cartier sa-si intre in atributii , de multe ori se evita ceva grav doar prin simpla prezenta a politiei. |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 19:20 |